- Reaction score
- 0
Τί γίνεται με το θέμα; Κανένα νέο; Είναι δυνατόν εμείς να έχουμε κατεβάσει το firmware και να μην το έχει η αντιπροσωπεία;
Μάλλον αυτό θα συμβαίνει...Η αντιπροσωπεια θα το εχει σιγουρα , αλλα μαλλον θα πρεπει να το επεξεργαστει (αν εχει αυτη τη δυνατοτητα) , ωστε να εχει και την Ελληνικη γλωσσα. Δεν βρισκω καποιο άλλο λογο καθυστερησης
Δεν σε καταλαβαίνω??? Η τηλεόραση σου εσένα δηλαδή δεν έχει επιλογή για άλλη γλώσσα εκτός από Ελληνικά??? Γιατί εγώ θυμάμαι οτι έχει κι άλλες να διαλέξεις. Δεν είναι λογικό να έχει το ίδιο firmware τουλάχιστον για όλη την Ευρώπη??Το firmware φυσικά και δεν έχει από την αρχή Ελληνικά. Φαντάζεστε να σου δίνει μια οποιαδήποτε TV τη δυνατότητα να επιλέξεις μεσα από και εγώ δεν ξέρω πόσες γλώσσες?(για να έχει απο την αρχή Ελληνικά για τι να μην έχει και Γερμανικά , Γαλλικά κ.α.?) Απλά αν η τηλεόραση σου ήρθε στην Ελλάδα μέσω της επίσημης αντιπροσωπείας τότε σιγουρα θα έχει ελληνικά , αν όμως πρόκειται για κάποια παραεισαγωγή από γνωστα ιντερνετομάγαζα του χώρου , τότε οχι , δεν θα έχει ελληνικά
Δεν είναι το ίδιο για όλη την Ευρώπη. Οι γλώσσες που έχει αν θυμάμαι καλά είναι 2: ελληνικά, αγγλικά. Φαντάσου ένα firmware με: ελληνικά, αγγλικά, γαλικά, γερμανικά, ιταλικά, πορτογαλικά, ισπανικά, πολωνικά, γιουγκοσλάβικα, αλβανικά, βουλγάρικα, τούρκικα, σουηδικά και πολλά πολλά άλλα. Έχεις κάποια συσκευή με επιλογή μενού για 30 γλώσσες στο firmware; Λογικό είναι κάθε αντιπροσωπεία να προσαρμόζει το μενού για την δική της γλώσσα.Δεν σε καταλαβαίνω??? Η τηλεόραση σου εσένα δηλαδή δεν έχει επιλογή για άλλη γλώσσα εκτός από Ελληνικά??? Γιατί εγώ θυμάμαι οτι έχει κι άλλες να διαλέξεις. Δεν είναι λογικό να έχει το ίδιο firmware τουλάχιστον για όλη την Ευρώπη??
Με καλυψες πληρως , αυτο λεω και πιο πανω αλλα . . . .Δεν είναι το ίδιο για όλη την Ευρώπη. Οι γλώσσες που έχει αν θυμάμαι καλά είναι 2: ελληνικά, αγγλικά. Φαντάσου ένα firmware με: ελληνικά, αγγλικά, γαλικά, γερμανικά, ιταλικά, πορτογαλικά, ισπανικά, πολωνικά, γιουγκοσλάβικα, αλβανικά, βουλγάρικα, τούρκικα, σουηδικά και πολλά πολλά άλλα. Έχεις κάποια συσκευή με επιλογή μενού για 30 γλώσσες στο firmware; Λογικό είναι κάθε αντιπροσωπεία να προσαρμόζει το μενού για την δική της γλώσσα.
Το ερώτημα είναι πόσος καιρός χρειάζεται για να γίνει κάτι τέτοιο. Αν μπορούσαμε να έχουμε μία επίσημη απάντηση θα ήταν καλό.
Τα λες εσύ αλλά ο ξεροκέφαλος που σου λέει οτι ΕΧΕΙ 2 συσκευές που έχουν πολλές γλώσσες δε λέει να καταλάβει ε???Με καλυψες πληρως , αυτο λεω και πιο πανω αλλα . . . .
Τα λες εσύ αλλά ο ξεροκέφαλος που σου λέει οτι ΕΧΕΙ 2 συσκευές που έχουν πολλές γλώσσες δε λέει να καταλάβει ε???