SONY PS3

Reaction score
0
Απάντηση: Re: SONY PS3

Με γειά σας και μας "happy_1"
Εγώ είμαι made in China (κακό κάρμα για αυτά που έλεγα προχτές στον Johnny20 :happy_5: ) και πήρα τα Motorstorm και Virtua Fighter 5. Το Motorstorm είναι τόσο καλό που δεν έχω παίξει ακόμα VF5 :respect:
Γράφτηκα στο PSN αλλά δεν μπόρεσα να παίξω Motorstorm γιατί ήθελε ένα update και δεν μου το κατέβαζε, φαντάζομαι ότι γινόταν πανικός πρώτη μέρα.
Το gamertag μου είναι slacker81.

:cool_1: :cool_1: :cool_1:
Εγώ δεν το παίρνω εκτός κι αν βρώ made in Japan.............:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Reaction score
0
Kαλοριζικο παιδια..παντος απο ομορφια σχιζει..καλα τι μενου ειναι αυτο χαλια..

Reaction score
49
Βασικά μόνο avi δοκίμασα και ΔΕΝ.....(ταινίες DViX)
Αλλά πιστεύω ότι σε λίγο καιρό (είτε επίσημα είτε ανεπίσημα) θα παίζει.......

Reaction score
1
Παίζει σε linux , αλλά θέλει λίγο ακόμα "σπρώξιμο" το development ... μέχρι 1080i όλα μια χαρά , σε 1080p θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα ...

Reaction score
0
Mιχάλη, πως κάνεις reg??
Αν έχεις όρεξη γράψε βήμα - βήμα οπότε θα μείνει και στο θέμα για τους επόμενους........
Τελικά το registration είναι πάρα πολύ απλό.
Αφού δημιουργήσεις χρήστη κ φυσικά έχεις φτιάξει την σύνδεση με το δίκτυο, είτε ενσύρματο είτε ασύρματο, τότε πάς στην κατηγορία δεξία του μενού που λέγεται friends, κ επιλέγεις το 'sign up for playstation network'.
Από εκείνο το σημείο κ μετά ακολουθείς τις πάρα πολύ απλές οδηγίες στην οθόνη κ συμπληρώνεις τα πεδία. Καλό θα είναι να έχεις κάνει ενημέρωση στο firmware 1.6. Το νέο firmware έχει ολόκληρο πληκτρολόγιο ενώ το 1.5 είχε τα γράμματα όπως τα τηλέφωνα, δλδ 3 γράμματα σε κάθε θέση...
Δίνεις λοιπόν υπαρκτό email, username & password κ κάπου εκεί τελειώνει το θέμα.:cool_4:
Το φοβερό είναι ότι δεν υποστηρίζετε η Ελλάδα οπότε απλά κάνεις register, τίποτα άλλο..:crazy_1:
Μετά φτιάχνεις 2ο χρήστη, ξανακάνεις register αλλά με διαφορετικά στοιχεία τώρα, επιλέγεις χώρα την Αγγλία κ όχι Ελλάδα όπως πριν, δίνεις άλλο email πάλι υπαρκτό όμως κ 'μούφες' διευθύνσεις στην Αγγλία. Με τον 2ο αυτό χρήστη συνδέεσε κανονικά στο playstation store. Σε κάποια ερώτηση του store αναφέρει για billing information, εκεί απλά το αγνοείς(σου λέει να βάλεις στοιχεία πιστωτικής κάρτας κτλ). Μπαίνεις λοιπόν κανονικά στο store κ κατεβάζεις παιχνίδια, demos, video clips κτλ. Σημειωτέον δε ότι το GT HD Concept 2.0 το δίνουν δωρεάν κ δεν είναι demo. Βέβαια δεν είναι ολόκληρο παιχνίδι αλλά είναι μεγάλο κομμάτι του. Επίσης δωρέαν δίνουν τα Lemmings. Τα υπόλοιπα demo.

Reaction score
49
Μιχάλη ευχαριστώ πολύ για την άμεση και σαφή επεξήγηση......:cool_4: :happy_4: :happy_4:
Τώρα.....Τ Ρ Ε Χ Ω Ω Ω Ω .........:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Reaction score
0
Σε λίγο ξεκινάω την εγκατάσταση του Yellow Dog Linux, ειδική δωρεάν έκδοση για ps3 κ μάλιστα ολοκληρωμένη με υποστήριξη.

Περισσότερα εδώ :
http://www.terrasoftsolutions.com/products/ydl/
Πες μας εντυπώσεις όταν το χρησιμοποιήσεις γιατί νομίζω ότι πολλοί θα ενδιαφέρονται. :bravo:

Το "ελληνικό" registration δεν είναι άχρηστο γιατί μπορείς να παίζεις online.

Reaction score
0
Πες μας εντυπώσεις όταν το χρησιμοποιήσεις γιατί νομίζω ότι πολλοί θα ενδιαφέρονται. :bravo:

Το "ελληνικό" registration δεν είναι άχρηστο γιατί μπορείς να παίζεις online.
Άχρηστο το θεωρώ σε ότι αφορά τα demo κτλ του playstation store. :pc:

Reaction score
0
Μιχάλη ευχαριστώ πολύ για την άμεση και σαφή επεξήγηση......:cool_4: :happy_4: :happy_4:
Τώρα.....Τ Ρ Ε Χ Ω Ω Ω Ω .........:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:
Γιάννη αν θελήσεις οτιδήποτε απλά ρώτα... :happy_4:
Φυσικά ότι μαθαίνω, για το οτιδήποτε, θα το γράφω κ στα 2 forums.

:cool_4:

Reaction score
0
Θα μου φέρεις και λαμπάδα το Πάσχα Μιχάλη????? :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_4: :happy_4: :happy_4:
Ακόμα με λαμπάδα πας στην εκκλησία...????? "happy_1""happy_1""happy_1""happy_1":crazy_3::crazy_3::crazy_3::crazy_3:
Θες τον Μπομπ τον σφουγγαράκι κ εσύ βρε ατιμούλη ???:crazy_1:

υγ: γράψε λάθος....χιχιχιχιχι...το διόρθωσα Γιάννη

Reaction score
49
Ακόμα με λαμπάδα πας στην εκκλησία...????? "happy_1""happy_1""happy_1""happy_1":crazy_3::crazy_3::crazy_3::crazy_3:
Θες τον Μπομπ τον σφουγγαράκι κ εσύ βρε ατιμούλη ???:crazy_1:
Νονέ προτιμώ κάτι με την Lara...... :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:
Και αν είναι και σε κλίμακα 1:1 ακόμα καλύτερα!!!! :happy_5: "happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1"

Reaction score
0
Νονέ προτιμώ κάτι με την Lara...... :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:
Και αν είναι και σε κλίμακα 1:1 ακόμα καλύτερα!!!! :happy_5: "happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1"
Μικρέ, το 1:1 θα το κρατήσω για εμένα...
Εσύ junior θα πάρεις...την κλίμακα...:happy_9::happy_4::happy_5:

Reaction score
0
...αντε να παρουμε και εμεις σειρα.
Και που λετε παιδια το ΧBOX360.....:crazy_3:

Reaction score
0
...αντε να παρουμε και εμεις σειρα.
Και που λετε παιδια το ΧBOX360.....:crazy_3:

:cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef