Βοηθώντας στην επιλογή ταινίας. – Μα Ποια Ταινια Ειδες χθες;

Reaction score
6
Απάντηση: Βοηθώντας στην επιλογή ταινίας. – Μα Ποια Ταινια Ειδες χθες;

Δεν ήξερα πως κάθε εβδομάδα βγαίνουν 50 dvd.
Δηλαδή 200 dvd το μήνα.
Άρα το χρόνο 2400 dvds.

Τι λέτε μωρέ;;
Και δεν γίνομε συντονιστής στην εκτός θέματος.
Όχι θα κάτσω να σκάσω

Reaction score
7
Συμφωνώ απόλυτα με τον Ανδρέα...Στο τί είδατε χθες μπορεί απλά να γίνεται αναφορά στην ταινία...Στην Database μπορεί ο καθένας να προσθέτει τα σχόλια του στο ανάλογο τόπικ για την ταινία...Και ναι προκειμένου να έχει επιτυχία αυτή η σκέψη θα πρέπει όλοι να την εφαρμόσουν κι όχι επειδή βαριέμαι να ψάχνω το γράφω αλλού για αλλού...

Reaction score
7
Re: Απάντηση: Βοηθώντας στην επιλογή ταινίας. – Μα Ποια Ταινια Ειδες χθες;

Δεν ήξερα πως κάθε εβδομάδα βγαίνουν 50 dvd.
Δηλαδή 200 dvd το μήνα.
Άρα το χρόνο 2400 dvds.

Τι λετε μωρε;;
Τι σημασία έχει πόσα DVD βγαίνουν το μήνα? Αυτό γράφαμε στο "Ποια ταινία είδα χθες"? Επρεπε τότε να μετονομαστεί σε "Ποια φετινή ταινία είδα χθες".

Και τι νόημα και τι ανταπόκριση θα έχει να ανοίξω καινούργιο τόπικ για το Barton Fink (του '91)?

Και τι λόγο ύπαρξης θα έχει το "Ποια ταινία είδα χθες"? Στατιστικής καταγραφής? (το ξαναρώτησα αυτό αλλά απάντηση δεν πήρα)

Εγώ πάντως ποτέ δε διάβασα το "Ποια ταινία είδα χθες" γιατί έψαχνα κριτικές για μια συγκεκριμένη ταινία (λόγικη την οποία εξυπηρετεί η νέα πρόταση). Αντιθέτως το διάβαζα για να δω προτάσεις για ταινία, όταν δεν είχα καμμία συγκεκριμένη στο μυαλό μου. Και φυσικά τώρα αποκλείεται να κάτσω να ανοίξω 30 διαφορετικά τόπικ για να διαβάσω κριτικές για καινούργιες ως επι το πλείστον ταινίες (λες κι έχουμε δει όλες τις παλιές και μας μάρανε μη χάσουμε τον ολοκαίνουργιο brand new σούπερ ντούπερ Τζέμις Μποντ).

Και βέβαια υπάρχει και το άλλο: όσο εύκολο είναι να βρει κανείς με το search το τόπικ για την ταινία "Τάδε", ακριβώς το ίδιο εύκολο είναι να βρει πάλι με το search όλα τα μηνύματα που αναφέρονται στην ταινία "Τάδε" όπου κι αν βρίσκονται, αρκεί να τηρείται ένας στοιχειώδης κανόνας τυποποίησης των τίτλων (π.χ. όπως ο προτεινόμενος: Τίτλος (Title) - Ετος α' κυκλοφορίας).

(Τροφή για σκέψη και τίποτα παραπάνω...)

Reaction score
6
Απάντηση: Βοηθώντας στην επιλογή ταινίας. – Μα Ποια Ταινια Ειδες χθες;

Και τι λόγο ύπαρξης θα έχει το "Ποια ταινία είδα χθες"? Στατιστικής καταγραφής? (το ξαναρώτησα αυτό αλλά απάντηση δεν πήρα)
Δεν εχει λογο υπάρξεις καθώς δεν προσφέρει τίποτα .
Μόνο σου το είπες
Εγώ πάντως ποτέ δε διάβασα το "Ποια ταινία είδα χθες" γιατί έψαχνα κριτικές για μια συγκεκριμένη ταινία (λόγικη την οποία εξυπηρετεί η νέα πρόταση).
Και τι νόημα και τι ανταπόκριση θα έχει να ανοίξω καινούργιο τόπικ για το Barton Fink (του '91)?
Πολύ μεγαλύτερη ανταπόκριση θα εχει ως αυτόνομο τοπικ παρα σε ένα που αποτελείται από 1414 ποστ ( μολις σε ένα χρονο) και που κανείς δεν εχει την όρεξη να διαβάσει η να ψάξει λογο όγκου.
Χώρια που η παράθεση παλαιοτέρων ταινιων εξυπηρετεί ακομα περισσότερο την δημιουργία μιας πιο ολοκληρωμένης ταινιοθήκης.

Reaction score
7
Re: Απάντηση: Βοηθώντας στην επιλογή ταινίας. – Μα Ποια Ταινια Ειδες χθες;

Εγώ πάντως ποτέ δε διάβασα το "Ποια ταινία είδα χθες" γιατί έψαχνα κριτικές για μια συγκεκριμένη ταινία (λόγικη την οποία εξυπηρετεί η νέα πρόταση).
Προφανώς λάθος σύνταξη (αν και από τα συμφραζόμενα, είναι κατανοητό αυτό που θέλω να πω).

Rephrasing: Ο λόγος της επίσκεψής μου στο "Ποια ταινία είδα χθες" δεν ήταν ποτέ η αναζήτηση κριτικής για μία συγκεκριμένη ταινία (λόγικη την οποία εξυπηρετεί η νέα πρόταση).

Αλλωστε και το παρόν thread τιτλοφορείται "Βοηθώντας στην επιλογή ταινίας". Και επιμένω ότι η αναζήτηση σε 30-40-100 thread (γιατί τόσες είναι οι διαφορετικές ταινίες που βλέπουν 5000 μέλη του avsite κάθε μέρα) προκειμένου να βρούμε μία ταινία με ικανοποιητικές (για τα κριτήρια του καθενός) κριτικές, δεν είναι καθόλου μα καθόλου πρακτική.

Ενώ με μία ματιά σε 3-4 σελίδες του "Ποια ταινία είδα χθες" μπορεί κανείς εύκολα να βρει μερικές προτάσεις που τον ικανοποιούν.

Reaction score
7
Εγώ είπα πως το Τί είδατε μπορεί απλά να λειτουργεί σαν update της database...Από την στιγμή που βλέπεις ότι κάποιος ανέφερε την ταινία που είδε και θες να δεις κάποιες κριτικες μπαίνεις στην database και το κοιτάς...

Reaction score
0
Καταρχην χαιρομαι που επιτελους κλειδωθηκε το "ποια ταινια ειδες χτες".
Πιστευω οτι -ασχετα αν ειχα γραψει και εγω εκει -δεν ειχε θεση στην κατηγορια.Ισα ισα που την κατεστρεφε.
Η συγκεκριμένη κατηγορια θελει ΔΟΥΛΕΙΑ απο τους συντονιστες στης λογω του αντικειμενου της.
Και πριν ο Cinemusic και τωρα με τον Jimdamian , τα παιδια σκιζονται να μας ενημερωσουν (με την συνδρομη ολων μας )
Θα μου πειτε μονοι τους το διαλεξαν και μονοι τους το κανουν .
Συμφωνω.
Ειναι τουλαχιστον αγενεια ομως να ΜΗΝ χρησιμοποιουμε το search και να καταστρεφουμε τον κοπο τους.
Δεν ειναι κακο να υπαρχει μια ταξη ειδικα σε μια κατηγορια με ενα τοοοοοσο μεγαλο σε ογκο αντικειμενο.
Φιλε T-bag (off topic .τα τελευταια episodes του PP m@m@ne)
αν διαβασει κανεις τα σχολια των υπολοιπων μελων στον σχολιασμο μιας ταινιας θα διαπιστωσει καποια στιγμη ποιοι εχουν κοινα γουστα ,
μπορει να δει μια αλλη πλευρα της ταινιας που δεν την ειχε σκεφτει η προσεξει
(σε εμενα εχει συμβει πολλες φορες) η να διαφωνησει.
Με καθε ταινια -topic ξεχωριστα δινεται η δυνατοτητα να γινει διαλογος με ενα συγκεκριμμενο θεμα-ταινια.
Τι ποιο ωραιο πραγμα απο ανθρωπους που γουσταρουν να βλεπουν ταινιες????
Επισης μπορει καποια ταινια να μην την εχουν προσεξει οι συντονιστες .
Με ενα ξεχωριστο topic στην ταινια μπορει να της δωθει η προβολη που της επρεπε.
Ειναι πολλες φορες που απο τα σχολια καποιων παιδιων εδω μεσα εχω δει ταινιες η δεν εχω δει ταινιες .
Ακομα και τα διαφορετικα σχολια σε μια ταινια βοηθουν στο να εχουμε τελος τελος και μια ολοκληρωμενη αποψη γυρω απο αυτη.
Aλλο να κανουμε search και να βγαζει 10-15 posts
και αλλο να βγαζει 2 topic με συγκεντρωμενα post -σχολια των μελων.
Η γνωμη μου ειναι οτι επειδη ολοι βλεπουμε ταινιες ,
ολοι εχουμε αποψη και ολοι συμβαλλουμε στην συγκεκριμενη κατηγορια,
μπορουμε ολοι να βοηθησουμε τους Συντονισταδες της κατηγοριας
η αν δεν το θελουμε αυτο τουλαχιστον να σεβαστουμε τον κοπο τους και το ΜΕΡΑΚΙ τους .
(αν δειτε καλυτερα μεσα στο AVSite θα διαπιστωσετε ποιοι ειναι οι ΜΑΥΡΟΙ -μην θεωρηθει ρατσιστικο και μην μπουν ιδεες σε καποιους ).
Θα ηθελα να υπαρχει μια database με ταινιες στο AVSite
οχι αχρωμη και αοσμη μονο με το δελτιο τυπου των εταιριων και λιγα λογια για την υποθεση.
Αυτο ουτως η αλλως γινεται.
Τα σχολια ειναι η ουσια .
Η προσωπικη αποψη του καθενα μας.
Aυτα!!
Να σας πω τι ταινια ειδα χτες???:happy_9:

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads