Resident Evil 4 (Nintendo Wii) ή αλλιώς "Έλα στον παππού!"

Reaction score
5

Ημέρα παράδοσης του παιχνιδιού στους φανατικούς θαυμαστές του : 29/06/2006

When Resident Evil 4 was released on the Nintendo GameCube in 2005, it wowed critics and players alike with its sensational reinvention of the survival horror genre. The superb graphics and tight controls made Resident Evil 4 one of the most praised games of all time. Now it’s set for a comeback on Wii, bringing you closer to the horror than ever before…

Leon S. Kennedy, formerly Raccoon City Police Department’s idealistic rookie cop, is now a U.S. agent with a top-secret mission to rescue the President’s daughter, who has been kidnapped by a mysterious organisation. Leon must begin his investigation with a trip to an undisclosed Spanish-speaking village in Europe, where he encounters a horde of unruly villagers who pledge their lives to Los Illuminados, the cult that perpetrated Ashley’s kidnapping. As Leon encounters unimaginable horrors, he must find out who - or what - is behind everything.

With the gameplay attuned to the immersive Wii controls, plus thrilling new chapters that were not included with the GameCube release, Resident Evil 4 Wii edition truly offers horror a new home…

• Wii Remote action: moving the Wii Remote allows players to aim weapons, reload, slash with the knife, control action sequences and much more

• Unsurpassed visuals: breathtaking 3D graphics and effects

• Behind the Camera View: camera follows you from behind and allows for intuitive movement

• Advanced AI: enemies use their cunning abilities to team up and attack the player en masse

• “Separate Ways”: play as glamorous agent Ada Wong in five new chapters that reveal startling insight into the original storyline

• Supports true 16:9 widescreen and Dolby Pro Logic® II

Reaction score
4
μα τι σε κάνει να το λες αυτό;;;

Επειδη θα σπάσω ίσα με 80 Wiimotes??? :angel:
Με το καλο να βγει να ερθω να σου δειξω πως παιζεται το παιχνιδακι.......:happy_8:

Reaction score
5
Με το καλο να βγει να ερθω να σου δειξω πως παιζεται το παιχνιδακι.......:happy_8:
δεν φτιάχνεις κανα πρότζεκτ εσύ να παραδόσεις;;; "happy_1""happy_1"

Reaction score
4
δεν φτιάχνεις κανα πρότζεκτ εσύ να παραδόσεις;;; "happy_1""happy_1"
Καλα καλα θα με παρακαλας να σου περναω τις δυσκολες πιστες.....:happy_5: :happy_5:

Reaction score
62
Καλα καλα θα με παρακαλας να σου περναω τις δυσκολες πιστες.....:happy_5: :happy_5:
Νομίζεις ότι ξέρει να παίζει resident evil?? Με walkthrough το τερματίζει!!:happy_5::happy_5:

Reaction score
5
Οποιος ειναι άντρας, παίρνει το Wiimote του κι έρχεται να τα πούμε... :mad_3: :mad_3:

ΛΟΥΚΡΙΤΙΕΣ! :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Reaction score
62
Οποιος ειναι άντρας, παίρνει το Wiimote του κι έρχεται να τα πούμε... :mad_3: :mad_3:

ΛΟΥΚΡΙΤΙΕΣ! :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:
Μη μου πείς ότι ξέρεις και τέννις, γιατί σε βλέπω να ταπεινώνεσαι!!!:happy_9:

Reaction score
5
Και οι 2 κοπέλες έχετε το τηλέφωνο μου. Οποια θέλει ας έρθει να την χορέψω εγώ καλά. Μου έμαθε ο Γενικός, τανγκο...

Reaction score
62
Και οι 2 κοπέλες έχετε το τηλέφωνο μου. Οποια θέλει ας έρθει να την χορέψω εγώ καλά. Μου έμαθε ο Γενικός, τανγκο...
Θα ταπεινωθείς!!:happy_5:

Reaction score
4
:happy_5: :happy_5: :happy_5:

Να μπανιαριστεις καλα εκεινη την μερα.......:happy_8:

Reaction score
5
4 μερουλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες!

ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

Reaction score
14
Α στα διάλα καραγκιόζη με έχεις μπριζώσει από το Σάββατο...
Θα έρθω να το δώ από το σπίτι σου και μετά καρφί στο πλησιέστερο "Dia to klidi stin oikonomia" για να το πάρω...

Reaction score
5
να σου πω την αλήθεια μου και το gamecube και το wii Απο τον σκλαβενιτη τα αγόρασα!

Reaction score
14
Δηλαδή περνάς από το ταμείο τα χαρτιά υγείας , τα λαχανικά , τις σερβιέτες ( για να νομίζουν πως έχεις γυναίκα..) , το Calgonit KAI MAZI ME AYTA χτυπάς και τις κονσόλες???????????
Είσαι θεούλης.....

Reaction score
5
οχι...παω μονο για κονσόλες :)

Φίλε ο σκλαβενιτης στο τέλος της αχαρνών εχει φοβερη ποικιλία και σε παιχνίδια (για ολες τις κονσολες) και σε μπλιμπλίκια...
είναι 2 λεπτά απο το σπίτι μου μπουσουλόντας-έρπωντας και με την όπισθεν.γιατι να μην παω; ΟΕΟ

Reaction score
0
Καλά το παιχνιδάκι τα σπάει,
υπάρχει εδώ και καμιά βδομάδα σε ntsc έκδοση...χεχε
είναι απλώς υπέροχος ο χειρισμός, ανυπομονώ να πάρω σήμερα τον προτζεκτορα για να το δω και σε μεγάλη οθόνη :cool_1:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.232
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney