Alien vs. Predator - Extended Edition (Blu-Ray)

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.693
Πήρα σήμερα το εν λόγω μπου ρέι δισκάκι και το έβαλα να το δω με τον επσον 1000 και πηγή το PS3.
Υπέροχο και καταπληκτικό. Σαν εξτέντεντ εντίσιον που είναι περιέχει επιπλέον σκηνές που δεν τις είχα δει ούτε στο DVD ούτε στο HD αρχείο ts.
Οι πάγοι και τα χιόνια στην αρχή όλα κρυστάλλινα, διαυγή με αληθινές υφές.
Σκοτεινά πλάνα που γράφουν τέλεια τις λεπτομέρειες στους τοίχους μέσα στην πυραμίδα, φοβερό βάθος πεδίου σε ημίφωτα πλάνα και σκοτεινά μέρη.
Παρόλο που είναι Mpeg2 και όχι AVC η ποιότητα είναι φοβερή.
Άλλος ένας δίσκος αναφοράς για μένα, σαν εικόνα βέβαια και όχι σαν ταινία βγαλμένη μέσα απ΄τη ζωή!

Reaction score
0
Απάντηση: Allien vs Predator extended edition

Μιχάλη τώρα ήμουν έτοιμος να το παραγγείλω................το εγκρίνεις έτσι?

Reaction score
14
Re: Allien vs Predator extended edition

Και εμένα έπρεπε να μου είχε έρθει ως τώρα...
Δευτέρα φαντάζομαι...
Μεγάλη παπ@ριά σαν ταινία αλλά έχει aliens μέσα σε full hd...
Μπορούσα να μην το πάρω? Εέέεε ??
Μπορούσα???
"happy_1"

Reaction score
4.485

τι να την κάνεις την εικόνα όταν η ταινία είναι απαράδεκτη?
ήταν ανάγκη το avp να έχει και ανθρώπους?

Reaction score
14

Ταινια
Δορυφόροι ανιχνεύουν συγκέντρωση θερμότητας σε κάποιο σημείο της Ανταρκτικής. Η ομάδα ειδικών που φτάνει εκεί ανακαλύπτει μια αρχαία πυραμίδα θαμμένη κάτω από τους πάγους. Σε αυτό το ναό, από τα πολύ παλιά χρόνια, οι Κυνηγοί κρατούν αιχμάλωτη μια βασίλισσα Αλιεν...

Σε HD
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ λεπτομέρεια και αληθινές τρισδιάστατες υφές...
Έχω όμως και μία παρατήρηση...Σε αρκετές σκηνές κάνει πάρτυ ο κόκκος....
Είναι ξεκάθαρο πως οι άνθρωποι της FOX θέλουν πολύ δουλειά για να φτάσουν αυτούς της Universal, Warner ή ακόμη και αυτούς της Columbia...
Mπορεί να φταίει και ο τύπος της κωδικοποίησης βεβαίως αλλά έλεος, είχαν 50 gb στην διάθεσή τους...
Σε κάποια κοντινά στα πρόσωπα βλέπεις υπέροχα και τρισδιάστατα εκεί που ελέγχει και εστιάζει ο φακός...Από πίσω όμως γίνεται της ιερόδουλης...
Kόκκος με έντονη κίνηση και μεταβολή , σαν τρεμόπαιγμα , της υφής που βρίσκεται πίσω από τον στόχο της κάμερας...Ασθένειες τύπου dvd..
Όπως επίσης , εάν στα σκοτεινά πλάνα βάλετε καρέ-καρέ θα "γελάσετε" με το πως μεταβάλλεται η εικόνα λόγω κόκκου...
Η ΓΕΝΙΚΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ...Για μένα ευτυχώς που δεν πείραξαν εκ των υστέρων και δεν αφαίρεσαν τον κόκκο ψηφιακά και διατήρησαν την απίστευτη ευκρίνεια του φίλμ και το τρισδιάστατο εφφέ...
Οι σκηνές που περιγράφω δεν είναι λίγες συνολικά αλλά σε λίγες φαίνονται τόσο που να σε "ενοχλήσει"...
Δεν είμαι φαν της ταινίας αλλά η τόσο λεπτομερής εικόνα και η τρισδιάστατη αίσθηση με έβαλαν μέσα και την ευχαριστήθηκα...
Καταπληκτικός και ο DTS-HD ήχος ( στο ps3 βγάζει απλό dts)
Εγκρίνεται και παραεγκρίνεται !!!!!
9 στα 10....( θα το έπαιρνε το 10 αλλά είπαμε....)

Technical Specs
* Blu-ray
* BD-50 Dual-Layer Disc
Video Resolution/Codec
* 1080p/MPEG-2
Aspect Ratio(s)
* 2.35:1
Audio Formats
* English DTS-HD Lossless Master Audio 5.1 Surround
* French Dolby Digital 5.1 Surround
* Spanish Dolby Digital 5.1 Surround

Attachments

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Allien vs Predator extended edition - Blue Ray

9 στα 10....( θα το έπαιρνε το 10 αλλά είπαμε....)
:cool_4: ...................και εγώ το θέλω αλλά δεν τολμώ να το παραγγείλω από το play.com......................:pc: :pc: :pc: :pc: :pc:

Reaction score
4

Μετα απο τετοια παρουσιαση και απο τους δυο σας , το μονο που εχω να κανω ειναι να τρεξω να την παρω.....:cool_4:

Reaction score
4
Re: Απάντηση: Re: Allien vs Predator extended edition - Blue Ray

:cool_4: ...................και εγώ το θέλω αλλά δεν τολμώ να το παραγγείλω από το play.com......................:pc: :pc: :pc: :pc: :pc:
Νομιζω οτι την ειδα στο media markt.:cool_4:

Reaction score
14

πάρ 'το...Δεν φταίει το play για την καθυστέρηση ΑΝ σου το έχουν στείλει....
Γιατί ενδέχεται να μην στο έχουν στείλει ,λόγω πχ μικρών ποσοτήτων σε στοκ, και εσύ να περιμένεις...
Το amazon ειδοποιεί ακόμα και για μικροαλλάγές... το Play δεν ειδοποιεί ούτε για το πότε απεστάλει το προιόν κάποιες φορές......
Αξίζει όμως τα χρήματά της η συγκεκριμένη ταινία σαν αποτέλεσμα συνολικό....Πάρ'την...

Reaction score
14

Νομιζω οτι την ειδα στο media markt.:cool_4:
δεν υπάρχει περίπτωση...Εκτός και αν κάνουν εισαγωγές ...:cool_4: :cool_4: :cool_4:

Reaction score
2

Πάντως εγώ και την καλύτερη εικόνα του κόσμου να είχε, αυτή την ταινία δεν θα την έπαιρνα! :crazy_1:

Reaction score
14

Πάντως εγώ και την καλύτερη εικόνα του κόσμου να είχε αυτή την ταινία δεν θα την έπαιρνα! :crazy_1:
:happy_5: :happy_5: :happy_5: Και εμένα το χέρι μου "έτρεμε " τη στιγμή που πατούσα το place order....
Στο hd όμως έχει τέτοιες υφές και artwork από πίσω που τελικά κερδίζει πολλούς πόντους..:cool_4:

Reaction score
4

δεν υπάρχει περίπτωση...Εκτός και αν κάνουν εισαγωγές ...:cool_4: :cool_4: :cool_4:
Θα ξανακοιταξω αυριο φιλε γιατι μπορει να κανω και λαθος.
Ορκο θα επαιρνα γμτ...
Παντως εχει καμια 10αρια ταινιες blue ray διαφορετικες.

Reaction score
14

Με την ευκαιρία του "review -εδώ γελάμε" που έκανα , σχετικά με αυτό που είπα για ψηφιακή αφαίρεση του κόκκου που έχει όμως αρνητική συνέπεια το θάμπωμα της εικόνας και της soft αίσθησης κλασσικό παράδειγμα είναι το Rambo-first blood bd disc..To πήρα από αμερική, είναι region free, είναι πεντακάθαρη η εικόνα του αλλά σίγουρα πολύ soft...την έχουν λιώσει κυριολεκτικά...
Είναι όμως μια ταινία που θα πρότεινα χωρίς δεύτερη σκέψη..
Και σαν περιεχόμενο και σαν συνολική παρουσίαση..

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Allien vs Predator extended edition

Με την ευκαιρία του "review -εδώ γελάμε" που έκανα , σχετικά με αυτό που είπα για ψηφιακή αφαίρεση του κόκκου που έχει όμως αρνητική συνέπεια το θάμπωμα της εικόνας και της soft αίσθησης κλασσικό παράδειγμα είναι το Rambo-first blood bd disc..To πήρα από αμερική, είναι region free, είναι πεντακάθαρη η εικόνα του αλλά σίγουρα πολύ soft...την έχουν λιώσει κυριολεκτικά...
Είναι όμως μια ταινία που θα πρότεινα χωρίς δεύτερη σκέψη..
Και σαν περιεχόμενο και σαν συνολική παρουσίαση..
Πίσω από το κουτί γράφει region 1..........της Lionsgate είναι?

Reaction score
14

Το σκεφτόμουν να την αγοράσω αυτή την ταινία...Αλλά τελικά δεν κρατήθηκα...Λέτε να φταίει η 1:1 scale replica που έχω στους 30 πόντους από εκεί που σας γράφω τώρα μήνυμα??? Λέτε??
:happy_9: :happy_9: :happy_9:

Attachments

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster