BEST PS3 GAME

Reaction score
0
Παραθέτω το παρακάτω λίνκ που περιέχει όλα τα παιχνίδια του PS3 που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή.Θα ήθελα λοιπόν τη γνώμη σας για το ποιο θεωρείτε το καλύτερο από όλα και το χειρότερο.Για έναρξη κονσόλας δεν είναι μικρός αριθμός παιχνιδιών.....
http://www.eml.gr/default.asp?pID=16&ct=482&la=1

Reaction score
0
Καλύτερα θεωρούνται τα Resistance, Motorstorm & Oblivion.
Εγώ ψηφίζω Motorstorm γιατί δεν παίζω FPS και RPGs, αλλά και αυτό δεν είναι παιχνίδι που θα σε κρατήσει για πολύ καιρό.
Γενικά πάντως έχει κάποια καλά παιχνίδια για να μας βγάλει μέχρι το Σεπτέμβριο που θα αρχίσουν να βγαίνουν τα παιχνίδια β' γενιάς, όπως το NBA Street, το Fight Night R3, το F1 Championship και το Virtua Fighter 5.

Reaction score
7
Εχοντας αγοράσει το Motorstorm και το Resistance και έχοντας κατεβάσει όλα τα demo από το PS Store, κατά τη γνώμη μου, το μόνο παιχνίδι από τα παραπάνω που αξίζει είναι το Motorstorm, μακράν καλύτερο από το επόμενο, που νομίζω είναι το F1. Σημειωτέον δεν είμαι "αυτοκινητάκιας".
Δυστυχώς ούτε στις ανακοινώσεις για τα δεύτερης γενιάς βλέπω φως.
Για να δούμε...

Reaction score
0
Εχοντας αγοράσει το Motorstorm και το Resistance και έχοντας κατεβάσει όλα τα demo από το PS Store, κατά τη γνώμη μου, το μόνο παιχνίδι από τα παραπάνω που αξίζει είναι το Motorstorm, μακράν καλύτερο από το επόμενο, που νομίζω είναι το F1. Σημειωτέον δεν είμαι "αυτοκινητάκιας".
Δυστυχώς ούτε στις ανακοινώσεις για τα δεύτερης γενιάς βλέπω φως.
Για να δούμε...
+1.....motorstrom και F1 τα οποια και εχω :cool_4:

Reaction score
4
Ειναι οντως καλο το F1?
Αξιζει να παμε να το παρουμε?
Απο online εχει καθολου πλακα?

Για πειτε λεπτομεριες να ξερουμε μην τα σκασουμε τσαμπα.

GTX

Reaction score
39
Κοιτά το F1 το έχω, online δεν έχω παίξει ακόμα και για να σου πω την αλήθεια δεν είμαι και σίγουρος αν παίζει καν (θα το τσεκάρω ομως).

Αν σου αρέσουν τα F1 Racing αυτό είναι απλά το καλύτερο που έχει βγει μέχρι σήμερα :cool_4::cool_4::cool_4:

Reaction score
4
Κοιτά το F1 το έχω, online δεν έχω παίξει ακόμα και για να σου πω την αλήθεια δεν είμαι και σίγουρος αν παίζει καν (θα το τσεκάρω ομως).

Αν σου αρέσουν τα F1 Racing αυτό είναι απλά το καλύτερο που έχει βγει μέχρι σήμερα :cool_4::cool_4::cool_4:
Thanks man:cool_4:
Κοιτα online εχει σιγουρα και απο οτι εχω ακουσει ειναι χωρις βοηθειες και γινεται χαμος.
Δοκιμασε το αν θες να μας πεις τι γινεται.
Σιγουρα καποιο ενδιαφερον θα εχει.
Το ειδα το παιχνιδι αλλα λιγο στο media markt αλλα που να καταλαβεις αν ειναι οντως καλο απο λιγες ματιες γιατι και τα 70 ευρω δεν ειναι και λιγα.

Reaction score
1
Απάντηση: BEST PS3 GAME

Παιδια και το resistance ειναι φοβερο κολλημα στο online. Φαντασου 40 ατομα σε μια πιστα, χωρισμενα σε δυο ομαδες 20/20, ποιος θα
:mad_5: σκοτωσει πιο πολλους? Ενα θα πω, ο Β' ΠΠ ηταν παιχνιδακι, εδω γινεται πραγματικα της ποπης!!!

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.916
Αν και προς το παρόν έχω αγορασμένο μόνο το Motorstorm, έχω κατεβάσει όλα τα demos.
Το Motorstorm είναι πανέμορφο, αλλά μέχρι εκεί. Δε με συγκίνησε πολύ το gameplay του και κατέληξα να το βάζω για παιχνίδι μόνο μια φορά τη βδομάδα για 2-3 tracks, μόνο και μόνο για να δικαιολογήσω την αγορά του.
Το Resistance είναι πράγματι πολύ καλό, αλλά δε μπορώ να χειριστώ first person shooters με το SIXAXIS. :pc:
Το μόνο παιχνίδι που κόλλησα είναι το demo του Grand Turismo HD. Αν και έχει μόνο μία πίστα, το κυνήγι του χρόνου είναι εθιστικό.
Τα άλλα παιχνίδια...ούτε κρύο, ούτε ζέστη!

Reaction score
0
Και το NBA 07 ειναι το καλύτερο μπασκετ που έχω παίξει ποτέ σε κονσόλα!!
Κορυφαίο!!:bravo:

Reaction score
0
Χθες έπαιξα το Virtual Tennis 3 σε demo κ μου άρεσε πολύ πάντως. Σκέφτομαι μήπως το αγοράσω. Πολύ καλό παιδιά σε όσους αρέσει το τέννις φυσικά.

Reaction score
0
NFS:Carbon κανείς? Μόλις το ξεκίνησα (10% career) και έχω ενθουσιαστεί. Το είχα νοικιασμένο από το video club και το αγόρασα σήμερα το πρωί.

Από αυτά που έχω (sonic, nfs carbon, genji, full auto 2), κορυφαία γραφικά έχει το Genji: days of the blade. Όταν λέω γραφικά περιλαμβάνω και artwork, εκεί κυρίως ξεχωρίζει, μερικά πλάνα είναι σαν πίνακες ζωγραφικής Γιαπωνέζικοι. Αλλά πολύ σπλάττερ για τα γούστα μου.

Reaction score
0
Εγώ μόλις τελείωσα το 1ο παιχνίδι στο 2Κ7.Έχασα αλλά είναι φοβερό. Και μόνο 28€.

Reaction score
1
Απάντηση: BEST PS3 GAME

Αφου ηρθε το motorstorm ειπα να παιξω λιγο.....παρτε το resistance τωρα!!!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.238
Members
38.541
Νεότερο μέλος
v.angelos