- Reaction score
- 0
.......το PS3 αν δεν είχε ενσωματωμένο blu-ray drive?..............εγώ πάντως όχι.:happy_6:
με τίποτα και για κανένα λόγο..........το PS3 αν δεν είχε ενσωματωμένο blu-ray drive?..............εγώ πάντως όχι.:happy_6:
Όντως, το εμπεδώσαμε ότι είσαι "πράσινος" (εξουσία κι έτσι :happy_5: ), σιγά σιγά δεν το κόβεις;Γιάννη... τα πράσινα γραμματα συνεχίζουν να με ενοχλούν όπως τα διαβάζω...με δυσκολεύουν :-(
Sorry αλλά ο Δημητρόπουλος μου κόλησε τα μεγάλα γράμματα......"happy_1".........απλά το πράσινο μου αρέσει και σαν χρώμα.Γιάννη... τα πράσινα γραμματα συνεχίζουν να με ενοχλούν όπως τα διαβάζω...με δυσκολεύουν :-(
Αν κατάλαβα καλά με θεωρείς ψώνιο? :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:Όντως, το εμπεδώσαμε ότι είσαι "πράσινος" (εξουσία κι έτσι :happy_5: ), σιγά σιγά δεν το κόβεις;
Ακριβώς το ίδιο σύνδρομο με ταλαιπωρεί κι εμένα...Φυσικα και θα το αγοραζα.
Οπως εχω αγορασει τα παντα.
Πρεπει να εχει σπασει καποιο αγγειο σιγουρα στον εγκεφαλο μου , που εχει να κανει με αγορες ηλεκτρονικων.
Δεν εξηγητε αλλιως.
Φωναζα οτι δεν προκειται να το παρω το ps3 μεχρι να βγουν πολλα παιχνιδια και πολλα BR και πεσει η τιμη του και μολις βγηκε μετα απο δυο μερες ειχα παθει υστερια να το βρω να το αγορασω.
Απο εκει και περα τι να πεις.......
Μια από τα ίδια και εδώ...wall_1
Άσε που ο Δημητρόπουλος με παρέσειρε στην τρέλα του Made in Japan :happy_5::happy_5:
Και 'μένα το ίδιο..............πήρα το 1 από τα 3 made in Japan κομάτια που ήρθαν σ' όλη τη Ρόδο. :happy_7: :happy_7: :happy_7: :happy_7: :happy_7:Άσε που ο Δημητρόπουλος με παρέσειρε στην τρέλα του Made in Japan :happy_5::happy_5: