PS3 vs Xbox 360 vs Wii - Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις 3 κονσόλες

Reaction score
4
Re: Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις 3 κονσόλες

Καλά, αν πιστεύαμε τα video που έχουν κυκλοφορήσει για το PS3... :happy_5:
Καλά αυτά που λες, αλλά οι GPU είναι σαφέστατα πιο γρήγορες από τους επεξεργαστές γενικής χρήσης σε ρουτίνες διαχείρισης γραφικών. Διαφορετικά οι κάρτες των PC θα είχαν επάνω Dual Core και όχι ειδικούς επεξεργαστές. Έτσι δεν πιστεύω ότι θα είναι μεγάλη βοήθεια δύο πυρήνες παραπάνω. Και αν είναι, γιατί να μην εφαρμοστει η ίδια τεχνική στο 360;
Κοιτα δεν ειναι κατι που το κανει μονο το ps3 αλλα ενα μηχανημα με πολλους επεξεργαστες. Δεν ειναι απατη και με καταλληλες βιβλιοθηκες ανετα γινεται απο εναν πολυπυρηνο μηχανημα.
Οι καρτες γραφικων εχουν ενσωματομενες διαφορετικες εντολες και ειναι πιο γρηγορες για γραφικα αλλα ουσιαστικα ειναι ιδιοι κοινοι επεξεργαστες. Ετσι βλεπεις οτι στο Folding οι GPU πανε πιο γρηγορα απο τους CPU οχι γιατι ειναι πιο γρηγοροι αλλα γιατι εχουν αυτες τις εντολες οπου μετρανε σε tables στο folding δηλαδη ακριβως οπως μετρανε και στα γραφικα.
Σκεψου κατι παρομοιο οπως τοτε με τους 386 με τον μαθηματικο συνεπεξεργαστη ή ακομη για τους MMX που ειχαν ενσωματομενες παραπανω εντολες για υπολογισμους.
Στο 360 που εχει μονο 3 Cpu δεν συμφερει απλα να το κανεις αλλα μην νομιζεις οτι προγραμματιστικα δεν εχει γινει ηδη. Σιγουρα καποια παιχνιδια το κανουν στο 360 αλλα δεν εχεις την ιδια ευχερια οπως στο ps3 που εχει 8 και εχεις την δυνατοτητα να βοηθησεις την καρτα με οσα CPU θελεις.

Reaction score
0

Κάτι δεν έχεις καταλάβει...
-Δεν είδα κανένα επίσημο νούμερο πωλήσεων. Μόνο post σε κάποιο forum. Έχεις κάποιο επίσημο Link με επίσημα νούμερα; Ακόμα και από τα νούμερα που μας έδειξε ο Blizard το PS3 είναι τρίτο και καταϊδρωμένο.
-Δεν ξέρω αν είναι επιτυχία τα 10 εκατομμύρια 360. Αλλά υποθέτω ότι είναι επιτυχία τα διπλάσια 360 σε σχέση με τα PS3 από τον 11/06. Και τα ακόμα περισσότερα Wii.
-Δεν σχολίασα καθόλου screenshots. Το είδες κάπου; Αν όχι, πήρες πολλή φόρα και μπορεί να χτυπήσεις. Να υποθέσω ότι είσαι από αυτούς που έχαψαν τα... ingame videos που μας έδειχνε η Sony και που αποδείχθηκαν ψεύτικα; Ποιός είναι λάθος; Εγώ που δεν τα πιστεύω ή εσύ που πιστεύεις τους ψεύτες;
Θα συμφωνήσω. Δεν είναι μόνο ο Blizard.
-Δεν υπάρχει συγκεντρωτικό νούμερο πωλήσεων για καμμία από τις 3. Αναφερόμουν στις 600.000 του ευρωπαϊκού launch που επιβεβαιώθηκε από υπηρεσίες σαν την ChartTrack και ξεπεράστηκε. Αυτό σου φάνηκε "χλωμό", έτσι γενικώς. Αυτό λέγεται αντικειμενικότητα;
-Τα νούμερα αυτά δεν είναι απολύτως συγκρίσιμα. Δεν τα αμφισβητώ βέβαια, απλά λέω ότι άλλο κονσόλα έτους και άλλο launch. Κοντός ψαλμός αλληλούια, μέχρι το τέλος του 2007 θα πάρουμε αρκετές απαντήσεις.
-Εσύ πήρες φόρα και βγάζεις συμπεράσματα για εμένα χωρίς να με ξέρεις. Η συζήτηση δε μετατοπίζεται αυτομάτως σε στα περίφημα ψεύτικα videos, ό,τι μας συμφέρει δηλαδή. Και άλλο δείγμα αντικειμενικότητας.
Να θυμηθούμε και τα ωραία ψεύτικα συγκριτικά screenshots μεταξύ Ridge Racer 6 & 7 από πέρσι το Νοέμβριο. Ωραία ήταν και εκείνα αλλά δεν θέλω να μαντέψω αν τα πίστεψες ή όχι.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις 3 κονσόλες

H αρχιτεκτονική του Cell μοιάζει περισσότερο με GPU απ'ότι με CPU (γι'αυτό και στο folding πχ ο μόνος ανταγωνισμός προέρχεται απο τις GPU). Το αν αυτό θα λειτουργήσει υπέρ του PS3 θα το δείξει ο χρόνος. Εγώ δεν είμαι αισιόδοξος.

Reaction score
164

-Δεν υπάρχει συγκεντρωτικό νούμερο πωλήσεων για καμμία από τις 3. Αναφερόμουν στις 600.000 του ευρωπαϊκού launch που επιβεβαιώθηκε από υπηρεσίες σαν την ChartTrack και ξεπεράστηκε. Αυτό σου φάνηκε "χλωμό", έτσι γενικώς. Αυτό λέγεται αντικειμενικότητα;
Το αμφισβήτησα απλά, δεν είναι θέμα αντικειμενικότητας. Και πάνω από όλα λέω ότι δεν έχει καμία σημασία. Για παράδειγμα, το PSP πούλησε περισσότερα την πρώτη μέρα κυκλοφορίας στην Μ. Βρετανία. Τη συνέχειά του τη γνωρίζεις υποθέτω...
-Τα νούμερα αυτά δεν είναι απολύτως συγκρίσιμα. Δεν τα αμφισβητώ βέβαια, απλά λέω ότι άλλο κονσόλα έτους και άλλο launch. Κοντός ψαλμός αλληλούια, μέχρι το τέλος του 2007 θα πάρουμε αρκετές απαντήσεις.
Συμφωνώ, αλλά από την αντίστροφη: Το PS3 έπρεπε να πουλήσει πολύ περισσότερα με τόσους λυσσασμένους που το περίμεναν σαν τρελοί.
-Εσύ πήρες φόρα και βγάζεις συμπεράσματα για εμένα χωρίς να με ξέρεις. Η συζήτηση δε μετατοπίζεται αυτομάτως σε στα περίφημα ψεύτικα videos, ό,τι μας συμφέρει δηλαδή. Και άλλο δείγμα αντικειμενικότητας.
Να θυμηθούμε και τα ωραία ψεύτικα συγκριτικά screenshots μεταξύ Ridge Racer 6 & 7 από πέρσι το Νοέμβριο. Ωραία ήταν και εκείνα αλλά δεν θέλω να μαντέψω αν τα πίστεψες ή όχι.
Πότε έβγαλα συμπέρασμα για σένα; Η συζήτηση δεν πήγε στα περίφημα ψεύτικα videos τυχαία, εσύ την οδήγησες. Μιλάς με ένα άτομο ιδιαίτερα δύσπιστο. Τώρα δεν πιστεύω τις μπαρούφες της Sony, χτες δεν πίστευα της Microsoft.

Μου λες σε παρακαλώ πότε σχολίασα τα screenshots; Γιατί από εκεί ξεκίνησες...

Reaction score
164

Στο 360 που εχει μονο 3 Cpu δεν συμφερει απλα να το κανεις αλλα μην νομιζεις οτι προγραμματιστικα δεν εχει γινει ηδη. Σιγουρα καποια παιχνιδια το κανουν στο 360 αλλα δεν εχεις την ιδια ευχερια οπως στο ps3 που εχει 8 και εχεις την δυνατοτητα να βοηθησεις την καρτα με οσα CPU θελεις.
Αναφέρθηκε ότι το PS3 θα μπορούσε χωρίς πρόβλημα να βοηθήσει τα γραφικά του με 2 πυρήνες στους 7. Ακριβώς με την ίδια αναλογία, το 360 θα μπορούσε με 1 στους 3. Κατά τα άλλα, συμφωνούμε...

Reaction score
0

Πότε έβγαλα συμπέρασμα για σένα; Η συζήτηση δεν πήγε στα περίφημα ψεύτικα videos τυχαία, εσύ την οδήγησες. Μιλάς με ένα άτομο ιδιαίτερα δύσπιστο. Τώρα δεν πιστεύω τις μπαρούφες της Sony, χτες δεν πίστευα της Microsoft.

Μου λες σε παρακαλώ πότε σχολίασα τα screenshots; Γιατί από εκεί ξεκίνησες...
Χαίρομαι που βρίσκουμε πεδίο συνεννόησης.

Το
Καλά, αν πιστεύαμε τα video που έχουν κυκλοφορήσει για το PS3... :happy_5:
δεν ήταν αναφορά στα pre-rendered videos; Και αυτό ως σχόλιο για in-game comparison videos εμένα με οδηγεί στα συμπεράσματα που έγραψα.
Αν σε παρεξήγησα να ανακαλέσω αλλά δεν νομίζω.

Τα συγκριτικά videos τα έβαλα εγώ σαν απάντηση στα screenshots του energy και ειδικά για το Fight Night R.3 Δεν έκανα quote για να μη βαρύνει η σελίδα, θεώρησα ότι ήταν εμφανές ότι πήγαιναν εκεί.

Reaction score
164

Μπα, με παρεξήγησες!
Η συζήτηση για τα video ξεκίνησε από τη φράση:
Δεν εχετε δει βιντεο με το ps3 να κανει rendering χωρις να χρησιμοποιει καθολου την καρτα γραφικων?
που δεν ήταν τελικά δική σου.
Πάντως στο όλο θέμα, ένα με νοιάζει: Πότε θα βγει το Forza 2; Οέο! :happy_5:

Reaction score
0

Μπα, με παρεξήγησες!
Η συζήτηση για τα video ξεκίνησε από τη φράση:

που δεν ήταν τελικά δική σου.
ΟΚ, sorry τότε, παρεξήγησα όντως.

Reaction score
14

Νά 'μαι και εγώ..."happy_1"
Δεν θα ασχοληθώ βέβαια με τεχνικές λεπτομέρειες γιατί δεν έχουν νόημα..
Αυτό που έχω να πω είναι σχετικό με την συνολική εμπειρία που έχω αποκομίσει από τις δύο κονσόλες..
Το 360 νομίζω πως δεν έχει να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν..
Απίστευτης ποιότητας παιχνίδια από την πρώτη μέρα..
Το ένα και μόνο παιχνίδι που ζορίστηκε ( και γι 'αυτό το παράτησα ) είναι το Oblivion με τα άπειρα κολλήματα και τα pop ups..
GOTHAM , CONDEMNED , FARCRY , GEARS OF WAR , CALL OF DUTY 2,3 , FIGHT NIGHT, BURNOUT REVENGE.....
Παιχνίδια με γραφικά και κίνηση πραγματικά νέας γενιάς..
Δεν βρήκα ποτέ ούτε ένα ψεγάδι σε απεικόνιση 16:9 τρίμετρη με τον προβολέα...
Όύτε βέβαια υπήρξε ποτέ πρόβλημα της component εξόδου που είναι η μόνη σοβαρή επιλογή χωρίς το hdmi...
Οντως κάνει θόρυβο....παίζοντας παιχνίδια όμως το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ που θα με ένοιαζε είναι ο θόρυβος του ανεμιστήρα...Σε ταινίες πραγματικά μπορεί να είναι πρόβλημα...
Όπως και τώρα που ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ 1080ρ παιχνίδια μάλλον κάποιος με αντίστοιχου πάνελ προβολέα / τηλεόραση θα θέλει οπωσδήποτε το hdmi...
Στο ps3 τώρα...
Είχα πάρα πολλές αμφιβολίες για το τι μπορεί να κάνει το μηχάνημα αυτό κυρίως λόγω της ελεινής απάτης με τα pre-rendered game demos...
Βγήκε όμως , το πήρα και οι εντυπώσεις μου ως τώρα είναι άριστες..
Σαν player άψογο και με κίνηση που κάποιες φορές φτάνει αυτή του dvd..
Σαν κονσόλα ,σοβαρή άποψη μπορώ να έχω μόνο για το motorstorm που έχω ασχοληθεί..
Το μεγάλο ατού το παιχνιδιού δεν είναι τα επαναλαμβανόμενα και πολύ εύκολα στο σχεδιασμό τους γραφικά...Έτσι και αλλιώς είναι low rez σε κάποια σημεία...
Το μεγάλο ατού του είναι το ότι δεν υπάρχουν pop ups το 99,9% του παιχνιδού...Άπειρες μικρές λεπτομέρειες που απλά υπάρχουν εκεί και δεν εμφανίζονται ξαφνικά...
Όπως επίσης και η εντυπωσιακή ροή της κίνησης σε σχέση με τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ physics που έχουν παρουσιαστεί σε game...
Δείχνει λοιπόν πάρα πολύ δυνατό για να το αγνοήσεις..
Αν τα βάλεις δίπλα- δίπλα βέβαια δεν σου κάνει την διαφορά...
Και αυτή είναι μια παρατήρηση που αποδεικνύεται πανεύκολα...

Που θέλω να καταλήξω?
Και οι δύο κονσόλες είναι πραγματικά νέας γενιάς...
Και οι δύο είναι "φθηνές" για αυτά που προσφέρουν...
Αν κάποιος έχει το 360 δεν πρόκειται σαν κονσόλα να τον τραβήξει το ps3..
Δεν υπάρχει περίπτωση...
Αν όμως δεν έχει κάποια κονσόλα η ορθότερη επιλογή αυτή την στιγμή μάλλον είναι το ps3..
Και είναι έτσι με το σκεπτικό πως στα χαρτιά είναι πιό δυνατή και πως πιθανότατα θα βγάλει οριακά καλύτερα παιχνίδια σε ένα βάθος χρόνου διετίας...

Reaction score
4

Χιλια ΜΠΡΑΒΟ φιλε.:bravo:

Μακαρι να ειμασταν τοσο αντικειμενικοι ολοι .
Θα γλυτωναμε πολλα.
Ησουν αντικειμενικος σαν ξυραφι.
Συμφωνω στα παντα:cool_4:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις 3 κονσόλες

πιθανότατα θα βγάλει οριακά καλύτερα παιχνίδια σε ένα βάθος χρόνου διετίας...
Όπως το είπες, διετίας....................και μια που κάνουμε σύγκριση θέλω εδώ και τώρα κάποιος από την PS3 μεριά.................να παραδεχτεί την διαφορά του Call of Duty 3.............το οποίο έχει κυκλοφορήσει και στα δύο.........ένα έχω να πώ...............στο xbox 360 είναι μακράν καλύτερο................και το λέω αυτό με σιγουριά χωρίς να έχω xbox 360...........................απλά το έχω δεί.....................συν ότι στην έκδοση του xbox έχει και ανάλυση 1080i ενώ στο PS3 μόνο 720p.....................και η δικιά μου tv παίζει καλύτερα με σήμα 1080 γραμμών....................:happy_6:

Reaction score
4
Re: Απάντηση: Re: Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις 3 κονσόλες

Όπως το είπες, διετίας....................και μια που κάνουμε σύγκριση θέλω εδώ και τώρα κάποιος από την PS3 μεριά.................να παραδεχτεί την διαφορά του Call of Duty 3.............το οποίο έχει κυκλοφορήσει και στα δύο.........ένα έχω να πώ...............στο xbox 360 είναι μακράν καλύτερο................και το λέω αυτό με σιγουριά χωρίς να έχω xbox 360...........................απλά το έχω δεί.....................συν ότι στην έκδοση του xbox έχει και ανάλυση 1080i ενώ στο PS3 μόνο 720p.....................και η δικιά μου tv παίζει καλύτερα με σήμα 1080 γραμμών....................:happy_6:
Βρε γιαννη αγορι μου γιατι κολλας στις λεπτομεριες.???
Ναι ειναι καλυτερο στο 360 αλλα ξερεις εσυ τι εχει κανει η καθε εταιρεια απο πισω? Ποσο βιαζοταν να το βγαλει ? Ποσο ξερει να προγραμματισει στην κονσολα? Απο εκει θα βγαλεις συμπερασματα?
Και πες οτι εβγαλες συμπερασματα , τι καταλαβες?
Εδω ο φιλος ο γιωργος προχωρησε την κουβεντα ενα σκαλι πιο πανω και μιλησε πολυ αντικειμενικα και για τις 2 κονσολες και τωρα πρεπει να γυρισουμε να αναλυσουμε το call of duty 3 οτι ειναι καλυτερο στο 360?
ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΟΟ....
Ας προχωρησουμε λιγο ομως και ας ξεφυγουμε λιγο απο τις ανοητες αντιπαραθεσεις που τελικα ολοι εχουμε καταλαβει οτι δεν βγαζουν πουθενα.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις 3 κονσόλες

Βρε γιαννη αγορι μου γιατι κολλας στις λεπτομεριες.???
Ναι ειναι καλυτερο στο 360 αλλα ξερεις εσυ τι εχει κανει η καθε εταιρεια απο πισω? Ποσο βιαζοταν να το βγαλει ? Ποσο ξερει να προγραμματισει στην κονσολα? Απο εκει θα βγαλεις συμπερασματα?
Και πες οτι εβγαλες συμπερασματα , τι καταλαβες?
Εδω ο φιλος ο γιωργος προχωρησε την κουβεντα ενα σκαλι πιο πανω και μιλησε πολυ αντικειμενικα και για τις 2 κονσολες και τωρα πρεπει να γυρισουμε να αναλυσουμε το call of duty 3 οτι ειναι καλυτερο στο 360?
ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΟΟ....
Ας προχωρησουμε λιγο ομως και ας ξεφυγουμε λιγο απο τις ανοητες αντιπαραθεσεις που τελικα ολοι εχουμε καταλαβει οτι δεν βγαζουν πουθενα.
μμμμμμμμμμμμμ........................δεν κολάω καθόλου στις λεπτομέριες........όμως εγώ αξιότημε mr. pseiras πρίν 11 μέρες άνοιξα ένα thread το οποίο αφορούσε τις πωλήσεις και των τριών συστημάτων..........και κάποιοι εδώ μέσα(δεν είσαι μέσα σε αυτούς) άνοιξαν μία αντιπαράθεση για το ποια κονσόλα είναι καλύτερη το PS3 ή το 360.....αφήνοντας φυσικά έξω το SD Wii...................και έτσι αποφάσισα να δώσω ένα σίγουρο και ακριβές παράδειγμα για μην συνεχιστεί αυτή η αντιπαράθεση........................το ότι ο Γιώργος μίλησε αντικειμενικά και για τα δύο συστήματα το σέβομαι και το εκτιμώ...............απλώς ξέρω ότι κάποιοι ούτε που ενδιαφέρονται και δεν πρόκειται να το λάβουν υπόψη..........και φυσικά θα συνεχίσουν την αντιπαράθεση..........αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος...............:respect:

Reaction score
4
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις 3 κονσόλες

και κάποιοι εδώ μέσα(δεν είσαι μέσα σε αυτούς) άνοιξαν μία αντιπαράθεση για το ποια κονσόλα είναι καλύτερη το PS3 ή το 360.....αφήνοντας φυσικά έξω το SD Wii...................και έτσι αποφάσισα να δώσω ένα σίγουρο και ακριβές παράδειγμα για μην συνεχιστεί αυτή η αντιπαράθεση.................
Βρε γιαννη με την αναφορα στο Call of duty νομιζεις οτι δινεις ενα σιγουρο και ακριβες παραδειγμα για το ποια ειναι καλυτερη κονσολα ή απο μονος σου συνεχιζεις την ανωφελη αντιπαραθεση?
Αυτο σου λεω.
Κανεις ποτε δεν θα μπορεσει να πει με σιγουρια ποια ειναι η καλυτερη κονσολα γιατι εχει να κανει με χιλιες παραμετρους που ο καθε ενας εκμεταλευεται την καθε μια απο αυτες για να πει τα δικα του.
Εχει να κανει με hardware ,παιχνιδια , ηχο , εξοδους - εισοδους, προσωπικα γουστα, πωλησεις, εξωτερικη ομορφια, τιμη, αξεσουαρ, θορυβο , αναλυσεις και χιλια δυο αλλα που ο καθενας μπορει και με το δικιο του να υποστηριζει.
Νομιζεις οτι ομως σε αυτην την βαση μπορει καποιος να βγαλει τελικο συμπερασμα (?) , ή μαλλον πρεπει να το βαλουμε σε μια πιο γενικη βαση (οπως ο γιωργος) και τελικα να το δουμε σαν μια κονσολα που μονο σκοπο εχει να μας ψυχαγωγησει με τα καλα και τα κακα της η καθε μια?

Reaction score
14

Το συμπέρασμα στο σχόλιο μου Γιάννη πάντως ελπίζω πως είναι σχετικό με τις πωλήσεις..
Θέλω να πιστεύω πως δεν άλλαξα την κατεύθυνση του thread..
Άφησα έξω το Wii γιατί δεν είναι άμεσα ανταγωνιστικό σε σχέση με τα άλλα δύο..
Είναι σε δική του κατηγορία..

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις 3 κο

Βρε γιαννη με την αναφορα στο Call of duty νομιζεις οτι δινεις ενα σιγουρο και ακριβες παραδειγμα για το ποια ειναι καλυτερη κονσολα ή απο μονος σου συνεχιζεις την ανωφελη αντιπαραθεση?
Αυτο σου λεω.
Κανεις ποτε δεν θα μπορεσει να πει με σιγουρια ποια ειναι η καλυτερη κονσολα γιατι εχει να κανει με χιλιες παραμετρους που ο καθε ενας εκμεταλευεται την καθε μια απο αυτες για να πει τα δικα του.
Εχει να κανει με hardware ,παιχνιδια , ηχο , εξοδους - εισοδους, προσωπικα γουστα, πωλησεις, εξωτερικη ομορφια, τιμη, αξεσουαρ, θορυβο , αναλυσεις και χιλια δυο αλλα που ο καθενας μπορει και με το δικιο του να υποστηριζει.
Νομιζεις οτι ομως σε αυτην την βαση μπορει καποιος να βγαλει τελικο συμπερασμα (?) , ή μαλλον πρεπει να το βαλουμε σε μια πιο γενικη βαση (οπως ο γιωργος) και τελικα να το δουμε σαν μια κονσολα που μονο σκοπο εχει να μας ψυχαγωγησει με τα καλα και τα κακα της η καθε μια?
ΟΚ..........................απλώς ανάφερα το Call of Duty για δείξω ότι από την μεριά του software υπερέχει(προς το παρόν τουλάχιστον) το 360........................το PS3 εγώ το πήρα μόνο ως blu-ray player και media center(μεγάλος σκληρός δίσκος).....................αν στο μέλλον βγάλει κανένα αξιόλογο παιχνίδι βλέπω............πάντως αν ήμουν τακτικός gamer θα έπαιρνα το 360...............αυτά................... :happy_4:

Reaction score
0

Το συμπέρασμα στο σχόλιο μου Γιάννη πάντως ελπίζω πως είναι σχετικό με τις πωλήσεις..
Θέλω να πιστεύω πως δεν άλλαξα την κατεύθυνση του thread..
Άφησα έξω το Wii γιατί δεν είναι άμεσα ανταγωνιστικό σε σχέση με τα άλλα δύο..
Είναι σε δική του κατηγορία..
Και να είναι άσχετο το σχόλιό σου από τον τίτλο του thread δεν υπάρχει πρόβλημα και δεν χαλάει το ήδη χαλασμένο thread......... "happy_1" γιατί απλούστατα σε αντίθεση με κάποιους άλλους δεν postάρεις συνεχώς τα ίδια και τα ίδια......................:happy_6: ........................και όσο για το Wii επειδή όντως ανήκει στη δική του μοναδική κατηγορία,να με θυμηθείτε στο τέλος όλοι θα το προτιμήσουν,και για την τιμή του...........αλλά και για την διασκέδαση που προσφέρει.........και φυσικά θα βρίσκεται μπροστά από τα άλλα 2 σε πωλήσεις...................:happy_4:

Reaction score
0

Εμένα πάντως μου κάνει εντύπωση που δεν υπολογίζετε ιδιαίτερα ότι το 360 έχει βγει ένα χρόνο πριν.
Και πολλά από τα παιχνίδια που συγκρίνουμε είναι στην δεύτερη έκδοση για 360 αλλά launch games για το ps3.

Κάνει μπαμ ότι έχουν δουλέψει πολύ περισσότερο στο xbox, με το πιο συμβατό hardware, την υποστήριξη της MS και την μεγάλη βάση χρηστών, και πιθανά έκαναν port στο ps3 ... για πολλούς λόγους δεν είναι αντιπροσωπευτικά του μηχανήματος.

Παρόλα αυτά οι διαφορές είναι γενικά μικρές, υπέρ του 360 , ενώ σε κάποια δεν υπάρχει.
Πχ το Tiger woods που αναφέρθηκε είναι σχεδόν ίδιο, στο video μάλιστα μου φαίνεται ίσως και καλύτερο λόγο κίνησης το ps3.
http://download.gametrailers.com/gt_vault/t_tigerwoods07_comparison_gt_h264.wmv

Η το fight night που επίσης άκουσα.
http://www.gamespot.com/ps3/sports/...t=convert&om_clk=tabs&tag=tabs;reviews&page=2
The graphics hold up on the PlayStation 3, with equally lifelike and technically impressive models that are slightly more detailed than on the Xbox 360
Fight Night Round 3 for the PlayStation 3 does enough to give it a slight edge, although not quite enough to make it worth another investment if you already own the Xbox 360 version.

Το oblivion που είναι ανάμεσα στα 2-3 καλύτερα xbox360 games, είναι καλύτερο στο ps3, από μια εταιρία μάλιστα που νομίζω δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με κάτι άλλο από pc και xbox.
( μιλάμε ότι εκτός τις τόσες δυσκολίες που έχει το PS για να αποδώσει τώρα, υποστηρίζουν μερικοί ότι δεν έχει και καλύτερο hardware !!!! πως είναι δυνατόν βρε παιδιά ?)

Επιπλέον εδώ τι έλεγε παλιά και η ΕΑ sport , τίποτα περίεργο.
EA PS3 launch plans
... the company also admitted, while fielding a question on Xbox 360 versus PS3 technical capabilities, that it's extremely unlikely that the initial wave of titles will do PS3's hardware justice.
"This Christmas, it's going to be difficult to harness the full power of the PS3 on first generation software versus what will be second generation 360 games, so they're going to be more alike than different, is our opinion at this time,"an EA exec commented.
They continued: "As those machines develop over time [...]there's a lot of horsepower inside the PS3 that we'll be able to unlock over years two, three, and four that we're very excited about."

ΥΓ
Και για την μνήμη, τα 256mb είναι ίδια με του 360 αλλά τα άλλα 256 είναι ΠΟΛΥ πιο γρήγορη ,συν ότι έχουν υπερδιπλάσιο bandwith.

Reaction score
0

Εμένα πάντως μου κάνει εντύπωση που δεν υπολογίζετε ιδιαίτερα ότι το 360 έχει βγει ένα χρόνο πριν.
Και πολλά από τα παιχνίδια που συγκρίνουμε είναι στην δεύτερη έκδοση για 360 αλλά launch games για το ps3.

Κάνει μπαμ ότι έχουν δουλέψει πολύ περισσότερο στο xbox, με το πιο συμβατό hardware, την υποστήριξη της MS και την μεγάλη βάση χρηστών, και πιθανά έκαναν port στο ps3 ... για πολλούς λόγους δεν είναι αντιπροσωπευτικά του μηχανήματος.
Εγώ ρε blizard έδωσα σαν παράδειγμα το Call of Duty 3 απλά επειδή υπάρχει και στα 2 συστήματα.................και φυσικά έχω λάβει υπόψη μου όλα τα παραπάνω.................απλώς θέλω να επισημάνω ότι αν κάποιος θέλει μια κονσόλα με ποικιλία τίτλων η καλύτερη επιλογή είναι το 360..............εντάξει, ας αφήσουμε το Callo of Duty το οποίο είναι launch game για το PS3...............το Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter 2 κυκλοφορεί για το 360 εδώ και 1 μήνα..........και έχει και ανάλυση 1080p......στο PS3 κυκλοφορεί 1-6-2007..............το οποίο και θα αγοράσω..........για να δούμε αν θα είναι καλύτερο................ελπίζω να έχει τουλάχιστον 1080i................... :happy_4:

http://www.play.com/Games/PlayStati...archstring=Ghost+Recon&searchsource=0&cur=258

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις 3 κονσόλες

το Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter 2 κυκλοφορεί για το 360 εδώ και 1 μήνα..........και έχει και ανάλυση 1080p......στο PS3 κυκλοφορεί 1-6-2007..............το οποίο και θα αγοράσω..........για να δούμε αν θα είναι καλύτερο................ελπίζω να έχει τουλάχιστον 1080i................... :happy_4:

http://www.play.com/Games/PlayStati...archstring=Ghost+Recon&searchsource=0&cur=258
Έλα βρε Johnny σε A/V site (pun intended :happy_5: ) και γράφεις τέτοια πράγματα!! Ένα παιχνίδι μπορεί να είναι 720p και να δείχνει πολύ καλύτερα από ένα 1080p: το Gears of War 720p δεν είναι?
Άλλωστε δεν έχουμε δει παιχνίδια interlaced ως τώρα στις δύο κονσόλες, όλα είναι είτε 720p ή 1080p.
Λογικά πάντως όλα αυτά τα παιχνίδια που γίνονται port έχουν ίδια specs στις δύο κονσόλες, άλλο αν το τελικό αποτέλεσμα έχει κάποιες διαφορές.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.947
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm