Πιλοτικό πρόγραμμα IPTV από την ΟΤΕΝΕΤ

Reaction score
4.741
Πήρε αύξηση τώρα παίρνει 36.000 το μήνα για την ομορφιά του και την φοβερή στρατηγική για τέλειες υπηρεσίες και μηδενική διαφθορά.

αααα και σε ερώτηση στην βουλή ο υπ. οικονομικών τον υποστήριξε λέγοντας ότι κατάφερε να πάει πολύ μπροστά τον οτε !!!!!!! Για άλλον λέμε μήπως???

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Γκαμ….:mad_3: :mad_3: :mad_3: :mad_3: :mad_3: :mad_3: την τύχη μου, μερικά τετράγωνα ποιο πέρα ένας γνωστός παίζει κανονικά.

Ερώτηση, παίζει τίποτα περίεργο μεταξύ ΟΤΕ και OTENET;;;;;;;

Reaction score
14
Τώρα να γκρινιάξω πάλι;;;

Τα 25.000 Ευρώ το μήνα γιατί τα παίρνει ο Βουρλούμης;;;;

Να σου απαντήσω Χρήστο.

Για να ανέχεται και να αντιπαρέρχεται τον κάθε άσχετο πολιτικάντη που έχει άποψη για το πως
θα έπρεπε να λειτουργεί ο ΟΤΕ.

Επίσης για να παίζει ξύλο καθημερινά με τους εργατοπατέρες.

Τέλος γιατί παίζει το κεφάλι του κορώνα-γράμματα στο πεδίο της βρώμικης μάχης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Να σου απαντήσω Χρήστο.

Για να ανέχεται και να αντιπαρέρχεται τον κάθε άσχετο πολιτικάντη που έχει άποψη για το πως

Τέλος γιατί παίζει το κεφάλι του κορώνα-γράμματα στο πεδίο της βρώμικης μάχης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.
Τα αποτελέσματά του δεν τον δικαιώνουν δυστυχώς...

Το μόνο που έχει πετύχει είναι να ανταγωνίζεται ΑΘΕΜΙΤΑ τους Ιδιωτικούς παρόχους... αυτό το κάνανε και μόνοι τους οι εργαζόμενοι στον ΟΤΕ χωρίς τις υψηλές εντολές του συγκεκριμένου...

Reaction score
4.741
Να σου απαντήσω Χρήστο.

Μα αν ήξερε πως έπρεπε να λειτουργεί ο ΟΤΕ θα είχε ήδη τις καλύτερες προσφορές σαν εταιρεία και τους πιο χαρούμενους υπαλλήλους.

Ξύλο με τους εργατοπατέρες παίζει όντως , αλλά όχι για το καλό του ΟΤΕ και του κράτους , αλλά για την τσεπούλα την δικιά του και μαζί κάποιων υπουργών και άλλων "αντιπάλων" που πληρώνουν για να προωθεί τραγικές αποφάσεις για τον ΟΤΕ.
Το κεφάλι του δεν το παίζει κορώνα γράμματα.Ξέρει ότι όσο είναι αυτή η κυβέρνηση (τα αφεντικά του δηλαδή) δεν τον διώχνουν γιατί ότι κάνει το κάνει πρώτα με την έγκριση τους.

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Πιλοτικό πρόγραμμα IPTV από την ΟΤΕΝΕΤ

Τώρα να γκρινιάξω πάλι;;;

Τα 25.000 (ή 35000) Ευρώ το μήνα γιατί τα παίρνει ο Βουρλούμης;;;;
Εάν κάποιος γνωρίζει:
πόσο αμείβεται ο κατέχων την αντίστοιχη θέση στη Forthnet;:sad:
Το γνωρίζω ότι στις ιδιωτικές εταιρίες αυτά μένουν κρυφά και ότι ένα μεγάλο μέρος της αμοιβής του έχει τη μορφή bonus;-), αλλά και διάφορων άλλων γκρίζων ή και μαύρων μεθόδων, όμως τόσους ρουφ έχει το forum όλο και κάποιος θα γνωρίζει. :happy_9:

Προσωπικά έχω μια ιδέα, αλλά θα ήθελα να τη διασταυρώσω.

Reaction score
4.741
Ακόμη και να παίρνει αντίστοιχα η και παραπάνω νομίζω ότι τα αξίζει αν αναλογιστεί κανείς την πορεία της 4νετ στις τηλεπικοινωνίες και από που ξεκίνησε και αντίστοιχα του ΟΤΕ

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Πιλοτικό πρόγραμμα IPTV από την ΟΤΕΝΕΤ

Ακόμη και να παίρνει αντίστοιχα η και παραπάνω νομίζω ότι τα αξίζει αν αναλογιστεί κανείς την πορεία της 4νετ στις τηλεπικοινωνίες και από που ξεκίνησε και αντίστοιχα του ΟΤΕ
Έλα που νομίζω ότι παίρνει ποοοοοοοοολύ λιγότερα.
Για τα άλλα που παίρνει δεν ξέρω;-)

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Re: Απάντηση: Re: Πιλοτικό πρόγραμμα IPTV από την ΟΤΕΝΕΤ

Καθαρά + μπόνους + μαύρα + αυτοκίνητο κλπ δεν πρέπει να ξεπερνά τις 8-10.000 το μήνα...

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πιλοτικό πρόγραμμα IPTV από την ΟΤΕΝΕΤ

Καθαρά + μπόνους + μαύρα + αυτοκίνητο κλπ δεν πρέπει να ξεπερνά τις 8-10.000 το μήνα...
Κοίτα Χρήστο και οι δικές μου πληροφορίες ήταν για γύρω στα 6 με 8 χιλιάρικα καθαρά και μου φάνηκαν πολύ λίγα.
Δε γνωρίζω τι ισχύει σε αυτό το κομμάτι της αγοράς αλλά από γνωστούς μου, αρκετά αξιόπιστους, στελέχη μεγάλων ιδιωτικών εταιριών (ο ένας είναι στη Forthnet), έχω πληροφορηθεί ότι οι αμοιβές των υψηλόβαθμων-κομματικών στελεχών του Δημοσίου είναι πολύ υψηλότερες από τις αντίστοιχες των δικών τους. Ακόμα μου έλεγαν πως κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσει το παραμύθι ότι στο δημόσιο παίρνουν τόσα όσα και οι συνάδελφοί τους στον ιδιωτικό τομέα.
Πιστεύω ότι εσύ τα γνωρίζεις καλύτερα και αν μπορείς πληροφόρησέ μας.:happy_4:

Reaction score
4.741
Re: Απάντηση: Re: Πιλοτικό πρόγραμμα IPTV από την ΟΤΕΝΕΤ

Ο Μιστερ ΟΤΕ όμως είναι παληκάρι και όλα τα δαμάζει.

Reaction score
0
Καλησπέρα παίδες. Προσπαθώ να συνδέσω τον αποκωδικοποιητή με την καινούργια μου Samsung LE26R86B και δεν γίνεται τίποτα. Στο κανάλι av, μου γράφει χωρίς σήμα. Είναι δυνατόν να μην είναι συμβατά; Καλώς σας βρήκα και ευχαριστώ προκατοβολικά. :cool_4:

Reaction score
6
Χμμμ... νομίζω ότι το ίδιο ακριβώς έκανε και στον gkontoleta και του είπαν να τον επιστρέψει για να τον αλλάξουν (επείδη μάλλον είχε πρόβλημα!), αλλά τελικά ανακαλύψανε ότι το πρόβλημα ήταν στο dslam που δεν πέρναγε τα iptv data (δες προηγούμενα post) και ...του ακυρώσανε το beta-testing...!!!
Ελπίζω εσύ να φανείς πιο τυχερός...!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.943
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm