Κοιταξτε τι βρηκα....

Reaction score
10

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Αποστολε, απλα το διορθωσα για να περασω μεσα την φωτογραφια.
Πολυ καλο!:cool_4:

Reaction score
14
ετοιμάζω την πλακέτα του Probe... τι λέτε να την πάω για παραγωγή?? 20-30 κομμάτια σε φίλο πλακετά (Moutoulos ακούς????) και όσοι θέλουν τους την δίνω για κατασκευή? Δεν είναι δύσκολο το DIY της.

Reaction score
0
Από ότι καταλαβαίνω η συσκευή αυτή μετράει τον προβολέα, δηλαδή για να δουλέψει πρεπει να είναι μπροστά από την οθόνη και να "κοιτάει" το φακό.

Δεν περιλαμβάνει έτσι στην εξίσωση την οθόνη μας. Ποιές μετρήσεις θα είναι σωστές και ποιές εξαρτώνται από την οθόνη προβολής ???

Reaction score
4
Τωρα μιλαμε για software που σε βοηθαει να καλιμπραρεις ή για hardware?
Μας μπερδεψατε. Πειτε λεπτομεριες μας ενδιαφερει!!!!!!!!!!!!

Reaction score
1
Με μια απλή ανάγνωση του link διαπιστώνει κάποιος ότι πρόκειται για software και hardware. To software το κατεβάζει κάποιος και μετά φτιάχει το ειδικό προτεινόμενο hardware με τις οδηγίες που παρέχονται η αγοράζει 1 από τα 2 μοντελά που υποστηρίζει το software.

Reaction score
4
Με μια απλή ανάγνωση του link διαπιστώνει κάποιος ότι πρόκειται για software και hardware. To software το κατεβάζει κάποιος και μετά φτιάχει το ειδικό προτεινόμενο hardware με τις οδηγίες που παρέχονται η αγοράζει 1 από τα 2 μοντελά που υποστηρίζει το software.
Thanks

Reaction score
0
Κατέβασα το πρόγραμμα και σύνδεσα το Spyder2 colormeter που έχω στην κατοχή μου απο το σετ Spyder Tv pro. Τοποθέτησα το Spyder2 στην θέση που το χρησιμοποιώ και στο άλλο πρόγραμμα, 30cm από την οθόνη και να την κοιτά δλδ να μετρά και την οθόνη και πήρα τα ιδία γενικά αποτελέσματα. Αρα πιστεύω οτι έχει καλά αποτελέσματα. Δεν έχω καταφέρει ακόμη να πάρω αποτελέσματα για την ισορροπία του gray scale.

Μια λύση για την εύρεση του μετρητή Spyder2 που συνεργάζεται με το πρόγραμμα είναι η αγορά του πιο φτηνού πακέτου της Datacolor που το περιέχει του Spyder2express. (100euro, www.papers.gr)

Για όποιον πιάνουν τα χέρια του ας κατασκευάσει το προτεινόμενο colormeter (και ένα για μένα pls)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.525
Members
38.710
Νεότερο μέλος
stavros.vatistas