F1 season 2007

Reaction score
51

.

Στο μονοθέσιο της Honda, το ρητό "βάψ' το μπλε το χρέπι και πέτα το στη θάλασσα", αποκτά ξεκάθαρα ουσία......:happy_5: :happy_5: :happy_5: "happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1"

GTX

Reaction score
39
Ώπα ρε παιδιά ήρεμα, μπήκα μες το thread (οκ πήρα και γω το ρίσκο μου) πριν δω το quali και διαβάζω την πρώτη φράση από το Post του Νίκου και μου μαμήσατε το quali.

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ
Μη βάζουμε τα αποτελέσματα πριν τα δείξει η τηλεόραση.

Το λέω αυτό γιατί ο Alpha μας έχει συνηθίσει να τα δείχνει κονσέρβα οπότε έτσι θα πάει όλη τη χρονιά. Πριν τα δείξει εγώ λέω οτι μπορούμε να μπάινουμε να κάνουμε τα σχόλια μας και τις προβλέψεις μας και αφού τα δείξει βάζουμε και τα αποτελέσματα. Έτσι κι αλλιώς πέρσι ήταν πολλές οι φορές που σχολιάζαμε Live εδώ μέσα είτε τον αγώνα είτε τα quali.

GTX

Reaction score
39
Τώρα για το quali.

Την προτίμηση μου στον Kimi νομίζω την ξέρετε οι περισσότεροι, ε τί να πώ λοιπόν εγώ το περίμενα :happy_5: :happy_5: :happy_5: :cool_1:

Πέρα από την πλάκα, ξενέρωσα με τον Massa γιατί ήμουν περίεργος να δω τη διαφορά του από τον Kimi αφού μέχρι τώρα έχει δείξει οτι κινείται πιο γρήγορα.

Από τους υπόλοιπους, Hamilton θα είναι ο άνθρωπος των Άγγλων για φέτος, α ρε Button τί ζημιά έπαθες, σε λίγο καιρό δε θα σε θυμάται κανείς :crazy_3: :crazy_3:

Η Bmw τελικά δείχνει να κάνει τη διαφορά φέτος, για να δούμε λοιπόν αν μπορεί να διατηρήσει την ταχύτητα της και στον αγώνα.
Προβλέπω να γίνεται μεγάλος χαμός με τα αγγούρια :crazy_1: :crazy_1:

Τώρα για τον αγώνα αύριο κανείς δε μπορεί να κάνει προβλέψεις, πρώτο GP αναμένονται εγκαταλήψεις, safety cars και γενικά χαμός, μέχρι και ο Massa μπορεί να κερδίσει :crazy_1:

Και πάμε και στον Alphaaaaa :happy_8: :happy_8:
Τί να πει κανείς εδώ????

Τόσα αφιερώματα στο Shumi και ούτε ένα με τις καλύτερες στιγμές του Παλομπαρίνι??????? :respect:

Εγώ στεναχωρήθηκα πάντως :happy_5: :happy_5: :happy_5:
Ευτυχώς ομως έχει αφήσει άξια αντικαταστάτρια :cool_1:
Δε θέλω να σχολιάσω τίποτα για τη Σταυρούλα ο καιρός θα δείξει :happy_4: (λέμε τώρα...:happy_5: :happy_5: )

Πάντως είναι φοβερό, μας είπανε και κόλπο για να ξεχωρίζουμε τους οδηγούς, θέλω να ελπίζω οτι δε το μάθαν φέτος :happy_5: :happy_5: Δυστυχώς βέβαια για να μη το έχουν ξαναπεί και αν κρίνω και από τον ενθουσιασμό που μας το είπαν...μάλλον τώρα το μάθανε :respect:

Reaction score
2
Μηπως κανενα απο τα προαναφερθεντα καναλια υποστηριζει διαφορετικες καμερες και τα λοιπα μπλιμπλικια που υπηρχαν παλιοτερα?

GTX

Reaction score
39
Μηπως κανενα απο τα προαναφερθεντα καναλια υποστηριζει διαφορετικες καμερες και τα λοιπα μπλιμπλικια που υπηρχαν παλιοτερα?
Δε νομίζω. Μάλλον αναφέρεσαι στο Bernievision. Ήταν διαθέσιμο μέσω του Αγγλικού Sky (δε ξέρω αν υπήρχε και αλλού) και έσκαγες 12 λίρες για όλο το weekend και είχες επιλογή κάμερας, onboard και κανονικές, έβλεπες τους χρόνους κτλ. Ήταν πάααρα πολύ καλό και για όσο υπήρχε θυμάμαι βάζαμε τα λεφτά όλοι μαζί η παρέα που βλέπαμε στην Αγγλία και μας έβγαινε μια χαρά. Αλλιώς πολύ ακριβό θα έλεγα, να σκας 12 λίρες κάθε φορά. Βέβαια αν δούλευε ακόμα και μάλιστα στην Ελλάδα θα τα έδινα σίγουρα. Τώρα... Σταυρούλα και letterbox :cool_1: :cool_1:

Πάρτε και μια ιδέα :cool_4:

Attachments

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.864
Members
38.625
Νεότερο μέλος
teamwork