PS3 vs Xbox 360 vs Wii - Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις 3 κονσόλες

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις 3 κονσόλες

Έλα βρε Johnny σε A/V site (pun intended :happy_5: ) και γράφεις τέτοια πράγματα!! Ένα παιχνίδι μπορεί να είναι 720p και να δείχνει πολύ καλύτερα από ένα 1080p: το Gears of War 720p δεν είναι?
Άλλωστε δεν έχουμε δει παιχνίδια interlaced ως τώρα στις δύο κονσόλες, όλα είναι είτε 720p ή 1080p.
Λογικά πάντως όλα αυτά τα παιχνίδια που γίνονται port έχουν ίδια specs στις δύο κονσόλες, άλλο αν το τελικό αποτέλεσμα έχει κάποιες διαφορές.
"happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1" ........................όντως το παράκανα λίγο............απλώς ρε marvin η tv μου παίζει καλύτερα στα 1080i γι'αυτό με ενδιαφέρει αυτή η ανάλυση.............:happy_9: ...........................εδώ κάνεις λάθος,τα περισσότερα παιχνίδια του 360 είναι 480p,720p,1080i.........................:crazy_3:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις 3 κονσόλες

"happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1" ........................όντως το παράκανα λίγο............απλώς ρε marvin η tv μου παίζει καλύτερα στα 1080i γι'αυτό με ενδιαφέρει αυτή η ανάλυση.............:happy_9: ...........................εδώ κάνεις λάθος,τα περισσότερα παιχνίδια του 360 είναι 480p,720p,1080i.........................:crazy_3:
Καλύτερα στα 1080i ε; Εγώ δεν βλέπω διαφορά μεταξύ των δύο, από προκατάληψη περισσότερο έχω επιλέξει 720p σκεπτόμενος καλύτερα 720p και λίγο scaling στίς 768p παρά 720p->1080i->768p. Αλλά μόνο στο μενού το κοίταξα, όχι σε παιχνίδι ή ταινία.
Ήταν και εκείνη η ιστορία με το υποχρεωτικό downscaling από 1080i σε 480p, λύθηκε αυτό;

Έχει το 360 παιχνίδια 480p? Δεν νομίζω. Εννοώ 480p encoded στο DVD, όχι τί βγάζει η κονσόλα.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις 3 κο

Καλύτερα στα 1080i ε; Εγώ δεν βλέπω διαφορά μεταξύ των δύο, από προκατάληψη περισσότερο έχω επιλέξει 720p σκεπτόμενος καλύτερα 720p και λίγο scaling στίς 768p παρά 720p->1080i->768p. Αλλά μόνο στο μενού το κοίταξα, όχι σε παιχνίδι ή ταινία.
Ήταν και εκείνη η ιστορία με το υποχρεωτικό downscaling από 1080i σε 480p, λύθηκε αυτό;

Έχει το 360 παιχνίδια 480p? Δεν νομίζω. Εννοώ 480p encoded στο DVD, όχι τί βγάζει η κονσόλα.
Απλώς η tv μου(Panasonic 32LX60F) όπως και όλες οι Panasonic της σειράς Viera έχουν τον αλγόριθμο V-Real χάρη στον οποίο παίζουν καλύτερα με σήμα 1080 γραμμών..........κι ας έχουν ανάλυση 1366*768(LCD) και 1024*768(Plasma)............xexexexe....:happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: .......άσε που το PS3 δεν υποστηρίζει 720p στις ταινίες(προς το παρόν.......η Sony είπε σε επίσημη ανακοίνωση ότι θα το φτιάξουν κατά τον Ιούλιο με Αύγουστο)...................τα περισσότερα παιχνίδια του 360 γράφουν πίσω από κουτί ότι υποστηρίζουν αναλύσεις 480p/720p/1080i..........................αυτό εννοούσα................:happy_4:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις

άσε που το PS3 δεν υποστηρίζει 720p στις ταινίες(προς το παρόν.......η Sony είπε σε επίσημη ανακοίνωση ότι θα το φτιάξουν κατά τον Ιούλιο με Αύγουστο)
Τί εννοείς; Φυσικά και υποστηρίζει. Έχεις link?

Reaction score
14
Re: Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις 3 κονσόλες

Δεν υποστηρίζει marvin...
Το παίρνει κανονικά στο μενού αλλά με το που μπαίνει η ταινία το γυρνάει σε 480....
Αν στο μενού βάλεις 1080ι τότε παραμένει και στην ταινία αυτή η ανάλυση...
Στα παιχνίδια κανονικότατα 720ρ...

Reaction score
0

Δοκίμασε να βγάλεις τις επιλογές 1080i και 1080p από το ps3, και δεν θα παίξει σε 720p αλλά σε 480p η ταινία.
(αν και δεν είναι σοβαρό πρόβλημα αφού το downscaling το κάνουν καλά οι περισσότερες tv.)

ΥΓ
Πάντως τα games είναι native 720p και λογικά θα παίζουν καλύτερα σε αυτή την ανάλυση, έχεις δοκιμάσει johnny και δεν ήταν τόσο καλά ?

Reaction score
0

Δεν υποστηρίζει marvin...
Το παίρνει κανονικά στο μενού αλλά με το που μπαίνει η ταινία το γυρνάει σε 480....
Αν στο μενού βάλεις 1080ι τότε παραμένει και στην ταινία αυτή η ανάλυση...
Στα παιχνίδια κανονικότατα 720ρ...
Τί λες, αλήθεια; Μια ταινία έχω δει όλη και όλη στο δικό μου PS3 (Click) και ήταν 480p? Έχουμε emoticon για αυτομούντζωμα; :crazy_1:
Η διαφορά από το DVD ήταν και πάλι εντυπωσιακή πάντως αλλά νιώθω εντελώς μ@λ... ξαφνικά.
Aν του προσθέσω στις διαθέσιμες αναλύσεις και την 1080i στα παιχνίδια θα γυρίζει σε 720p μόνο του ή κι αυτά 1080i?

Reaction score
14

στα 720ρ...
Καλό το high definition marv???:happy_9: :happy_9: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1:

Reaction score
14

Kαλά βρε αντίχριστε και εσύ...το click πήγες και αγόρασες???"happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1"

Reaction score
14

Δεν έχεις άδικο όμως....και εγώ που το παρατήρησα , είναι πλέον ξεκάθαρο ότι το high def ΔΕΝ είναι μόνο η ανάλυση....
Είναι πολλά παραπάνω...

Reaction score
164

Δεν έχεις άδικο όμως....και εγώ που το παρατήρησα , είναι πλέον ξεκάθαρο ότι το high def ΔΕΝ είναι μόνο η ανάλυση....
Είναι πολλά παραπάνω...
:cool_4:

Reaction score
0

Το ps3 κάνει scalling μόνο στα 480p προς το παρόν, ενώ το 360 παντού.

Ενα game δηλαδή που είναι native στα 720p θα βγεί έτσι στο ps3 , ενώ αν έχεις 1080p TV το upscaling το κάνει η τηλεόραση .
Στο xbox360 μπορείς να διαλέξεις αν θές να το κάνει ο hardware scaller του xbox και να δώσει έτοιμο 1080i.

Να έχετε ΠΑΝΤΑ το 1080i επιλεγμένο ... οι ταινίες θα βγαίνουν σε αυτό, και τα games σε 720p φυσικά .
(μερικά games υποστηρίζουν και 1080p βέβαια , πχ nba2k7 , αλλά το συγκεκριμένο έχει προβλήματα στο framerate σε μερικές κάμερες … αν τις θέλετε μπορείτε να το γυρίσετε και σε 720p που είναι καλύτερα.)

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις 3 κονσόλες

Πάντως τα games είναι native 720p και λογικά θα παίζουν καλύτερα σε αυτή την ανάλυση, έχεις δοκιμάσει johnny και δεν ήταν τόσο καλά ?
Α ρε blizard..............ακόμα περιμένω το Full Auto 2 από το play.com :pc: ...........................άλλο παιχνίδι δεν έχω....................αλλά και πάλι στα 1080i θα το βάλω................όπως είπα και πριν οι Panasonic Viera παίζουν καλύτερα σε αυτή την ανάλυση..................κάτσε να μου έρθει το παιχνίδι αύριο,μεθαύριο και θα δοκιμάσω.........

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις 3 κονσόλες

Είναι πολλά παραπάνω...
Όντως.......είναι τα χρώματα.....το μαύρο.....η ευκρείνια...η έλλειψη κόκκου κ.λ.π....................:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

Reaction score
0

Γιατί δεν δοκιμάζεις με το demo ?
(και από περιέργεια, σου άρεσε αυτό το game ?)

Reaction score
4

Υπαρχει demo για κατεβασμα??

Reaction score
0

Ναι... ίσως δεν το έχει το ευρωπαικό store αν δεν το είδες....

Φτιάξτε και ένα αμερικάνικο λογαριασμό που ίσως έχει περισσότερα , και ένα hong-kong ή japan γιατί πολλές φορές μπαίνουν πρώτα εκεί.

Aυτό για jap ...
http://blogs.ign.com/xheavenxsentx/2006/12/09/39684/

Reaction score
4

Ναι... ίσως δεν το έχει το ευρωπαικό store αν δεν το είδες....

Φτιάξτε και ένα αμερικάνικο λογαριασμό που ίσως έχει περισσότερα , και ένα hong-kong ή japan γιατί πολλές φορές μπαίνουν πρώτα εκεί.

Aυτό για jap ...
http://blogs.ign.com/xheavenxsentx/2006/12/09/39684/
Νομιζω οτι δεν με αφηνει να φτιαξω αλλον:mad_2:
Εχω φτιαξει ηδη εναν ελληνικο και εναν αγγλικο.
Υπαρχει περιπτωση να μπορεσω να φτιαξω και τριτο ή την πατησα?
Στο λινκ γιατι δεν το πιασα ειναι για καινουργιο ή modify account?

Reaction score
0

Εγώ έχω 4... σε όλα πας στο "create new user" και "master acount" μετά.
(τι λέει σε εσένα ? όπως έφτιαξες τους 2 έπρεπε να δουλέψει και ο τρίτος)

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940