Ένα απλό Home Cinema

Reaction score
2
Καλησπέρα σας,
θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει κάποιο σετ με subwoofer και 2 (μόνο) ηχεία ασύρματα.
Ευχαριστώ, Γιάννης.

Reaction score
3
Καλώς όρισες στην παρέας μας Γιάννη.
Σετ 2 ηχείων με subwoofer μπορείς να βρεις αρκετά στα κομπιουτεράδικα μαγαζιά.
Προσωπικά, είχα κάποια της creative (πριν βάλω τα 5.1) τα οποία ήταν αρκετά καλά. Για άλλες μάρκες δεν έχω ιδία γνώμη, έχω ακούσει καλά λόγια και για τα Altec.
Δες όμως κι εδώ: http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=32341&highlight=creative
Συγγνώμη δεν πρόσεξα το "ασύρματα". Για αυτά δεν ξέρω κάτι να σου προτείνω.

Reaction score
0
Καλως ηρθες Γιαννη. :bravo:
Ασυρματα βγαζει η Canton απο οτι ξερω .
Δεν ξερω αν ειναι 2 η 5 .
Κανε και ενα search στο AVsite με την λεξη "ασυρματα" .
Κατι θα βρεις!!! :cool_4:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.751
της CANTON τα ασυρματα ειναι μεγαλα και ακριβα!
Ασυρματα εχω δει κατι sony αλλα ειναι σετ 5.1 με ενισχυτη και player.Ακομη να πω οτι το sony αυτο εχει για ασυρματα τα πισω ηχεια .Τιμη καπου 600 ευρω.

Reaction score
2
της CANTON τα ασυρματα ειναι μεγαλα και ακριβα!
Ασυρματα εχω δει κατι sony αλλα ειναι σετ 5.1 με ενισχυτη και player.Ακομη να πω οτι το sony αυτο εχει για ασυρματα τα πισω ηχεια .Τιμη καπου 600 ευρω.

Σ'ευχαριστώ Νίκο, θα το κοιτάξω. Ωραία τιμή. Thank you all..

Reaction score
2
Καλημέρα παίδες, λοιπόν, χθες μου έκαναν ένα πάρα πολύ ωραίο δώρο (δώρα καλύτερα), και θέλω να μου πείτε τις γνώμες σας...

Έχουμε και λέμε:

1) Ενισχυτής Pioneer VSX-416-S, 5x100W, Dolby Digital, DTS, Dolby Prologic II, WMA 9 Pro, Virtual Surround Back, DVD audio ready (5.1 inputs), 3 Ψηφιακές είσοδοι, 2 coax, 3 optical, 3 Αναλογικές είσοδοι ήχου + 1 έξοδοι, 4 S-Video είσοδοι + 2 έξοδοι, Component (3 είσοδοι + 1 έξοδος), Midnight Listening Mode, Bi-Amplifier

2) Ηχεία Pioneer S-LF3-F, 2 Πρόσθια Δορυφορικά Ηχεία, Woofer 8,7 εκ. x2, Μέγιστη Ισχύς 130 W, Ευαισθησία 89 db, Μαγνητικώς Θωρακισμένα, Απόκριση Συχνότητας 65 - 40.000 Ηz

3) DVD Player Pioneer DV-490V-S, 24bit/96kHZ στον ήχο (με 5 DSP Modes), Virtual Surround, 12 bit/108Mhz στην εικόνα, PAL& NTSC Progressive, HDMI, ψηφιακή ομοαξονική-οπτική έξοδος, S-Video, RGB, Component, JPEG Photoviewer, Ταυτόχρονη αναπαραγωγή JPEG + MP3/WMA, Aναπαραγωγή DVD-Videο, DivX, CD, SVCD/VCD, CD-R, CD-RW, MP3 ,WMA, DVD-R & DVD-RW (VR mode + Video mode), DVD+R, DVD+RW, Oλική αρμονική παραμόρφωση 0,0023%, Aπόκριση 4-44.000Hz, Signal to Noise Ratio 115dB, Dynamic Range 101dB

Πώς τα βλέπετε;

Reaction score
3
Για τα 2 πρώτα, δεν ξέρω.
Για το 3ο (μια και έχω Pioneer) πιστεύω ότι θα σε ικανοποιήσει απόλυτα.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.472
Members
38.702
Νεότερο μέλος
DAMBO