- Reaction score
- 23.016
Re: Απάντηση: Ζητείται τιμιότης
Ρε Βασίλη, είσαι έξυπνος άνθρωπος! Οι υπολογισμοί των πιθανοτήτων που παρέθεσα, είναι ατράνταχτοι, μαθηματικός είσαι και το ξέρεις. Οι υπολογισμοί αυτοί διέπουν τη δική σας νοοτροπία, τη νοοτροπία του matching, και η οποία, όχι μόνο για μένα, αλλά για όλα τα πολυτεχνεία αυτού του πλανήτη που γεννήθηκες, είναι απλώς κουραφέξαλα, ευσχήμώς πως ειπείν. Το ξέρω ότι σου έκατσε η Ζιζέλ πολλές φορές, λες να μην το ξέρω; Όχι πολλές, πάρα πολλές φορές. Αρκεί να πληρούνται οι τεχνικές προϋποθέσεις που αφορούν το συνδυασμό των εμπεδήσεων. Είτε σ’ αρέσει, είτε όχι.
Οι απόψεις του περί matching υποτίθεται ότι καταρρίπτονται από τον
αδυσώπητο
νόμο των πιθανοτήτων και της λογικής ότι εάν υφίστατο matching τότε
η πιθανότητα υλοποίησης του θα προσήγγιζε εκατομυριοστά της μονάδας !
Εντυπωσιακό για τους αδαείς και έχοντες ακαδημαική επαφή με το
αντικείμενο αλλά
πομφόλυγα με ασήμαντο ειδικό βάρος !
Εάν στα 35 χρόνια που ασχολούμαι με το αντικείμενο μου έχει καθίσει
100 φορές η Ζιζέλ τότε κάτι δεν πάει καλά με την διαχείριση των νόμων
των πιθανοτήτων από τον Κώστα ……
Υπάρχουν γενικές αρχές που ακολουθεί κάποιος στο στήσιμο του συστήματος!
Αυτό δεν εξασφαλίζει απόλυτη επιτυχία από την αρχή !
Περιορίζει όμως τον Δειγματικό χώρο και με δεδομένο ότι για προφανείς
λόγους τα στοιχειώδη ενδεχόμενα δεν είναι ισοπίθανα οι τελικές
πιθανότητες
επιτυχίας του στόχου δεν έχουν καμιά σχέση με τις τιμές που δίνει ο
Κώστας…
Ρε Βασίλη, είσαι έξυπνος άνθρωπος! Οι υπολογισμοί των πιθανοτήτων που παρέθεσα, είναι ατράνταχτοι, μαθηματικός είσαι και το ξέρεις. Οι υπολογισμοί αυτοί διέπουν τη δική σας νοοτροπία, τη νοοτροπία του matching, και η οποία, όχι μόνο για μένα, αλλά για όλα τα πολυτεχνεία αυτού του πλανήτη που γεννήθηκες, είναι απλώς κουραφέξαλα, ευσχήμώς πως ειπείν. Το ξέρω ότι σου έκατσε η Ζιζέλ πολλές φορές, λες να μην το ξέρω; Όχι πολλές, πάρα πολλές φορές. Αρκεί να πληρούνται οι τεχνικές προϋποθέσεις που αφορούν το συνδυασμό των εμπεδήσεων. Είτε σ’ αρέσει, είτε όχι.