TATTOO

Reaction score
2.001
Hello everybody!

Υπάρχει πρόταση για tattoo studio στο κέντρο ή προς Πειραιά μεριά?
Μιλάμε για σοβαρά μαγαζιά που να είναι δοκιμασμένα, δεν είναι να παίζουμε με την υγεία μας.

Και κάτι ακόμα, είναι καλή η εποχή για tattoo?

:happy_4:

Reaction score
2.001
Απάντηση: TATTOO

Για τι χρονικό διάστημα αφού γίνει? Αντιηλιακό με μεγάλο δείκτη προστασίας δεν κάνει δουλειά?

Reaction score
5.304
Λεπτομέρειες...στον...κατασκευαστή...

Θα πρέπει,πάντως,για κάποιο διάστημα να έχεις γάζα που θα την αλλάζεις.

VG

Reaction score
0
Υπαρχει ο Τζίμης στην Πλάκα, την δουλεια την συνεχιζει ο υιος του.
Εκει θα σου κανουν δουλεια με σωστα χρωματα και αποστειρωμενα εργαλεια,για αλλο μαγαζι δεν ξερω.
Η εποχη δεν ειναι η πλεον καταλληλη αλλα δεν ειναι τραγικο,αρκει να μην σε βλεπει πολυ ηλιος μεχρι πχ τον Ιουλιο,δηλαδη να μην πηγαινεις για μπανιο κτλ
Υποψιν οτι οσο περισσοτερο σχεδιο και χρωμα βαλεις,τοσο μεγαλυτερος ο πονος.Και δεν ειναι αστειος πονος!

KATERINAKI

Belly Dancer
Reaction score
4
και πρεπει να βαζεις και μια ειδικη κρεμουλα που θα σου δωσουν η θα σου πουν...

Reaction score
5.304
Τόσα χρόνια θέλω να κάνω αλλά σκέφτομαι τον πόνο...

Reaction score
2.001
Απάντηση: TATTOO

Με τις αλοιφες που χρησιμοποιούν για τοπική αναισθησία δεν νομίζω να πονάει πολυ....δεν ξερω παλί.....μαλλον παίζει ρόλο και το μέγεθος.....όσο πιο μεγάλο τόσο πιο πολύ πονάει.....!!!!!!!!!!!!!!!

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Re: TATTOO

Τόσα χρόνια θέλω να κάνω αλλά σκέφτομαι τον πόνο...
Κάπως έτσι κι εγώ. Εδώ και τρία χρόνια έχω βρει συγκεκριμένο σχέδιο και μέρος που θέλω να κάνω το tattoo αλλά την κοτεύω - όχι τόσο για τον πόνο όσο για το ποιος θα μου το κάνει (μην κολλήσουμε και τίποτα). :pc:

Reaction score
5.304
Re: Απάντηση: Re: TATTOO

Κάπως έτσι κι εγώ. Εδώ και τρία έχω βρει συγκεκριμένο σχέδιο και μέρος που θέλω να κάνω το tattoo αλλά την κοτεύω - όχι τόσο για τον πόνο όσο για το ποιος θα μου το κάνει (μην κολλήσουμε και τίποτα). :pc:

Σωστός! :cool_4:

Εγώ,πάντως,στον Τζίμη θα πήγαινα.

Reaction score
5.304
Re: Απάντηση: TATTOO

Με τις αλοιφες που χρησιμοποιούν για τοπική αναισθησία δεν νομίζω να πονάει πολυ....δεν ξερω παλί.....μαλλον παίζει ρόλο και το μέγεθος.....όσο πιο μεγάλο τόσο πιο πολύ πονάει.....!!!!!!!!!!!!!!!

Για τατουάζ μιλάμε πάντα,ε;

Reaction score
5.304
Πλάκα-πλάκα,πάντως,η επίδραση των σχετικών αλοιφών έχει να κάνει καθαρά με τον κάθε οργανισμό.

Έχω χρησιμοποιήσει για άλλο λόγο και πάλι δάκρυζα απ'τον πόνο ενώ άλλοι δεν χρειάζονταν καθόλου να χρησιμοποιήσουν!

Reaction score
4
Re: Απάντηση: TATTOO

Για τατουάζ μιλάμε πάντα,ε;
Το ενα φερνει το αλλο Γιωτα. Ασε τα τατουαζ! Εισαι σοβαρο κοριτσι εσυ!
Τα τατουαζ ειναι για τους Μπασκετμπολιστες και για τις σταρ του cinema. (ξερεις αυτες που παιζουν σε αλλου ειδους ταινιες) :happy_5:

VG

Reaction score
0
Αυτες οι αλοιφες που λετε δεν ξερω εαν υπαρχουν και εαν κανουν δουλεια,εγω το μονο που θυμαμαι ειναι οτι ταξίδευα σε άλλους κόσμους απο τον πόνο,ασχετα εαν δεν εβγαλα κιχ.
Εαν θελετε να κανετε tatoo (εχετε ξεπερασει δηλαδη ολα οσα λεγονται για καρκίνο/μελανώματα,μεταδοση ασθενειών) και φοβαστε τον πονο,πηγαινετε πρωτα στην γυρω περιοχη (Πλάκα γαρ) για κανα ουζάκι,και αφου σουρώσετε εισαστε ετοιμοι,μετα σας παταει και νταλίκα στους όρχεις και δεν καταλαβαίνετε τιποτα!

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.086
Members
38.648
Νεότερο μέλος
thanos117