TOCA Race Driver 3(pc)

Reaction score
0

Παίζει κανείς??
To θεωρώ το καλύτερο racing παιχνίδι για PC μετά φυσικά το GTR2 με το οποίο θα ασχοληθώ σοβαρά μόλις πάρω τη καινούρια τιμονιερα G25 της Logitech.

Ποιες πίστες πάτε με κλειστά μάτια και ποια είναι τα αγαπημένα σας οχήματα??

Μου αρέσουν πολύ οι:
  • Laguna Seca
  • Spa
  • Adelaide
και τις πάω με "το ένα χέρι" κατά προτίμηση με
  • Lancia Beta Monte Carlo
  • Ultima Can Am
  • TVR T400 (το μοτέρ με τον καλύτερο ήχο):respect:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.886
Παίζει κανείς??
Όταν πρωτοβγήκε είχα ενθουσιαστεί. Δεν ήταν όμως για μένα το ίδιο εθιστικό με το πρώτο TOCA. Μάλλον επειδή από τότε έχουν ανέβει οι απαιτήσεις μας.

To θεωρώ το καλύτερο racing παιχνίδι για PC μετά φυσικά το GTR2 με το οποίο θα ασχοληθώ σοβαρά μόλις πάρω τη καινούρια τιμονιερα G25 της Logitech.
Ωχ! Αγριεύουν τα πράγματα!! :happy_5:

Reaction score
4
Ναι απο παιχνιδια αν το συγκρινεις ειναι πολυ καλο.
Απο simulation ομως και πραγματικη οδηγηση ενα ειναι.
Live For Speed.
9.8 βαθμολογια στα physics.

Reaction score
0
Ναι απο παιχνιδια αν το συγκρινεις ειναι πολυ καλο.
Απο simulation ομως και πραγματικη οδηγηση ενα ειναι.
Live For Speed.
9.8 βαθμολογια στα physics.
Έχω ακούσει τα καλύτερα αλλά ακόμα δεν το έχω παίξει.
Ο λόγος είναι ο ίδιος που δεν παίζω GTR2.
Με το που έκανα Install το παιχνίδι και είδα πόσο αληθοφανές είναι,είπα ότι τέτοια παιχνίδια θα τα παίξω μόνο αφού πάρω τη G25...:happy_9:

Reaction score
4
Ναι παιδες αυτα οντως θελουν το τιμονι τους για εχεις ολοκληρη την εμπειρια.
Παντως επιμενω οτι πρεπει να το αποκτησεται το συγκεκριμενο και θα επιμενω.
Ο λογος ειναι οτι πρωτον οι χαρες πρεπει να μοιραζονται και επειδη ειμαι δυσκολος με τα παιχνιδια και δεν με τραβανε τοσο πια αν δεν ειναι οντως πολυ καλα , αλλα αυτο παιδες με καθηλωσε πραγματικα.
Ειναι οτι πιο κοντα στην πραγματικοτητα και το community ειναι τεραστιο.
Μπαινεις οποιαδηποτε στιγμη σε μια σελιδα που εχει ολους τους χρονους και τα ρεκορ πιστας ολως των παικτων και συγκρινεις με τα δικα σου.
Ειναι lag free το multiplayer του , εχει παρα πολυ καλα γραφικα και ταυτοχρονα παιζει και σε οχι δυνατα pc μια χαρα. Πως το εχουν καταφερει το τελευταιο σοβαρα δεν ξερω.
Εχει πιστες για ολα τα γουστα μεχρι και για drifting και αυτες που πρεπει να πηγαινεις το αμαξι στις 2 ροδες. Εχει και με χωμα
Ακομη μιλαμε οτι σου περναει την αισθηση της ταχυτητας εχοντας ταυτοχρονα να δαμασεις τα τρελα αλογα του καθε αυτοκινητου. Ολα αυτα τα νιωθεις λες και εισαι μεσα.
Κανουμε τρελες κοντρες με φιλους βρισκοντας μια πιστα αδεια καθε εβδομαδα με ραντεβου.

Α, ειναι και στα 30 ευρω μονο και οι δημιουργοι του προσθετουν πιστες και αυτοκινητα καθε 3 μηνες.

Δοκιμαστε το και δεν θα χασετε. Αλλα με τιμονι με feedback.

HV

Reaction score
0
Ειχα τιμονιερα και την πεταξα....
Πιο πολυ τα ευχαριστιεμαι με τα πληκτρολογια και ειναι και πιο αμεση η ανταποκριση.

Reaction score
0
Πείτε κάνα χρόνο ρε παιδιά να δούμε!!
ΟΚ,θα ξεκινήσω εγώ:

Spa με Lancia Beta Monte Carlo 2:01:79

Το αμάξι έχει τις αλλαγές στο set up που "προτείνει" ο μηχανικός όταν ξεκινάει ο αγώνας.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.212
Members
38.540