2η Αναβάθμιση Firmware για την AMOI LC37A1E!

Reaction score
0
Τί γίνεται με το θέμα; Κανένα νέο; Είναι δυνατόν εμείς να έχουμε κατεβάσει το firmware και να μην το έχει η αντιπροσωπεία;

Reaction score
0
Η αντιπροσωπεια θα το εχει σιγουρα , αλλα μαλλον θα πρεπει να το επεξεργαστει (αν εχει αυτη τη δυνατοτητα) , ωστε να εχει και την Ελληνικη γλωσσα. Δεν βρισκω καποιο άλλο λογο καθυστερησης

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Η αντιπροσωπεια θα το εχει σιγουρα , αλλα μαλλον θα πρεπει να το επεξεργαστει (αν εχει αυτη τη δυνατοτητα) , ωστε να εχει και την Ελληνικη γλωσσα. Δεν βρισκω καποιο άλλο λογο καθυστερησης
Μάλλον αυτό θα συμβαίνει...

Reaction score
0
Μα καλά, τρεις μήνες για 50 λέξεις μετάφραση; Από τον Φεβρουάριο έχει βγει το ξένο.

Reaction score
0
Απάντηση: 2η Αναβάθμιση Firmware για την AMOI LC37A1E!

ή βαριουνται να το βγαλουν προς τα εξω γιατι θα αρχισουν τα τηλεφνα και τα πανε ελα. Οπως καταλαβενετε ειναι δυσκολη δουλεια το καλο support.....

GTX

Reaction score
39
Για μισό λεπτό ρε παιδιά, ίσως να είμαι λάθος αλλά τί ακριβώς να επεξεργαστούν??? Το firmware γιατί να μην έχει εξαρχής τα Ελληνικά??? Το παλιό δε τα είχε??? Κάθε φορά τα βάζουν απ'την αρχή?? Δε νομίζω να αλλάζει το μενού με το νέο firmware άρα πέρα από αλλαγές στις ρυθμίσεις του Hardware δε νομίζω να κάνει κάποια άλλη αλλαγή.

Reaction score
0
Το firmware φυσικά και δεν έχει από την αρχή Ελληνικά. Φαντάζεστε να σου δίνει μια οποιαδήποτε TV τη δυνατότητα να επιλέξεις μεσα από και εγώ δεν ξέρω πόσες γλώσσες?(για να έχει απο την αρχή Ελληνικά για τι να μην έχει και Γερμανικά , Γαλλικά κ.α.?) Απλά αν η τηλεόραση σου ήρθε στην Ελλάδα μέσω της επίσημης αντιπροσωπείας τότε σιγουρα θα έχει ελληνικά , αν όμως πρόκειται για κάποια παραεισαγωγή από γνωστα ιντερνετομάγαζα του χώρου , τότε οχι , δεν θα έχει ελληνικά

GTX

Reaction score
39
Το firmware φυσικά και δεν έχει από την αρχή Ελληνικά. Φαντάζεστε να σου δίνει μια οποιαδήποτε TV τη δυνατότητα να επιλέξεις μεσα από και εγώ δεν ξέρω πόσες γλώσσες?(για να έχει απο την αρχή Ελληνικά για τι να μην έχει και Γερμανικά , Γαλλικά κ.α.?) Απλά αν η τηλεόραση σου ήρθε στην Ελλάδα μέσω της επίσημης αντιπροσωπείας τότε σιγουρα θα έχει ελληνικά , αν όμως πρόκειται για κάποια παραεισαγωγή από γνωστα ιντερνετομάγαζα του χώρου , τότε οχι , δεν θα έχει ελληνικά
Δεν σε καταλαβαίνω??? Η τηλεόραση σου εσένα δηλαδή δεν έχει επιλογή για άλλη γλώσσα εκτός από Ελληνικά??? Γιατί εγώ θυμάμαι οτι έχει κι άλλες να διαλέξεις. Δεν είναι λογικό να έχει το ίδιο firmware τουλάχιστον για όλη την Ευρώπη??

Reaction score
0
Δεν σε καταλαβαίνω??? Η τηλεόραση σου εσένα δηλαδή δεν έχει επιλογή για άλλη γλώσσα εκτός από Ελληνικά??? Γιατί εγώ θυμάμαι οτι έχει κι άλλες να διαλέξεις. Δεν είναι λογικό να έχει το ίδιο firmware τουλάχιστον για όλη την Ευρώπη??
Δεν είναι το ίδιο για όλη την Ευρώπη. Οι γλώσσες που έχει αν θυμάμαι καλά είναι 2: ελληνικά, αγγλικά. Φαντάσου ένα firmware με: ελληνικά, αγγλικά, γαλικά, γερμανικά, ιταλικά, πορτογαλικά, ισπανικά, πολωνικά, γιουγκοσλάβικα, αλβανικά, βουλγάρικα, τούρκικα, σουηδικά και πολλά πολλά άλλα. Έχεις κάποια συσκευή με επιλογή μενού για 30 γλώσσες στο firmware; Λογικό είναι κάθε αντιπροσωπεία να προσαρμόζει το μενού για την δική της γλώσσα.

Το ερώτημα είναι πόσος καιρός χρειάζεται για να γίνει κάτι τέτοιο. Αν μπορούσαμε να έχουμε μία επίσημη απάντηση θα ήταν καλό.

Reaction score
0
Και να έχει όμως κι άλλες γλώσσες, η ελληνική θα ήταν η τελευταία που θα έβαζαν.

GTX

Reaction score
39
ΟΚ πάσο :happy_9:
Δε θυμάμαι πόσες έχει πίστευα πάνω από 2 :happy_9:

Πάντως η προηγούμενη TV μου (LG) είχε καμιά 10αριά+ σίγουρα και μια μικρή Toshiba που έχω πάρει από την Αγγλία έχει Ελληνικά :cool_4:

Reaction score
0
Δεν είναι το ίδιο για όλη την Ευρώπη. Οι γλώσσες που έχει αν θυμάμαι καλά είναι 2: ελληνικά, αγγλικά. Φαντάσου ένα firmware με: ελληνικά, αγγλικά, γαλικά, γερμανικά, ιταλικά, πορτογαλικά, ισπανικά, πολωνικά, γιουγκοσλάβικα, αλβανικά, βουλγάρικα, τούρκικα, σουηδικά και πολλά πολλά άλλα. Έχεις κάποια συσκευή με επιλογή μενού για 30 γλώσσες στο firmware; Λογικό είναι κάθε αντιπροσωπεία να προσαρμόζει το μενού για την δική της γλώσσα.

Το ερώτημα είναι πόσος καιρός χρειάζεται για να γίνει κάτι τέτοιο. Αν μπορούσαμε να έχουμε μία επίσημη απάντηση θα ήταν καλό.
Με καλυψες πληρως , αυτο λεω και πιο πανω αλλα . . . .

GTX

Reaction score
39
Με καλυψες πληρως , αυτο λεω και πιο πανω αλλα . . . .
Τα λες εσύ αλλά ο ξεροκέφαλος που σου λέει οτι ΕΧΕΙ 2 συσκευές που έχουν πολλές γλώσσες δε λέει να καταλάβει ε???

Reaction score
0
Τα λες εσύ αλλά ο ξεροκέφαλος που σου λέει οτι ΕΧΕΙ 2 συσκευές που έχουν πολλές γλώσσες δε λέει να καταλάβει ε???

Δικο μου το λαθος , δεν ειδα το post σου ........ Τελος παντων για να μην μακρυγορουμε , σαφως και θα υπαρχουν καποιες συσκευες (και αρκετες ισως) που να υποστηριζουν πολλες γλωσσες , αλλα μια και μιλαμε για συγκεκριμένο προιον γι αυτο και η απαντηση ειναι η συγκεκριμενη (ξεροκεφαλεwall_1 ) φιλε μου .....:happy_4: . No hard feelings of course...

GTX

Reaction score
39
Εκείνο το Firmware τί έγινε ρε παιδιά????
Ακόμα να έρθει????

Reaction score
1
Απάντηση: 2η Αναβάθμιση Firmware για την AMOI LC37A1E!

Ουτε απο Κινα με χελωνα να ερχοταν...

Reaction score
0
Τί έγινε ρε παιδιά με αυτή την αναβάθμιση; Την έχει κάνει κανένας; Έκλεισε 6μηνο αυτή η υπόθεση...

Reaction score
2
Καλημερα
τουλαχιστον οσοι αγορασαμε με power-buy την τηλεοραση αξιζει να εχουμε μια απαντηση τι γινετε με την 2η αναβαθμιση και τι ακριβως κανει..

Reaction score
1
Μας ξεχάσανε γιατι δεν μας έχουν ανάγκη .....!!!!!!!

Οι μεγάλες και σοβαρές αντιπροσωπε'ιες δεν οικοδομούν τυχαία την φήμη και υπόληψη τους........ΚΡΙΜΑ..........!!!!!!!!!!

Reaction score
0
..ρε παιδια δεν μπορει να παρει καποιος τηλ. την αντιπροσωπεια
και μετα να γινει ενημερωση και στα υπολοιπα μελη μεσω του Forum?
Αν γινουν παραπανω απο 4-5 τηλεφωνα για το FW στην αντιπροσωπεια ...
εεε, πιστευω να ενοχληθουν .
Μετα ....εχει ο θεος .
(προσωπικη αποψη εκφραζω και ΔΕΝ εχω AMOI.)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv