Ζήτω το FREE INTERNET!!!!!!!!

Reaction score
4
Εχτες μετακομισα σε καινουργιο σπιτι και ηταν μια μερα κολασεως για μενα.
Αργα το βραδυ ξεμπερδεψα απο τα χοντρα και ειπα να ανοιξω μια μπυριστα και να μπω λιγο στο φορουμ να χαλαρωσω.
Θυμηθηκα βεβαια οτι δεν εχω ιντερνετ αλλα λεω δεν πειραζει και αρχισα τα τηλεφωνα σε φιλους να μου δωσουν κανα κωδικο για dial up οπως και εγινε.
Σερνομουν αλλα τι να κανεις.
Ειμαι σε αναμονη double play απο τις 10 του τουνου.
Σημερα ομως το μεσημερι λεω αφου εχω στο λαπτοπ wireless να κοιταξω αν εχω σημα απο κανα διπλανο και ........
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πιανω 3 παρακαλω unsecured σηματα και δεν ξερω με ποιο να πρωτοσυνδεθω.:crazy_1:
Και απο τα 3 παω σφαιρα και αυτην την στιγμη με το τσαμπα σας γραφω.
Ξερω οτι ειναι ψιλο ανηθικο αυτο που κανω αλλα και αυτοι ρε παιδι μου να τα εχουν ανοιχτα ολα φορα παρτιδα?

Βρε παιδες τι να κανω απο την μια ντρεπομαι λιγακι αλλα απο την αλλη καλα μου εχει κατσει.

Εσεις τι θα κανατε στην θεση μου?

Reaction score
0
Απάντηση: Ζήτω το FREE INTERNET!!!!!!!!

Να ντρέπονται αυτοί που έχουν φόρα-παρτίδα τα rooter τους.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Στείλε ένα mail στον άνθρωπο και πες του το πρόβλημά του. Επίσης πες του μόλις το τακτοποιήσει, να σου δώσει το password για κανα δεκαριά μέρες ακόμη, μέχρι να έρθει η γραμμή σου.
Μου έχει τύχει και γίναμε και φιλαράκια με τον τύπο, μιας και πετάχτηκα εγώ μέχρι το γραφείο του για να του κλειδώσω τον router, αφού αυτός δεν ήξερε τίποτε για το θέμα...
:cool_4:

Reaction score
164
Κώστα, αν μένεις στο Μαρούσι, κατέβα να πιούμε καφέ. :happy_5:
Και εγώ το έχω ξεκλείδωτο και κάποιος μπαίνει στο τσάμπα.:happy_8:

Reaction score
4
Κώστα, αν μένεις στο Μαρούσι, κατέβα να πιούμε καφέ. :happy_5:
Και εγώ το έχω ξεκλείδωτο και κάποιος μπαίνει στο τσάμπα.:happy_8:
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧ
Δεν τον αντεχωωωωω.......χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχαχαχα

Reaction score
0
Απάντηση: Ζήτω το FREE INTERNET!!!!!!!!

Πιανω 3 παρακαλω unsecured σηματα και δεν ξερω με ποιο να πρωτοσυνδεθω.:crazy_1:
...Εσεις τι θα κανατε στην θεση μου?
Αν έχεις motherboard με Νvidia chipset π.χ P5Ν32-Ε (ή αντίστοιχο software), παίρνεις και άλλα δύο USB wifi και θα σου επιτρέπει να αθροίσεις τις τρείς συνδέσεις για τρελές free ταχύτητες 3mbit και ακόμη πιο τρελό upload: 3x!

combine.jpg

Αλλά επειδή είσαι καλό παιδί, θα χρησιμοποιήσεις τη παλιά καλή dial-up! :happy_9:

Reaction score
1
Αλήθεια, ρε Κώστα, δεν μας είπες στοιχεία για τους routers και τους providers. Έτσι, για να ξέρουμε ποιοι είναι οι Έλληνες ISPs που ξέρουν τι τους γίνεται.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Ζήτω το FREE INTERNET!!!!!!!!

Και μετά διαμαρτύρεστε γιατί η ΟΝ κλειδώνει τα πάντα...

Τους πελάτες της προσέχει!!! :crazy_3:
Και πού το ξέρεις ότι οι συγκεκριμένοι "πελάτες" δεν είναι ...χάκερς που αφήνουν το router τους επίτηδες ξεκλείδωτο (δόλωμα) για να τσιμπήσουν τα "ψαράκια" ώστε να μπορούν να αλωνίζουν ελεύθερα και να έχουν και άλλοθι; :happy_9:

Όσο για την ON, δεν είμαι σίγουρος ότι το κάνουν από αγάπη -σας έχουν πεί ποτέ ..."Καλοί μου άνθρωποι, πεελάτες μου!" όπως ο θανάσης; :-D

Reaction score
4
Και πού το ξέρεις ότι οι συγκεκριμένοι "πελάτες" δεν είναι ...χάκερς που αφήνουν το router τους επίτηδες ξεκλείδωτο (δόλωμα) για να τσιμπήσουν τα "ψαράκια" ώστε να μπορούν να αλωνίζουν ελεύθερα και να έχουν και άλλοθι; :happy_9:
Επειδη δεν εχεις αδικο με το που συνδεθηκα εβαλα 2 firewalls να με ειδοποιουν για την κινηση μεσα εξω:cool_4:

Αλήθεια, ρε Κώστα, δεν μας είπες στοιχεία για τους routers και τους providers. Έτσι, για να ξέρουμε ποιοι είναι οι Έλληνες ISPs που ξέρουν τι τους γίνεται.
Λοιπον Νικολα αυτος ο "τυχερος" που μπαινω εχει fritz box και ειναι με Οτενετ. Λιγο ασχετος ο συνδιασμος γιατι η Γελλας on line δινει το πρωτο.

Στείλε ένα mail στον άνθρωπο και πες του το πρόβλημά του. Επίσης πες του μόλις το τακτοποιήσει, να σου δώσει το password για κανα δεκαριά μέρες ακόμη, μέχρι να έρθει η γραμμή σου.
Μου έχει τύχει και γίναμε και φιλαράκια με τον τύπο, μιας και πετάχτηκα εγώ μέχρι το γραφείο του για να του κλειδώσω τον router, αφού αυτός δεν ήξερε τίποτε για το θέμα...
:cool_4:

Βρε Νικο αμα το αφησω καμια εβδομαδα ακομη αυτο το μαιλ θα ειμαι πολυ καθαρμα??

Εγω παντως παρα τις ενοχες συνεχιζω και σημερα να ειμαι κλεφτης και αυτος να ειναι ...... οπως θα τον χαρακτηριζε κανεις δεν ξερω.
(παντως φταιει και αυτος που θελει και wirelless)

Παντως δεν κατεβαζω τιποτα αλλα απλα browsing και αυτο ελαχιστες στιγμες την ημερα , στιγμες που ξεκλεβω απο την μετακομιση.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Re: Ζήτω το FREE INTERNET!!!!!!!!

Επειδη δεν εχεις αδικο με το που συνδεθηκα εβαλα 2 firewalls να με ειδοποιουν για την κινηση μεσα εξω:cool_4
Πάντως εφόσον το traffic σου περνάει απο το access point του (χωρίς encryption προφανώς), μπορεί να το διαβάζει με την άνεσή του. :cool_4:

Reaction score
164
Κώστα, αν έχεις πρόβλημα ταχύτητας, μπες στο fritz και πέταξέ τον μόνιμα έξω. Βάλε και έναν κωδικό και έτοιμος! Και free και γρήγορα! :happy_5:

Εγώ το έχω ξεκλείδωτο και βλέπω ότι μπαίνουν δύο άλλοι, μια Βανέσα και ένας ανώνυμος, αλλά μάλλον έχουν πρόβλημα με την ισχύ του σήματος, γιατί εγώ σε ευθεία 5 μέτρα, ίσα που πιάνω. Και το ωραίο είναι ότι με ξέρουν και με βλέπουν και κάνουν την πάπια, μιας και κατά 99% είναι τα δύο άλλα διαμερίσματα στον όροφο. Το ωραίο είναι ότι στον ένα είχα πει να βάλουμε πριν 3 χρόνια adsl και να το μοιραζόμαστε και δεν δέχτηκε...

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Ζήτω το FREE INTERNET!!!!!!!!

Αν έχεις motherboard με Νvidia chipset π.χ P5Ν32-Ε (ή αντίστοιχο software), παίρνεις και άλλα δύο USB wifi και θα σου επιτρέπει να αθροίσεις τις τρείς συνδέσεις για τρελές free ταχύτητες 3mbit και ακόμη πιο τρελό upload: 3x!
Με ποιο softwear γινετε να 'αθροισεις' δυο συνδεσεις;

Reaction score
4
Κώστα, αν έχεις πρόβλημα ταχύτητας, μπες στο fritz και πέταξέ τον μόνιμα έξω. Βάλε και έναν κωδικό και έτοιμος! Και free και γρήγορα! :happy_5:

Εγώ το έχω ξεκλείδωτο και βλέπω ότι μπαίνουν δύο άλλοι, μια Βανέσα και ένας ανώνυμος, αλλά μάλλον έχουν πρόβλημα με την ισχύ του σήματος, γιατί εγώ σε ευθεία 5 μέτρα, ίσα που πιάνω. Και το ωραίο είναι ότι με ξέρουν και με βλέπουν και κάνουν την πάπια, μιας και κατά 99% είναι τα δύο άλλα διαμερίσματα στον όροφο. Το ωραίο είναι ότι στον ένα είχα πει να βάλουμε πριν 3 χρόνια adsl και να το μοιραζόμαστε και δεν δέχτηκε...
:happy_5: :happy_5: :happy_5:..........Πεθαινω σταματα!!!!! :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Αν πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο και στον ελεύθερο χρόνο του του αρέσει να τον φωνάζουν Βανέσα, πολύ λογικό που δεν δέχτηκε...:happy_9:

Reaction score
1
Πάντως αυτό με τους ξεκλείδωτους router τείνει να πάρει επιδημική μορφή.
Το παρόν τριήμερο το πέρασα σε μία επαρχιακή πόλη της Ελλάδας. Αργό το dialup, λέω κι εγώ, ας δω μήπως υπάρχει κανείς καλός σαμαρείτης...
Δύο ήταν, να τους έχει ο Θεός καλά :)

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905