HomeCinema-maniac

Reaction score
4
Για χιλιοστη φορα παρτε και το δικο μου ετσι για να υπαρχει αφου οι προηγουμενες εχουν σβηστει...

Πουλαω τα front οποιος ενδιαφερεται pm.

Attachments

GTX

Reaction score
39
Re: Φωτογραφίες HOME CINEMA μελών AVsite!!!!

Αυτό ήταν το ποτήρι ξεχείλισε!!!

Παρακαλώ από τους υπεύθυνους να bannaρουν τον Maniac από αυτό το thread τουλάχιστον για 6 μήνες :happy_5::happy_5::happy_8::happy_8::happy_8:

Reaction score
4

Αυτό ήταν το ποτήρι ξεχείλισε!!!

Παρακαλώ από τους υπεύθυνους να bannaρουν τον Maniac από αυτό το thread τουλάχιστον για 6 μήνες :happy_5::happy_5::happy_8::happy_8::happy_8:
Κοιτα.. Εχω ηδη 8 μηνες χωρις να αλλαξω το παραμικρο στο χωρο μου (ρεκορ για εμενα) οποτε μαλλον κατασταλαξα στην χωροδιαταξη του συστηματος. :happy_8:

Δεν θα ξανα ανεβασω photo. :happy_5:

Τραπεζαριες εφευγαν καναπεδες εξαφανιζοντουσαν ο προβολεας εκανε βολτες απο την μια πλευρα του τοιχου στην αλλη αλλα τωρα πια ησυχασα..
Νομιζω βρηκα την καταλληλη θεση για το καθε ενα... :bravo:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: Φωτογραφίες HOME CINEMA μελών AVsite!!!!

Κοιτα.. Εχω ηδη 8 μηνες χωρις να αλλαξω το παραμικρο στο χωρο μου (ρεκορ για εμενα) οποτε μαλλον κατασταλαξα στην χωροδιαταξη του συστηματος. :happy_8:

Δεν θα ξανα ανεβασω photo. :happy_5:

Τραπεζαριες εφευγαν καναπεδες εξαφανιζοντουσαν ο προβολεας εκανε βολτες απο την μια πλευρα του τοιχου στην αλλη αλλα τωρα πια ησυχασα..
Νομιζω βρηκα την καταλληλη θεση για το καθε ενα... :bravo:[/QUOTE
]

Τυχερακια: Ανυπαντρος ε; αχ πως φαινονται μερικες καταστασεις γμτ !!!

Reaction score
4

Ανυπαντρος και κανω οτι θελω! :happy_8:

Το προβλημα μου ειναι οτι το σαλονι μου ειναι μικρο!
Αλλοι εχουν μεγαλα σαλονια αλλα και συζυγους επισης.

Πρεπει να βρεθει μια μεση λυση δεν παει αλλο.. :cool_4:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: Φωτογραφίες HOME CINEMA μελών AVsite!!!!

Ανυπαντρος και κανω οτι θελω! :happy_8:

Το προβλημα μου ειναι οτι το σαλονι μου ειναι μικρο!
Αλλοι εχουν μεγαλα σαλονια αλλα και συζυγους επισης.
Πρεπει να βρεθει μια μεση λυση δεν παει αλλο.. :cool_4:

Εισαι...κακος !!!
Οσο για τη λυση : παρε συζυγο που ναχει σπιτι με δυο μεγαλους χωρους - ο ενας για σενα !!! (χμ, και η...κυρα; στον αλλον για τιβι!!!)

Reaction score
786

Βρε "μανιακε" το προβολακι το εχεις απλα ακουμπησει πανω στα μπρατσα που το στηριζουν ή το εχεις βιδωσει καπως?

Reaction score
4

Βρε "μανιακε" το προβολακι το εχεις απλα ακουμπησει πανω στα μπρατσα που το στηριζουν ή το εχεις βιδωσει καπως?

Κοιτά να δεις..
Επειδή υπήρχε ο κίνδυνος να δω rainbow αν και έχω LCD προβολέα (με το να μου έρθει στο κεφάλι :crazy_11:) έβαλα κατι πατάκια και ακουμπάει πανω σε αυτά.
Έτσι δεν υπάρχει κίνδυνος να πέσει η να γλιστρήσει.
Τις γωνίες τις θεωρώ μια πολύ καλή και φθηνή λύση αντί να τον κρεμάσω στο ταβάνι και να ανεβαίνω σε σκάλες για να ρυθμίζω κάθε τόσο..

[FONT=&quot]Άσε δε και που να φύγει από την βάση δεν θα πέσει γιατί θα το κρατήσουν τα καλώδια από πίσω! Έχω συνδέσει [FONT=&quot]component[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]VGA[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]και [/FONT][FONT=&quot]HDMI[/FONT][FONT=&quot]. Γίνεται ένας πανικός.. [/FONT][/FONT]

Reaction score
4
Απάντηση: HomeCinema-maniac

Πέρασαν 2,5 χρόνια απο αυτές τις φωτογραφίες...
Ο καιρός ωρίμασε και δημιουργήθηκε καινουριο σκηνικό στο ίδιο σαλόνι.

Τα Roister έφυγαν και ήρθαν τα Audio Crystal Plasma που είναι σαφώς πιο κινηματογραφικά αλλά ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ για μουσικές ακροάσεις και πολύ μικρα για τον ενισχυτή μου.
Αρκούμαι για την ώρα σε αυτά όμως για την παρακολουθηση ταινιών. Εκει τα πάνε καλύτερα και απο τα Roister που είχα.

Ο Προβολέας Z4 έμεινε μιας και έχει μονο 460 ώρες λειτουργίας. Μέχρι να πιάσω τις 1.200-1.300 ώρες έχουμε καιρό ακόμα για να αλλάξουμε. (Στις 2.000 θέλει αντικατάσταση λάμπας)
Παραμένω σε LCD και στα 720p λοιπόν...

Μια Plasma Philips μπήκε στην ζωή μου 42'' για να παρακολουθώ τηλεόραση όποτε παίζει κανα αγώνα, η αν η ταινία βγεί μάπα, και δεν ανοίξω προβολέα.

Πήρα και ένα επιπλάκι απο το ΙΚΕΑ το οποίο έχει λυγίσει στη μέση απο το βάρος της τηλεόρασης και του ενισχυτή.

Ο παλιός όμορφος στο μάτι αλλα μικρός στο κρεβάτι Pionner έφυγε και πήρε την θέση του ο Σκαφατοενισχυτής Marantz SR7002.
53 WATT καθαρά στο κάθε ηχείο (7.1) δεν είναι και άσχημα.

Έφυγε και το παλιό αλλα πολύ καλό dvd της Sony (αυτο το scaller Που είχε ηταν όλα τα λεφτά) και ήρθε ενα άλλο SONY αλλα αυτή την φορά Bluray.

Tα καδράκια (D.I.Y.) Ξανακαρφώθηκαν στον τοίχο και η φωτεινή επιγραφή DTS βγήκε απο το πατάρι.

Το μόνο μου θέμα εδώ είναι πως δεν ξέρω τι να κάνω με την οθόνη του προβολέα.
Έχω μια ηλεκτρική στις 120'' αλλα μου καρ΄φωθηκε τώρα για σταθερή.
Η βάψιμο τοίχου με ειδικό χρώμα και γύρω γύρω να του περάσω πηχάκια για κορνίζα.

Θα το σκεφτώ και θα δώ...
Προς το παρών κάνω προβολές στον τοίχο όπως έχει. (συμπαθητικά δείχνει. Το περίμενα πολύ χειρότερα!!!)

Αυτά λοιπον. Ανανεώθηκα...
Κρίμα που δεν είναι ο Yoda εδω να μου βάλει τις φωνές που άλλαξα ξανά φωτό.

Οι φωτο ειναι τραβηγμένες με i phone. Sorry για την ποιότητα.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads