1080p ανησυχιες

Reaction score
0
γεια χαρα σε ολους:smoking:να ρωτησω 1-2 πραγματακια θελω αν δεν σας κουραζω..επειδη εχω βαρεθει απιστευτα τον 720p μου(sanyo)..σκεφτομουν για αλλαγη και φυσικα στο καινουργιο panel..Ολα σπιτι μου παιζουν απο το pc ειτε hd-dvd-video-tv κτλ..αργοτερα θα αγοραστει και ενα BR..μου αρεσει η φωτεινοτητα καθως ειμαι και ιντερνετ πολλες ωρες..ναι ναι Αντρεα ο Κωστας ειμαι:happy_4:
Σκεφτομουν για τωρα τον 81(optoma),που ξερω οτι εχει πολυ καλη φωτεινοτητα αλλα...εχω 1 βιστιο...τρελλενομαι με τον θορυβο:happy_2:ο 81 ειναι απο τους πιο θορυβωδεις..παιζει τιποτα απο ειδικη κατασκευη??κυριε λαμπρου?σαλονι πανω απο το κεφαλι μου θα τον εχω..ελεος ρε optoma:crazy_1:
Αξιζει τον κοπο,να χτυπησει καποιος ενα δανειακι(λεμε τωρα)και να παει στον καινουργιο sharp?απλη ερωτηση ρητορικη μια που ξεφευγει πολυ η τιμη του...
Τελος η εμπειρια μου ως τωρα στους προβολεις,ηταν 4dlp vs 1lcd...θα μου πειτε τωρα σιγα τον σοβαρο προβολεα που πηρες(Ζ4)..παρολο αυτα παιδια η ταπεινη μου γνωμη ως τωρα ειναι ------>το dlp δεν πιανεται..επειδη ομως ειμαι ανοικτο μυαλο(προσπαθω)μηπως η epson εκανε την διαφορα?
Θεωρω οτι ειναι τραγικο να δωσει καποιος 5 χιλιαρικα(πχ81),και να στησεις epson διπλα,και η διαφορα να μην αντιπροσωπευει την διαφορα τιμης:pc:
Μπερδεμενα ή οχι αυτα που ειπα ,χαρηκα που τα μοιραστηκα μαζι σας:bravo:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Εμμ, για να ειμαι ειλικρινης δεν εχω καταλαβει ποιος Κωστας εισαι:oops: (μην βαρας, μιλαω με τοσους πολλους καθε μερα...)

Οι διαφορες μεταξυ βιντεοπροβολεων και το κατα ποσο αξιζει να δωσει κανεις τα επιπλεον χρηματα ειναι κατι εντελως υποκειμενικο και μονο εσυ μπορεις να απαντησεις στο π.χ. εαν ενα 5% βελτιωση στην εικονα αξιζει τα διπλα χρηματα η οχι.
Σαν ανθρωπος που ασχολειται με την εικονα εχω δηλωσει πολλες φορες πως και το "κλικ" παραπανω θα το επαιρνα και ας το πληρωνα οσο οσο.Αλλα αυτος ειμαι εγω και σαφως η πλειοψηφια δεν θα συμφωνουσε μαζι μου.

Σχετικα με τον θορυβο για δες αυτο:
http://www.modernhometheater.com/howto/hushbox/index.shtml

Sharp, ε?
Ποσο μπορεις να περιμενεις για να σου απαντησω?:roll:

Οσο για τον Epson τα εχουμε ηδη γραψει στο σχετικο thread.Προσωπικα θα τον αγοραζα προτιμωντας τον απο οποιοδηποτε 720ρ προβολεα που εχω δει μεχρι σημερα (το "σημερα" το τονιζω διοτι περιμενω να δω κατι την εβδομαδα που μας ερχεται και ισως αλλαξω γνωμη) αλλα μην τον συγκρινεις με τον Benq και τον Optoma...

Στο επομενο σου μηνυμα περιμενω να μου γραψεις ποιες απο τις παραμετρους της εικονας σε ενδιαφερουν περισσοτερο κατα σειρα, ωστε να μπορω να σου απαντησω αμεσα ποιος προβολεας ειναι εκεινος που σου ταιριαζει περισσοτερο...:cool_4:

Reaction score
14
Οσο για τον Epson τα εχουμε ηδη γραψει στο σχετικο thread.Προσωπικα θα τον αγοραζα προτιμωντας τον απο οποιοδηποτε 720ρ προβολεα που εχω δει μεχρι σημερα (το "σημερα" το τονιζω διοτι περιμενω να δω κατι την εβδομαδα που μας ερχεται και ισως αλλαξω γνωμη) αλλα μην τον συγκρινεις με τον Benq και τον Optoma...

Κανόνισε να μην πάρεις τηλέφωνο...
Γιατί θα πάρω "άλλο προιόν" της ίδιας εταιρίας και θα το ρίξω στην βιτρίνα...."happy_1" "happy_1" "happy_1"

Reaction score
0
αλλη μια φορα σωστος ο ανδρεας(Γριβας ειμαι)
προταιρεοτητες..ολες μαζι πειραζει?:happy_5:φωτεινοτητα,κοντραστ,ευκρινεια..ποιοτητα και θορυβος..Ααααα ξεχασα..σαν τον Η79 ποιοτητα και θορυβο δεν εχω ξαναπαρει-μεγαλη φολα ομως με την φωτεινοτητα και την διαρκεια της λαμπας.
Θα πληρωσω 2πλασια λ7 αλλα μονο αν ειναι να δω απο 20%διαφορα και πανω..με λιγα λογια συμφωνουμε αλλα δεν ασπαζομαι την γνωμη για 2-3% παραπανω πληρωνω οσα οσα.:mad_1:not me τουλαχιστον(αοριστα μιλαω οχι συγκεκριμενα)
Οσο για τον sharp :cool_4:φυσικα και θα περιμενω φιλε μου αφου ετσι και αλλιως μονο απο σενα αγοραζω :dancing:
Υ.Γ μπηκα με αλλο username λογω format και αλλαγη email:happy_9:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
ok, τωρα σε καταλαβα Κωστα!:happy_4:
Τα θελεις ολα, ετσι δεν ειναι?:respect:

Εαν η φωτεινοτητα ειναι το πρωτο ζητουμενο η επιλογη σου λεγεται HD81
Εαν ειναι η αντιθεση, JVC HD1
Μια πολυ καλη, και σχετικα οικονομικη λυση, ειναι ο Benq w10000
Εαν τα θελεις ολα μαζι, στο καλυτερο πακετο...τοτε κανε λιγη υπομονη-πολυ πολυ λιγη:prof: -μεχρι να δω τον Sharp...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.523
Members
38.710
Νεότερο μέλος
stavros.vatistas