Το Devil May Cry 4 δεν θα κυκλοφορίσει μόνο στο PS3

HV

Reaction score
0
και το Devil May Cry 3 ειχε κυκλοφορησει σε PC , λόγικο να γινει το ιδιο και με το 4...Ωραια παιχνιδακι το 3 :)

Reaction score
0
Gran Turismo ???????????
σσσσσσσσσσσσσσιγα παιδια με αυτο το ονομα!! :happy_9:
Αυτο μην το φωναζετε δυνατα και το ακουσει ο Δημητροπουλος και μετα ....καλα ξεμπερδεματα!!:happy_8:

Reaction score
0
Τώρα μόνο τα Final Fantasy και Metal Gear Solid 4 θα κυκλοφορίσουν μόνο στο PS3........το Devil May Cry 4 θα κυκλοφορήσει και σε xbox 360 και pc.....................:happy_6:

http://www.cinemablend.com/games/Devil-May-Cry-4-No-Longer-PS3-Exclusive-Now-For-Xbox-360-3373.html
Και το Final Fantasy ακομα δεν ειναι σιγουρο, οτι θα ειναι αποκλειστικοτητα του PS3 http://www.gamespot.com/news/6167864.html?action=convert&om_clk=latestnews&tag=latestnews;title;1

Reaction score
0

Reaction score
188
δεν του εμεινε και τιποτα.ενα gran turismo(μεχρι να βγει καλα κρασια) εμεινε και το formula 1 + το metal gear.

αληθεια μπλιζακο τι εχεις να πεις για αυτα +οτι δεν εχει πατησει κανεις το ποδι του να αγορασει το ps3?

jony20 δεν μασαει ρε το ps3!θα αντιμετωπισει το halo 3 και ολους του αλλους τιτλους με την super hdmi και 1080p!

Reaction score
0
H Sony βγάζει μόνη της όσα παιχνίδια βγάζουν η Νintendo και MS μαζί .
Οι αποκλειστικότητες από ουδέτερους δεν είναι εύκολες όταν είσαι στην αρχή και δεν έχουν και νόημα αν το game δεν είναι απόλυτα κορυφαίο.

Εχεις το καλύτερο σύστημα, βγάζεις και μερικά φοβερά παιχνίδια , περιμένεις λίγους μήνες μέχρι να έρθει ποσότητα και ποιότητα στα games και αυτό ήταν...
(το xbox δυστυχώς δεν μπορεί να ελπίζει σε κάτι τέτοιο)

αληθεια μπλιζακο τι εχεις να πεις για αυτα +οτι δεν εχει πατησει κανεις το ποδι του να αγορασει το ps3?
Τι να πω? είναι φαντασιώσεις σου που δεν αφορούν εμένα … το ps3 έχει 1 εκ κονσόλες για πούλημα , και εμφανίζονται εκατοντάδες χιλιάδες να τις αγοράσουν.

Reaction score
188
μπλιζακο κοιμασε τον υπνο του δικαιου αλλα τι να σε κανω...μαλιστα το 360 το οποιο χαρακτηριστικε απο την sony curent gen και οχι next gen οπως ειναι το ps3(τρομαρα του!!)εχει μεγαλο προβλημα γιατι ρε γμτ δεν εχει να παρουσιασει τιτλους...

Reaction score
0
H Sony βγάζει μόνη της όσα παιχνίδια βγάζουν η Νintendo και MS μαζί .
Οι αποκλειστικότητες από ουδέτερους δεν είναι εύκολες όταν είσαι στην αρχή και δεν έχουν και νόημα αν το game δεν είναι απόλυτα κορυφαίο.

Εχεις το καλύτερο σύστημα, βγάζεις και μερικά φοβερά παιχνίδια , περιμένεις λίγους μήνες μέχρι να έρθει ποσότητα και ποιότητα στα games και αυτό ήταν...
(το xbox δυστυχώς δεν μπορεί να ελπίζει σε κάτι τέτοιο)

Τι να πω? είναι φαντασιώσεις σου που δεν αφορούν εμένα … το ps3 έχει 1 εκ κονσόλες για πούλημα , και εμφανίζονται εκατοντάδες χιλιάδες να τις αγοράσουν.
Χαλαρωσε που Sony βγαζει οσα παιχνιδια βγαζουν και 2 εταιριες μαζι...αντε και τα βγαζει, τα ποιο πολα ειναι της πλακας..φιλε λιγα ειναι τα καλα παιχνιδια τα δουλεμενα. παρε μια ιδεα απο της ταινιες πολλα εργα αλλα τα ποιο πολλα δεν βλεπονται.. ετσι ειναι και με τα παιχνιδια εχω παρει παιχνιαδια με το ps2 που τα σιχαθηκα απο τα πρωτα 10 λεπτα . για μενα η Sony που χανει αυτα τα δυνατα παιχνιδια πεφτει στα ματια μου, ποιο πολυ απο τη πρωτα..

Reaction score
0
Χαλαρωσε που Sony βγαζει οσα παιχνιδια βγαζουν και 2 εταιριες μαζι...αντε και τα βγαζει, τα ποιο πολα ειναι της πλακας..φιλε λιγα ειναι τα καλα παιχνιδια τα δουλεμενα. παρε μια ιδεα απο της ταινιες πολλα εργα αλλα τα ποιο πολλα δεν βλεπονται.. ετσι ειναι και με τα παιχνιδια εχω παρει παιχνιαδια με το ps2 που τα σιχαθηκα απο τα πρωτα 10 λεπτα . για μενα η Sony που χανει αυτα τα δυνατα παιχνιδια πεφτει στα ματια μου, ποιο πολυ απο τη πρωτα..
Αν θές πραγματικά καλά παιχνίδια και όχι απλά μετριότητες που έχουν γνωστό όνομα, κατά την γνώμη μου καλά κάνει η sony που δεν κρατάει όλες τις αποκλειστικότητες και φτιάχνει τεράστιο αριθμό από άγνωστους τίτλους.
(μόνο όσες κάνουν μπάμ και πουλάνε κονσόλες απλά με το όνομα πληρώνεις)

Με τα λεφτά που θα έδινε πχ για να αγοράσει το DMC ή το VF, θα μπορέσει να φτιάξει ένα παιχνίδι πολύ καλύτερο για το ps3 αλλά χωρίς το όνομα.
(και ταυτόχρονα , το DMC θα βγει παντού... αφού έχεις την καλύτερη κονσόλα θα είναι καλύτερο στο ps3 , οπότε 2πλό το κέρδος)

ΥΓ
Sony Bigger Than Nintendo And Microsoft Combined
Based on data from Screen Digest, the report places Sony as the third most resourced games software publisher in the world, stating that “Sony Computer Entertainment Studios employs some 2,200 developers across 14 different studios… it has more programmers, artists, audio technicians and designers than Microsoft and Nintendo combined.”
Ubisoft, with a technical workforce of 2,400 sits in second place, while Electronic Arts with 5,500 comes in first.

Reaction score
164
Επίσης η Kia βγάζει περισσότερα αυτοκίνητα από όσα παράγουν η Ferrari, η Porsche και η Lamborghini μαζί! :happy_8:
Καλά, μα αυτή η Sony όλα καλύτερα απ' όλους τα κάνει; :happy_5:

Reaction score
0
Απλά επένδυσε στην παραγωγή games , και βοήθησε μεγάλες εταιρίες να φτιάξουν μηχανές που θα αξιοποιούν τις δυνάμεις του ps3 ... όχι τόσο στο να αγοράζει αποκλειστικότητες για πολλούς γνωστούς τίτλους .
θα το κάνει με μερικους κορυφαίους, αλλά γενικά είναι μια πολύ λογική επιλογή, κυρίως όταν έχεις το δυνατότερο σύστημα.

Reaction score
164
θα το κάνει με μερικους κορυφαίους, αλλά γενικά είναι μια πολύ λογική επιλογή, κυρίως όταν έχεις το δυνατότερο σύστημα.
Καλά, το τελευταίο σηκώνει μεγάλη συζήτηση... Το δυνατότερο σύστημα ήταν εκείνο που είχε ανακοινώσει η Sony. Γι' αυτό που πουλάει τελικά, μετά τις... εκπτώσεις, έχω πολλές αμφιβολίες. Έτσι και αλλιώς η ισχύς δεν είναι το παν. Πχ το XBOX ήταν πολύ πιο ισχυρό από το PS2, αλλά αυτό δεν το έκανε καλύτερο.

GTX

Reaction score
39
Ρε Blizard είπαμε γουστάρεις Sony, αλλά πλέον η κατάσταση έχει ξεφύγει.

Σοβαρά τώρα πιστεύεις οτι το να χάνει τις αποκλειστικότητες στα παιχνίδια μπορεί να είναι θετικό????? :crazy_1:

Reaction score
0
Απάντηση: Το Devil May Cry 4 δεν θα κυκλοφορίσει μόνο στο PS3

Blizard θέλω μία ξεκάθαρη απάντηση.........εσύ υποστηρίζεις το PS3 ή τη Sony?(έχει διαφορά).........γιατί αν θες να μάθεις η Sony βρίσκεται σε άθλια οικονομική κατάσταση(τα παίζει όλα για όλα στο blu-ray).............:sad:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.218
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney