Tηλεόραση έως 1000ευρώ

Reaction score
0
Μετά απο ένα πρόβλημα που μου έβγαλε η crt ΣΑΒΑ 29" που έχω σκέφτομαι να στραφώ στην αγορά μίας τηλεόρασης νέου τύπου TFT ή LCD , PLASMA
1)ποιόν τύπο να προτιμήσω και γιατί?

2)έχετε να προτίνεται κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο και γενικά τι πρέπει να προσέχω στο specs μιας τηλεόρασης?
ευχαριστώ για τον χρόνο σας και καλώς σας βρήκα.

Reaction score
2
Την ώρα που πήγα να ανοίξω ένά παρόμοιο τόπικ, είδα το δικό σου.

Είμαι κι εγώ στην αναζήτηση τηλεόρασης, και δε ξέρω ποιά. LCD ή plasma? Τη τηλεόραση δε τη θέλω για πολλά πολλά. Καμία ταινία από το Nova, κανα DVD και ποδόσφαιρο. Ίντσες 37 ή 42. Δε με νοιάζει σύνδεση με PC.

Επίσης ψάχνω και home cinema (ένα καλό 2.1 ή ένα 5.1 με ασύρματα πίσω ηχεία). Το σαλόνι είναι γύρω στα 40 τετραγωνικά αλλά ο χώρος που θα "καλυφθεί" είναι κάπου 16 με 18 τετραγωνικά.

Βοήηηθειαααα :crazy_1:

Reaction score
0
εγω πάντος για home cinema σκέφτομαι να παρω ενα σύστημα thw creative 5.1 που είναι για pc αλλα 99% δουλεύει κ σε tv.

μια 37ara wide πιστεύω είναι καλή επιλογή.αλλα ποιά?

Reaction score
0
Φίλος αγόρασε πριν λίγες βδομάδες την sony bravia 40U2000, την οποία πλέον βρίσκετε στα 1000+λίγο ευρώ.
Είναι ικανοποιητική σε τηλεοπτικό σήμα, διαθέτει και ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη, τυπικής ανάλυσης 1366*768, 40 χορταστικές ίντσες και γενικώς θα ικανοποιήσει κάποιον χωρίς πολλές απαιτήσεις.
Τώρα αν θέλετε το κάτι παραπάνω πρέπει να στραφείτε αλλού.
Την 42PV60 δεν θα την συνιστούσα, παρά την κορυφαία εικόνα της, γιατί έχουν γραφτεί πολλά για τα "πράσινα φιδάκια" που εμφανίζει και δυστυχώς η παρτίδα αυτή έχει έρθει και στην χώρα μας.

Reaction score
1
Φίλος αγόρασε πριν λίγες βδομάδες την sony bravia 40U2000, την οποία πλέον βρίσκετε στα 1000+λίγο ευρώ.
Είναι ικανοποιητική σε τηλεοπτικό σήμα, διαθέτει και ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη, τυπικής ανάλυσης 1366*768, 40 χορταστικές ίντσες και γενικώς θα ικανοποιήσει κάποιον χωρίς πολλές απαιτήσεις.
Τώρα αν θέλετε το κάτι παραπάνω πρέπει να στραφείτε αλλού.
Την 42PV60 δεν θα την συνιστούσα, παρά την κορυφαία εικόνα της, γιατί έχουν γραφτεί πολλά για τα "πράσινα φιδάκια" που εμφανίζει και δυστυχώς η παρτίδα αυτή έχει έρθει και στην χώρα μας.[/quote]

Tι εννοείς?

Reaction score
0
παιδια σύνδεσα τα 5.1 στην τηλεόραση κ πραγματικα απορώ πως μπορούσα χωρίς αυτά. όταν τα κλείνω είναι λες κ κλείνω τη φωνή καμία σχέση.

λόγω ονοματος με ενδιαφέρουν οι sony. τώρα αυτές οι amoi που γίνεται πολύς λόγος στο φορουμ τι λένε?
εκτός αυτου sony ή philips ή κάτι άλλο?πολύ ελκυστικές είναι οι LG.

Reaction score
1
σε γειτονικό club που ασχολείται επίσης με AV θέματα γίνεται πολύς λόγος
googlαρισε το Panasonic TH-42PV60E στις σελίδες μόνο από Ελλάδα κα θα βρεις πολύ πλούσιο υλικό για διάβασμα
Από ότι κατάλαβα το πρόβλημα λύθηκε με αντικατάσταση απο πανασονικ ενός εξαρτήματος...

Reaction score
0
Από ότι κατάλαβα το πρόβλημα λύθηκε με αντικατάσταση απο πανασονικ ενός εξαρτήματος...

Το πρόβλημα λύνεται με συνδυασμο hardware + software upgrade. Πλεον εχουν σταλεί οδηγίες από τη μαμά εταιρεία για αντιμετώπιση των σχετικών προβλημάτων σε όσα μοντέλα το παρουσιάσουν...

Πέρα από αυτό η εικόνα της Panasonic PV-60 είναι εκπληκτική και στα 1050 Ευρώ που κάνει δεν υπάρχει τίποτα που να την πλησιάζει... Αρκεί κάποιος να θέλει Plasma...

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Tηλεόραση έως 1000ευρώ

Κανοντας τυχαια αναζητηση για τιβι ,ειδα οτι μια CRT 32' Philips με ολα τα καλουδια (pixel plus κλπ) εχει πεσει στα 500€. Αν σκεφθειτε πως μια παρομοια πριν ελαχιστα χρονια την πηρα 1800€, και αν εχει την ιδια αποδοση με την δικη μου (και, βασει τεχνικων προδιαγραφων, μαλλον εχει) τοτε την συστηνω ανεπιφυλακτα. Ο lcd τυπου Samsung κλπ δεν πιανουν μια μπροστα της.Το ξερω απο πρωτο χερι γιατι την...πληρωσα. Τωρα βεβαια μην ζητατε hdready και λοιπα μοντερνα.Θα απολαυσετε ομως τηλεοπτικη εικονα με υπεροχα χρωματα και βαθυ...μαυρο! Και στο κοστος αυτο ειναι ευκαιρια.
Επαναλαμβανω πως μιλαω εχοντας υπ΄οψη την δικη μου, που δυστυχως δεν ειναι τουλαχιστον 37αρα. Και βεβαια δεν θα αγορασω τιβι στα 1080, για τον απλουστατο λογο οτι δεν υπαρχει τηλεοπτικο σημα στα 1080 (πλην ελαχιστων δορυφορικων), αλλα και γιατι προτιμω τα επερχομενα dvd σε 1080 να τα βλεπω με προβολεα (που θα αντικαταστησει τον optoma 72 οταν οι συνθηκες...ωριμασουν!)

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.904
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo