SONY PS3

Reaction score
0
Απάντηση: SONY PS3

Θέλω και εγώ made in Japan..........μόνο κινέζικα βρίσκω.......:pc: :pc: :pc: :pc: :pc:

Reaction score
4
Βρε παιδια κανεις να εχει μπει να παιξει λιγο online??
Κανεις?? Να δουμε απο εδω το ελλαδισταν αν σερνομαστε.
Καντε μια προσπαθεια να μαθουμε......:cool_4:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: SONY PS3

Βρε παιδια κανεις να εχει μπει να παιξει λιγο online??
Κανεις?? Να δουμε απο εδω το ελλαδισταν αν σερνομαστε.
Καντε μια προσπαθεια να μαθουμε......:cool_4:
Ναι γιατί αλλιώς δεν το παίρνω.............το store ούτε που με ενδιαφέρει....................:happy_6:

Reaction score
0
Οταν κάνεις register σαν Έλληνας έχεις online και αυτό είναι καλό ... γενικά ήταν πολύ καλής ποιότητας μέχρι τώρα, να δούμε και στην ευρώπη .
(Αν φτιάξεις και δεύτερο acount με άλλη χώρα βλέπεις το ps store για τα demo, αλλά δεν περνάει η κάρτα για να αγοράσεις κάτι)

Reaction score
4
Εσυ blizard που εχεις τι ιαπωνικο απο οτι εχω καταλαβει εχεις μπει καθολου να δοκιμασεις το online?

Reaction score
49
Bασικά απαράδεκτο από τη μεριά της SONY HELLAS να μην βοηθά στην online εγγραφή και να πρέπει να σκεφτόμαστε κόλπα.......:mad_3: :mad_3: :mad_3:

ΔΕΝ δώσαμε λιγότερα αλλά η υποστήριξή της είναι επιπέδου μηδέν.....:mad_2: :mad_3: :mad_1:

Που είναι ο αντάπτορας για τις παλιές κάρτες μνήμης???
Ήθελα να παίξω λίγη Lara αλλά όχι να ξεκινήσω από την αρχή.......

Reaction score
0
Απάντηση: Re: SONY PS3

Bασικά απαράδεκτο από τη μεριά της SONY HELLAS να μην βοηθά στην online εγγραφή και να πρέπει να σκεφτόμαστε κόλπα.......:mad_3: :mad_3: :mad_3:

ΔΕΝ δώσαμε λιγότερα αλλά η υποστήριξή της είναι επιπέδου μηδέν.....:mad_2: :mad_3: :mad_1:

Που είναι ο αντάπτορας για τις παλιές κάρτες μνήμης???
Ήθελα να παίξω λίγη Lara αλλά όχι να ξεκινήσω από την αρχή.......
Συμφωνώ...........αλλά είμαστε στην Ελλάδα......με ότι αυτό συνεπάγεται....ο αντάπτορας για τις κάρτες μνήμης έρχεται και έχει 20Ε..............:happy_4:

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=2&category=832&product=951161

Reaction score
49
Γιάννη το ξέρω ότι έρχεται.....
Το έχω ήδη δει.....
Αλλά σήμερα που ρώτησα στο Πλαίσιο Πάτρας ο υπάλληλος κοίταξε αλλά παρ' όλο που τα είδε στο site, δεν υπήρχαν στην αποθήκη.....Και μου είπε να του τηλεφωνήσω από Δευτέρα.....

Το ζητούμενο είναι ότι δεν υπάρχαν γενικά οι αντάπτορες.
Ζητάω κάτι παράλογο, από τη στιγμή που έφεραν το PS3 να έχουν και τα απαραίτητα αξεσουάρ???
Όπως αυτό ή όλα τα είδη καλωδίων???:pc: :pc: :pc: :mad_3:

Reaction score
6
Απάντηση: SONY PS3

Καλα βρε μουρλοκομείο ποτε πρόλαβες να κανεις τοπικ των εννέα σελιδων;
Ουουουουουουουου

Reaction score
49
Re: Απάντηση: SONY PS3

Καλα βρε μουρλοκομείο ποτε πρόλαβες να κανεις τοπικ των εννέα σελιδων;
Ουουουουουουουου

3 σελίδων είναι.......
Στην 4η θα πάρω ένα σάντουιτς με πίττα αλλά όχι ψωμάκι και σουβλάκι χοιρινό αλλά όχι γύρο......:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Reaction score
0
Εγώ έκανα με τα αυθεντικά στοιχεία register κ έβγαλε μήνυμα ότι ανάλογα με την διαθεσιμότητα θα μου αποσταλεί το bd.
Μετά άνοιξα δεύτερο λογαριασμό για να κατεβάσω τα διάφορα demo...χιχιχι

Το Call of Duty 3 είναι πολύ καλό... Μάλιστα για να κάνεις χτύπημα με τον αγκώνα απλά κινείς το χειριστήριο όπως το τιμόνι του αυτοκινήτου...!!!...!!!

Τέλος διάφορους αντάπτορες, χειριστήριο bd κτλ εγώ τα έχω παραγγείλει από το αγγλικό ebay κ είναι σαφώς φθηνότερα...εννοείται ότι κ τα παιχνίδια είναι φθηνότερα...resistance με 40 ευρώ κτλ...

Reaction score
49
Mιχάλη, πως κάνεις reg??
Αν έχεις όρεξη γράψε βήμα - βήμα οπότε θα μείνει και στο θέμα για τους επόμενους........

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.660
Απάντηση: Re: Απάντηση: SONY PS3

Το BT τηλεχειριστήριο κόστισε 30€ [/quote]

Εγώ το πήρα 25 ευρώ. Είμαι πλουσιότερος κατά 5 ευρώ!!!

Reaction score
49
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: SONY PS3

Το BT τηλεχειριστήριο κόστισε 30€
Εγώ το πήρα 25 ευρώ. Είμαι πλουσιότερος κατά 5 ευρώ!!![/quote]

Aν αύριο πρωί-πρωί τα βάλεις στην τράπεζα κλειστά για 6 χρόνια, θα πάρεις (σε 6 χρόνια βεβαίως) online ένα demo παιχνίδι του PS4 (που ως γνωστόν θα είναι BlackRay, WiFi μετάδοση ήχου και εικόνας στο σύστημά μας, SuperXtraHighDef3D - 3240p - ενσωματωμένη MemoryStick 3ΤΒ και Gamepad που τα φοράς σαν στολή...........)

:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Reaction score
4

Το BT τηλεχειριστήριο κόστισε 30€
Εγώ το πήρα 25 ευρώ. Είμαι πλουσιότερος κατά 5 ευρώ!!![/quote]

Αντε μιχαλη λιγο οικονομια γιατι αυτην την εβδομαδα δεν αφησες μαυρη για μαυρη συσκευη που να μην παρεις.
Αντε καλοριζικα και τα δυο:cool_4:

Reaction score
0
Με γειά σας και μας "happy_1"
Εγώ είμαι made in China (κακό κάρμα για αυτά που έλεγα προχτές στον Johnny20 :happy_5: ) και πήρα τα Motorstorm και Virtua Fighter 5. Το Motorstorm είναι τόσο καλό που δεν έχω παίξει ακόμα VF5 :respect:
Γράφτηκα στο PSN αλλά δεν μπόρεσα να παίξω Motorstorm γιατί ήθελε ένα update και δεν μου το κατέβαζε, φαντάζομαι ότι γινόταν πανικός πρώτη μέρα.
Το gamertag μου είναι slacker81.

:cool_1: :cool_1: :cool_1:

Reaction score
6
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: SONY PS3

Αντε μιχαλη λιγο οικονομια γιατι αυτην την εβδομαδα δεν αφησες μαυρη για μαυρη συσκευη που να μην παρεις.
Αντε καλοριζικα και τα δυο:cool_4:
:happy_5::happy_5::happy_5:

minas

Πισιά
Reaction score
4.201

Εγώ το πήρα 25 ευρώ. Είμαι πλουσιότερος κατά 5 ευρώ!!!
Εδώ που τα λέμε, είσαι φτωχότερος κατά 25 :cool_4:

Είπα κι εγώ τι πρόλαβαν και έγραψαν σε 10 σελίδες... :crazy_1:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef