επισκευη Cyrus?

Reaction score
27
Φίλος φίλου έχει έναν "άρρωστο" ενισχυτή Cyrus και θέλει να τον πάει σε ειδικευμένο παθολογοανατόμο που να γνωρίζει καλά τη συγκεκριμένη "φυλή". Το πρόβλημα είναι πως η εταιρεία δεν αντιπροσωπεύεται πια στην Αθήνα (εκτός αν αυτό είναι παραπληροφόρηση) αλλά ακόμα κι έτσι να είναι μήπως γνωρίζει κάποιος κάποιον μερακλή τεχνικό που να μπορεί να βοηθήσει? .

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307
Απάντηση: επισκευη Cyrus?

Δυστυχώς δεν είναι παραπληροφόρηση. Απ' ότι βλέπω στο site της Cyrus ο πιο "κοντινός" αντιπρόσωπος είναι στο Βελιγράδι(!!!).

Address Koce Kapetana 39

11000 Belgrade

Postcode
Country Serbia and Montenegro
Tel 00 38111 2447250
Fax 00 38111 2447250
Email [email protected]
Website http://www.ibsistem.com

Προφανώς όμως δεν είναι βολικό κάτι τέτοιο...

Reaction score
7.117
Αν ειναι μεχρι το μοντελο 7 μπορει να τον παει στην ΚΙΝΟΤΕΧΝΙΚΗ που ηταν ο αντιπροσωπος μεχρι πριν τρια χρονια.

Reaction score
0
To service των Cyrus το είχε Elasyn (2109578150), για πρόσφατες εκδόσεις, διαφορετικά πάρε τον κο Σωτηριάδη στην Οutsourcing (2104854110) που ήταν στην Ελασυν και ίσως να μπορεί να σε βοηθήσει.

Reaction score
1
:confused:
To service των Cyrus το είχε Elasyn (2109578150), για πρόσφατες εκδόσεις, διαφορετικά πάρε τον κο Σωτηριάδη στην Οutsourcing (2104854110) που ήταν στην Ελασυν και ίσως να μπορεί να σε βοηθήσει.

Πριν 3-4 χρόνια πήγα τον δικό μου Cyrus στην Elasyn με πρόβλημα στην είσοδο phono (βόμβος) και γενικό service. Αφού πλήρωσα ένα σεβαστό ποσό για την επισκευή, διαπίστωσα ότι ο βόμβος είχε μεν μειωθεί αλλά εξακολουθούσε να υπάρχει. :pc:

Όταν επικοινώνησα με την Elasyn μου είπαν ότι κάτι άλλο φταιει στο σύστημα μου και όχι ο ενισχυτής, επειδή ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΛΑΚΕΤΑ PHONO και τέσταραν τον ενισχυτή και όλα ήταν εντάξει. :prof:

Επειδή εγώ είμαι λίγο καχύποπτος, άνοιξα τον ενισχυτή και ανακάλυψα ότι, ΟΛΟΣ Ο ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΠΛΑΚΕΤΑ ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΑΛΛΑΧΘΗΚΕ Η ΠΛΑΚΕΤΑ ΤΟΥ PHONO ! :mad_2:

Όταν ξαναπήρα την Elasyn για του ενημερώσω για το εύρημα μου, μου απάντησαν ότι δεν κατάλαβα καλά :mad_1: και ότι άλλαξαν τα υλικά του phono και όχι την πλακέτα !!!!! :crazy_1:

Επειδή όπως είπαμε και παραπάνω είμαι λίγο καχύποπτος, :smoking: ξανα-άνοιξα τον ενισχυτή και ανακάλυψα ότι δεν υπήρχαν νέες κολλήσεις στην πλακέτα ! :confused:

Τα συμπεράσματα δικά σας.
Το δικό μου συμπέρασμα είναι ότι μάλλον πλήρωσα πολύ ακριβά ένα καθαρισμό με σπρέι αέρα και λιπαντικό. :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1:

Bart.

Reaction score
1
Φίλος φίλου έχει έναν "άρρωστο" ενισχυτή Cyrus και θέλει να τον πάει σε ειδικευμένο παθολογοανατόμο που να γνωρίζει καλά τη συγκεκριμένη "φυλή". Το πρόβλημα είναι πως η εταιρεία δεν αντιπροσωπεύεται πια στην Αθήνα (εκτός αν αυτό είναι παραπληροφόρηση) αλλά ακόμα κι έτσι να είναι μήπως γνωρίζει κάποιος κάποιον μερακλή τεχνικό που να μπορεί να βοηθήσει? .
Πριν 1-2 μήνες επισκέφθηκα την Exclusive Audio αντιπρόσωπο της Musical Fidelity για κάποιες ακροάσεις.

Εκεί γνώρισα των Κο Ιωνά Σάκκη, electronic engineer, ο οποίος είναι χρόνια στον χώρο και δείχνει γνώστης του αντικειμένου.

Κατά την συζήτηση που είχαμε μου είπε ότι αναλαμβάνει την ανακατασκευή του Cyrus, (refurbishing λεγεται αν δεν κάνω λάθος) όπου με την αλλαγή κάποιων ανταλλακτικών επιτυγχάνει ακόμα και την επαναφορά του ενισχυτή στις αρχικές του επιδόσεις !

Κάνε μία επαφή, δεν χάνεις τίποτα. Ο άνθρωπος δείχνει σοβαρός γνώστης του αντικειμένου και σωστός σαν άνθρωπος. Ισως καποιος άλλος συν-φορουμίτης τον γνωρίζει καλύτερα και θα μπορούσε να βοηθήσει.

Το τηλ της Exclusive Audio είναι 210.8236225

Bart.

Υ.Γ. Ενημέρωνε μας για την υπόθεση. Υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον.

audioj

Επαγγελματίας
Reaction score
75

Εχεις πμ.

Reaction score
805

Αγαπητοί φίλοι, επανέρχομαι στο θέμα για να ρωτήσω τι γίνεται τελικά με επισκευές Cyrus. Βρέθηκε άκρη? Έχω ένα tuner και ένα DVD Cyrus που τα παίξανε για 2η φορά και τα δυο. Το μεν tuner άλλες δύο φορές στο παρελθόν σταμάτησε να συντονίζεται και εκπέμπει μόνο παράσιτα, ενώ το dvd είχε παρουσιάσει και παλαιότερα κάποιο πρόβλημα και το είχα επισκευάσει σε κάποια εταιρεία Orbiton ή κάτι τέτοιο η οποία μου το παρέδωσε μετά από 2 μήνες χωρίς να μπορεί να παίξει dvds και έτσι το χρησιμοποιώ μόνο ως cd player. Aυτή τη φορά εκεί που έπαιζε κόλλησε, ενώ δεν άνοιγε το πορτάκι. Το μενού εν τω μεταξύ έχει κολλήσει κι αυτό, ενώ ακούγονται κάποιοι μηχανικοί θόρυβοι από το εσωτερικό του είτε είναι στο on είτε στο off. Γνωρίζει κανείς εάν υπάρχει κάποιος για να απευθυνθώ στην Αθήνα ή πρέπει να τα στείλω απευθείας στην Αγγλία?
Ευχαριστώ.

Reaction score
6
Θα προτεινα μονο στην Αγγλια. Ετσι θα εχεις εγγυηση και καθε λογο να αισθανθεις ασφαλης.

Αυτο θα εκανα στη θεση σου. Η Αγγλια ειναι κοντα. Προσεχε τα μεταφορικα ειναι ακριβα με ταχυμεταφορα. Πχ 1,5 κιλο για Αγγλια ...52 ευρω....? ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.163

Αγαπητοί φίλοι, επανέρχομαι στο θέμα για να ρωτήσω τι γίνεται τελικά με επισκευές Cyrus. Βρέθηκε άκρη? Έχω ένα tuner και ένα DVD Cyrus που τα παίξανε για 2η φορά και τα δυο. Το μεν tuner άλλες δύο φορές στο παρελθόν σταμάτησε να συντονίζεται και εκπέμπει μόνο παράσιτα, ενώ το dvd είχε παρουσιάσει και παλαιότερα κάποιο πρόβλημα και το είχα επισκευάσει σε κάποια εταιρεία Orbiton ή κάτι τέτοιο η οποία μου το παρέδωσε μετά από 2 μήνες χωρίς να μπορεί να παίξει dvds και έτσι το χρησιμοποιώ μόνο ως cd player. Aυτή τη φορά εκεί που έπαιζε κόλλησε, ενώ δεν άνοιγε το πορτάκι. Το μενού εν τω μεταξύ έχει κολλήσει κι αυτό, ενώ ακούγονται κάποιοι μηχανικοί θόρυβοι από το εσωτερικό του είτε είναι στο on είτε στο off. Γνωρίζει κανείς εάν υπάρχει κάποιος για να απευθυνθώ στην Αθήνα ή πρέπει να τα στείλω απευθείας στην Αγγλία?
Ευχαριστώ.
Click

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.166
Members
38.539
Νεότερο μέλος
johngala