ΑΓΟΡΑ 52" Μ86 TULIP!

Reaction score
0
Αφού διάβασα reviews στο Net και πήγα και την είδα από κοντά σε κατάστημα (δυστυχώς την είδα να παίζει μόνο από hd dvd και δεν μπορούσα να δω άλλα σήματα που μ ενδιέφεραν), τελικά κατέληξα πως μου αρέσει πολύ.

Πριν πάω να την πάρω (μεθαύριο θα πάω), μπορείτε να μου πείτε αν περιμένουμε κάποιο άλλο μοντέλο σύντομα; (Αν και δεν νομίζω πως μπορώ να περιμένω πολύ, αλλά λέμε τώρα) Εχει αγοράσει κανείς άλλος κάποια από τη νέα σειρά της Samsung;

Επίσης από service πως είναι ο κυρ Φουρλής; Τι εγγύηση δίνει για pixel?

Reaction score
0
αγόρασα την 40m86 από αυτή την σειρά τη έχω μία εδομάδα

1. SD καλό από μία απόσταση 3 μετρων (λίγο πρόβλημα στην κίνηση)
2.DVD upscale 1080ι με το denon 1730 εξαιρετική εικόνα
3. HD DVD με xbox 360 1080i μέσο component (με vga 1080p άλλα δεν μου άρεσαν τα χρώματα πολύ το ψάχνω ακόμα ) εξαιρετική εικόνα

γενικά είναι πολύ καλή τηλέοραση για τα λεφτά της, τα πρόβλήματα που έχω παρατηρήσει μόνο είναι κάποια προβλήματα στη κίνηση που είναι υποφερτα , και το bug που έχει με το χαρακτηριστικό movie plus που ανοίγει αυτόματα και πρέπει να το απενεργοποιήσεις.Το μαύρο τη είναι απίστευτο θέλει όμως καλό callibration

Reaction score
164
3. HD DVD με xbox 360 1080i μέσο component (με vga 1080p άλλα δεν μου άρεσαν τα χρώματα πολύ το ψάχνω ακόμα ) εξαιρετική εικόνα
Έχει να κάνει με τα video levels. Βάλε το τελευταίο update που έχει σχετικές ρυθμίσεις,

Reaction score
0
αγόρασα την 40m86 από αυτή την σειρά τη έχω μία εδομάδα

1. SD καλό από μία απόσταση 3 μετρων (λίγο πρόβλημα στην κίνηση)
2.DVD upscale 1080ι με το denon 1730 εξαιρετική εικόνα

γενικά είναι πολύ καλή τηλέοραση για τα λεφτά της, τα πρόβλήματα που έχω παρατηρήσει μόνο είναι κάποια προβλήματα στη κίνηση που είναι υποφερτα , και το bug που έχει με το χαρακτηριστικό movie plus που ανοίγει αυτόματα και πρέπει να το απενεργοποιήσεις.Το μαύρο τη είναι απίστευτο θέλει όμως καλό callibration

bug? Ποιο bug? Κάθε φορά που ανοίγεις την τιβι εννοείς;

Προβλήματα κίνησης έχει και με το hd dvd?

Reaction score
0
όταν αλλάζεις source πχ από tv σε componet ενεργοποοίειται αυτόματα το Movie plus που σαν τεχνολογία δεν έχει σωστά αποτελέσματα για εμένα, και θα πρέπει να το ξανα απενεργοποιήσεις αν δεν το θέλεις φυσικά , λένε ότι με firmware update θα φτιαχτεί το πρόβλημα.

Πρόβλημα με την κίνηση έχω μόνο στο xbox 360 άρα συνέπεια και στο HD - DVD του ,δεν είναι εμφανές πάντα, μπορεί να μην έχω συνηθήσει ακόμα το μέγεθος της, το ψάχνω ακόμα, αλλά σαν ποιότητα είναι super .Με hdmi με το dvd δε έχω κανένα πρόβλημα , εκεί η τηλέοραση δίνει ρέστα.

κοίταξε το review http://www.hdtvtest.co.uk/Samsung-LE40M86BD/

ότι απορία έχεις πες μου

Reaction score
0
Καλορίζικη η νέα τηλεόραση καί από εμένα,πρόκειται νά πάρω καί εγώ σέ λίγες μέρες τη 40 ιντσων,μία ερώτηση θά ηθελα νά σου κάνω.
Οσον αφορά τά ψηφιακά της ΕΡΤ, τά δοκίμασες?
Η εικόνα πως ειναι,οχι τόσο η ποιότητα,αλλά η ροή της,εχει κανονική ροη η τιποτα περίεργα σπασίματα,κολήματα καρε κλπ?
Ειναι οκ από αυτη την πλευρά?

Reaction score
0
Καλορίζικη η νέα τηλεόραση καί από εμένα,πρόκειται νά πάρω καί εγώ σέ λίγες μέρες τη 40 ιντσων,μία ερώτηση θά ηθελα νά σου κάνω.
Οσον αφορά τά ψηφιακά της ΕΡΤ, τά δοκίμασες?
Η εικόνα πως ειναι,οχι τόσο η ποιότητα,αλλά η ροή της,εχει κανονική ροη η τιποτα περίεργα σπασίματα,κολήματα καρε κλπ?
Ειναι οκ από αυτη την πλευρά?
πιάνει 4 ψηφιακά κανάλια 3 τις ερτ και ένα κυπριακό , σαν ποιότητα είναι απαράδεκτη, δεν φταίει τόσο πολύ η τηλέοραση αλλά η ποιότητα του σήματος, αλήθεια είναι ότι δεν με ενδιάφερουν και πολύ εκτός λίγο από το αθλητικό , γι αυτό δεν έχω ρυθμίσει καθόλου τα settings για αυτό το source, έχει ακόμα τα εργοστασιακά που είναι απαράδεκτα, με κάποιο callibration σίγουρα θα δείχνει καλυτερα. Μία γενική απόψη είναι ότι η τηλεόραση δίνει το καλύτερο εαυτό της με την σύνδεση hdmi , απίστευτο μάυρο και πολύ καλά χρώματα , γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος .

Reaction score
1.006
παιδια αγορασα τη 40αρα TULIP και μου βγαζει ενοχλητικες ασπρες οριζοντιες γραμμες ανα τακτα χρονικα διαστηματα,σαν παρασιτα,κυριως το κανει σε αναπαραγωγη DVD και στα ψηφιακακαναλια της ΕΡΤ :mad_2: Τι να φταιει???:pc:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
παιδια αγορασα τη 40αρα TULIP και μου βγαζει ενοχλητικες ασπρες οριζοντιες γραμμες ανα τακτα χρονικα διαστηματα,σαν παρασιτα,κυριως το κανει σε αναπαραγωγη DVD και στα ψηφιακακαναλια της ΕΡΤ :mad_2: Τι να φταιει???:pc:
Ό,τι και να φταίει, αφού το κάνει και σε dvd πάρε την αντιπροσωπεία αμέσως...

Reaction score
1.006
Ό,τι και να φταίει, αφού το κάνει και σε dvd πάρε την αντιπροσωπεία αμέσως...
Λοιπον ηταν προβλημα στο πανελ την επεστρεψα στο πλαισιο και την αλλαξαν:crazy_3: μπραβο στο πλασιο και στη SAMSUNG λοιπον "happy_1" μου ειπαν μαλιστα οτι εχει ξανατυχει μια φορα το ιδιο προβλημα.....κατα τα αλλα η LCD ειναι SUPER !!!!:cool_1::cool_1::cool_1:

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: ΑΓΟΡΑ 52" Μ86 TULIP!

Το Πλαίσιο σε θέματα RMA είναι κορυφή.
Καλές θεάσεις φίλε μου!

Reaction score
0
Καλημέρα, από χθές είμαι κάτοχος και εγώ μιας samsung LE-46M86BD απο το multirama σε πολύ καλή τιμη 2.699 euro. Η τηλεόραση είναι φανταστική με σήμα απο pc (HDMI), ψάχνω ακόμα βέβαια τις ρυθμίσεις. Μήπως κανείς έχει δοκιμάσει να ρυθμίσει καποια ίδια να μου πει τις ρυθμίσεις του να τις δοκιμάσω?

Reaction score
0
Καλημέρα, από χθές είμαι κάτοχος και εγώ μιας samsung LE-46M86BD απο το multirama σε πολύ καλή τιμη 2.699 euro. Η τηλεόραση είναι φανταστική με σήμα απο pc (HDMI), ψάχνω ακόμα βέβαια τις ρυθμίσεις. Μήπως κανείς έχει δοκιμάσει να ρυθμίσει καποια ίδια να μου πει τις ρυθμίσεις του να τις δοκιμάσω?

εγώ εγόρασα την 40'' πολύ καλή για settings σε hdmi έβαλα από το link http://www.hdtvtest.co.uk/news/2007/04/22/samsung-le40m86bd-settings/

Reaction score
108
Καλημερα, ξερει κανεις ποτε θα ερθει η Μ87 που απ'οσο ξερω η διαφορα με την Μ86 ειναι η διακοσμιτικη μπαρα στο κατω μερος που ειναι χρωμιο αντι για μαυρη στην Μ86. Δεν μπορω να την βρω σε κανενα καταστημα στην Ελλαδα...:rolleyes: Ευχαριστω!

Reaction score
84
Καλημερα, ξερει κανεις ποτε θα ερθει η Μ87 που απ'οσο ξερω η διαφορα με την Μ86 ειναι η διακοσμιτικη μπαρα στο κατω μερος που ειναι χρωμιο αντι για μαυρη στην Μ86. Δεν μπορω να την βρω σε κανενα καταστημα στην Ελλαδα...:rolleyes: Ευχαριστω!
Αλλη μια διαφορά που διάβασα που έχει η συγκεκριμένη με την Μ86 ότι είναι 100HZ αληθεύει???????

Reaction score
108
GeoGeoGeo πηγα στη σελιδα του technixx κ οπως βλεπω ειναι κατοπιν παραγγελιας δηλαδη ποιος ξερει μετα απο ποσο καιρο θα την φερουν κ το πιο σημαντικο ομως ειναι οτι τα προιοντα του technixx δεν εχουν την εγγυηση της ελληνικης αντιπροσωπιας. Σαν να αγορασει καποιος δηλαδη απο οποιοδηποτε ιντερνετομαγαζο του εξωτερικου κ να τη στειλουν Ελλαδα. Αν εχει καποιο προβλημα η τηλεοραση(που με οσα διαβαζω για τις lcd δεν ειναι καθολου απιθανο), θα πρεπει να αποσταλλει στο εξωτερικο παλι. Αντε να βγαλεις ακρη. Εδω με τις ελληνικες αντιπροσωπιες κ παλι....:pc:

CRISS ειναι σιγουρο οτι ΔΕΝ ειναι 100Hz στα μοντελα απο 37" κ πανω...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.955
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa