Διαδοχες (καρα-ασχετες) (moved)

Status
Not open for further replies.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Κανένας δεν θα ήθελε να μεγαλώσει ένα παιδί που θα ενεργούσε με τέτοιο τρόπο όπως ο Τσαρουχάς και ο Λαζάρου.
Αυτό το απλό πράγμα εννοούσα κύριε Τσαρουχά και όχι αυτό που γράφεις.
To "κανένας" από πού το συμπεραίνεις, Κωνσταντίνε?

Reaction score
3
Απάντηση: Διαδοχες (καρα-ασχετες) (moved)

Φαίνεται Μαρία, ότι δεν έχεις προσέξει, τον τρόπο με τον οποίο απαντάνε τα συγκεκριμένα άτομα σε ποστ δικά μου.
Τώρα για το "κανένας" δεν νομίζω ότι χρειάζεται περαιτέρω εξήγηση.
Εσένα θα σου άρεσε να είχες ένα παιδί που να αντιδρά με αυτόν τον τρόπο;

Reaction score
3

Και εξάλλου Μαρία, αν κοιτάξεις το πρώτο ποστ το δικό μου, δεν έχει καμία αιχμή για όσους έχουν διάδοχες καταστάσεις ούτε κάτι το υπονοούμενο.
Δεν σου κάνει εντύπωση όμως η συνέχεια από τα ίδια πάντα άτομα και ειδικά με τον τρόπο που γράφουν;

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Μήπως κι εσύ είσαι προκλητικός, και ενίοτε ακραίος, στις διατυπώσεις σου?
Μήπως όταν δεν συμβαίνει το παραπάνω και διατυπώνεις τις απόψεις σου με μετριοπάθεια και αντιμετωπίζοντας διαλλακτικά τον αντίλογο, δεν σε ενοχλεί κανένας?

Εσένα θα σου άρεσε να είχες ένα παιδί που να αντιδρά με αυτόν τον τρόπο;
Μια και ρωτάς, εμένα αυτό που δεν θα μου άρεσε θα ήταν να είχα ένα παιδί που να επικαλείται τον Καιάδα, έστω και γι' αστείο... Αλλά ακόμα και τοτε, δεν θα επέλεγα τον Καιάδα γι' αυτό, ούτε πριν, ούτε αφού γεννηθεί. Και να μην είχα τίποτα για να το καμαρώσω, πάλι το ίδιο θα το αγαπούσα.

Reaction score
3

Δεν νομίζω ότι προκάλεσα εγώ κανέναν, ούτε είμαι ακραίος όταν λέω τη γνώμη μου.
Μάλλον δεν έχεις προσέξει αρκετά τα δικά μου ποστ και σε παρασύρει το ύφος των άλλων.
Όσο για το παιδί που λες ότι δεν θα σου άρεσε να επικαλείται τον Καιάδα ούτε για αστείο, μην το λες. Γιατί αν ήσουν στη θέση μου με τον γείτονα θα τον είχες στείλει σίγουρα εκεί.
Μακάρι ο ντρημ να έδειχνε την ίδια ευθιξία και να μετέφερε και τα ποστ των άλλων σε άλλο θέμα. Αλλά βλέπεις μόνο εγώ σας φταίω πάντα.
Τα στραβά των άλλων δεν σας συμφέρουν. Ο ένας περισσεύει πάντα, έτσι δεν είναι;
Δεν πειράζει, σύντομα θα υπάρχουν εξελίξεις και άσχημες για μερικούς από εδώ μέσα, σύντομα.

Reaction score
5
Δεν είσαι ακραίος οταν λες "Αν ειχα παιδί σαν τον Τσαρουχα ή τον Λαζάρου θα το πέταγα στον Καιάδα" ;;;

Όσο για τις άσχημες εξελίξεις δεν νομίζω οτι είσαι σε θέση να προκαλέσεις καμία άσχημη εξέλιξη εδω μέσα. Ούτε εγώ, ούτε κανείς μας.

Και τέτοιες απειλές να τις κρατάμε λίγο περιορισμένες γιατί ο τσαμπουκάς δεν βγήκε καλός σε κανέναν και ποτέ...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Re: Απάντηση: Διαδοχες (καρα-ασχετες) (moved)

Δεν νομίζω ότι προκάλεσα εγώ κανέναν, ούτε είμαι ακραίος όταν λέω τη γνώμη μου.
Μάλλον δεν έχεις προσέξει αρκετά τα δικά μου ποστ και σε παρασύρει το ύφος των άλλων.
Όσο για το παιδί που λες ότι δεν θα σου άρεσε να επικαλείται τον Καιάδα ούτε για αστείο, μην το λες. Γιατί αν ήσουν στη θέση μου με τον γείτονα θα τον είχες στείλει σίγουρα εκεί.
Μακάρι ο ντρημ να έδειχνε την ίδια ευθιξία και να μετέφερε και τα ποστ των άλλων σε άλλο θέμα. Αλλά βλέπεις μόνο εγώ σας φταίω πάντα.
Τα στραβά των άλλων δεν σας συμφέρουν. Ο ένας περισσεύει πάντα, έτσι δεν είναι;
Δεν πειράζει, σύντομα θα υπάρχουν εξελίξεις και άσχημες για μερικούς από εδώ μέσα, σύντομα.
Δεν εχεις δικιο,κανεις δεν περισσευει αλλα οταν πηγαινεις παντα κοντρα καποια στιγμη θα υποστεις τις συνεπειες.
Οσο για τις ΄''ασχημες εξελιξεις για μερικους'' νομιζω πως δεν χωρανε απειλες στο AVSITE!

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Απάντηση: Διαδοχες (καρα-ασχετες) (moved)

Δεν εχεις δικιο,κανεις δεν περισσευει αλλα οταν πηγαινεις παντα κοντρα καποια στιγμη θα υποστεις τις συνεπειες.
Οσο για τις ΄''ασχημες εξελιξεις για μερικους'' νομιζω πως δεν χωρανε απειλες στο AVSITE!
Κι όταν οι κάποιοι άλλοι πηγαίνουν κόντρα σε μένα (βλέπε δημόσιο), γιατί από κει αρχίζει το κακό, τι συνέπειες θα υποστούν; Μπα, τίποτα, έχουν άσυλο έτσι δεν είναι;
Όσο για τις "άσχημες εξελίξεις για μερικούς" ποιός σας είπε ότι είναι απειλή δικιά μου; Επειδή το έγραψα εγώ;
Λάθος, υπάρχουν κι αυτοί που βλέπουν. Κι όσο κι αν κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν να συνεχίζουν να καταφέρονται εναντίον μου, αυτοί που βλέπουν και παρατηρούν, κάποια στιγμή θα ενεργήσουν, γιατί απλά θέλουν το site για ολους και όχι μόνο για μερικούς ! ! !
Ποιοί είναι αυτοί που βλέπουν; Ε, εσείς τους ξέρετε καλύτερα από μένα.

ΥΓ. Πριν λίγο καιρό, έιχα γράψει ένα θέμα "Ορισμένες Αποφάσεις", το προσπεράσατε χωρίς να δώσετε σημασία, για ξαναδιαβάστε το παρακαλώ και θα καταλάβετε πολλά, μια και νομίζετε ότι άλλαξα και δεν ήμουν αυτός που ήμουν.

Και σε τελική ανάλυση, άν δεν θέλουν κάποιοι την ύπαρξή μου πλέον ως μέλος, είτε είναι ο Αντρέας, είτε είναι και το πιό νεότερο μέλος, καλό είναι να το πουν ευθέως.
Οι "παράπλευρες ενέργειες" δίνουν άσχημη εικόνα στη σελίδα.

Reaction score
164
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Διαδοχες (καρα-ασχετες) (moved)

Κι όταν οι κάποιοι άλλοι πηγαίνουν κόντρα σε μένα (βλέπε δημόσιο), γιατί από κει αρχίζει το κακό, τι συνέπειες θα υποστούν; Μπα, τίποτα, έχουν άσυλο έτσι δεν είναι;
Δηλαδή τι συνέπειες θα μπορούσε να υποστεί κάποιος, ή στην περίπτωσή μας κάποιοι, επειδή διαφωνούν μαζί σου; Δεν κατάλαβα; Ποιός νομίζεις ή τι νομίζεις ότι είσαι; Ο Πάπας; Λες ό,τι λες, δικαίωμά μου να διαφωνήσω. Ζήτησε κανένας κυρώσεις για εσένα όταν προκαλείς για καυγά; Σου έκανε παρατήρηση κανένας όταν πετάχτηκες σε άσχετο, και πολύ ωραίο θέμα, για να πεις ότι "Άμ περιμένετε από μένα.......σωθήκατε!". Νομίζεις ότι περίμενε κανένας από εσένα; Ή από εμένα; Απλά ήθελες να προκαλέσεις, το παραδέχτηκες, εμμέσως πλην σαφώς.

Όσο για τις "άσχημες εξελίξεις για μερικούς" ποιός σας είπε ότι είναι απειλή δικιά μου; Επειδή το έγραψα εγώ;
Λάθος, υπάρχουν κι αυτοί που βλέπουν. Κι όσο κι αν κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν να συνεχίζουν να καταφέρονται εναντίον μου, αυτοί που βλέπουν και παρατηρούν, κάποια στιγμή θα ενεργήσουν, γιατί απλά θέλουν το site για ολους και όχι μόνο για μερικούς ! ! !
Ποιοί είναι αυτοί που βλέπουν; Ε, εσείς τους ξέρετε καλύτερα από μένα.
Ναι, θα ενεργήσουν γιατί κλαψουρίζεις όλη την ώρα... 42 χρονών μαντράχαλος. Μια γιατί έφαγες χυλόπιτα, μια προσβάλεις τις κοπέλες, μια γιατί τα βάζουμε με το δημόσιο, μια γιατί δεν περιμένουμε από εσένα διάδοχο, μια για το video, μια γιατί τα άλλα παιζάκια έχουν πιο καλή κάμερα... Αμάν πια. Κανείς δεν έχει κάτι εναντίον σου. Πιστεύεις ότι είσαι το κέντρο του κόσμου και όλοι τα έχουν κανονίσει εναντίων σου; Ούτε εσύ είσαι το κέντρο, όχι του κόσμου, αλλά ούτε του site, ούτε εγώ, ούτε κανένας άλλος. Χαλάρωσε και απόλαυσέ το.

ΥΓ. Πριν λίγο καιρό, έιχα γράψει ένα θέμα "Ορισμένες Αποφάσεις", το προσπεράσατε χωρίς να δώσετε σημασία, για ξαναδιαβάστε το παρακαλώ και θα καταλάβετε πολλά, μια και νομίζετε ότι άλλαξα και δεν ήμουν αυτός που ήμουν.
Σκέφτηκες ποτέ ότι το προσπεράσαμε γιατί δεν μας ενδιέφερε καθόλου; Ότι κανένας δεν νιάστηκε για τις προγραμματικές σου δηλώσεις; Ότι κανείς μπορεί να μην έδωσε σημασία;

Στο ξαναλέω, χαλάρωσε και απόλαυσέ το. Διάβασε τα όσα έχεις γράψει με καθαρό μάτι.
Πώς θα σου φαινόταν κάποιος που σκίζει τα ρούχα του επειδή τσουβαλίαζουμε τους ΔΥ και μετά βγαίνει και λέει ότι όλες οι γυναίκες είναι σκάρτες; (εκτός από τη μάνα του βέβαια).
Και στη γιορτή κανένας δεν θα τα βάλει μαζί σου. Αλλά μην απορήσεις αν δεν σου δίνουν σημασία. Ή αν τσιγκλίσεις και βρεθείς στη θάλασσα (χιούμορ ήταν το τελευταίο, δεν σε απειλώ. Και δηλώνω ευθαρσώς ότι εγώ δεν πρόκειται να σε ρίξω. Ούτε και να σε σώσω όμως :happy_8: )

Και σε τελική ανάλυση, άν δεν θέλουν κάποιοι την ύπαρξή μου πλέον ως μέλος, είτε είναι ο Αντρέας, είτε είναι και το πιό νεότερο μέλος, καλό είναι να το πουν ευθέως.
Οι "παράπλευρες ενέργειες" δίνουν άσχημη εικόνα στη σελίδα.
Γιατί να μην σε θέλουμε για μέλος; Εδώ έχουμε μαζευτεί τόσοι και τόσοι, εσύ θα μας χαλάσεις;

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Διαδοχες (καρα-ασχετες) (moved)

........
Γιατί να μην σε θέλουμε για μέλος; Εδώ έχουμε μαζευτεί τόσοι και τόσοι, εσύ θα μας χαλάσεις;
Αυτό που έχω τονίσει, έφτανε :crazy_3: . Τα λέει όλα "happy_1" , τα υπόλοιπα τσάμπα κουράστηκες και τα έγραψες.

Reaction score
1
Και ως γνωστον, οποιος κατουραει στη θαλασσα το τρωει στο αλατι. :happy_9:

Status
Not open for further replies.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος