Πιλοτικό πρόγραμμα IPTV από την ΟΤΕΝΕΤ

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Χθες παρέλαβα τον εξοπλισμό.:crazy_3:
Περιμένω την ενεργοποίηση της γραμμής για τις δοκιμές.
Περισσότερα αργότερα μέσα στην ημέρα.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Ας αρχίσουμε με τον εξοπλισμό.
  • ADSL Modem-Router το γνωστό Sagem 1540WG Wi-Fi.
  • Set Top Box Tilgin Mood 337 PVR.

Reaction score
1
Ασχημο τρίτης διαλογής , ας ελπίσουμε ότι το εσωτερικό θα πάει ρολόι ...

Reaction score
14
made in Romania.... κοκκαλιστάν ακούγεται

Γιώργο πότε θα μας εχεις εντυπώσεις? Με τι ταχύτητα γραμμής θα σε δοκιμάσουν?

Reaction score
5
Είναι Σουηδική εταιρεία. Και έχει και πολύ καλό site.

Πληροφορίες για το STB εδώ: http://www.tilgin.com/templates/i3_ProductPage.aspx?id=263

Και εδώ η διοίκηση:
http://www.tilgin.com/templates/i3_Page.aspx?id=953
http://www.tilgin.com/templates/i3_Page.aspx?id=957

Προσέξτε τη λεπτομέρεια: Κάτω από το κάθε όνομα υπάρχει η πρόσφατη 'θέση' του ως προς τις μετοχές/bonds της εταιρείας. Έτσι για να βλέπουμε και εμείς οι βαλκάνιοι τι σημαίνει εταιρική και επιχειρηματική διαφάνεια. Καλά κρασιά...

Τελικά δεν μου φαίνεται και τόσο "τρίτης διαλογής" έτσι;

Reaction score
6
Καλο φαινεται αυτο το μαραφετι... Για πες και αλλα!
Το καλό που το είδες;;;

Πρόκειται καταφανέστατα για την προηγούμενη γενιά δεκτών IPTV, η οποία δεν έχει καμμιά ποιοτική έξοδο (έστω μια αναλογική component), δεν μπορεί να παίξει τίποτα παραπάνω από SD σε 576i (άντε και AVC/h264 πάλι όμως μόνο SD στα 576i !!!)η οποία φυσικά δεν μπορεί να συγκριθεί πχ με το αντίστοιχο κουτί της ON (από την Sagem) με HDMI έξοδο και Upscale στα 1080i !!!

Από αυτά που μου είπε ο gkontoletas στο τηλέφωνο χτες, επιλέχθηκε να είναι betatester για το νέο αυτό πακέτο του OTE(Otenet) για κάποιο διάστημα , οπότε μην περιμένετε το πακέτο να βγει και πολύ άμεσα (προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι ο ΟΤΕ θα το ρίξει στην αγορά από το φθινόπωρο)
Πρόκειται πραγματικά για "δυνατό" πακέτο καναλιών IPTV και internet ....!!!
Λεπτομέρειες δεν μπορώ να πω (με όρκισε με NDA !!!! - τώρα που το σκέφτομαι μπορεί να έχει υπογράψει και ο αυτός κάποιου είδους NDA....)΄, θα μας τα πει ο ίδιος μόλις του το ενεργοποιήσουν.... (εγώ πάντως του ετοιμάζω ήδη λίστες με torrents που θέλω να μου κατεβάσει ;-) )

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Το καλό που το είδες;;;

Πρόκειται καταφανέστατα για την προηγούμενη γενιά δεκτών IPTV, η οποία δεν έχει καμμιά ποιοτική έξοδο (έστω μια αναλογική component), δεν μπορεί να παίξει τίποτα παραπάνω από SD σε 576i (άντε και AVC/h264 πάλι όμως μόνο SD στα 576i !!!)η οποία φυσικά δεν μπορεί να συγκριθεί πχ με το αντίστοιχο κουτί της ON (από την Sagem) με HDMI έξοδο και Upscale στα 1080i !!!

Από αυτά που μου είπε ο gkontoletas στο τηλέφωνο χτες, επιλέχθηκε να είναι betatester για το νέο αυτό πακέτο του OTE(Otenet) για κάποιο διάστημα , οπότε μην περιμένετε το πακέτο να βγει και πολύ άμεσα (προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι ο ΟΤΕ θα το ρίξει στην αγορά από το φθινόπωρο)
Πρόκειται πραγματικά για "δυνατό" πακέτο καναλιών IPTV και internet ....!!!
Λεπτομέρειες δεν μπορώ να πω (με όρκισε με NDA !!!! - τώρα που το σκέφτομαι μπορεί να έχει υπογράψει και ο αυτός κάποιου είδους NDA....)΄, θα μας τα πει ο ίδιος μόλις του το ενεργοποιήσουν.... (εγώ πάντως του ετοιμάζω ήδη λίστες με torrents που θέλω να μου κατεβάσει ;-) )
Αν διαμαρτυρόμαστε για το ότι η ΟΝ κλείδωσε το sagem εδώ πρέπει να τους πετάμε ντομάτες!!!

Η κλασσική λογική του ΟΤΕ. Τι τα θέλουν οι Έλληνες τα παραπάνω;;; Θα τους τα δώσουμε σε 3-4 χρόνια!!!!

Ντροπή!!!

Reaction score
786
Το μηχανακι αν δεν κανω λαθος ειναι PVR με 80αρη δισκο και το πληκτρολογιο με κανει να πιστευω οτι θα εχει και δυνατοτητες browsing στο internet, χρησιμο για οποιον δεν εχει PC στο σαλονι.

Ενταξει το οτι δεν εχει component ισως να μας χαλαει εμας τους "περιεργους", αλλα τι σας κανει να πιστευετε οτι το σημα της IPTV στην Ελλαδα θα ειναι HD?

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Το πρώτο άσχημο, δεν μου δίνουν το password του router για να μπορώ να κάνω on/off το WiFi, θα το κάνουν αυτοί έπειτα από τηλεφωνική αίτηση μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Θα τους τρελάνω στο τηλέφωνο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Το πρώτο άσχημο, δεν μου δίνουν το password του router για να μπορώ να κάνω on/off το WiFi, θα το κάνουν αυτοί έπειτα από τηλεφωνική αίτηση μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Θα τους τρελάνω στο τηλέφωνο!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αρχίσαμε τα κολπάκια αλλά ΟΝ...

Μπορώ αυτά που γράφεις να τα μεταφέρω και στο adslgr?

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Ενεργοποιήθηκε η γραμμή.
Συνολικό bandwidth 10Mbit, 2Mbit internet και 8Mbit για IPTV.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Πιλοτικό πρόγραμμα IPTV από την ΟΤΕΝΕΤ

Ενεργοποιήθηκε η γραμμή.
Συνολικό bandwidth 10Mbit, 2Mbit internet και 8Mbit για IPTV.
Τι τσιφούτηδες!!!!!!Έλεος........άκου 10Mbit....:pc: :pc: :pc: :pc: :pc: ............τουλάχιστον αν είναι κάτω από 40Ε το μήνα κάτι γίνεται.....

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Πιλοτικό πρόγραμμα IPTV από την ΟΤΕΝΕΤ

2Mbit internet και 8Mbit για IPTV.
Επειδη ειμαι λιγο ασχετος, τα παραπανω ειναι φυσιολογικα? 8Mbit για sdtv πολλα δεν ειναι?

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Το πιο πιθανό είναι να μην δίνουν (ή να μην μπορούν ακόμα...) να δώσουν όλο το bandwith στους beta-testers...

Μάλλον θα τεστάρουν πρώτα την iptv και μετά θα βάλουν qos...

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Το IPTV ακόμη δεν παίζει, θα γίνει αλλαγή του STB που έχει πρόβλήμα και δεν παίρνει τις ρυθμίσεις για το αρχικό setup.
Το καλό της υπόθεσης το upload είναι στο 1Mbit!!!!!

Reaction score
6
Τι εντύπωσεις;;;;;
Του το ακυρώσανε του Κοντολέτα το beta testing.... Μόνο Intenet καταφέρανε να του δώσουνε, το iptv δεν έπαιζε με τίποτα και ανακαλύψανε ότι φταίει το dslam που έπεφτε το οποίο δεν δουλεύει σωστά με iptv!!!!:pc:
Επέστρεψε και τον εξοπλισμό, του κόψανε και την dsl !!!
Άμα πρέπει να αλλάξουνε όλα (ή κάποια) dslam για να παίξουνε με iptv, καταλαβαίνετε πόσο καιρό θα τους πάρει να το δώσουνε στο κοινό!
Κλασσικός π-ΟΤΕ άλλη μια φορά.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Τι εντύπωσεις;;;;;
Του το ακυρώσανε του Κοντολέτα το beta testing.... Μόνο Intenet καταφέρανε να του δώσουνε, το iptv δεν έπαιζε με τίποτα και ανακαλύψανε ότι φταίει το dslam που έπεφτε το οποίο δεν δουλεύει σωστά με iptv!!!!:pc:
Επέστρεψε και τον εξοπλισμό, του κόψανε και την dsl !!!
Άμα πρέπει να αλλάξουνε όλα (ή κάποια) dslam για να παίξουνε με iptv, καταλαβαίνετε πόσο καιρό θα τους πάρει να το δώσουνε στο κοινό!
Κλασσικός π-ΟΤΕ άλλη μια φορά.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Τώρα να γκρινιάξω πάλι;;;

Τα 25.000 Ευρώ το μήνα γιατί τα παίρνει ο Βουρλούμης;;;;

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.947
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm