- Reaction score
- 14

Αυτό το αμάξι το φαντάζεστε στον Πειραιά??
Σιγουρα.............Περνας!rof:
Με την νοημοσυνη που εχουν οι καφρ...χμ...οι γαυροι ωσπου να καταλαβουν τι αντιπροσωπευει το αυτοκινητο θα εχεις φτασει στην...Ινσταμπουλ:happy_5:
Ώστε συμμαθητές?!Δεν πρέπει να ήταν και πολύ "διαβαστεροί" ε? :happy_5:Αυτοί οι 2 είναι οι ιδρυτές του club zografou είναι παλιοί συμμαθητές μου και δεν έχουν κανένα πρόβλημα να πάνε στον Πειραιά έτσι...
Γιαννακη ,βαλε την φωτο επιστροφης απο τον Πειραια!
Περνας!rof:
Με την νοημοσυνη που εχουν οι καφρ...χμ...οι γαυροι ωσπου να καταλαβουν τι αντιπροσωπευει το αυτοκινητο θα εχεις φτασει στην...Ινσταμπουλ:happy_5:
Μιχαλη, πλακα κανω και το ξερεις:crazy_3:Ευχαριστούμε πολύ για τα σχόλια....εμείς οι καφρ...χμ...γαύροι από τον Πειραιά...:cool_4:
μμμμμμ.........θα τα πούμε στο γήπεδο την κυριακή...κο κο κο κο κοοοο....Μιχαλη, πλακα κανω και το ξερεις:crazy_3:
Πολλοι απο τους φιλους μου ειναι καφρ...χμ...γαυροι :happy_5: αρα εαν ειχα προβλημα...rof:
Αλλα ακριβως επειδη ειστε φανατιλες τρελλαινομαι να σας τσιγκλαω:cool_1:
μμμμμμ.........θα τα πούμε στο γήπεδο την κυριακή...κο κο κο κο κοοοο....
χαχαχαχαχαχαχαχα
"happy_1""happy_1""happy_1""happy_1":cool_4:
Καταρχήν για εμάς δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα του αγώνα. :cool_4:Κοιτα, εγω για καθε ενδεχομενο εχω βρει 2-3 συνταγες για το βραδυ της Κυριακης.
Καλου κακου, καλου κακου λεω δεν ψαχνεις τιποτα και εσυ?Ισως σου φανουν χρησιμες...:happy_5:
Με τοσους πανυγηρισμους και βαρελοτα καθε χρονο , εχουν κουφαθει οι ανθρωποι....:smoking:Εγώ πάντως πριν αρκετά χρόνια, που δούλευα στον Πειραιά, σφυριζα τον ύμνο του Παναθηναϊκού, (μου αρέσει ως κομμάτι), περνώντας απο το λιμάνι και δεν είδα να παρεξηγηθεί κανένας.
Μπα, δεν νομίζω, τότε δεν έβγαιναν πρωταθλητές.Με τοσους πανυγηρισμους και βαρελοτα καθε χρονο , εχουν κουφαθει οι ανθρωποι....:smoking:
Πέρα από τον ύμνο του Πανατινάικος υπάρχει και η version που τραγουδούν οι φίλοι του Ολυμπιακού (με λίιιιιιγο διαφορετικούς στίχους). Θα θεωρούσαν ότι σφυρίζεις τη δεύτερη! :cool_4:Μπα, δεν νομίζω, τότε δεν έβγαιναν πρωταθλητές.