Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Στις 37 θα βρεις κυρίως LCD. Από γνωστές μάρκες η μόνη που βγάζει 37'' plasma είναι η Panasonic.εγω που κοιτάζω για καπου στις 37"? ποιες διαφορές? περισότερη κατανάλωση? καλήτερη αντίθεση? τι παίζει?
ευχαριστώ για την απάντηση
Ευχαριστώ, αλλά ελπίζω να μη με πέρασες για μαγαζί.Μαρβιν, εκανες τη πιο ωραια αναλυση που εχω διαβασει εδω μεσα, ή για να γινω δικαιοτερος, τη πιο προσιτη στο μυαλο μου :crazy_1:
Αν μας δωσεις και καμια τιμη για πλασμα 42αρα, τοτε ειμεθα κομπλε :cool_4:
Μήτσε, αν θες δώσε καμιά λεπτομέρεια (μοντέλο, τιμή) και αν θες και τα καταστήματα (για λόγους δεοντολογίας ρίξε pm καλύτερα).Εγω ειδα δυο τρεις πλασμα προσφατα σε βολτα μου στα μαγαζια,γυρω στα 1200 ευρω παιρνεις αξιοπρεπη εικονα στις 42 ".Η τιμη ανεβαινει με την αναλυση απ οτι ειδα.Το περιεργο ειναι οτι σε γνωστο καταστημα με τηλεοπτικο σημα η πιο φτηνη με τη μικροτερη αναλυση επαιζε καλυτερα απο τις πιο ακριβες!!!!!!!!!
Γιαννη δυστυχως δεν θυμαμαι μοντελα,μια βολτα ειχα παει για να δω κατι αλλα πραγματα.Τα μαγαζια ηταν κοντα στην περιοχη μου,to Fnac στο the Mall,Και Media Markt Μαρουσι.Ο Κωτσοβολος στο the Mall παροτι μεγαλο μαγαζι τηλεορασεων εχει απαραδεκτο τηλεοπτικο σημα.Επειδη εμενα μ'ενδιαφερει κυριως τηλεοπτικο σημα αυτο κοιταζω.Παντως οι μαρκες που μου αρεσαν ηταν μια Philips, LG και Panasonic αλλα η τελευταια νομιζω ηταν αυτη με τα διασημα προβληματα.Μήτσε, αν θες δώσε καμιά λεπτομέρεια (μοντέλο, τιμή) και αν θες και τα καταστήματα (για λόγους δεοντολογίας ρίξε pm καλύτερα).
Ευχαριστώωωω
Παντως οι μαρκες που μου αρεσαν ηταν μια Philips, LG και Panasonic αλλα η τελευταια νομιζω ηταν αυτη με τα διασημα προβληματα.
Αυτό που είπες μπορεί να διαβαστεί κι απ'την ανάποδη. Οι Lcd έχουν δρόοοομο ακόμα για να δείξουν μαύρο, για να εξαλείψουν το όποιο ghosting, για να φτιάξουν εντελώς τις γωνίες θέασης, για να δείξουν σωστά το τηλεοπτικό σήμα, για να γίνουν προσιτές στα 1080p και υπάρχουν και αμφιβολίες αν θα τερματίσουν τελικά ποτέ ή θα αντικατασταθούν από άλλη τεχνολογία.Οι plasma γενικά δεν τραβάνε πιά όσο οι LCD...
Ψαχουλεύοντας λίγο παραπάνω, μιας και βιάστηκα να μιλήσω, να προσθέσω στα παραπάνω ότι οι πλάσμα επίσης δεν έχουν ξεπεράσει εντελώς τα burn-ins, τις πρασινοκίτρινες ουρές (http://www.youtube.com/watch?v=3kyllx3VaI8 - ανάλογο του ghosting), ενδέχεται να έχουν... μωβ φίδια (purple snakes) σε κάποιες χρωματικές διαβαθμίσεις (δείτε attachment - αν και αυτό φένεται να είναι "προνόμιο" μόνο των panasonic).Από την άλλη οι πλάσμα δείχνουν ώριμες όσο ποτέ, έχουν φτάσει ίσως στο καλύτερο σημείο τους έχοντας εξαλείψει σχεδόν όλες τις παιδικές (και εφηβικές -κράτησε πολύ- :mrgreenασθένειες και ο σημαντικότερος ανασταλτικός παράγοντας είναι η ανάλυση.