Ποναω ...βοηθεια....!!!!

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Δες το σαν εμπειρία ... οι μαζοχιστές μάλλον καταφέρνουν να το ευχαριστούνται, οπότε αν δεν έχεις άλλη επιλογή ψάξε και εσύ μπας αλλάξει τίποτα.
αυτό θα πει πάντως εναλλακτική βοήθεια...:lol: :lol: :lol: :lol:

Reaction score
53
Thanks man:cool_4:
Αλλα ηδη εχω 3 γραμμαρια amoxil και στην 2 το βραδυ θα παρω αλλο 1 γραμμαριο.
Ο γιατρος ειπε να παρω 2g πριν την εγχειρηση , 1g μετα και να συνεχισω καθε 8 ωρες.
Θα εχω φτασει τα 4g σε ενα 24ωρο!!
Επειτα εχω παρει 3 lonarid και 2 ponstan και ακομη ποναωωω....wall_1
Το Lonarid και Ponstan δεν κάνουν τίποτε σε σχέση με το voltaren!
Trust me!:cool_4:

Reaction score
14
Λοιπόν άκου τι θα κάνεις...
Πάρε φόρα και ρίξε μια κλωτσιά με το καλάμι πάνω στην γωνία του τραπεζιού στο σαλόνι...Θα πονάς τόσο πολύ εκεί που θα ξεχάσεις το δόντι σου...

3 lonarid????? Και κρατιέσαι ακόμη ?? Τι κομμάντο είσαι......

Reaction score
4
Εδωσα ηδη παραγγελεια:cool_4:

3 lonarid????? Και κρατιέσαι ακόμη ?? Τι κομμάντο είσαι......
Βρε γιωργη αυτη ειναι η γκαντεμια να μην σε πιανουν αυτα.
Δυο φορες χρειαστηκε να κανω ολικη ναρκωση και τις 2 ξυπνησα μετα απο λιγο..wall_1

Reaction score
14
Εδωσα ηδη παραγγελεια:cool_4:

Βρε γιωργη αυτη ειναι η γκαντεμια να μην σε πιανουν αυτα.
Δυο φορες χρειαστηκε να κανω ολικη ναρκωση και τις 2 ξυπνησα μετα απο λιγο..wall_1

Τι είπες τώρα.......:respect:

προς reguna: βάλε νερό στην Ίρμα !!! το ΄σκασες το σκυλί !!!
Και πάρ'το λίγο μαζί σου άκαρδε...:crazy_1:

Reaction score
1
Πέρασα από μία παρόμοια φάση , και εμένα στραβός ήταν ο επάνω αριστερά , αλλά μόλις με πόνεσε , τρέχω στο Οδοντίατρο και του λέω βγάλτο !!! Την επόμενη το πρωί πάω το βγάζω ... Ο οδοντίατρος είχε μείνει με το κεφάλι στραβό , και με ρωτούσε "δεν θέλεις να περιμένουμε λίγο ακόμα;"

Ποια η συμβουλή μου; Οταν πονάει κάτι , το κόβεις αμέσως ... Αλλιώς ή τραβάει σε μάκρος ο πόνος ή εθίζεσαι στα χάπια ...

ΥΓ ούτε ακτινογραφίες , ούτε ράμματα, ούτε τίποτα ... Η πληγή έκλεισε σε 6 ώρες και το βαμβάκι το είχα 3 μέρες , στην εβδομάδα πάνω πάω οδοντίατρο, όλα καλά , εκτός από την αίσθηση της ΜΕΓΑΛΗΣ τρύπας ...

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Ποια η συμβουλή μου; Οταν πονάει κάτι , το κόβεις αμέσως ... Αλλιώς ή τραβάει σε μάκρος ο πόνος ή εθίζεσαι στα χάπια ...
Αυτή τη συμβουλή πάντως κρατήστε την όλοι για γενική χρήση...

Reaction score
0
Απάντηση: Ποναω ...βοηθεια....!!!!

Περαστικά ψείρα.......:-( .....εγώ προσωπικά σε καταλαβαίνω απόλυτα.......μπορεί να μην πέρασα παρόμοια περίπτωση αλλά είχα σπάσει το πόδι μου πέρσι σε 4 διαφορετικά σημεία(ταυτόχρονα)........και καταλαβαίνω τι θα πεί πόνος(ειδικά πριν από την εγχείριση)..........:crazy_1:............πάντως τα δύσκολα πέρασαν αφού έκανες την εγχείριση......:cool_4: ...............πάντως προσπάθησε να παίρνεις όσο το δυνατόν λιγότερα χάπια.......:neutral:

Reaction score
1
Απάντηση: Ποναω ...βοηθεια....!!!!

'Εχοντας τραβήξει απίστευτους πόνους με τα δόντια μου,λόγω κακής πάστας-περιοδοντίτιδες,απονευρώσεις,εξαγωγές σε γναθοχειρουργούς,έχω δοκιμάσει τα πάντα.Lonarid,Niflamol,Ponstan,Απιρίνες,Brufen,Mesulid (που θεωρείαι και το περισσότερο ισχυρό απ' όλα).
Όσο και να σου φανεί απίστευτο,αυτό που με ηρεμούσε γρήγορα αλλά με σχετικά
μικρή διάρκεια ηρεμίας ήταν το Depon,φυσικά 2 χάπια.
Κουράγιο και ο πόνος της εξαγωγής έχει λήξη.

Reaction score
0
Φίλτατε, το έχω περάσει και δεν μπορώ να πω πως ήταν καλή εμπειρία πριν αλλά και μετά την αφαίρεση... πέρασα αρκετά μεγάλο saga με ελαφρύ μόνιμο πρύξιμο το οποίο οφειλόταν στο ότι δεν έτριβα τα δόντια μου αρκετές μέρες μετά την επέμβαση γιατί πονούσε η περιοχή και δημιουργήθηκε σοβαρή φλεγμονή.
Δεν θέλω να σε τρομάξω προς Θεού, αλλά πριν την επέμβαση κάνε τα εξής για να μην την πάθεις σαν εμένα:
Μην φας τίποτα ινώδες (π.χ. κρέας) για 2 μέρες.
Να τρίβεις τα δόντια σου 3 φορές τη μέρα συν στοματικό διάλυμα.
Απέφυγε οποιοδήποτε σάκχαρο και κολλώδεις ουσίες.
Μετά την επέμβαση όταν βγάλεις το βαμβάκι, μην αφήσεις με ΤΙΠΟΤΑ να περάσει μέρα χωρίς στοματικό διάλυμα και το συντομότερο δυνατό άρχισε ξανά συστηματικό βούρτσισμα με μαλακή οδοντόβουρτσα.
Σε γενικές γραμμές, το παν είναι να μην μολυνθεί η περιοχή της τρύπας που αφήνει η εξαγωγή, ο οποία είναι επιρρεπής σε μολύνσεις για περίπου ένα μήνα μετά την επέμβαση.
Όσο για το μόνιμο πρίξημο, σιγά σιγά, ευτελίζεται... (πέρασαν 8 μήνες).
Good luck και μην το αφήσεις γιατί δεν θες να ξέρεις πόσο χειρότερα είναι τα πράγματα τότε.

Reaction score
2
Ψειρας εμενα βγαινει ΕΝΤΕΛΩΣ οριζοντια ο φουστης και εχω τρομοκρατηθει... Μπορεις εκτος απο το voltaren να τρως απειρα παγωτα μεχρι να σκασεις! Που θα παει, τοσο παγωμενο, καποια στιγμη θα χασεις την αισθηση...

Reaction score
7
Εχει απόλυτο δίκιο. Voltaren ή messulid. Η γνώμη μου είναι επίσης να πηγαίνεις κάθε 2 ημέρες να σου αλλάζει γάζα μέσα στην τρύπα που έχει μείνει από το δόντι. Ενα δεν έχει βάλει να σου βάλει, για να μην μπαίνουν τροφές. Ετσι θα αποφύγεις έναν ενδεχόμενο υποτροπιασμό σε οστεοτίτιδα της γνάθου. Το είχε πάθει η γυναίκα μου και τρέχαμε 15 ημέρες μέχρι να περάσει.
Πάντως συνήθως πονάει για 3~4 ημέρες.

Reaction score
0
Αντιφλεγμονώδη έχουν την καλύτερη δράση εκεί!!!!

Δηλαδή:

Voltaren 75mg retard σε δόση 1 ανα 12ωρο!!
ή Voltaren Active-Go 50 mg ίδια δόση!
ή Xefo 8mg ίδια δόση (πιό ήπιο)!!!!

(όλα τα ανωτέρω αν δεν είσαι αλλεργικός και δεν έχεις σοβαρό πρόβλημα με το στομάχι σου)!!!
Ζήτησε σκληρά ναρκωτικά και το Xefo είναι όντως οπιούχο αν θυμάμαι σωστά. Πάντως το παίρνεις μόνο με συνταγή και στο φαρμακείο σε κοιτάνε λίγο περίεργα αν το ζητήσεις χωρίς. :happy_8:
Κουράγιο Pseira, είχα κι εγώ άσχημη εμπειρία με φρονιμίτες (τόσο που τους άλλους δύο δεν έχω πάει να τους βγάλω, τρία χρόνια τώρα και πάλι τα ίδια θα έχω) ο πόνος κρατάει 3-4 μέρες τουλάχιστον.
Απ' ό,τι θυμάμαι εγώ είχα πλακωθεί στα Bruffen, γ@μ@το παυσίπονο.

Reaction score
1
Καλά μόνο εγώ την έβγαλα χωρίς παυσίπονο; Δεν μου αρέσει να πονάω , αλλά φοβάμαι και τον εθισμό ...

Reaction score
4
Thanks παιδες για τις συμβουλες και το ενδιαφερον.:cool_4:
Ηδη σημερα ειμαι καλυτερα αν και το πριξιμο εχει διπλασιαστει.

Reaction score
51
spresv said:
Ψειρας εμενα βγαινει ΕΝΤΕΛΩΣ οριζοντια ο φουστης και εχω τρομοκρατηθει...
Εσύ μην ανησυχείς παλικάρι μου....Είναι boxer το δικό σου......:cool_4: :cool_4:

pseiras said:
Thanks παιδες για τις συμβουλες και το ενδιαφερον.:cool_4:
Ηδη σημερα ειμαι καλυτερα αν και το πριξιμο εχει διπλασιαστει.
Tέλος καλό όλα καλά.....:crazy_3: :cool_4:
Να ελέγξεις το πρήξιμο......ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΑΤΟ......:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.119
Members
38.654
Νεότερο μέλος
panaplio