PS3 vs Xbox 360 vs Wii - Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις 3 κονσόλες

Reaction score
1
Νούμερα έχουν μόνο οι λογιστές στα γενικά λογιστήρια των εταιριών , αλλά αυτοί δεν ξέρουν τι σημαίνει internet ούτε κοινωνική ζωή , τους έχουν σε μπουντρούμια για να καλύπτουν τα λάθη των "ελευθέρας" βοσκής στελέχη των εταιριών ...

Reaction score
4
Γνωρίζουμε πόσα μέλη έχει το Playstation network;
Κοιτα εγω εχω ηδη 4 accounts οπως και οι περισσοτεροι.
Ξερω αλλους που δεν τους ενδιαφερει και δεν εχουν ουτε ενα.
Οποτε δεν νομιζω να μπορεσουμε να βγαλουμε συμπερασματα απο εκει.

Reaction score
0
Σωστά ... χοντρικά έχω ακούσει ότι κάπου το 40-50% όσων έχει xbox360 ή ps3 έχει συνδεθεί στο internet.
Πλάκα θα είχε να ξέραμε πόσα είναι ενεργά Gold member στο live μέσο συνδρομής, αλλά δεν το ανακοινώνει η MS ...

Πολύ ενδιαφέρον... το ps3 πούλησε ποσότητα 20% από αυτήν του launch !!!! μιλάμε για πάνω από 150.000 σε 7 μέρες, και θα ανεβάσει πολύ πάνω από τα 3 εκ το σύνολο που είχα πριν.

ΥΓ
Και με την ευκαιρία της συζήτησης που κάναμε προηγουμένως , το theinquirer.net είναι μια ακόμα πολύ γνωστή προπαγανδιστική φυλλάδα με άπειρες γελοιότητες (υπέρ του xbox πάντα ) που τρώει και αυτή ντομάτες από όλους.
(έχει και link από άλλη μια εντελώς απίστευτη σελίδα , "ukresistance" , ενώ υπάρχουν και άλλα ανάλογα)
Εδω δεν κάνει τίποτα χοντρό βέβαια, εκτός ότι προσπαθεί να βγάλει το νεο σαν αρνητικό, αλλά έχει κάνει πολύ χειρότερα στο παρελθόν.

Πραγματικά μου κάνει μεγάλη εντύπωση που το 95% οργανωμένης της βλακείας-προπαγάνδας είναι υπέρ του xbox, και πόσο πολλά xbot ακολουθούν... σίγουρα δεν είναι σύμπτωση.

Reaction score
0
Απάντηση: PS3 vs Xbox 360 vs Wii - Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις 3 κονσόλες

Εγώ θα ανοίξω ένα ελληνικό μόνο(όταν πάρω router :happy_7: )...........το θέλω μόνο για το δωρεάν online gaming................το store δεν με ενδιαφέρει...........:happy_6:

Reaction score
14
έτσι είναι ....το 5% της βλακείας-προπαγάνδας από την αντίθετη πλευρά το παίρνει μόνο ένας...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: PS3 vs Xbox 360 vs Wii - Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις 3 κονσό

Πολύ ενδιαφέρον... το ps3 πούλησε ποσότητα 20% από αυτήν του launch !!!! μιλάμε για πάνω από 150.000 σε 7 μέρες, και θα ανεβάσει πολύ πάνω από τα 3 εκ το σύνολο που είχα πριν.

ΥΓ
Και με την ευκαιρία της συζήτησης που κάναμε προηγουμένως , το theinquirer.net είναι μια ακόμα πολύ γνωστή προπαγανδιστική φυλάδα με άπειρες γελοιότητες (υπέρ του xbox πάντα ) που τρώει και αυτή ντομάτες από όλους.
Εδω δεν κάνει τίποτα χοντρό βέβαια, εκτός ότι προσπαθεί να βγάλει το νεο σαν αρνητηκό, αλλά πιστέψτε με έχει κάνει και συνεχίζει να λέει τρομερές χοντράδες !!!

Για μια στιγμή ρε παιδιά.............εδώ ο άνθρωπος λέει ότι το PS3 στην Αγγλία πούλησε 165.000 την 1η εβδομάδα από το launch και τη 2η εβδομάδα 33.000........πού είναι το παράξενο?.............. :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1:

Reaction score
0
Δεν λέει τίποτα τρομερό τώρα, απλά αυτό και το resistance που υπάρχουν στο link είναι άλλα 2 γελοία site προπαγάνδας , γνωστά στο internet.
(ξανά για το xbox φυσικά , με είχαν ρωτήσει πριν να πω μερικά...)
έτσι είναι ....το 5% της βλακείας-προπαγάνδας από την αντίθετη πλευρά το παίρνει μόνο ένας...
Το θέμα είναι, όταν είναι κάποιος ηλίθιος θέλει να είναι μόνος του ή με παρέα??
απλά δείτε το link που έχει (ukresistance) και δεν υπάρχει περίπτωση να μην καταλάβετε ότι κάνει προπαγάνδα για fanboy ή για βλάκες.

Reaction score
0
Απάντηση: PS3 vs Xbox 360 vs Wii - Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις 3 κονσόλες

Διάβασα αυτό που λές και όντως λέει κάποιες σαχλαμάρες......όμως παντού βλέπουμε ότι το PS3 είναι διαθέσιμο παντού........σε αντίθεση με το Wii...................και εδώ στη Ρόδο τα ίδια.......παντού υπάρχουν στοίβες από PS3 στα καταστήματα.........ο giorgio-n έβαλε αυτό το site για δούμε όλοι τις χαμηλές πωλήσεις του PS3 μετά τις 2 πρώτες εβδομάδες από το launch............και εσύ κατευθείαν το γύρισες στις προπαγάνδες.............τι άλλο να σου πώ πια..........:mad_1:

Reaction score
14
1) ασχολήθηκες ΠΑΛΙ μαζί μου...
2) προσέβαλες εμένα για την πληροφορία που παρέθεσα
3) Η ερμηνεία της απάντησής μου είναι δικαίωμα σου..αν θεωρείσαι ηλίθιος δεν είναι δικό μου θέμα...Ουδέποτε αναφέρθηκα σε εσένα...Είσαι πραγματικά ασήμαντος στα μάτια μου για να ασχοληθώ..
Ασχολήθηκα μόνο με την άμεση προσβολή μου κατά της έγκυρης η μη πληροφορίας που βρήκα στο avsforum..
4)Ελπίζω να γίνει κάτι από τους συντονιστές γιατί έχει τραβήξει πολύ το θέμα με τις παρασιτικές σου παρεμβάσεις..

***Δεν έκανα καμία επίθεση σε εσένα απλούστατα γιατί αδιαφορώ τελείως για τη ύπαρξή σου σε αυτό το site και τις απόψεις σου...
Μπορείς σε παρακαλώ να κάνεις το ίδιο με τις δικές μου και να μην ξανακάνεις quote η αναφορά σε εμένα ???

Υπενθυμίζω το Νο 4 !!!:happy_9:
Να δώ και λίγο grand prix από το να ασχολούμαι με.... ???

Reaction score
0
Re: Απάντηση: PS3 vs Xbox 360 vs Wii - Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις 3 κονσό

Διάβασα αυτό που λές και όντως λέει κάποιες σαχλαμάρες......όμως παντού βλέπουμε ότι το PS3 είναι διαθέσιμο παντού........σε αντίθεση με το Wii...................και εδώ στη Ρόδο τα ίδια.......παντού υπάρχουν στοίβες από PS3 στα καταστήματα.........ο giorgio-n έβαλε αυτό το site για δούμε όλοι τις χαμηλές πωλήσεις του PS3 μετά τις 2 πρώτες εβδομάδες από το launch............και εσύ κατευθείαν το γύρισες στις προπαγάνδες.............τι άλλο να σου πώ πια..........:mad_1:
Δεν είπα ότι είναι ψέματα ...

Ναι, αυτά τα 2 είναι site προπαγάνδας και κανείς δεν έχει αντίρρηση ... ήταν το θέμα μας προηγούμενος αυτού του είδους τα site και πως μεταφέρονται παντού.
Λέει μια θετική είδηση με αρνητικό τρόπο , και βάζει και ένα γελοίο προπαγανδιστικό link ενδιάμεσα... δεν υπάρχει λόγος να το κρύβουμε για να μην το αναφέρω.

Reaction score
0

Όταν έγινα συντονιστής σε αυτή την κατηγορία είπα ότι απαγορεύονται οι προσωπικές διαμάχες..................γι'αυτό τα τελευταία μηνύματά σας και τα δικά μου φυσικά θα διαμορφωθούν ώστε να μην φαίνονται οι βρισιές.........................έγινα κατανοητός?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Παρακαλώ να προσέξετε τις εκφράσεις σας και να σταματήσει το θέμα εδώ αλλιώς θα αναγκαστώ να το κλειδώσω...

Reaction score
14
Re: Απάντηση: PS3 vs Xbox 360 vs Wii - Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις 3 κονσό

Δεν είπα ότι είναι ψέματα ...

Ναι, αυτά τα 2 είναι site προπαγάνδας και κανείς δεν έχει αντίρρηση ... ήταν το θέμα μας προηγούμενος αυτού του είδους τα site και πως μεταφέρονται παντού.
Λέει μια θετική είδηση με αρνητικό τρόπο , και βάζει και ένα γελοίο προπαγανδιστικό link ενδιάμεσα... δεν υπάρχει λόγος να το κρύβουμε για να μην το αναφέρω.

ΥΓ
Δες τον τύπο που με έβρισε πρώτα, και μετά προστάτεψε την τιμή της site που ίσως "πρόσβαλα» ενημερώνοντας τον κόσμο περι τίνος πρόκειται .
Βρες μια ζωή...
και ξαναπήγαινε σχολείο...
Γιατί έχεις σοβαρά προβλήματα κατανόησης ενός απλού κειμένου...
Και το χειρότερο είναι πως δεν καταλαβαίνεις ποιός έχει προσβάλει ποιόν...
ΦΤΑΝΕΙ ΟΜΩΣ !!!! ΩΣ ΕΔΩ...

Reaction score
0

Sorry Νίκο............εγώ τουλάχιστον έβαλα @..............όπως και όλοι οι αξιοπρεπείς άνθρωποι............

Reaction score
0

Sorry φίλε, εγώ σου απάντησα χωρίς αυτό απλά επειδή είσαι mod ... σε κάθε άλλη περίπτωση δεν θα το έκανα όπως θα έχεις διαπιστώσει.
Και το χειρότερο είναι πως δεν καταλαβαίνεις ποιός έχει προσβάλει ποιόν...
ΦΤΑΝΕΙ ΟΜΩΣ !!!! ΩΣ ΕΔΩ...
Δεν είπα τίποτα για κανέναν σας και με βρίσατε πέρα από κάθε αμφιβολία...

Καταλαβαίνω ότι "έβρισα" ένα site , αλλά να μάθετε να το ανέχεστε αυτό επιτέλους ... δεν είναι ψέματα και αν προσέξετε το link που είπα κάνει μπαμ για το πόσο γελοίο είναι, δεν προσέβαλα κάποιο σοβαρό.
Ήμαρτον δηλαδή ,αναφέρω την αλήθεια για κάτι που είναι τόσο προφανές , και δεν είναι φυσικό ούτε να τα ακούσω , ούτε να κλειδώσει το topic.

ο giorgio-n έβαλε αυτό το site για δούμε όλοι τις χαμηλές πωλήσεις του PS3 μετά τις 2 πρώτες εβδομάδες από το launch.
Δεν είναι χαμηλές… άλλο η αρχή άλλο η δευτερη εβδομάδα , απλά το site προσπαθεί να το κάνει να φανεί έτσι.
20% μια χαρά είναι, πόσο θέλατε να είναι δηλαδή ? συνολικά έφυγαν 200.000 από τις 220.000 που υπήρχαν, όπως λέει.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: PS3 vs Xbox 360 vs Wii - Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τ

Δεν είναι χαμηλές… άλλο η αρχή άλλο η δευτερη εβδομάδα , απλά το site προσπαθεί να το κάνει να φανεί έτσι.
20% μια χαρά είναι, πόσο θέλατε να είναι δηλαδή ?
Χαμηλές σε σχέση με τα 3,000,000 και τα 4,000,000 σε χρήστες που μας λές εσύ εννοούσα και εννοώ...............:mad_1:

Reaction score
14
Blizard..
Αν ήθελες να βρίσεις ή να εκθέσεις απλά το site μπορούσες να αναφέρεις την αναξιοπιστία του κατά την άποψή σου χωρίς να προσθέσεις όλα τα υπόλοιπα σχόλια...
ΑΥΤΟ κάνει την διαφορά....
Εγώ το συγκεκριμένο site ( όπως ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΈΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ) με εξαίρεση το avsforum και ign.com ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ...
Και όπως έχεις παρατηρήσει ΟΥΔΕΠΟΤΕ έκανα σχόλιο η παρέμβαση σχετικά με τα όσα λογικά ή παράλογα ακούγονται εδώ μέσα χρησιμοποιώντας πληροφορίες από άλλα sites...
Εσύ όμως έπρεπε να κάνεις......και μάλιστα με quote....

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm