Κατηγορια νεα προιοντα/προσφορες καταστηματων

Reaction score
10
Θα ηθελα να κανω μια παρατηρηση σχετικα με την κατηγορια νεα προιοντα.

Κατ αρχην, ευχαριστω που μας δινετε ενα χωρο και ενα βημα για την παρουσιαση των προιοντων μας και των προσφορων μας.

Παρ ολα αυτα θα προτιμουσα αυτος ο χωρος να ηταν αποκλειστικα για εμπορους, με ταυτοτητα ελεγμενη απο τους διαχειριστες, για την καλυτερη και ασφαλεστερη ενημερωση ολων.

Επισης πιστευω οτι τα θεματα αυτης της κατηγοριας πρεπει οπως το λεει και ο τιτλος της, να αναφερονται γυρω απο...Παρουσιάσεις συσκευών εικόνας & ήχου και ειδικές προσφορές από εισαγωγείς ή εμπόρους.
Καλα ειναι τα ρολογια αλλα πιστευω οτι δεν ειναι λογικο να βρισκονται εδω.

Γνωριζω πολυ καλα οτι, περα απο την ενημερωση με τα νεα προιοντα μας και τις προσφορες μας, ειναι φυσικη και η εμεση διαφημιση, αφου τα πουλαμε...απλα θα ηθελα αυτο το χωρο η καποια υποκατηγορια του μονο για μας.

Ευχαριστω,
Αποστολος Τολιοπουλος

Reaction score
0
Απάντηση: Κατηγορια νεα προιοντα/προσφορες καταστηματων

Παρ ολα αυτα θα προτιμουσα αυτος ο χωρος να ηταν αποκλειστικα για εμπορους, με ταυτοτητα ελεγμενη απο τους διαχειριστες, για την καλυτερη και ασφαλεστερη ενημερωση ολων.
Συμφωνώ και επαυξάνω.....:cool_4: ..........η τουλάχιστον από τον Συντονιστή της κατηγορίας......στην συγκεκριμμένη περίπτωση δηλαδή από τον Γενικό....... :happy_6:

GTX

Reaction score
39
Εμένα θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω. Το βρίσκω λίγο τραβηγμένο σε ένα ελεύθερο φόρουμ να υπάρχει κατηγορία αποκλειστικά για εμπόρους, πολλοί θα βρούν υπερβολή ακόμα και τη δυνατότητα που δίνεται σε εμπόρους να βάζουν τις προφορές τους.

Από την άλλη θα μου φαινόταν λογικό η κατηγορία ίσως να χωριστεί σε 2 υποκατηγορίες. Μία για προϊόντα εικόνας ήχου και μια για όλα τα υπόλοιπα (βλέπε ρολόγια κτλ).

Αυτά που λέω είναι απλά η άποψη μου και πάντα καλοπροαίρετα :cool_4:

Reaction score
10
Εμένα θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω. Το βρίσκω λίγο τραβηγμένο σε ένα ελεύθερο φόρουμ να υπάρχει κατηγορία αποκλειστικά για εμπόρους, πολλοί θα βρούν υπερβολή ακόμα και τη δυνατότητα που δίνεται σε εμπόρους να βάζουν τις προφορές τους.

Από την άλλη θα μου φαινόταν λογικό η κατηγορία ίσως να χωριστεί σε 2 υποκατηγορίες. Μία για προϊόντα εικόνας ήχου και μια για όλα τα υπόλοιπα (βλέπε ρολόγια κτλ).

Αυτά που λέω είναι απλά η άποψη μου και πάντα καλοπροαίρετα :cool_4:
Αγαπητε GTX,
Σαν απλο μελος του ελευθερου AvSite , προτιμω να ξερω οτι αυτος που μας λεει τοσα και τοσα για τα Oppo π.χ. οτι ειναι ο αντιπροσωπος , ο εισαγωγεας η ο εμπορος, για να μπορω να κρινω και να κοστολογω και τις κριμενες διαφημησεις αλλα και την αποψη του σε τεχνικα θεματα.
Ειναι καλυτερο ο χρηστης να βλεπει τους εμπορους εμφανεις στη κατηγορια τους , παρα κρυμενους πισω απο ενα user name.
Εγω δεν το βλεπω υπερβολη ,απλα , εχε εμας τους εμπορους στο δωματιο μας και κοβε καθε προσπαθεια διαφημησης η παραπλανησης απο οποιαδηποτε αλλη κατηγορια.
Γιατι οι κακοι εντος εισαγωγικων, αυτο που θελουν να περασουν θα το περασουν και ανωνυμα.
Θα ηταν ωραιο να μπαινω με το παλιο μου user name : grapollo και να κανω promotion στα προιοντα μου ?
Καλυτερα να εχει τη δυνατοτητα ο εμπορος να λεει απ ευθειας οτι κανει προσφορα , παρα ενα ανωνυμο ταχα μου μελος να βγαινει και να λεει....πηγα στο ταδε μαγαζι και εχει τις ταδε προσφορες.
Και η δικη μας θεση ειναι δυσκολη, οταν θελουμε να γραψουμε κατι σε ενα τοπικ, οπου καποιος ζηταει βοηθεια και πληροφοριες για ενα προιον, που μπορει καποιος απο μας να εμπορευεται. Δυο και τρεις φορες διαβαζω τι εχω γραψει, μην αφησω τη παραμικρη υπονοια οτι το δικο μου πραγμα ειναι πιο καλο απο τα αλλα.

GTX

Reaction score
39
Συγγνώμη δεν το έγραψα σωστά εγώ.
Η διαφωνία μου είναι ως προς το αποκλειστικό της κατηγορίας σε εμπόρους και όχι ως προς την επιβεβαίωση των στοιχείων κάποιου εμπόρου, σε αυτό το σημείο έχεις δίκιο και ίσως θα ήταν καλό να γίνει κάτι.

Reaction score
0
Απάντηση: Κατηγορια νεα προιοντα/προσφορες καταστηματων

Εφόσον είμαστε av site, θα ήθελα να υπάρχουν προσφορές και παρουσιάσεις νέων προϊόντων, μόνο απ τα καταστήματα-αντιπροσωπείες του χώρου του AV.
Αν το κάνουμε παζάρι, βράστε όρυζα!!!

Reaction score
5
Free-For-All ΝΑΙ!

Αλλα αυτό που είπε ο Απόστολος ειναι ακομα πιο πολυ "ΝΑΙ"!

Να ξέρουμε οτι αυτός που μας το παρουσιάζει, τι ειναι και τι ακριβώς κανει!

VG

Reaction score
0
Το να ελεγχει το avsite την ταυτοτητα των μελων αυτης της κατηγοριας ειναι θεμιτο (πχ να πιστοποιει οτι ο oppohellas ειναι αυτος που λεει),αλλα απο εκει και περα δεν βλεπω γιατι να κλειδωσει για τους αλλους,πρεπει να μπορουμε να πληροφορουμε για τυχον ενδιαφερουσες προσφορες

Reaction score
0
Στα γρήγορα που το σκέφτηκα , Θεωρητικά μου ακούγεται ενδιαφέρον, αλλά δεν πιστεύω να υπάρξει μεγάλη συμμετοχή από επαγγελματίες ώστε να έχει νόημα.

Λογικό οι έμποροι να θέλουν ένα μέρος για να διαφημίζουν τα προϊόντα και τις προσφορές τους , αλλά και να μην ερχόμαστε όλοι σε δύσκολη θέση όπως μπορεί να γίνει στο ελέυθερο forum .
Και για εμάς λογικά θα ήταν καλό αν υπήρχαν αρκετοί, αφού έτσι θα είχαμε καλύτερη ενημέρωση.

Φτάνει να είναι ξεκάθαρο... ενώ στις υπόλοιπες κατηγορίες η κριτική στα προϊόντα που παρουσιάζονται θα παραμείνει ελεύθερη.

Reaction score
62
Κι εμένα μου φαίνεται λογικό, εφόσον είναι AV forum, να παρουσιάζονται προϊοντα, γύρω απο το θέμα που διαπραγματεύεται...

Reaction score
10
Το να ελεγχει το avsite την ταυτοτητα των μελων αυτης της κατηγοριας ειναι θεμιτο (πχ να πιστοποιει οτι ο oppohellas ειναι αυτος που λεει),αλλα απο εκει και περα δεν βλεπω γιατι να κλειδωσει για τους αλλους,πρεπει να μπορουμε να πληροφορουμε για τυχον ενδιαφερουσες προσφορες
Αγαπητε VG,
δεν ανεφερα πουθενα ουτε ζητησα να κλειδωσει τιποτε.
Απλα υπαρχει μια διαφορα αναμεσα μας :
Αν εσυ ερθεις και ακουσεις τα Atlantic π.χ. και μπεις το βραδυ στο φορουμ και πεις τη γνωμη σου καλη η κακη , στη κατηγορια home cinema, αυτο θεωρειται αποψη ενος μελους και προσκληση για κουβεντα, ερωτησεις , εντυπωσεις κλπ.
Αν εγω για το ιδιο θεμα, βγω και πω τα ιδια , θεωρειται διαφημιση καραμπινατη και καλα θα κανει ο διαχειριστης να τη σβησει , να μου κανει παρατηρηση η εστω να τη μεταφερει στη κατηγορια που συζηταμε.
Το ιδιο ισχυει με ενα καινουργιο προιον .
Πολυ θα θελα να το ποσταρω σε αλλη κατηγορια με περισσοτερες θεασεις, πρεπει ομως ?

GTX

Reaction score
39
Μήπως να δημιουργηθεί ένα tag για τους εμπόρους οπότε να φαίνεται ξεκάθαρα η διαφορά από ένα απλό μέλος?

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Κατηγορια νεα προιοντα/προσφορες καταστηματων

Μήπως να δημιουργηθεί ένα tag για τους εμπόρους οπότε να φαίνεται ξεκάθαρα η διαφορά από ένα απλό μέλος?
+1

Η άποψη του oppohellas Απόστολου μου μοιάζει λογική και τίμια.

Θεωρώ ότι γενικά το θέμα των εμπόρων σε ένα forum είναι ευαίσθητο.

Επίσης καλό είναι να κοιτάξετε και το θέμα των αγγελιών.

Aν θέλετε να συνεχιστεί η πώληση προϊόντων μέσα από το avsite.gr θα πρέπει να δημιουργηθούν κατηγορίες και να ενταχθεί και κάποιο σύστημα αξιολόγησης των χρηστών (πωλητών και αγοραστών)

Reaction score
10
Στα γρήγορα που το σκέφτηκα , Θεωρητικά μου ακούγεται ενδιαφέρον, αλλά δεν πιστεύω να υπάρξει μεγάλη συμμετοχή από επαγγελματίες ώστε να έχει νόημα.

Λογικό οι έμποροι να θέλουν ένα μέρος για να διαφημίζουν τα προϊόντα και τις προσφορές τους , αλλά και να μην ερχόμαστε όλοι σε δύσκολη θέση όπως μπορεί να γίνει στο ελέυθερο forum .
Και για εμάς λογικά θα ήταν καλό αν υπήρχαν αρκετοί, αφού έτσι θα είχαμε καλύτερη ενημέρωση.

Φτάνει να είναι ξεκάθαρο... ενώ στις υπόλοιπες κατηγορίες η κριτική στα προϊόντα που παρουσιάζονται θα παραμείνει ελεύθερη.
Για να διαφημιζονται με banner μεγαλες εταιρειες του χωρου, παει να πει οτι βλεπουν σοβαρα το AVSite.
Αν και ο χωρος των εταιρειων γινει καλυτερος πιστευω οτι δεν θα ειμαστε δυο-τρεις....

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Μπορεί να γίνει μια υποκατηγορία η οποία θα αφορά μόνον στους εμπόρους. Είναι καλή ιδέα.

- Με το... μαρκάρισμα των εν λόγω φίλων, φυσικά δεν θα συμφωνήσω... :smoking:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.519
Νεότερο μέλος
gperdik