- Reaction score
- 298
Όοοοοοχι, εσύ κάνεις ζαβολιά πετώντας ένα "8Ω", πράγμα τόσο υπαρκτό όσο ο:
:mad_1:

:mad_1:
:happy_4:Αν έχεις τη δυνατότητα να ανέβεις κατηγορία, να το κάνεις. Άσε που θα γλυτώσεις λεφτά από μελλοντική αναβάθμιση.
Να ενα σκεπτικο που, εαν κρινω εξ ιδιων, τοεχω δει να μου συμβαινει αρκετες φορες. Οσες φορες μου εχει μπει στο μυαλο να ανεβω κατηγορια δεν μπορεσα τελικα να το αποφυγω, ειτε δαπανησα χρηματα για αναβαθμιση του υπαρχοντος ειτε οχι. Δεν ξερω εαν λειτουργεις και συ ετσι.
Έλα όμως που είχε μόνο μεσαίες...Λίγο ακόμα δηλαδή και θα νόμιζα ότι ακούω a cappella εκτελέσεις των τραγουδιών.
Ωραια εκφραση. :respect:
Ξερω καποιον Magnum ΙΑ200 που ο ιδιοκτητης του σκεπτεται να δωσει. Εαν σε ενδιαφερει, μπορω να σας φερω σε απευθειας επαφη. Υποψιν οτι θελει επισκευη...Κώστα, μην παίζεις με τον πόνο μου! :mad_1:
Ο Class A αποδεικνύεται φαντομάς!
Eυχαριστω Μιχάλη αλλά δεν τον έχω ακούσει τον ΙΑ200.. :?Ξερω καποιον Magnum ΙΑ200 που ο ιδιοκτητης του σκεπτεται να δωσει. Εαν σε ενδιαφερει, μπορω να σας φερω σε απευθειας επαφη. Υποψιν οτι θελει επισκευη...
Μα ήμουν σαφής, πιστεύω. Δεν είπα πουθενά ότι πρέπει να πιστέψει τα γραφόμενα των "εξάμ0uνwν"Και γιατί να έχει εμπιστουνη στoυς ισχυρισμούς των εξάμ0uνwν?
Γεγονός. Ο Taku Hyodo ήταν από τους κορυφαίους μηχανικούς της Luxman τότε που η Luxman ήταν...Luxman. Τα όσα αναφέρουν στο (1) δηλαδή οι εξαμ0ύνοι φαίνεται να επιβεβαιώνονται από την εικόνα που βλέπω στο (2) - χωρίς να έχω ιδιαίτερες τεχνικές γνώσεις αλλά πριν τα "σκάσω" σίγουρα θα έδειχνα τις φώτο σε κάποιο σχετικότερο - και σίγουρα είναι συνεπή με όσα έχω διαβάσει αλλού περί του τεχνικού team της Leben.Σίγουρα έχει φτιαχτεί από ανθρώπους που ξέρουν τι κάνουν....
Και φτάνουμε στο "Οptional" κομμάτι του review στο οποίο όπως βλέπεις δε δίνω ιδιαίτερη βαρύτητα. :happy_9:...αλλά το πως ακούγεται, αν είναι αυτό που ζητάς κι αν αξίζει τόσα χρήματα θα το κρίνεις εσύ.