The Nativity Story / Η Ιστορία της Γέννησης ( 2006 )

Reaction score
3
Μια ταινία που αφηγείται τη γέννηση του Θεανθρώπου.
Μπορεί να είναι γνωστή σε όλους μας η ιστορία αυτή, αλλά η συγκεκριμένη ταινία σε καθηλώνει να την δεις.
Η ποιότητα της εικόνας του DVD είναι εξαιρετική, και ο ήχος πολύ καλός (Dolby 5.1 & Dolby 2.0). Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Reaction score
130
Μια ταινία που αφηγείται τη γέννηση του Θεανθρώπου.
Μπορεί να είναι γνωστή σε όλους μας η ιστορία αυτή, αλλά η συγκεκριμένη ταινία σε καθηλώνει να την δεις.
Η ποιότητα της εικόνας του DVD είναι εξαιρετική, και ο ήχος πολύ καλός (Dolby 5.1 & Dolby 2.0). Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Αδερφέ μου καλημέρα, όταν λές ο ήχος πολύ καλός αξίζει δηλ. μια θέαση στην αίθουσα του home; η να το δώ απλά στη t.v;

Reaction score
3
Απάντηση: Re: The Nativity Story / Η Ιστορία της Γέννησης ( 2006 )

Αδερφέ μου καλημέρα, όταν λές ο ήχος πολύ καλός αξίζει δηλ. μια θέαση στην αίθουσα του home; η να το δώ απλά στη t.v;
Δεν ξέρω πως θα ακούγεται σε αίθουσα του home, γιατί το είδα στον Η/Υ με τα 6 ηχεία της Creative. Μου φάνηκε όμως πολύ καλός ο ήχος.
Θα σου πρότεινα να το δοκιμάσεις, πιστεύω ότι δεν θα το μετανιώσεις.
Εκείνο που με ενθουσίασε ιδιαίτερα, είναι ότι η μουσική επένδυση "έδενε" πολύ με το θέμα της ταινίας.
Μετάνιωσα πάντως που δεν το είδα στον προβολέα. Εκεί αναγκαστικά θα το άκουγα σε στέρεο.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.903
Members
38.518
Νεότερο μέλος