Να πάρω PS3 απο Αμερική ?

Reaction score
1
Σε μία εβδομάδα παει ο θείος μου Αμερική (είναι ναυτικός) και σκέφτομαι να του δώσω λεφτά και να μου φέρει το PS3 απο εκεί.
Προβλήματα με εξτρά δασμούς δεν θα έχω γιατί θα το φέρει σαν αποσκευή του.
Άρα λοιπόν απο θέμα τιμής με συμφέρει απείρως....
Το θέμα είναι με την συμβατότητα τι γίνεται.
Εντάξει την τροφοδοσία ρεύματος την προσπερνάω είναι ένα ανταπτοράκι(μετασχηματιστάκι) που κάνει τα 220V---->110V
Το θέμα είναι με τα region τι γίνεται ξέρει κανείς?
Επίσης στην Αμερική μπορεί εύκολα να βρεί και την japanese version.Έχει διαφορά?
Δηλαδή υπάρχει αμερικάνικο PS3 που είναι απλώς made in japan και όχι china ή το made in japan είναι αυτό που κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία αποκλειστικά άρα είναι και άλλο region?
Και τελικά αν δεν το πάρω απο Ελλάδα γιατι δεν γουστάρω να "σκάσω" 700 ευρώ στην Sony Europe ποιό είναι το καλύτερο δυνατό απο τα άλλα που κυκλοφορούν παγκοσμίως(στην ερώτηση περιλαμβάνω και αυτο με τα 20G σκληρό που είναι ακόμα φτηνότερο και που στην τελική δεν με ενδιαφέρει τόσο μεγάλος σκληρός)
Για να με διαφωτίσει κάποιος που ξέρει γιατί έχω ψιλοχαθεί!!!!!
Κάθε άποψη δεκτή.....

Υ.Γ. κάτι διάβασα κάπου εδω μέσα στο site οτι το ευρωπαϊκό είναι λίγο πιο βελτιωμένο απο το αμερικάνικο αλλά το αμερικάνικο παίζει και τους τίτλους του PS2.Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό αλλά αν αληθεύει θα προτιμήσω την ευρωπαϊκή έκδοση (και θα υποκύψω να "σκάσω" τα 700) γιατί τίθεται ζήτημα βελτίωσης του Hardware που δεν "παρακάμπτεται".

Reaction score
0
Απάντηση: Να πάρω PS3 απο Αμερική ?

Σε μία εβδομάδα παει ο θείος μου Αμερική (είναι ναυτικός) και σκέφτομαι να του δώσω λεφτά και να μου φέρει το PS3 απο εκεί.
Προβλήματα με εξτρά δασμούς δεν θα έχω γιατί θα το φέρει σαν αποσκευή του.
Άρα λοιπόν απο θέμα τιμής με συμφέρει απείρως....
Το θέμα είναι με την συμβατότητα τι γίνεται.
Εντάξει την τροφοδοσία ρεύματος την προσπερνάω είναι ένα ανταπτοράκι(μετασχηματιστάκι) που κάνει τα 220V---->110V
Το θέμα είναι με τα region τι γίνεται ξέρει κανείς?
Επίσης στην Αμερική μπορεί εύκολα να βρεί και την japanese version.Έχει διαφορά?
Δηλαδή υπάρχει αμερικάνικο PS3 που είναι απλώς made in japan και όχι china ή το made in japan είναι αυτό που κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία αποκλειστικά άρα είναι και άλλο region?
Και τελικά αν δεν το πάρω απο Ελλάδα γιατι δεν γουστάρω να "σκάσω" 700 ευρώ στην Sony Europe ποιό είναι το καλύτερο δυνατό απο τα άλλα που κυκλοφορούν παγκοσμίως(στην ερώτηση περιλαμβάνω και αυτο με τα 20G σκληρό που είναι ακόμα φτηνότερο και που στην τελική δεν με ενδιαφέρει τόσο μεγάλος σκληρός)
Για να με διαφωτίσει κάποιος που ξέρει γιατί έχω ψιλοχαθεί!!!!!
Κάθε άποψη δεκτή.....

Υ.Γ. κάτι διάβασα κάπου εδω μέσα στο site οτι το ευρωπαϊκό είναι λίγο πιο βελτιωμένο απο το αμερικάνικο αλλά το αμερικάνικο παίζει και τους τίτλους του PS2.Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό αλλά αν αληθεύει θα προτιμήσω την ευρωπαϊκή έκδοση (και θα υποκύψω να "σκάσω" τα 700) γιατί τίθεται ζήτημα βελτίωσης του Hardware που δεν "παρακάμπτεται".
Λοιπόν ξεκινάω από το θέμα του made in Japan.............made in Japan υπάρχουν και αμερικάνικα και ευρωπαικά κομάτια(π.χ. το δικό μου :happy_8:) όπως και made in China................αλλά τα περισσότερα είναι made in China....και στην Αμερική και στην Ευρώπη..................... :happy_9:

το region coding αφορά κυρίως τις ταινίες blu-ray.............τα παιχνίδια είναι region free...............

η εκδοση των 20GB κοστίζει στις ΗΠΑ 499$ δηλαδή 375Ε............περίπου τα μισά από το ευρωπαικό 60GB......................το αμερικάνικο 60GB κοστίζει 599$ δηλαδή 450Ε.........................

και φτάνουμε στο συμπέρασμα ότι αν το θές μόνο για παιχνίδια και όχι για ταινίες καλύτερα να το πάρεις από τις ΗΠΑ..................και εγώ το ίδιο θα κάνω με το HD-DVD της Toshiba(τα hd-dvd είναι region free)................το HD-XA2 έχει στις ΗΠΑ 600$ δηλαδή 450Ε και το αντίστοιχο ευρωπαικό HD-XE1 κοστίζει από 900Ε έως 1000Ε............. :happy_4:

Reaction score
1
Απάντηση: Να πάρω PS3 απο Αμερική ?

Σαββα δεν θα μπορεις να παιξεις παιχνιδια ps2, τα ps3 ειναι region free, δεν θα μπορεις να βλεπεις καποιες blu ray ταινιες region B(Ευρωπης) που εχουν region lock(βλεπε FOX), και δεν θα μπορεις να βλεπεις dvd αυθεντικα, θα μπορεις ομως να τα βλεπεις αν τα κανεις "αντιγραφα ασφαλειας"!:happy_6:

Reaction score
1
Κατάλαβα.....
Επειδή βασικά το θέλω για Blu ray player και κατα δευτερον για παιχνίδια μάλλον θα αναγκαστώ να πάρω την ευρωπαϊκή έκδοση, την ακριβή δηλαδή...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll