Projector Reviews 1080p

Reaction score
0
Ενδιαφερον αθρο για 1080p προβολεις
http://www.projectorreviews.com/Best1080pProjectors042007/index.php

και συγκρισεις μοντελων:
Panasonic PT-AE1000U vs Epson Home Cinema 1080
Epson Home Cinema 1080 vs Mitsubishi HC5000
3LCD: PT-AE1000U vs Home Cinema 1080 vs Mitsubishi HC5000
BenQ W9000 vs Panasonic PT-AE1000U
Sony VW50 Pearl vs Mitsubishi HC5000
Optoma HD81 vs. Sony VW50 Pearl
Optoma HD81 vs BenQ W9000 and W10000
BenQ W10000 vs JVC RS1
JVC RS1 vs Sony VW50 Pearl
JVC RS1 vs Optoma HD81
JVC RS1 vs Panasonic PT-AE1000U
Summary - The Bottom Line

Δεν θα ηταν και ασχημο να κανουμε ενα poll με τους 1080p που ειναι διαθεσιμοι να δουμε ποιους θα προτιμουσαμε :) (Ισως με 2 κατηγοριες <5000, >5000 Ευρω??)

Reaction score
0
Αγαπητε firou:

1)Που ειναι ο Sharp?:sad:
2)http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=36337
3)poll με τον βιντεοπροβολεα της χρονιας θα γινει στο τελος αυτης, οπως καθε φορα...:cool_4:
Φιλε Ανδρεα,

1) Αν ειχα κανει εγω το review θα ειχα βαλει και τον Sharp :)
2) Ενδιαφερον το ποστ αλλα αν ειδες τα review αυτος που τα κανει επαναλαμβανει σε πολλα σημεια πως ειναι υποκειμενικες οι αποψεις. Οπως σου εχω πει και απο κοντα τα διαφορα reviews ειναι για να παρει καποιος μια πρωτη αποψη μεχρι να δει απο κοντα τους προβολεις. Εγω προσωπικα δεν θα αγοραζα προβολεα εαν δεν τον εβλεπα να παιζει, παρολ αυτα διαβαζω τα reviews γιατι καποιες πληροφοριες ειναι κοινες (Πχ Ο ταδε προβολεας δεν μπορει να γεμισει ικανοποιητικα μια οθονη 100" κτλ). Στο λινκ που παρεθεσες θα συμφωνησω με τον Blinky
Καταρχην πρεπει να παρουμε σα δεδομενο οτι δεν ειναι απαραιτητα η δικη μας αποψη η σωστη και οι αλλοι αποκλινουν....μπορει νβα ισχυει και το αντιθετο :)

Αν παρουμε σα δευτερο δεδομενο οτι δεν υπαρχει θεμα χρηματισμου, και σαν τριτο οτι κανεις δεν επηρεαζεται απο προσωπικες συμπαθειες αλλα βαθμολογει μονο αυτο που βλεπει, τοτε πιθανοτατα απλα ο καθενας εχει διαφορετικα κριτηρια. Πχ αλλος αποθεωνει το sharpness αλλος τα χρωματα, αλλος τη φωτεινοτητα κ.ο.κ. Αρα τελικα παροτοι οοι κανουν τις ιδιες παρατηρησεις (ο Α πιο φωτεινος απο τον Β κλπ κλπ) βαζοντας διαφορετικη βαρυτητα στις κατηγοριες βγαζουν αλλους νικητες...

Εκει που θα ηταν (ειναι) περιεργο θα ηταν οταν και σε επιμερους κατηγοριες υπαρχουν διαφωνιες, πχ δε γινεται ο ενας να βλεπει πιο οξυ, ή πιο φωτεινο τον Α απο τον Β και ο αλλος το αντιστροφο.
3) Ειπα για Poll με προσωπικες προτιμησεις οχι βιντεοπροβολεα της χρονιας αλλα αφου το γινεται στο τελος της χρονιας :cool_4:

Reaction score
1
Re: Γραφικότητες!

Χωρίς να θέλω να φανώ υπερβολικός ή υπερφίαλος, νομίζω ότι ο τύπος που «έκανε»(;) αυτό το review είναι τουλάχιστον γραφικός! Όλες οι πληροφορίες που αναφέρει είναι γενικές και αόριστες, ούτε μετρήσεις, ούτε σχεδιαγράμματα, ούτε πάτερνς αναφοράς, τίποτα απολύτως! :crazy_3:
<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p> </o:p>
Όλα τα είχα δει μέχρι τώρα, αλλά review προβολέα που περιλαμβάνει μαντικές ικανότητες στυλ μέντιουμ δεν είχα ξαναδεί, όπως στο σημείο που αναφέρει ότι δεν έχει δει ποτέ τον BenQ 9000, αλλά μαντεύει πώς θα αποδίδει επειδή έχει δει τον BenQ 10000! :crazy_1:
<o:p> </o:p>
Θεωρώ ότι απευθύνεται σε αγοραστές βιντεοπροβολέων που γνωρίζουν από εικόνα όσο και οι θείες μου από διαστημική τεχνολογία!!! :happy_5:

Reaction score
0
Μη γινομαστε και τοσο κακοι.... ΟΚ ειναι τραγικο να περιλαμβανει στις συγκρισεις του εναν προβολεα που ποτε δεν εχει δει καν (benq w9000) αλλα αποκει και περα οτι λεει το στηριζει με βαση τη λογικη (πχ ιδιος φακος σε w10000 και w9000 αρα ιδιο sharpness) και απλα κρινει με βαση τα specs , οχι πραγματικη αποδοση. Το θεμα ειναι οτι αυτο μπορω να το κανω και εγω απο το σπιτι μου βλεποντας τα spec sheets, αρα δε βοηθαει κανεναν περα απο καποιους αργοσχολους που δε μπορουν να σκεφτουν μονοι τους καποια πραγματα και τα θελουν ολα μασημενα...

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.516
Members
38.708
Νεότερο μέλος
dhio