logitech G25 Racing

Reaction score
0
Παιδιά ειλικρινά όποιος έχει την δυνατότητα να την πάρει και του αρέσουν τα racing (ειδικά το GT) να την πάρει. Έχω λιώσει σήμερα όλη μέρα. Κάμερα από το εσωτερικό και νομίζεις ότι οδηγάς πραγματικά........
Και στην Formula One έπαιξε κατευθείαν χωρίς πρόβλημα. Σε PC περιμένω να δω τα GTR2 & Race.Εχω παίξει μόνο το Carbon που πλέον είναι άλλο game.
Το live for speed σε λίγη ώρα γιατί ξέχασα το αρχείο στην δουλειά και το ξανακατεβάζω.
Καμιά σχέση με την momo.Είχες δίκιο pseiras. Δεν το πίστευα.
Πάλι καλά.......
Τώρα λείπει μόνο η καρέκλα..

Reaction score
164
Σε αυτά τα παιχνίδια υποστηρίζεται η περιστροφή 900 μοιρών;
Σε ρωτάω γιατί στην GT, που και αυτή είχε περιστροφή 900 μοιρών, δεν υποστηριζόταν απ' όλα τα παιχνίδια.

Reaction score
0
Σε αυτά τα παιχνίδια υποστηρίζεται η περιστροφή 900 μοιρών;
Σε ρωτάω γιατί στην GT, που και αυτή είχε περιστροφή 900 μοιρών, δεν υποστηριζόταν απ' όλα τα παιχνίδια.
900 μοίρες υποστηρίζει το LFS που κατέβασα σήμερα και έβαλα. Τα άλλα θα σου πω τέλος εβδομάδας γιατί τα πήρα από play και τα περιμένω. Το carbon το επαιξα με default ρύθμιση 200μοίρες οπότε δεν ξέρω να σου πω. Δωσε μου λίγες μέρες και θα σου πω. Το ελπίζω πάντως.
Στο ps3 στο GT HD δείχνει να υποστηρίζει τις 900 μοίρες. Το κακό είναι ότι το GT4 παιζωντας το στο PS3 δεν την αναγνωρίζει......

τρόπος να παίξει στο ΧΒΟΧ360 είναι σίγουρο ότι δεν υπάρχει ?

Κρίμα για το FORZA 2 θα ήταν ότι έπρεπε......και δεν μπόρω να πάρω και δευτερη τιμονιέρα.

Reaction score
164
Παράξενο να μην υποστηρίζεται στο GT HD. To GT4 υποστήριζε 900 μοίρες.
Για το 360, δυστυχώς, δεν έχω ακούσει κάτι. Ούτε για την GT είχαν καταφέριε κάτι με το ΧΒΟΧ 1... Χλωμό... Και για όλα φταίει η κ@λο-Logitech :mad_3:

Reaction score
4
Για το 360, δυστυχώς, δεν έχω ακούσει κάτι. Ούτε για την GT είχαν καταφέριε κάτι με το ΧΒΟΧ 1... Χλωμό... Και για όλα φταίει η κ@λο-Logitech :mad_3:
Εγω με το momo και το LFS παιζω κανονικα με 900 μοιρες.
Δεν φταιει η Logitech αλλα τα παιχνιδια.

Reaction score
4
Φιλε mazax οταν βαλεις LFS ξεκινα με την πιο μικρη φορμουλα και σιγα σιγα πηγαινε στην μεγαλυτερη .
Στο τελος μα στο τελος πηγαινε στην μεγαλη γιατι θα χασεις ολο το fun να κουμανταρεις χωρις ηλεκτρονικα τετοια θηρια.
Προσοχη μονο γιατι δεν ειναι παιχνιδι..... :cool_1:

Reaction score
4
Τη Logitech την βρίζω γιατί δεν παίζει στα ΧΒΟΧ. :happy_8:
Κατι θα βγει δεν μπορει.
Συνηθως οταν μαζευτουν πολλα ραλλακια σε μια κοννσολα δηλαδη η ζητηση αυξηθει καποιος θα θελει να βγαλει χρηματα και θα παρουσιασει τιμονιερα με αυτα τα χαρακτηριστικα.
Εγω πιστευω οτι ειναι θεμα χρονου και πολυ συντομα θα βγει κατι.
Παντως αφου σου αρεσουν τα ραλλακια και με τιμονιερα , κανε μια προσπαθεια και εσυ με το LFS και δεν θα το μετανιωσεις.
Ξερω οτι ειναι εκνευριστικα στο pc τα παιχνιδια αλλα φιλε, 3 μονο παιχνιδια παιζω άρρωστα και δεν τα αλλαζω στο pc και ενα απο αυτα ειναι φυσικα το LFS.:cool_4:

Reaction score
164
Αν είχα PC θα το δοκίμαζα... Αλλά με Laptop τετραετίας δεν θέλω να το επιχειρήσω... :pc:

Reaction score
4
Αν είχα PC θα το δοκίμαζα... Αλλά με Laptop τετραετίας δεν θέλω να το επιχειρήσω... :pc:
Αυτο που θα πω ειναι απο τα πιο δυσκολα στο να πιστεψει κανεις και περιμενω τον mazax ή καποιον αλλο να το επιβαιβεωσει ειναι οτι το LFS ειναι απο τα πιο ελαφρια παιχνιδια που εχω βαλει ποτε στο pc μου και παιζει συνεχεια στα 1600χ1200 στα 100 frames κολλημενο στο παλιο μου pc σε Athlion 3000+.
Αλλα σε λαπτοπ επειδη δεν θελω να σε παρω στο λαιμο μου δεν ξερω.
Αυτο που ξερω σιγουρα ειναι οτι αμα βρεις ενα παλιο pc θα το τρεξει μια χαρα και το μια χαρα θα ειναι 1024χ768 το λιγοτερο , κολλημενος στα 100 frames.
Ειναι κατι που συζηταμε συνεχεια με φιλους πως μπορει ενα τετοιο παιχνιδι με παρα πολυ καλα γραφικα να εχει μηδαμινες απαιτησεις.
Ολα ειναι τελικα θεμα κωδικα αλλα τετοια παιχνιδαρα σκεψου οτι ειναι μονο 130mb.
Μακαρι ολα να ηταν ετσι.

Reaction score
0
Στο ps3 στο GT HD δείχνει να υποστηρίζει τις 900 μοίρες. Το κακό είναι ότι το GT4 παιζωντας το στο PS3 δεν την αναγνωρίζει......

Reaction score
0
Αυτο που θα πω ειναι απο τα πιο δυσκολα στο να πιστεψει κανεις και περιμενω τον mazax ή καποιον αλλο να το επιβαιβεωσει ειναι οτι το LFS ειναι απο τα πιο ελαφρια παιχνιδια που εχω βαλει ποτε στο pc μου και παιζει συνεχεια στα 1600χ1200 στα 100 frames κολλημενο στο παλιο μου pc σε Athlion 3000+.
Αλλα σε λαπτοπ επειδη δεν θελω να σε παρω στο λαιμο μου δεν ξερω.
Αυτο που ξερω σιγουρα ειναι οτι αμα βρεις ενα παλιο pc θα το τρεξει μια χαρα και το μια χαρα θα ειναι 1024χ768 το λιγοτερο , κολλημενος στα 100 frames.
Ειναι κατι που συζηταμε συνεχεια με φιλους πως μπορει ενα τετοιο παιχνιδι με παρα πολυ καλα γραφικα να εχει μηδαμινες απαιτησεις.
Ολα ειναι τελικα θεμα κωδικα αλλα τετοια παιχνιδαρα σκεψου οτι ειναι μονο 130mb.
Μακαρι ολα να ηταν ετσι.
δεν μπορώ να σου πω για απαιτήσεις γιατί αυτή την στιγμή το παίζω σε έναν ΑΜD x2 5200, 7950 GX2 με 1GB RAM οπότε είναι στο full.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll