NORMAL H ECO MODE

Reaction score
0
Εχω μια μεγαλη απορια, γιατι απο οτι βλεπω σχεδων ολοι βαζουν eco mode τη λαμπα εφοσον μετα απο ενα καλιμραρισμα oσους projector εχω δει παιζουν καλυτερα στο normal.Oσο για τις ωρες δεν το συζηταμε διοτι πολλες λαμπες απο οτι ξερουμε μετα απο 1000+ ωρες η λαμπα πεφτει αισθητα και αναγκαστικα πρεπει να παμε σε αλαγη λαμπας για να ζωντανεψουμε παλι τον προτζεκτορα μας.Αρα ποιος ο λογος στο eco mode? Eγω λεω να χαιρομαστε στο full την εικονα μας.:cool_4:

Reaction score
12
Μου θύμησες τώρα τους καπνιστές που τους λες να κόψουν το τσιγάρο και σου λένε, ο παππούς μου κάπνιζε 3 πακέτα και έζησε 100 χρονών.
Και αν πέσει στις 500 ώρες η λάμπα, τότε τί γίνεται;

Reaction score
0
Απάντηση: NORMAL H ECO MODE

Εχω ακουσει για πεσιμο της λαμπας στις 600 και 700 ωρες,παιξιμο μονο στο εco mode, ποια η διαφορα?

Reaction score
14
πάντα στο full...
και τι έγινε δηλαδή που θα κρατήσει λιγότερο η λάμπα?
είναι λόγος αυτός για να μην χαιρόμαστε το 100% των δυνατοτήτων ενός μηχανήματος????

Reaction score
0
Απάντηση: Re: NORMAL H ECO MODE

πάντα στο full...
και τι έγινε δηλαδή που θα κρατήσει λιγότερο η λάμπα?
είναι λόγος αυτός για να μην χαιρόμαστε το 100% των δυνατοτήτων ενός μηχανήματος????
:cool_4::cool_4::cool_4::cool_4::cool_4::happy_4::happy_4::happy_4::happy_4:

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Όπως τα λέει ο Giorgio-n.
Και συν αυτό αποδίδει καλύτερο χρωματικό φάσμα, στο πλέιστον των περιπτώσεων, η λάμπα στο Normal ή High.

Για μένα το σοβαρότερο μειονέκτημα που προκύπτει είναι ο θόρυβος. Εχετε ακούσει τον Η81 να γκαζώνει;:mad_2:

Reaction score
0
Και στον δικο μου, το ξερω οτι εχει πιο ωραια εικονα στο normal αλλα εχει και αρκετο θορυβο ο ανεμιστηρας. Γι` αυτο το εχω στο eco και ειμαστε σχετικα καλα. Ομως απο οτι φαινεται οι περισσοτεροι καινουριοι προβολεις και στο normal ειναι σχεδον αθορυβοι. Επομενως με αυτους, ο μονος λογος να παιζουν στο eco θα ειναι η διαρκεια ζωης της λαμπας

Reaction score
4
Και εγω eco.
Σιγα την διαφορα που βγαζει ματι αν κανεις προβολη με Normal. Ολα στον ψυχολογικο τομεα ειναι.

Reaction score
79
Απάντηση: NORMAL H ECO MODE

Aναλογα με τον προβολεα, τον χωρο και φυσικα το μεγενθος της οθονης. Με τον TOSHOBA MT700 στις 110 ιντσες το εχω στο low και παλι η εικονα ειναι αρκετα φωτεινη. Μολις το γυρισω στο normal οι αντανακλασεις απο τους τοιχους ξεπλενουν την εικονα στις φωτεινες σκηνες αρκετα. Πιο παλια με τον SANYO Z4 το ειχα στο normal ειχα τσιταρει τον προβολεα για να παρω ικανοποιητικη φωτεινοτητα σε αυτες τις ιντσες.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.523
Members
38.710
Νεότερο μέλος
stavros.vatistas