Calibration Software free

Reaction score
0
Download ColorHCFR <!--[if gte vml 1]><v:shapetype id="_x0000_t75" coordsize="21600,21600" o:spt="75" o:preferrelative="t" path="m@4@5l@4@11@9@11@9@5xe" filled="f" stroked="f"> <v:stroke joinstyle="miter"/> <v:formulas> <v:f eqn="if lineDrawn pixelLineWidth 0"/> <v:f eqn="sum @0 1 0"/> <v:f eqn="sum 0 0 @1"/> <v:f eqn="prod @2 1 2"/> <v:f eqn="prod @3 21600 pixelWidth"/> <v:f eqn="prod @3 21600 pixelHeight"/> <v:f eqn="sum @0 0 1"/> <v:f eqn="prod @6 1 2"/> <v:f eqn="prod @7 21600 pixelWidth"/> <v:f eqn="sum @8 21600 0"/> <v:f eqn="prod @7 21600 pixelHeight"/> <v:f eqn="sum @10 21600 0"/> </v:formulas> <v:path o:extrusionok="f" gradientshapeok="t" o:connecttype="rect"/> <o:lock v:ext="edit" aspectratio="t"/> </v:shapetype><v:shape id="_x0000_i1025" type="#_x0000_t75" style='width:225pt; height:175.5pt'> <v:imagedata src="file:///C:\DOCUME~1\scorpios\LOCALS~1\Temp\msohtml1\01\clip_image001.png" o:title=""/> </v:shape><![endif]--><!--[if !vml]-->
ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΕΒΑΙΑ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΨΩ<!--[endif]-->

Reaction score
0
Απάντηση: Calibration Software free

- Download the HCFR DVD with patterns.
(42MB - PAL multiregion)

Or patterns to author (?) HDDVD here.

Attachments

jpaudio

Επαγγελματίας
Reaction score
1.753
Το βρίσκω ιδιαίτερα ενδιαφέρον και βατό στην κατασκευή του. Επειδή θα προχωρήσω στην κατασκευή άρα στην προμήθεια του τυπωμένου κυκλώματος στείλτε μου PM όσοι ενδιαφέρεστε ώστε να πάρουμε καλύτερη τιμή στην κατασκευή του πρωτότυπου. Σχετικά με τα υλικά, μιας και ο Γάλλος δίνει κωδικούς Farnel μπορούμε να προμηθευτούμε τα special εύκολα. Με PM το μαγαζί που φέρνει ανταλακτικά από την Farnel.
Όταν θα έχω περισσότερα νέα σχετικά με την κατασκευή θα τα πούμε.
Φιλικά,
Γιάννης

Reaction score
0

χθες κατεβασα το DVD with patterns και εφτιαξα ενα dvd με κατι ψιλοριθμισεις αν και δεν καταλαβενα πολλα κατι εγινε. Ταχρωματα ειναι ψιλοκορεσμενα λογο φωτογραφικης μηχανης.

Attachments

jpaudio

Επαγγελματίας
Reaction score
1.753
Αγαπητοί συνφορουμίτες έχω νέα σχετικά με την κατασκευή της πλακέτας. Αρχικά θα πρέπει αν πω πως υπάρχουν δύο versions, μια σε μονή και μια σε διπλή όψη. Ένα ενδεικτικό κόστος για ποσότητες από 2 έως 10 κομμάτια είναι:
ΔΙΠΛΗ ΟΨΗ με μάσκα κόλλησης: 26 Euro το κομμάτι περίπου
ΔΙΠΛΗ ΟΨΗ χωρίς μάσκα κόλλησης: 22 Euro το κομμάτι περίπου
ΜΟΝΗ ΟΨΗ με μάσκα κόλλησης: 28 Euro το κομμάτι περίπου
ΜΟΝΗ ΟΨΗ χωρίς μάσκα κόλλησης: 24 Euro το κομμάτι περίπου
Οι τιμές αν η ποσσότητα ξεπεράσει τα 20 τεμάχια αλλά πάντα σε πολλαπλάσια του 20 μέχρι τα 60 μειώνονται κατά 25%.
Για τα άλλα υλικά δεν μπορώ να πω κάτι γιατί δεν ξέρω την διαθεσιμότητά τους σε διάφορες περιοχές.
Να σημειώσω εδώ πως στην διπλή όψη οι τρύπες δεν είναι επιμεταλομένες άρα θα πρέπει να κολληθούν μερικές και από τις δύο πλευρές ίσως λίγο δύσκολο. Για να κατασκευαστούν δείγματα τέτοιας με επιμεταλωμένες τρύπες το κόστος είναι απαγορευτικό για τέτοιες ποσότητες.
Φιλικά,
Γιάννης

Reaction score
4
Εγω ειμαι μεσα απο την αρχη , εχω στειλει και τα pm μου και ειμαι ετοιμος σε καθε διαταγη.:happy_6:

Reaction score
0

Ενδιαφερομαι αλλα κολαω στην κατασκευη.Στις κολησεις ειδικα ειναι μπερδεμα.

Reaction score
1
Υπολογίστε κι εμένα. Θα το φτιάξω έτσι απο περιέργεια να δω πως δουλεύει.

ΘΑ ΤΟ "ΠΑΙΞΩ" ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ!!!!!!!!!!!

Reaction score
7
Re: Απάντηση: Calibration Software free

Ενδιαφερομαι αλλα κολαω στην κατασκευη.Στις κολησεις ειδικα ειναι μπερδεμα.
Αυτα ειναι τα ευκολα... μην αγχωνεσαι γι αυτο... εμεις ειμαστε εδω.

Εννοειται οτι και εγω ειμαι μεσα...

Αντε να μαζευτουμε αρκετοι....

Reaction score
0
Και εγώ μέσα είμαι. :bravo:

Δεν έχω μεγάλη εμπειρία από αυτά αλλά θα προτιμούσα την πλακετίτσα μονής όψης (keep it simple, keep it safe...). Φυσικά όμως θα ακολουθήσω την όμαδα και τις συμβουλές σας.

Reaction score
1
Μπορει καποιος να βγαλει ενα συνολικο κοστος πλακετας και υλικων στο περιπου για να δουμε αν συμφερει?

jpaudio

Επαγγελματίας
Reaction score
1.753
Λοιπόν από ότι βλέπω υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον άρα λόγος να συνεχίσουμε. Θα ήθελα όμως να κάνω μερικές παρατηρήσεις για να ξεκαθαρίσουμε κάποιες απορίες και να προλάβουμε κάποιες παρεξηγήσεις.
Η κατασκευή διπλής όψης είναι προτιμότερη λόγω μεγέθους, κόστους αλλά και ευκολίας όσο και αν φαίνεται περίεργο μιας και τα κύρια εξαρτήματα (sensors) κολλιούνται από την μεριά του χαλκού και στις δύο περιπτώσεις. Το κόλλημα των υλικών δεν είναι δύσκολο ακόμα και για έναν αρχάριο. Για κάποιον που δεν έχει πιάσει κολλητήρι στο χέρι του και το κόλλημα ενός καλωδίου είναι βουνό. Και για αυτούς θα βρεθεί λύση νομίζω. Για τα υλικά, είπα και προηγούμενα, δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη μιας και η διαθεσιμότητά τους και η τιμή τους αλλάζει από περιοχή σε περιοχή και από μαγαζί σε μαγαζί. Αν προχωρήσουμε σε συγκέντρωση υλικών αυτή μπορεί να γίνει συνολικά, κάτι σαν κιτ και όχι "εμένα μου λείπουν αυτά" γιατί φανατστείτε ο καθένας να ζητά διαφορετικά πράγματα, θα γίνει χαμός!
Χωρίς να δώσω υποσχέσεις τώρα, θα υπάρξει και η δυνατότητα της έτοιμης κατασκευής για κάποιους τελείως αδαείς αλλά αυτό θα το δω σχετικά με το συνολικό κόστος και τον χρόνο που θα πάρει.
Σχετικά με το τυπωμένο κύκλωμα και βέβαια θα περιμένω για να δούν όλοι το post και να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους. Αυτό θα το προτιμούσα με ΡΜ ώστε να μην χαθώ και ξεχάσω κάποιον. Για την πληρωμή θα βρούμε τρόπο, άλλωστε εμπιστοσύνη νομίζω υπάρχει αναμεταξύ μας.
Σχετικά με την μάσκα κόλλησης νομίζω ότι αξίζει το έξτρα κόστος, θα φαίνεται πιο επαγγελματική η κατασκευή μας.
Φίλε Babilon δεν νομίζω ότι το κόστος θα είναι απαγορευτικό, μην το κάνουμε εβραϊκό ψιλικατζίδικο... Εσύ με ποιό κόστος και πάνω δεν θα το έφτιαχνες;
Αν ρίξεις μια ματιά στις τιμές αντίστοιχων αισθητήρων-συσκευών και όλη την φιλιλογία στο avsforum σχετικά με την αποτελεσματικότητα του πακέτου συσκευής-software (που είναι και FREE) θα δεις ότι αξίζει τον κόπο!
Βέβαια, προς Θεού, δεν πάμε να γίνουμε Βαγγέληδες Λάμπρου! Αυτός είναι Θεός στην δουλειά του ούτως ή άλλως. Ερασιτεχνικά προσπαθούμε να ρυθμίσουμε τα μηχανήματά μας και να ΜΑΘΟΥΜΕ από αυτά. Τα όργανα όμως, έστω και DIY, και το μεράκι μας θα βγάλουν πολύ καλά αποτελέσματα νομίζω.
Αυτά προς το παρόν και περιμένω την γνώμη σας.
Φιλικά,
Γιάννης

Reaction score
4
Εγω οπως εχω ξαναπει ειμαι ετοιμος ανα πασα στιγμη να μου πειτε ποσο που ποτε και κατεφτασα. Εχω στειλει ενα pm ηδη αν χρειαζεται κατι αλλο οπως τηλεφωνο κτλπ μου λετε.

Reaction score
1
Mιλαω για κοστος γιατι αν ειναι να στοιχιζει παραπανω απο ενα spyder που πανω
κατω ειναι το ιδιο ισως ηταν καλυτερα να κοιταζαμε για κατι τετοιο.
Μιλαω για το spyder γιατι αν διαβασατε στο avsforum που υπαρχει review λενε οτι ειναι αρκετα καλο και μετραει με μεγαλη ακριβεια.Λενε μαλιστα οτι ειναι λιγο υποδεεστερο(στα χαμηλα IRE ειναι λιγο αργο) απο ενα eye-Beamer που το κοστος του ειναι καπου στα 1000 ευρω.

jpaudio δεν εχει να κανει με ψιλικατζιδικο ουτε με super market.

jpaudio

Επαγγελματίας
Reaction score
1.753
Φίλοι μου λίγο υπομονή κανα δυό μέρες και θα επανέλθω με λεπτομέρειες και κάποιο υπολογισμό κόστους. Εν τω μεταξύ περιμένω τα ΡΜ σας.
Για μια ακόμα φορά λέω ότι συμετέχει όποιος θέλει.
Φιλικά,
Γιάννης
Υ.Γ. Φίλε Babylon κατάλαβες τι εννοώ... αν και λίγο out η απαντησή σου. Αλήθεια πόσο κάνει ένα Spyder για να έχουμε μέτρο σύγκρισης;

Reaction score
4
Φίλοι μου λίγο υπομονή κανα δυό μέρες και θα επανέλθω με λεπτομέρειες και κάποιο υπολογισμό κόστους. Εν τω μεταξύ περιμένω τα ΡΜ σας.
Για μια ακόμα φορά λέω ότι συμετέχει όποιος θέλει.
Φιλικά,
Γιάννης
Υ.Γ. Φίλε Babylon κατάλαβες τι εννοώ... αν και λίγο out η απαντησή σου. Αλήθεια πόσο κάνει ένα Spyder για να έχουμε μέτρο σύγκρισης;
Εμεις εδω ειμαστε και σε περιμενουμε, οταν εισαι ετοιμος πες μας.:cool_4:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.530
Members
38.710
Νεότερο μέλος
stavros.vatistas