Bye Bye λένε στο Live όσοι έχουν τσιπάρει το 360 τους!!!

GTX

Reaction score
39
Δυσάρεστη έκπληξη (όχι και τόσο έκπληξη βέβαια αφού όλοι ξέραν οτι ήταν θέμα χρόνου) περίμενε όσους έχουν μοντάρει το Xbox 360 για να παίζει κόπιες μετά από ένα security update που έβγαλε η Microsoft χτες. Μετά από αυτό το update δεν μπορούν να ξανασυνδεθούν στο live και απ'οτι λένε δεν γίνεται ban το account στο live αλλά η ίδια η κονσόλα.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε σε όλα τα σχετικά φόρα...χαμός γίνεται!!!

Reaction score
4
Μα στο 360 το τσιπ δεν δουλευει με την διαδικασια On / Off ......?

GTX

Reaction score
39
Μα στο 360 το τσιπ δεν δουλευει με την διαδικασια On / Off ......?
Αν δε κάνω λάθος βασικά δεν μιλάμε καν για τσιπ. Απλά άλλαζες το frimware του dvd drive, απλώς μετά αν θες επαναφέρεις το original με νέο φλασάρισμα. Αν κατεβάσεις το update δεν υπάρχει επιστροφή (προς το παρόν τουλάχιστον) αφού γίνεται ban ο μοναδικός κωδικός της κονσόλας που την ορίζει στο live και όχι το account (δηλαδή αν πάρεις καινούριο xbox μπορείς να μπείς στο live με το account που είχες). Δεν έχω δει πουθενά να αναφέρεται με σιγουριά αν η Microsoft έχει κρατήσει κάπου από παλιά οτι η κονσόλα είναι modded οπότε αν προλάβεις να επαναφέρεις το original firmware πριν κατεβάσεις το update σώνεσαι.

Reaction score
4
Αν δε κάνω λάθος βασικά δεν μιλάμε καν για τσιπ. Απλά άλλαζες το frimware του dvd drive, απλώς μετά αν θες επαναφέρεις το original με νέο φλασάρισμα. Αν κατεβάσεις το update δεν υπάρχει επιστροφή (προς το παρόν τουλάχιστον) αφού γίνεται ban ο μοναδικός κωδικός της κονσόλας που την ορίζει στο live και όχι το account (δηλαδή αν πάρεις καινούριο xbox μπορείς να μπείς στο live με το account που είχες). Δεν έχω δει πουθενά να αναφέρεται με σιγουριά αν η Microsoft έχει κρατήσει κάπου από παλιά οτι η κονσόλα είναι modded οπότε αν προλάβεις να επαναφέρεις το original firmware πριν κατεβάσεις το update σώνεσαι.
:cool_4:

Αλλα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι φιλος εχει τσιπ που το ανοιγει και το κλεινει οποτε θελει.
Θα μαθω λεπτομερειες και θα σας πω.

Reaction score
164
Πάντα χωρίς τσιπ σε όλες τις κονσόλες, από άποψη και σεβασμό σε όσους κοπιάζουν για να φτιάξουν τα παιχνίδια που παίζω. Δεν δίνω φράγκο στα λαμόγια που απλά εκμεταλλεύονται τη δουλειά των άλλων για να πλουτίσουν.

Reaction score
4
Πάντα χωρίς τσιπ σε όλες τις κονσόλες, από άποψη και σεβασμό σε όσους κοπιάζουν για να φτιάξουν τα παιχνίδια που παίζω. Δεν δίνω φράγκο στα λαμόγια που απλά εκμεταλλεύονται τη δουλειά των άλλων για να πλουτίσουν.
Αμα δεν υπηρχαν οι πειρατες θα αυξανοταν η εγκληματικοτητα οπως στην αμερικη.
Κατι πρεπει να κανουν και αυτοι.......:happy_8:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Δηλαδή σε όλη την δεκαετία του 90 και τις αρχές του 2000 η Microsoft δεν επένδυσε στο "σπασμένο" λογισμικό για να γίνει μονοπώλιο;;;

Η ίδια στα πρώτα x-box δεν "αδιαφορούσε" για τα mods μέχρι να "πιάσει" η κονσόλα;;;;

Μην τρελαθούμε!!!!!

Reaction score
4
Δηλαδή σε όλη την δεκαετία του 90 και τις αρχές του 2000 η Microsoft δεν επένδυσε στο "σπασμένο" λογισμικό για να γίνει μονοπώλιο;;;

Η ίδια στα πρώτα x-box δεν "αδιαφορούσε" για τα mods μέχρι να "πιάσει" η κονσόλα;;;;

Μην τρελαθούμε!!!!!
Σωστοτατος :cool_4:

Reaction score
164
Και επειδή το έκανε αυτό η Microsoft, νομιμοποιείται κανένας να κλέψει;
Και η Nova άφηνε επίτηδες τις πειρατικές κάρτες, τι πάει να πει; Ότι είναι υποχρεωμένη να το κάνει και τώρα;
Δεν καταλαβαίνω... Κλέβουμε και βγαίνουμε και από πάνω όταν μας πιάσουν;

Reaction score
4
Και επειδή το έκανε αυτό η Microsoft, νομιμοποιείται κανένας να κλέψει;
Και η Nova άφηνε επίτηδες τις πειρατικές κάρτες, τι πάει να πει; Ότι είναι υποχρεωμένη να το κάνει και τώρα;
Δεν καταλαβαίνω... Κλέβουμε και βγαίνουμε και από πάνω όταν μας πιάσουν;
E οχι και να μας πιασουν στο ελλαντα.
Κανεις δεν ασχαλειται......:happy_9:

Reaction score
164
Έλα όμως που ασχολείται και πάρα πολλοί έφαγαν τα μούτρα τους...
Και θέλαμε και Live, και θέλαμε και καλά παιχνίδια (που θα τα πλήρωναν τα κορόιδα για να τα πάρουμε εμείς τσάμπα και να γκρινιάζουμε ότι άδικα το κατεβάσαμε επειδή είχε jaggies).

Reaction score
4
Έλα όμως που ασχολείται και πάρα πολλοί έφαγαν τα μούτρα τους...
Και θέλαμε και Live, και θέλαμε και καλά παιχνίδια (που θα τα πλήρωναν τα κορόιδα για να τα πάρουμε εμείς τσάμπα και να γκρινιάζουμε ότι άδικα το κατεβάσαμε επειδή είχε jaggies).
Ε σε λιγο θα μας πεις οτι δεν εχεις κατεβασει και τιποτα στην ζωη σου.... :happy_8:

Reaction score
164
Ε σε λιγο θα μας πεις οτι δεν εχεις κατεβασει και τιποτα στην ζωη σου.... :happy_8:
Ναι, έχω κατεβάσει... Αλλά όχι τίποτα που χρησιμοποιώ συστηματικά (σπίτι έτσι και αλλιώς μόνο για σερφάρισμα τον έχω τον υπολογιστή). MP3 έχω κάμποσα, είμαι υπέρ των Mp3 :happy_8: αλλά ό,τι ακούω συχνά και μου αρέσει το αγοράζω πάντα αυθεντικό. Κάπως πρέπει να επιβραβεύσουμε τη δουλειά κάποιων που μας κάνει να διασκεδάζουμε και να περνάμε ευχάριστα. Έτσι δεν είναι;

GTX

Reaction score
39
Ρε παιδιά αυτό που έγινε ήταν λογικό και αναμενόμενο και δε καταλαβαίνω με ποιά λογική υπάρχουν άτομα που κατακρίνουν τη MS για την κίνηση της αυτή και λένε θα πάρω PS3 bye bye MS!!!???

Εγώ σε όσους το είχαμε συζητήσει το είχα πει από τότε που πρωτοβγήκε το mod. Η MS θα το αφήσει ανοιχτό, να αγοράσουν όσοι ήταν μεταξύ του να περιμένουν το PS3 ή να πάρουν το 360 που "παίζει" και κόπιες. Κέρδισε όσους μπόρεσε και τώρα που βγήκε το PS3 και η αγορά καταστάλαξε κάπως τους πειρατές τους άφησε απ'έξω. Κάποια στιγμή πιστεύω (είναι πολύ νωρίς για να το κάνει ακόμα, μόλις χτες έγινε το ban) θα επιτρέψει σε όσους το έχουν modάρει να ξαναμπούν στο live άμα το ξεmodaρουν. Άλλωστε δεν έχει κανένα κέρδος αν κάποιος έχει αγοράσει μόνο την κονσόλα και δε θα της ξαναδώσει λεφτά για παιχνίδια live κτλ.

Reaction score
4
Ναι, έχω κατεβάσει... Αλλά όχι τίποτα που χρησιμοποιώ συστηματικά (σπίτι έτσι και αλλιώς μόνο για σερφάρισμα τον έχω τον υπολογιστή). MP3 έχω κάμποσα, είμαι υπέρ των Mp3 :happy_8: αλλά ό,τι ακούω συχνά και μου αρέσει το αγοράζω πάντα αυθεντικό. Κάπως πρέπει να επιβραβεύσουμε τη δουλειά κάποιων που μας κάνει να διασκεδάζουμε και να περνάμε ευχάριστα. Έτσι δεν είναι;
Στο τελευταιο συμφωνω μαζι σου. :cool_4:
Αν κατι μας αρεσει, καλο ειναι να το αγοραζουμε. Το ιδιο κανω και εγω με καλα προγραμματα καλες ταινιες καλη μουσικη.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Δηλαδή όταν έκαναν τα στραβά μάτια μέχρι να γίνουν μονοπώλιο δεν συνηγορούσαν στην κλεψιά;;;;

Και τώρα που είναι μονοπώλιο τους "θυμήθηκαν" ότι είναι παράνομο;;;;

Έλεος με την υποκρισία...

Αν ήθελε η εταιρία να μην υπάρχει "σπασμένο" λογισμικό δεν θα υπήρχε από το 1995. Αλλά ίσως τότε να μην είχαν τόσα εκατοντάδες εκατομμύρια pc windows...

Τώρα είναι αργά για δάκρυα...

Υ.Γ. Δεν είμαι υπέρ της πειρατείας... είμαι κατά της υποκρισίας!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Ρε παιδιά αυτό που έγινε ήταν λογικό και αναμενόμενο και δε καταλαβαίνω με ποιά λογική υπάρχουν άτομα που κατακρίνουν τη MS για την κίνηση της αυτή και λένε θα πάρω PS3 bye bye MS!!!???

Εγώ σε όσους το είχαμε συζητήσει το είχα πει από τότε που πρωτοβγήκε το mod. Η MS θα το αφήσει ανοιχτό, να αγοράσουν όσοι ήταν μεταξύ του να περιμένουν το PS3 ή να πάρουν το 360 που "παίζει" και κόπιες. Κέρδισε όσους μπόρεσε και τώρα που βγήκε το PS3 και η αγορά καταστάλαξε κάπως τους πειρατές τους άφησε απ'έξω. Κάποια στιγμή πιστεύω (είναι πολύ νωρίς για να το κάνει ακόμα, μόλις χτες έγινε το ban) θα επιτρέψει σε όσους το έχουν modάρει να ξαναμπούν στο live άμα το ξεmodaρουν. Άλλωστε δεν έχει κανένα κέρδος αν κάποιος έχει αγοράσει μόνο την κονσόλα και δε θα της ξαναδώσει λεφτά για παιχνίδια live κτλ.
Αυτό δηλαδή που έκανε δεν ήταν παραπλάνηση καταναλωτή;;;

Γιατί δεν έκοβε από την αρχή τα mods????

Επαναλαμβάνω δεν είμαι υπέρ αλλά δεν δέχομαι τις λογικές "τα επιτρέπω μέχρι να πουλήσω" και μετά τα κόβω...

Ας τα έκοβε από την αρχή!

Reaction score
164
Δηλαδή να καταλάβω: Αν παρκάρεις παράνομα κάθε μέρα και κάποτε σε γράψουν, φταίει η τροχαία που τόσο καιρό σε είχε αφήσει ατιμώρητο;
Αν πιάσουν έναν serial killer στον έκτο φόνο, θα πρέπει να τον αφήσουν ελεύθερο; ή σε πιάνουν αμέσως ή ποτέ;
Αν παίξατε το παιχνίδι της Microsoft ή της κάθε Microsoft, δικό σας πρόβλημα. Το παίζατε έξυπνοι και μάγκες, αλλά φάνηκε ότι απλά ήσασταν θύματα. :happy_4:
(Γενικά μιλάω, έτσι;)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.930
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv