Bye Bye λένε στο Live όσοι έχουν τσιπάρει το 360 τους!!!

Reaction score
62
Εγώ δεν τα τσιπάρω γιατι:
1) Μ' αρέσει να τα έχω αυθεντικά και δεν θέλω να πληρώνω κανένα λαμόγιο ξύπνιο στη Στουρνάρα, που του στοιχίζει 0,20 η αντιγραφή και την πουλάει 15 και 30€
2) Δεν θέλω να χάσω την εγγύηση
3) Έχω μιά υποψία ότι οι κονσόλες γίνονται πιό επιρρεπείς στις βλάβες μετά από τσιπάρισμα. (Φίλος έχασε 3 ps2 και το 4ο που δεν το τσίπαρε, του πήγε μιά χαρά!!!)

GTX

Reaction score
39
Κάτσε βρε Χρήστο, δηλαδή δεν είναι υποκριτικό να έχεις μοντάρει την κονσόλα σου ενώ ξέρεις οτι στο προηγούμενο xbox δεν μπορούσες να μπεις στο Live αμα την είχες μοντάρει και τώρα που στο κόψαν να κράζεις??? Όλοι λέγαν οτι κάποια στιγμή θα κοπεί απλά όσοι το μοντάραν πήραν κάποιο ρίσκο, ένα χρόνο+ παίζουν τζάμπα παιχνίδια και τώρα απλά δεν μπορούν να παίξουν online μη τρελαινόμαστε κιόλας μια χαρά μπορούν να παίξουν ακόμα τις κόπιες τους. Θα είχαν κάποιο δίκιο αμα έβγαζε ένα update και ξαφνικά τους brickαριζε την κονσόλα. Επαναλαμβάνω τις κόπιες μια χαρά τις παίζουν ακόμα μόνο το online χάσανε.

Reaction score
4
Εδω που τα λεμε ολες οι εταιριες θελουν την πειρατεια και γενικα οι ιδιες την προωθουν και αυτο λεει ο χρηστος και συμφωνω απολυτα μαζι του.
Μην ξεχνατε γιατι δεν επιασαν κατι gamecube που δεν εσπαγαν .
Αυτα τα ξερουν πολυ καλα πια οι εταιριες και δεν ρισκαρουν να βγαλουν κατι ασπαστο.
Αν ηθελαν θα τους ηταν πολυ ευκολο.
Θυμηθειτε μονο τι εγινε με το psp που εσπαγε μονο μεσα απο συγκεκριμενο παιχνιδι (GTA) για να δωσει ωθηση στον καλυτερο της τιτλο μεχρι εκεινη την στιγμη. Μολις μοσχοπουλησε για τα καλα , αλλαξε τροπαριο και τωρα παιζουν ολα τα σπασμενα αλλα ποτε οχι τα ολοκαινουργια. Για τα ολοκαινουργια κανεις υπομονη 2 μηνες περιπου ετσι για να μην κοψουν πωλησεις απο τους καινουργιους τιτλους.
Ε δεν ειναι ολα αυτα τυχαια...

Reaction score
164
Και φυσικά και δεν είναι τυχαίο, τίποτα δεν είναι σε αυτές τις περιπτώσεις.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Εδω που τα λεμε ολες οι εταιριες θελουν την πειρατεια και γενικα οι ιδιες την προωθουν και αυτο λεει ο χρηστος και συμφωνω απολυτα μαζι του.
Αυτό ακριβώς λέω!!!!

Βγάλτο από την αρχή χωρίς δυνατότητα "σπασίματος" και mod και όλα τα λοιπά...

Και δεν φωνάζω γιατί το κλείδωσε... καλά έκανε! Φωνάζω γιατί το είχε "ανοιχτό" στην αρχή για να πουλήσει!!!!

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.005
Βγάλτο από την αρχή χωρίς δυνατότητα "σπασίματος" και mod και όλα τα λοιπά...
Και δεν φωνάζω γιατί το κλείδωσε... καλά έκανε! Φωνάζω γιατί το είχε "ανοιχτό" στην αρχή για να πουλήσει!!!!
Μα είναι γνωστό ότι επικρατεί ότι "αφήνει" την πειρατεία. Αν έλειπε η συγκεκριμένη "δυνατότητα" μπορεί να μην έπιανε το προϊόν.
Από τη στιγμή που η πειρατεία έχει δύναμη, έχει ενταχθεί κι αυτή στην πολιτική πωλήσεων των εταιρειών. Είναι το παράνομο μέσο προώθησης.
Αν μια εταιρεία "κλειδώσει" το μηχάνημα, θα έρθει η αντίπαλος και θα το έχει "ξεκλείδωτο" για να πάρει το κοινό με το μέρος της.
Η τακτική της Microsoft είναι πράγματι υποκριτική, όπως λέει κι ο Χρήστος, αλλά στα χρήματα που διακυβεύονται σε αυτά τα επίπεδα, χρησιμοποιούνται όλα τα μέσα για την επικράτηση.
Και είναι λογικό, από τη στιγμή που η κίνηση είναι προμελετημένη, να έχει πρόγραμμα, δηλαδή ημερομηνία που θα λήξει το "free" και θα αρχίσει και μία μεγαλύτερη από πριν είσπραξη.

Reaction score
0
Κάτι παρόμοιο με μηχάνημα που δεν σπάει φαίνεται να γίνεται με το ps3. Μέχρι στιγμής δεν έχουν βρει κάτι για να μπορείς να ξαναπαίξεις iso που έχεις ripάρει στον υπολογιστή σου.

Reaction score
62
Κάτι παρόμοιο με μηχάνημα που δεν σπάει φαίνεται να γίνεται με το ps3. Μέχρι στιγμής δεν έχουν βρει κάτι για να μπορείς να ξαναπαίξεις iso που έχεις ripάρει στον υπολογιστή σου.
Μην παίρνεις κι όρκο.... θέμα χρόνου είναι. Κάτι θα γίνει και γι' αυτό!!

Reaction score
1
Δεν εχω 360 αλλα εχω μια απορια:
Ας υποθεσουμε οτι ο μπαναρισμενος επαναφερει την κονσολα στην αρχικη της κατασταση, δικαιουται η εταιρια να συνεχιζει να μπαναρει μεσω του σειριακου αριθμου μια κονσολα η οποια "θεωρειται" πλεον νομιμη?
Η υπαρχει προνοια για τετοιες περιπτωσεις?

Reaction score
0
Μην παίρνεις κι όρκο.... θέμα χρόνου είναι. Κάτι θα γίνει και γι' αυτό!!
Να σου πω την αλήθεια, δεν έχω πρόβλημα, μακάρι... "happy_1"
Έχω ήδη πληρώσει κ αγοράσει τα nba 2k7, call of duty 3, blazing angels & resistance. Θα ήθελα τα motorstorm & virtual tennis 3 αλλά είναι πολλά τα λεφτά...

Reaction score
164
Δεν εχω 360 αλλα εχω μια απορια:
Ας υποθεσουμε οτι ο μπαναρισμενος επαναφερει την κονσολα στην αρχικη της κατασταση, δικαιουται η εταιρια να συνεχιζει να μπαναρει μεσω του σειριακου αριθμου μια κονσολα η οποια "θεωρειται" πλεον νομιμη?
Η υπαρχει προνοια για τετοιες περιπτωσεις?
Απ ό,τι κατάλαβα δεν υπάρχει καμία πληροφορία, γιατί μετά το πείραγμα δεν υπάρχει επιστροφή.

Reaction score
4
Απ ό,τι κατάλαβα δεν υπάρχει καμία πληροφορία, γιατί μετά το πείραγμα δεν υπάρχει επιστροφή.
Δηλαδη προσοχη σε αυτους που θελουν να το παρουν μεταχειρησμενο.
Θα εμφανιστουν πολλα μπαναρισμενα στην αγορα.

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Bye Bye λένε στο Live όσοι έχουν τσιπάρει το 360 τους!!!

Το άφησαν και τα λαμόγια και τα κορόιδα τσίμπησαν...
Κανεις λαθος. Η πειρατεια ειναι μερος της προωθησης ενος προιοντος, οσο παραξενο και να σου φαινεται. Αν δεν υπηρχε η πειρατεια πολλα προιοντα δεν θα ειχαν γινει ευρεως γνωστα. Οποιος ασχολειται με δορυφορικη θα καταλαβαινει τι εννοω. Και γι'αυτο το λογο αυτο που κανει η βρωμοM$ δεν ειναι σωστο. Θα μπορουσε να πει οποιος θελει να ξαναπαιξει live, να επιστρεψει σε νομιμη κατασταση, αφου το τσιπαρισμα ειναι θεμα software.

Το θεμα δεν ειναι να τους τιμωρησεις, αλλα να τους φερεις εκει που θελεις.

Reaction score
164
Re: Απάντηση: Re: Bye Bye λένε στο Live όσοι έχουν τσιπάρει το 360 τους!!!

Κανεις λαθος. Η πειρατεια ειναι μερος της προωθησης ενος προιοντος, οσο παραξενο και να σου φαινεται. Αν δεν υπηρχε η πειρατεια πολλα προιοντα δεν θα ειχαν γινει ευρεως γνωστα. Οποιος ασχολειται με δορυφορικη θα καταλαβαινει τι εννοω. Και γι'αυτο το λογο αυτο που κανει η βρωμοM$ δεν ειναι σωστο. Θα μπορουσε να πει οποιος θελει να ξαναπαιξει live, να επιστρεψει σε νομιμη κατασταση, αφου το τσιπαρισμα ειναι θεμα software.

Το θεμα δεν ειναι να τους τιμωρησεις, αλλα να τους φερεις εκει που θελεις.
Ξέρω από πρώτο χέρι ότι η πειρατεία είναι μέθοδος προώθησης προϊόντων. H Microsoft είναι καλυμμένη, μιας και στο licence agreement του Live ανέφερε μια τέτοια περίπτωση banαρίσματος. Το ότι δεν γίνεται φλασάρισμα σε παλιό bios δεν είναι πρόβλημα της Microsoft.

Reaction score
0
Πάντα χωρίς τσιπ σε όλες τις κονσόλες, από άποψη και σεβασμό σε όσους κοπιάζουν για να φτιάξουν τα παιχνίδια που παίζω. Δεν δίνω φράγκο στα λαμόγια που απλά εκμεταλλεύονται τη δουλειά των άλλων για να πλουτίσουν.
+1

Μόνο Original. Ειδικά στο PC αν περιμένεις 1-3 μήνες τα βρίσκεις σε πολυ χαμηλές τιμές. Σημερινό παράδειγμα.... Supreme Commander.

Item : Supreme Commander
Price : EUR 23.49
Quantity : 1

Από www.play.com

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Bye Bye λένε στο Live όσοι έχουν τσιπάρει το 360 τους!!!

H Microsoft είναι καλυμμένη, μιας και στο licence agreement του Live ανέφερε μια τέτοια περίπτωση banαρίσματος.
Τοτε παω πασο.

Reaction score
7
Επειδή κάπου αναφέρθηκε το Gamecube είναι από άλλο ανέκδοτο...Δεν έφταιγε το ότι δεν έσπασε έφταγαν και τα δισκάκια που έπαιρνε και που δεν μπορούσες να τα γράψεις σε κάποιο recorder...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.951
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa