Resistance Fall of man σε HD DVD!!!!!

Reaction score
4
Λοιπον πριν απο λιγο μου εφεραν το εν λογο παιχνιδι απο το ebay.:happy_5:
Ειναι σε κουτι απο HDDVD και φυσικα μεσα εχει promo του παιχνιδιου αντι για το κανονικο.:crazy_1:
PROMO ONLY - NOT FOR SALE......μπουχαχαχα
Βεβαια εκει που το παραγγειλα και καλα ηταν καινουργιο......:happy_5:
Τι λετε θα ειναι ολοκληρο το παιχνιδι ή κατι σαν πιο μεγαλο demo και την πατησα εντελως........:crazy_3:

Attachments

Reaction score
1
Απάντηση: Resistance Fall of man σε HD DVD!!!!!

Μα ταχα τα blu ray δεν κανουν γρατζουνιες. Παντως χλωμο το βλεπω να ειναι ολο το παιχνιδι.

Reaction score
0
Λογικά είναι κόπια που στέλνεται σε δημοσιογράφους (πχ gamespot για τα reviews. Πάντως στην φωτο φαίνεται ξεκάθαρα το case. Έπρεπε να το ψυλιαστείς. Πάντως αν παίζει ΟΚ, άστο να περάσει:D

Παντως είναι πολύ θεός που έβαλε Blu Ray σε θήκη HD-DVD:D

Reaction score
1

Και δεν εχει και καμια! Θα του σπασεις και την παρθενια:happy_5:

Reaction score
0

Και δεν εχει και καμια! Θα του σπασεις και την παρθενια:happy_5:
"happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1" ............Κώστα την έπαθες στην κυριολεξία.......γι' αυτό ποτέ εγώ δεν αγοράζω δισκάκια από το e-bay.:happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8:

Reaction score
4
Εχω μεγαλη περιεργεια να δω τι θα δω......:happy_5:
Σε λιγο στο σπιτι θα βαλω το προμο...
Παντως ξαναειδα την σελιδα στο ebay και ειναι πολυ καλα μεταμφιεσμενη η απατη και δεν παει ευκολα το μυαλο σου.
Γραφει κανονικα οτι "αυτο ακριβως το προιον θα παρεις-θα σου στειλω"
Που φυσικα δεν φαινοταν οτι το κουτι ηταν HD DVD.......:happy_5::happy_5::happy_5:

Reaction score
4
Re: Απάντηση: Resistance Fall of man σε HD DVD!!!!!

"happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1" ............Κώστα την έπαθες στην κυριολεξία.......γι' αυτό ποτέ εγώ δεν αγοράζω δισκάκια από το e-bay.:happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8:
Γιανναρα και περιμενω ακομη ενα παιχνιδι....χαχαχαχαχαχ
Δεν μπορω να φανταστω τι θα μου ερθει....:happy_5::happy_5::happy_5:
Τελευταια φορα γιαννη:cool_4:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Resistance Fall of man σε HD DVD!!!!!

Τελευταια φορα γιαννη:cool_4:
Το ελπίζω........για το καλό σου......:crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: (πάω για Call of Duty 2 και επανέρχομαι......άσχετο. "happy_1")

Reaction score
4
Κανει κατι κολληματα στον ηχο γαμωτο.....φαινεται να ειναι ολο το παιχνιδι αλλα και πως να ειμαι σιγουρος?

Reaction score
0
Eίναι πολύ καλός ο χρήστης, πολύ περίεργο που σου έκανε εξυπνάδα... περίμενε λίγο και αν δεν είναι πλήρες βάλε αρνητική.

Ο ήχος είναι λίγο περίεργος έτσι και αλλιώς, τι κολλήματα κάνει?

Τεσπα, εδώ είναι το video walkthrough του παιχνιδιού, αν θες να δεις στο περίπου μήπως είναι διαφορετικό το δικό σου...
(για πίστες, όχι όπλα εδώ έχουν πιο πολλά λόγο δυσκολίας)
http://www.nextgenwalkthroughs.com/systems/ps3/resistance/index.html

Η κατέβασε ένα save να δεις ότι υπάρχουν όλες οι πίστες.
http://www.gamefaqs.com/console/ps3/save/928399.html

Reaction score
4
Eίναι πολύ καλός ο χρήστης, πολύ περίεργο που σου έκανε εξυπνάδα... περίμενε λίγο και αν δεν είναι πλήρες βάλε αρνητική.

Ο ήχος είναι λίγο περίεργος έτσι και αλλιώς, τι κολλήματα κάνει?

Τεσπα, εδώ είναι το video walkthrough του παιχνιδιού, αν θες να δεις στο περίπου μήπως είναι διαφορετικό το δικό σου...
(για πίστες, όχι όπλα εδώ έχουν πιο πολλά λόγο δυσκολίας)
http://www.nextgenwalkthroughs.com/systems/ps3/resistance/index.html

Η κατέβασε ένα save να δεις ότι υπάρχουν όλες οι πίστες.
http://www.gamefaqs.com/console/ps3/save/928399.html
Thanks thanks:cool_4:

Λοιπον ο ηχος τελικα διορθωθηκε επειδη ηταν προβλημα του καλωδιου που δεν καθοταν καλα.....ουφ παει και αυτο.
Μενει τωρα να κατεβασω το save να τσεκαρω αμα ειναι φουλ.
Αμα ειναι φουλ φτηνα την γλυτωσαμε με τριαντα τοσα ευρω....μαλλον εμεις τον κλεψαμε τον φιλο απο το ebay.:happy_5:

GTX

Reaction score
39
Κοίτα να δείς, το παιχνίδι λογικά είναι full, τα promo συνήθως είναι, απλά η συσκευασία λογικά θα ήταν διαφορετική (σε πλαστικό ίσως?) γι'αυτό και το έβαλε στο HD-DVD. Εσύ πάντως πρέπει να του βάλεις αρνητικό feedback έτσι κι αλλιώς αφού λέει οτι είναι ακριβώς σαν αυτό που αγοράζεις στα καταστήματα (που φυσικά δεν είναι) και αφού λέει οτι είναι καινούριο (που και πάλι δεν είναι).

Και γενικά δε τον κορόιδεψες γιατί προφανώς το πήρε τζάμπα το τελείωσε και έβγαλε και 30 ευρώ.

Reaction score
0
Από ότι είδα και κάποιος άλλος του έχει βάλει ουδέτερη για promo ... αυτό κάνε.
(αν και εμένα δεν θα με πείραζε να έχω και ένα τέτοιο εφόσον είναι full , είναι σπάνιο .)

Reaction score
4
Μετα απο την πρωτη κρυαδα και επειδη αισθανθηκα λιγο θυμα σκεφτηκα και μεχρι να το γυρισω πισω και φυσικα να του ριξω και αρνητικη με χοντρα σχολια.
Τωρα που ομως απο οτι βλεπω ειναι ολα μια χαρα λεω να το αφησω να περασει ετσι.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.275
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale