Προβλημα με ΑΤΙ και HD !!

Reaction score
4
Εχω την ΑΤΙ 1950 και μονο σε HD η εικονα σε γρηγορες εναλλαγες μου εμφανιζει καμια δεκαρια οριζοντιες γραμμες. Μεσα σε 1 δευτερολεπτο εξαφανιζονται και εμφανιζονται σε αλλο σημειο. ΔΕΝ το κανει σε ολες τις HD ταινιες ομως.!!!
Δεν πρεπει να ειναι θεμα drivers γιατι δοκιμασα και με αλλους οπως δεν πρεπει να ειναι και η καρτα γιατι το ιδιο ειχα παρατηρησει και στην Χ800XT που ειχα πριν. Ουτε πρεπει να ειναι θεμα player γιατι μου το κανει και με τους 3 γνωστους players (MPC , PowerDVD 6.5 , KPM)

Το μυαλο μου παει σε καποια ρυθμιση που ομως δεν εχω βρει ακομη.
Βοηθηστε παιδες γιατι ειναι τρομερα ενοχλητικο να βλεπεις αυτα τα νερα στην οθονη.

Reaction score
1
Το φαινόμενο που περιγράφεις είναι επαναλήψιμο; Δηλαδή, εάν κάνεις replay το συγκεκριμένο video θα σου παρουσιαστεί στο ίδιο σημείο;

Reaction score
4
Ωπα νικο. Καιρια ερωτηση και με επιασες αδιαβαστο.
Μολις φυγω απο δουλεια παω να τσεκαρω και θα σου πω . :cool_4:

Thanks

Reaction score
0
Απάντηση: Προβλημα με ΑΤΙ και HD !!

Δεξι πληκτρο filters -> mpeg -> deinterlacing και επελεξε bob..... και θα σταματησουν οι οριζοντιες γραμμουλες..... :cool_4: :happy_4:

Reaction score
4
Re: Απάντηση: Προβλημα με ΑΤΙ και HD !!

Δεξι πληκτρο filters -> mpeg -> deinterlacing και επελεξε bob..... και θα σταματησουν οι οριζοντιες γραμμουλες..... :cool_4: :happy_4:
Αμα δεν σε παρω πρωτα τηλεφωνο δεν ξαναγραφω τιποτα, τελος. Ψαχνω 2 μερες , εχω περασει ολους τους drivers που βρηκα απο το 72' και μετα και εχω κλικαρει σχεδον τα παντα.... Μου το ειχες ξαναπει το 'bob' αλλα νομιζα οτι ηταν μονο για οταν τρωει frames και κολλαει.

Thanks και παλι τασε και εσενα νικολα που παντα εχεις την διαθεση να βοηθησεις :cool_4:

Reaction score
0
@pseiras: ποια τηλεοραση εχεις? Μηπως amoi?
Και εγω εχω παρατηρησει κατι αναλογο στην εικονα της amoi μου οταν εχω σκηνες με γρηγορη κινηση και περιεργα επαναλαμβανομενα φοντα στην οθονη (πχ ενας φραχτης με καθετους πασαλους που κινουνται γρηγορα). Αυτο το ειχα συναντησει συχνοτερα σε συνδεση htpc με vga αλλα και πολυ πιο σπανια σε ενα dvd player της πλακας που εχω (gowell 30E απο μαρινοπουλο, αλλα επαιξε οτι mpeg4 του ταϊσα με ελληνικους υποτιτλους!!!).
Τωρα με καλωδιο dvi->hdmi και αναλυση 1920x1080 δεν το εχω ξανασυναντησει.

Reaction score
4
Οχι σε προβολεα το ειχα το προβλημα αλλα λυθηκε αμεσως με την ρυθμιση την απο επανω. :cool_4:
Αμα το ξανασυναντησεις την ξερεις τωρα την λυση.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.676
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale