Παιχνίδια για όσκαρ!!

Reaction score
62
Τελικά τα παιχνίδια δεν είναι μόνο γραφικά, ήχο, εκρήξεις, αίμα, fps!!! Υπάρχουν και υπήρχαν παιχνίδια, που το σενάριό τους θα μπορούσε άνετα να γίνει ταινία αξιώσεων!!! Δενθα ξεχάσω ποτέ την υπόθεση του Pandora's Directive(αααχχχ να έβγαινε κι άλλο τέτοιο, αλλά που) και του Indiana Jones and the fate of Atlantis. Ήθελα να τα τελειώσω, μόνο και μόνο για να δώ τι θα γίνει στο τελός!!!! Εσάς ποιά παιχνίδια σας έχουν μείνει για την υπόθεση και την πλοκή τους και μόνο γι' αυτή???

Reaction score
2
Γιατί αναγκαστικά μόνο γι' αυτήν;

Το Gabriel Knight 1: Sins of the fathers θα γινόταν ΤΕΛΕΙΑ ταινία με σωστό casting και έναν καλό σκηνοθέτη.

Επίσης το Half Life θα μπορούσε να γίνει μια τρομερή sci-fi περιπέτεια!

Reaction score
4
Αυτο που μου ερχεται στο μυαλο ειναι το chaser στο pc.
Καταπληκτικο FPS με μπολικα bugs βεβαια αλλα φανταστειτε σεναριο οτι στο τελικο βιντεακι μας σκοτωνει το μεγαλο boss.
Στην ουσια ηταν το μοναδικο παιχνιδι που εχω παιξει που πεθαινει ο πρωταγωνιστης.
Εμεινα αναυδος.:cool_1:

Reaction score
0
Απο adventures:
Indiana Jones and the Fate of Atlantis
Full Throttle
The Day of the Tentacle
The Last Express
The mysterious island
Syberia

Oλα πραγματικά αριστουργήματα απο πλοκή, ατμόσφαιρα, σκηνοθεσία
Aπο action: Τα διάφορα Hitman

Reaction score
4
Full Throttle.....τι ειπες τωρα.
Παιχνιδαρα με απλα γραφικα αλλα Η ΠΛΟΚΗ...:bravo::bravo::bravo:
Βαλτε μεσα και το myst το πρωτο που το ξεχασαμε.:cool_4:

Reaction score
0
Εγώ προσθέτω το πολύ καλό Diablo που το είχα στην κυριολεξία 'σκίσει'... τέλος προσθέτω τα Monkey Islands !!!

Reaction score
0
Τελικά τα παιχνίδια δεν είναι μόνο γραφικά, ήχο, εκρήξεις, αίμα, fps!!! Υπάρχουν και υπήρχαν παιχνίδια, που το σενάριό τους θα μπορούσε άνετα να γίνει ταινία αξιώσεων!!! Δενθα ξεχάσω ποτέ την υπόθεση του Pandora's Directive(αααχχχ να έβγαινε κι άλλο τέτοιο, αλλά που) και του . Ήθελα να τα τελειώσω, μόνο και μόνο για να δώ τι θα γίνει στο τελός!!!! Εσάς ποιά παιχνίδια σας έχουν μείνει για την υπόθεση και την πλοκή τους και μόνο γι' αυτή???
Το Indiana Jones and the fate of Atlantis, το πρώτο παιχνίδι που έπαιξα ποτέ σε pc και πιο αγαπημενο!α ρε τι μου θυμισες τώρα!!

Reaction score
1
Metal Gear Solid. με τοσο καλο σεναριο που διαθετει ολη η σειρα η μιση δουλεια ειναι ηδη ετοιμη! επισης θα με ενδιεφεραν πολυ μεταφορες του god of war και του halo.

Reaction score
7
Sanitarium...Κορυφαίο adventure...
Star Wars Knights Of The Old Republic επίσης πολύ καλό και μέσα στο SW Universe...
Και θα συμφωνήσω και με τους προλαλήσαντες στο Metal Gear Solid...Απλά εκπληκτικό από κάθε άποψη...

Reaction score
4
Για το Metal Gear Solid ειχα ακουσει οτι θα εβγαινε ταινια συντομα.

Οσο για τα δικα μου παιχνιδια που εχω παιξει και θα ηθελα να τα δω σε ταινιες εχουν γυριστει και παιχτει ηδη.

Α) Resident evil
B) Silent hill

(Το God of war μου αρεσε και μενα αν και το παρατησα γιατι μου εσπασε τα νευρα αλλα δεν βλεπω πως θα μπορουσε να γινει ταινια. Δεν ειχε και καμια υποθεση παρα μονο πολυ μα πολυ Splutter !!! )

Reaction score
2
Metal Gear Solid. με τοσο καλο σεναριο που διαθετει ολη η σειρα η μιση δουλεια ειναι ηδη ετοιμη! επισης θα με ενδιεφεραν πολυ μεταφορες του god of war και του halo.
To Halo ήδη ετοιμάζεται και υπάρχουν φήμες οτι το δρόμο για την μεγάλη οθόνη θα πάρει και το God of War.

Reaction score
0
Κατι ακουσα τελευταια οτι η ταινια για το halo μαλλον ακυρωθηκε.
Δεν έχει ακυρωθεί, όχι. Απλά το production έχει μπεί λίγο on hold γιατί απασχολούσε πολλά άτομα της Bungie.

Προσωπικά θα ήθελα να δώ το Syberia (1&2) και το Call Of Cthulhu : Dark Corners Of The Earth

Reaction score
0
Κανένας δεν ανέφερε την ανεπανάληπτη σειρά Leisure for Suite LARRY. Απίστευτα σενάρια. Νομίζω όλες οι σειρές την Sierra έχουν σαν το δυνατότερο σημείο τους το σενάριο. Να κάνω λοιπόν κι εγώ τη λίστα μου:
1) Larry όλα
2) Quest for Glory (το οποίο αρχικα βγήκε σαν Hero's Quest) όλα
3) Neverwinter nights 1
4) Monkey Island όλα
5) Gabriel Knight όλα
6) Full Throttle (μακράν το πιο πρωτότυπο σενάριο και ανεπανάληπτοι διάλογοι)

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.286
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale