Philips LC6281 Projector

Reaction score
0
Γεια σας!!!

Εχω βρει μια πολυ καλη προσφορα απο γνωστο ηλεκρονηκο ποληκαταστημα για ενα βιντο-προβολεα PHILIPS LC6281 με μονο 409€!! οπιος εχει δει τον ποβολεα αυτον να λειτουργει ας μου πει τις ενυπωσεις του please!!!!

Θελω να τον αγορασω αλλα πρεπει να ειμαι σηγουρος για την αποδωση του γενικα... Δηλαδη να μπορεις να δεις σαν ανθρωπος και οχι να ειναι "κουραστικο".....
<!-- / message -->

Reaction score
79
Απάντηση: Philips Lc6281 Projector

LCD παλιας τεχνολογιας χαμηλης αναλυσης με εντονο pixalition και χρωμα ευκρινια κοντραστ απαραδεκτα. Θα πεταξεις τα λεφτα σου. Αν δεν θελεις να δωσεις κατι παραπανω και να παρεις κατι αξιολογο (optoma HD70 περιπου 1000 ευρω) κοιταξε για κανενα μεταχειρισμενο 5120 benq στα 400 ευρω η κανενα D5 LCD με 650-750 ευρω.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Re: Απάντηση: Philips Lc6281 Projector

LCD παλιας τεχνολογιας χαμηλης αναλυσης με εντονο pixalition και χρωμα ευκρινια κοντραστ απαραδεκτα. Θα πεταξεις τα λεφτα σου. Αν δεν θελεις να δωσεις κατι παραπανω και να παρεις κατι αξιολογο (optoma HD70 περιπου 1000 ευρω) κοιταξε για κανενα μεταχειρισμενο 5120 benq στα 400 ευρω η κανενα D5 LCD με 650-750 ευρω.
+1:cool_4:

Reaction score
13
Ακριβώς όπως απάντησε και ο φίλος Θεόφιλος, δεν αξίζει να τον αγοράσεις....
Από το μέγεθος των Pixel αν τον ανοίξεις σε μέγεθος 100 ίντσες και άνω θα κλαις τα λεφτά σου. Έψαχνα και εγώ παλιά γι ακάτι τέτοιες ευκαιρίες αλλα τελικά είδα και άκουσα ότι δνε αξίζει οπότε θα μεριμένω τους 1080p να πέσουν οι τιμές τους.Αν θες με λίγα λεφτά η μόνη λύση και σχετικά αξιόλογη είναι η κατηγορία LCD - DLP στα 720p (αλλά προσοχή μην κάνεις το λάθος να δεις να προβάλει προβολέας 1080P - θα φας μεγάλο κόλλημα).

Reaction score
1
Δεν ξέρω για σας αλλά εμένα με πιάνουν τα :twisted: μου με αυτές τις ευκαιρίες...

Και καλά, ο φίλος είχε την προνοητικότητα να ρωτήσει, για φανταστείτε τους άλλους που πάνε και αγοράζουν φύκια για σπαράγγια. Φανταστείτε και τους φίλους-συγγενείς των άλλων που καλούνται να "δουν" την εξέλιξη της τεχνολογίας, να σχηματίζουν άποψη για τον βιντεοπροβολέα.

Από την άλλη, βέβαια, υπάρχουν άνθρωποι που αγοράζουν Vista και ρεβίθια Φαρσάλων από το ίδιο μαγαζί...

Reaction score
4
Δεν ξέρω για σας αλλά εμένα με πιάνουν τα :twisted: μου με αυτές τις ευκαιρίες...

Και καλά, ο φίλος είχε την προνοητικότητα να ρωτήσει, για φανταστείτε τους άλλους που πάνε και αγοράζουν φύκια για σπαράγγια. Φανταστείτε και τους φίλους-συγγενείς των άλλων που καλούνται να "δουν" την εξέλιξη της τεχνολογίας, να σχηματίζουν άποψη για τον βιντεοπροβολέα.

Από την άλλη, βέβαια, υπάρχουν άνθρωποι που αγοράζουν Vista και ρεβίθια Φαρσάλων από το ίδιο μαγαζί...
:happy_5: :crazy_3: :happy_5: :crazy_3: :happy_5: :crazy_3: .....τωρα το ειδα.......χαχαχαχαχαχαχα!!!!

Reaction score
0
Για να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου!!!!! Το να αγοράσεις ΤΩΡΑ έναν τέτοιο projector είναι ο,τι καλύτερο για να "Εθιστέις" στις πολλές ίντσες και έτσι σχεδών "μεθυσμένος" μετά από 4 - 5 μήνες να κάνεις καμιά βόλτα από κανένα ύποπτο κατάστημα με "περίεργη" αρχιτεκτονική, (κρεμαστούς ορόφους κτλ) και να διαπιστώσεις ότι.... Το μόνο που έβλεπες ήταν μια μεγάλη εικόνα! - Ο θεός να την κάνει!- Έτσι λοιπον θα "βάλεις ένα ωραίο φέσι" (είναι και της μόδας!) χωρίς πολλά πολλα, και θα πάρεις ένα ωραίο μηχάνημα με FULL - HD και αφού θα ψάλλεις το "...είδομεν το φως το αληθινόν..." θα ευχαριστιέσαι κάθε μήνα να πληρώνεις την δόση!!!!!

Αυτή ήταν η ιστορία της ζωής μου! και να σου πω, ΔΕΝ μετάνιωσα που κάποτε αγόρασα ένα philips με ανάλυση 500κατι χ 300κατι γιατι τώρα "έμαθα" να βλέπω μόνο σε 720p και άνω!!!!!! σχετικά σύντομα. Ανα όμως είχα κάτι καλύτερο δεν θα τολμούσα εύκολα!

Οπότε, "...as you wish!" :rei:

Και επίσης, είναι ωράιο μετά να χαρίσεις αυτό το μηχάνημα σε ένα φίλο και έιτε να τον βγάλεις από την μιζέρια των 20 ιντσών, είτε να τον ..... "καταστρέψεις!"

:smoking:

Όπως και να έχει παντος επειδή μάλλον τον ίδιο είχα διαπραγματεύσου την τιμή! τώρα πια ούτε για παρουσιάσεις σε meetings δεν κάνει!!!! αν στον αφήσουν κανα 150άρι ευρώ πάρτον! Σε 20 χρόνια μπορεί να έχει ανεκτίμητη αξία αντίκας! ¨)

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Και καλά, ο φίλος είχε την προνοητικότητα να ρωτήσει, για φανταστείτε τους άλλους που πάνε και αγοράζουν φύκια για σπαράγγια.
Μπορεί να μην μας αρέσει η ιδέα, όμως κακώς σημειώνουμε ότι κοροϊδεύει κάποιος τον κόσμο. Τα χαρακτηριστικά είναι σε κοινή θέα, το ίδιο και η τιμή. Όλα τα προϊόντα έχουν την θέση τους στην αγορά, ειδικά από την στιγμή που δεν βρίσκεις προβολέα καινούριο με αυτά τα χρήματα..

Reaction score
807
Mα αυτος ο προβολεας δεν ειναι καινουργιος.Οταν πρωτοβγηκε, δεν νομιζω να μην ειχε παρει καλες κριτικες.Απλα τωρα εχει μεινει τεχνολογικα πισω.

Reaction score
0
Έτσι για την ιστοριά όμως φίλε paulxgr όταν πάρεις απόφαση ανακοίνωσέ την μας και μην φοβάσαι τίποτα!

Καλή απόφαση!

Reaction score
0
Λοιπον παιδια εγω τον αγορασα τον projector "Δεν ειμαι ασχετος" εχω δει φοβερα μηχανηματα απλα μια γνομη ζητησα και ο zoglair αρχισε τις ιρωνιες και ειπα οτι δε θα ξαναμπω σε αυτο το site. Λοιπον φιλε μου DarthVader αυτο που εψαχνα το βρηκα... το ξερω οτι εχει χαμηλη αναληση απεσιο μαυρο κλπ. Απλα ενα ολοκληρο σηστημα προβολης για σπιτι με 480€ (μαζι με το πανι προβολης) δε νομιζω οτι μπορεις να βρεις πουθενα!!! (ουτε μια καλη tv δε παιρνεις με αυτα τα χρηματα) επισης εκτος απο την τημη εχει μεγαλη σημασια και η διαρκεια ζωης τησ λαμπας 6000 ωρες!!!.... αυτο ειναι βεβαια σχετικο... γιατι κανεις δε σου δηνει εγγυηση για την λαμπα... τελος παντων εγω εμεινα ευχαριστημενος "γενηκα" :bravo: :bravo: :bravo:

Reaction score
1
και ο zoglair αρχισε τις ιρωνιες
paulxgr, εάν διέκρινες ειρωνεία προς το πρόσωπό σου στο μνμ μου, τότε λυπάμαι αλλά έχεις αδυναμία επικοινωνίας.

Ζήτησες τη γνώμη μας και στην είπαμε, ο καθένας με το δικό του τρόπο. Προφανώς, δεν είναι αυτή που περίμενες να ακούσεις.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
paulxgr, εδω σου απαντησαμε και σου ειπαμε τις γνωμες μας και απο οτι διαβασα σε ολα τα μηνυματα, κανεις δεν σε ειρωνευτηκε.
Η παρεξηγεις, η θελεις να παρεξηγηθεις.
Νομιζω πως μια απολογια σου προς το προσωπο που εθιξες ειναι ενδεδειγμενη...

Reaction score
14
Λοιπον παιδια εγω τον αγορασα τον projector "Δεν ειμαι ασχετος" εχω δει φοβερα μηχανηματα απλα μια γνομη ζητησα και ο zoglair αρχισε τις ιρωνιες και ειπα οτι δε θα ξαναμπω σε αυτο το site. Λοιπον φιλε μου DarthVader αυτο που εψαχνα το βρηκα... το ξερω οτι εχει χαμηλη αναληση απεσιο μαυρο κλπ. Απλα ενα ολοκληρο σηστημα προβολης για σπιτι με 480€ (μαζι με το πανι προβολης) δε νομιζω οτι μπορεις να βρεις πουθενα!!! (ουτε μια καλη tv δε παιρνεις με αυτα τα χρηματα) επισης εκτος απο την τημη εχει μεγαλη σημασια και η διαρκεια ζωης τησ λαμπας 6000 ωρες!!!.... αυτο ειναι βεβαια σχετικο... γιατι κανεις δε σου δηνει εγγυηση για την λαμπα... τελος παντων εγω εμεινα ευχαριστημενος "γενηκα" :bravo: :bravo: :bravo:
409 Ευρώ έχει ο προβολέας στο Eshop, και προφανώς εβαλες και την 2μετρη οθόνη με 65-75 Ευρώ. Ναι φθηνότερα δεν πάς. Ευχομαι το σετάκι σου να σου δώσει την πρώτη επαφή με το αντικείμενο και στην συνέχεια να μπορεσεις να εχεις την δυνατότητα αναβάθμισης σε ένα προβολικό 720p. Εκεί οι επιλογές σου είναι αρκετές.

Αν και εγώ στην θέση σου θα είχα παρακολουθήσει την πτώση τιμής ενός πολύ αξιολογου LCD προτζέκτορα, του Epson 700, που με τριψήφιο νούμερο τον αγόραζεις.

Συγκεκριμένα εχουμε Optoma HD70 999 Ευρώ και Epson EMP-TW700 με 1035 Ευρώ. Βάζεις και καμμιά άτοκη δόση και πήρες απο τώρα προβολέα με φοβερή εικόνα. που άν θές αυριο να πουλήσεις, άνετα μπορείς.

Ο philips δυστυχώς... δεν πωλείται μεταχειρισμένος... αν βρεθεί αγοραστής αυτό θα είναι μέγα θαύμα...

Καλορίζικος και welcome to the προβολέα κλαμπ1!

Reaction score
0
Καλά έκανες!!!!! Σκέψου ότι αργότερα που θα αρωστήσεις άσχημα θα κάνεις έναν άνθρωπο ευτυχισμένο αφού θα τον χαρίσεις!!!! Και αυτό από μόνο του είναι ωράιο!

Καλές θεάσεις, για την λάμπα εγω μέχρι 3000 ώρες που είχα παίξει δεν κάηκε αλλά είχε ξεθωριάσει και γενικά το μηχάνημα μάζεψε πολύ νικοτίνη!

Άρα είναι ένα καλό ξεκίνημα στις αναλογικές πηγές και εικόνες, και το πρώτο βήμα!

Μην τα παίρνεις όμως και όλα τις μετρητοίς!

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.523
Members
38.710
Νεότερο μέλος
stavros.vatistas