Οι υποψίες μου επιβεβαιώθηκαν........

Reaction score
0
Όταν σας έλεγα ότι το 20GB PS3 δεν θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη κανείς δε με πίστευε.....................:mad_1: να που όμως είναι αλήθεια.......η Sony σταματάει την παραγωγή της εκδοσης των 20GB ακόμα και στις ΗΠΑ........:happy_6:

http://forum.blu-ray.com/showthread.php?p=68301#post68301

Reaction score
0
Όχι απλά σε πίστεψα, αλλά θεωρούσα σίγουρη και την κατάργηση του 20ριού. Κάπου το είχα γράψει, βαριέμαι να ψάξω τώρα.
Επίσης είναι βέβαιο ότι και στην Αμερική θα πωλείται σύντομα PS3 ίδιο με το δικό μας, με 65nm CELL και emulation software για τα παιχνίδια του PS2 αντί του Emotion Engine.

Reaction score
62
Με λίγα λόγια, όσοι εξ Αμερικής και Ιαπωνίας, έτρεξαν να το αγοράσουν νωρίς, ήταν καρα Beta testers...:mad_1::mad_1:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Οι υποψίες μου επιβεβαιώθηκαν........

Με λίγα λόγια, όσοι εξ Αμερικής και Ιαπωνίας, έτρεξαν να το αγοράσουν νωρίς, ήταν καρα Beta testers...:mad_1::mad_1:
hehehehehehe :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:
Πρώτη φορά που στην Ευρώπη βγαίνει κάτι καλύτερο από την Ιαπωνία και τις ΗΠΑ....... :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

Reaction score
0

Όχι απλά σε πίστεψα, αλλά θεωρούσα σίγουρη και την κατάργηση του 20ριού. Κάπου το είχα γράψει, βαριέμαι να ψάξω τώρα.
Επίσης είναι βέβαιο ότι και στην Αμερική θα πωλείται σύντομα PS3 ίδιο με το δικό μας, με 65nm CELL και emulation software για τα παιχνίδια του PS2 αντί του Emotion Engine.
Είδη πωλείται............τα made in China αμερικάνικα κομάτια πρέπει να είναι σαν τα δικά μας..........:cool_4:

Reaction score
0
Ναι ας το λέμε για να παρηγοριόμαστε αυτό... "happy_1"

Reaction score
0

ακομα δεν εχει απαντησει ο bliz?αδυνατον!
Και 'γω παραξενεύτηκα..........γιατί μας τα είχε πρίξει στην κυριολεξία ότι θα κυκλοφορίσει μόλις η Sony αυξήσει την παραγωγή....................και τώρα το σταματάνε και στις ΗΠΑ.......................

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Οι υποψίες μου επιβεβαιώθηκαν........

Και 'γω παραξενεύτηκα..........γιατί μας τα είχε πρίξει στην κυριολεξία ότι θα κυκλοφορίσει μόλις η Sony αυξήσει την παραγωγή....................και τώρα το σταματάνε και στις ΗΠΑ.......................
:happy_5::happy_5::happy_5::happy_5::happy_5::happy_5::happy_5::happy_5:

Reaction score
164
Έ, αν είναι άσχημα τα νέα, την κάνουμε με ελαφρά πηδηματάκια...:happy_8:

Reaction score
188
παντα ετσι κανανε.αυτος και ο slay μας τα πρηζανε και οταν τρωγανε την ητα την μια μετα την αλλη ερχοντουσαν μετα απο 5-10 μερες ωσπου να ξεχαστει το θεμα λεγοντας οτι ειχαν δουλεια και δεν προλαβαιναν να μπουν στο φορουμ καραλολ λεμε!

μας τα πρηζανε θα βγει το ps3 ανοιξη ειναι σιγουρο ολοι φωαναζαμε αδυνατον και μολις εβγαινε η σονυ και λεει για νοεμβριο εξαφανιζολ λεμε!

αφηστετο παιδια αξεχαστες στιγμες διαβασματος στο insomnia!

Reaction score
0
Καλά, το link που δίνετε έχει 5-6 post μόνο , δεν μπορείτε να το διαβάσετε για να δείτε ότι συνεχίζει να βγαίνει, και ότι είναι μερικά καταστήματα που δεν το φέρνουν άλλο ?
Που είδατε ότι σταματάει να παράγετε ή ότι δεν υπάρχει ?
(και μην με αναφέρετε με τέτοιο τρόπο σε κάθε θέμα που παρερμηνεύσατε παιδιά , δεν είναι δουλειά μου να διαβάζω κάθε θέμα και να σας εξηγώ τι λέει στα Ελληνικά.)

ΥΓ
Οι λόγοι που 1 μεγάλο κατάστημα σταμάτησε να παραγγέλνει 20gb version είναι πολλοί... ο μεγαλύτερος ότι δεν υπάρχει μεγάλη ζήτηση , ότι έχουν μικρότερο περιθώριο κέρδους, και ότι δεν έχει βγάλει wifi add-on ακόμα η Sony, πράγμα που δημιουργεί πολλές επιστροφές στην Αμερική.

Reaction score
0
παντα ετσι κανανε.αυτος και ο slay μας τα πρηζανε και οταν τρωγανε την ητα την μια μετα την αλλη ερχοντουσαν μετα απο 5-10 μερες ωσπου να ξεχαστει το θεμα λεγοντας οτι ειχαν δουλεια και δεν προλαβαιναν να μπουν στο φορουμ καραλολ λεμε!

μας τα πρηζανε θα βγει το ps3 ανοιξη ειναι σιγουρο ολοι φωαναζαμε αδυνατον και μολις εβγαινε η σονυ και λεει για νοεμβριο εξαφανιζολ λεμε!

αφηστετο παιδια αξεχαστες στιγμες διαβασματος στο insomnia!
Τα παραπάνω φυσικά είναι ψέματα - συκοφαντίες και γελοιότητες ... καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Απλά το συγκεκριμένο forum είχε μια ιδιαίτερη σχέση αγάπης με την Ms και κάνει προπαγάνδα , οπότε όποιος έλεγε την αλήθεια έτρωγε ban.
(το κόλπο ήταν να μπαίνουν mod και άλλοι διάφοροι με διπλά acount και να βρίζουν , με την βοήθεια 2-3 xbot-ζώων ... όταν απαντούσες στο ίδιο στύλ έτρωγες ban και φυσικά ποτέ δεν είχε γίνει ban μόνο σε xbot-troll.
Όποιος δεν έφευγε έτσι ή από σιχαμάρα και ανεχόταν το βρίσιμο, έφευγε κάποια στιγμή με το έτσι θέλω.)

ΥΓ
Εγώ άρχισα να γράφω εκεί αφού είχα δεί κάποια απίστευτα ban και επειδή δεν μου άρεσε αυτή η πλύση εγκεφάλου που γινόταν στους χρήστες που δεν το έπαιρναν χαμπάρι , όπως θα έκανε και κάθε user που έβλεπε τέτοια πράγματα στο forum του.
Και εδώ πχ, αν αρχίσετε την προπαγάνδα υπέρ κάποιου προϊόντος σίγουρα οι παλιοί χρήστες θα αντιδράσουν και θα ενημερώνουν για την πραγματικότητα, πριν τους "φύγετε".

Reaction score
0
Απάντηση: Οι υποψίες μου επιβεβαιώθηκαν........

Ρε blizard έλεος.............δεν μπορώ να καταλάβω όπως και πολλοί άλλοι το μεγάλο κόλλημα που έχεις όχι με το PS3 αλλά με τη Sony...................τα ίδια έλεγες και για το xbox 360 Elite και τελικά έγινε η επίσημη ανακοίνωση..................:crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: ................................αν οι μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων δεν το φέρνουν λες δηλαδή ότι η Sony θα συνεχίσει την παραγωγή?????????????Αν θες να μάθεις πήρα και εγώ το PS3 και εντυπωσιάστηκα.............πρέπει να το ομολογήσω δεν το περίμενα..........τα μενού και η ποιότητα αναπαραγωγής είναι τέλεια................όμως δεν κάνω έτσι..........:sad:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Οι υποψίες μου επιβεβαιώθηκαν........

Ρε blizard έλεος.............δεν μπορώ να καταλάβω όπως και πολλοί άλλοι το μεγάλο κόλλημα που έχεις όχι με το PS3 αλλά με τη Sony...................τα ίδια έλεγες και για το xbox 360 Elite και τελικά έγινε η επίσημη ανακοίνωση..................:crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: ................................
Κάτσε, μη ρίχνεις λάδι στη φωτιά χωρίς λόγο. Όλη η συζήτηση για το elite ήταν σχετικά με το αν το HDMI θα έβγαινε σαν καλώδιο συμβατό με τα υπάρχοντα xbox ή σαν προσθήκη σε εντελώς νέο μοντέλο. Σε αυτό ο Blizard δικαιώθηκε, μην του χρεώνεις πράγματα που δεν είπε.

Reaction score
62
H Sony θα ανακοινώσει σύντομα την κυκλοφορία ένος 80GB PS3, για να αντικαταστήσει αυτό....των 20GB!!!! Έτσι θα υπάρχουν 2 εκδόσεις. Μία των 60 και μία των 80!!!

Reaction score
0
Αυτό καταρχήν διαψεύστηκε, και δεύτερον δεν έχει καμιά σημασία ο δίσκος στο ps3, τον αλλάζεις και βάζεις ότι γουστάρεις από την αγορά.

Reaction score
0
H Sony θα ανακοινώσει σύντομα την κυκλοφορία ένος 80GB PS3, για να αντικαταστήσει αυτό....των 20GB!!!! Έτσι θα υπάρχουν 2 εκδόσεις. Μία των 60 και μία των 80!!!
Προς στιγμήν πάντως το αρνήθηκαν :

In an official statement, Sony spokesbots said that "the 80GB we're not making a comment on, but we don't have any plans at the moment," which sounds like a rather weak denial to us -- but a denial nonetheless.

Πηγή : http://www.engadget.com/2007/03/29/sony-denies-impending-80gb-ps3-let-the-games-begin/

Reaction score
0
Λέτε να έχουμε αλλαγή τόσο νωρίς; Πάντως τα ψωμιά του 20ριού είναι σαφές ότι είναι μετρημένα αφού τους έρχεται φθηνότερα να έχουν ένα βασικό hardware αντί δύο.

Αν η αναβάθμιση είναι μόνο για το σκληρό δεν έχει νόημα πάντως όπως ήδη ειπώθηκε.
Υπάρχουν άλλες προτεραιότητες imho: 1) price drop, 2) HD καλώδια εντός της συσκευασίας και μελλοντικά 3) αδυνάτισμα και γενικώς συμμάζεμα του μεγέθους.
Κατά τα άλλα πραγματικά δεν λείπει τίποτα, φοβερό hardware!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Οι υποψίες μου επιβεβαιώθηκαν........

Όλη η συζήτηση για το elite ήταν σχετικά με το αν το HDMI θα έβγαινε σαν καλώδιο συμβατό με τα υπάρχοντα xbox ή σαν προσθήκη σε εντελώς νέο μοντέλο. Σε αυτό ο Blizard δικαιώθηκε, μην του χρεώνεις πράγματα που δεν είπε.
OK...sorry bliz........πάντως το θέμα είναι ότι θα βγεί xbox με hdmi......τώρα για τους παλιούς κατόχους............who knows....:cool_4:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll