Sony says no to super-sized LCD TV

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Sony says it will not be drawn into a ‘my screen is larger than yours’ shootout with rivals Sharp and Panasonic.

The world’s biggest screen vendors routinely score points off each other by announcing and showing unfeasibly large screens, particularly during the trade show season. But Sony’s president and electronics CEO Ryoji Chubachi has given notice that he’ll peg big screen bragging at 82-inches, arguing there’s little point producing super-large panels. Panasonic has been selling (apparently quite successfully) a 103-inch plasma screen and Sharp has demonstrated a 108-inch prototype LCD.

avzombie.com

Reaction score
5
αφου δε τα παραγει η ιδια και πληρωνει τη σαμσουνγκ... αρα θα τα χρυσοπληρωνει τα "τεραστια" πανελ...
θα ελεγα...
οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια...

φυσικα και θα προτιμαει τα "προβολικα" TV πανελ για τις πολλες ιντσες...
Οποτε οι δηλωσεις του προεδρου αντι για "there's little point" ας ειναι καλυτερα "as we don't produce panels any more... there's little earning point reselling big panels..."

Αλλα τι να λεμε... κλασικη Sony... φρου φρου και κερδος... προσφορα μηδεν!

Reaction score
0
Αν υποψιαστώ ότι ο φίλος τα έχει με την Sony λόγο του xbox και της Ms.... θα πεθααααανωωωω.
(μάλλον ιδέα μου θα είναι, απλά μου φάνηκε τρομερά αστείο)

Reaction score
5
Φιλε μου ξεκολα με το PS3!... Δεν αγορασα ποτε παιχνιδομηχανες και ουτε θα το κανω! Εχω παντα ενα πολυ καλο PC που καλυπτει παντα αναγκες που οι παιχνιδομηχανες ουτε φανταζονται...!

Αλλα, αν βλεπεις κατι λαθος σε αυτο που εγραψα σχολιασε το και πες τη γνωμη σου...

Εχω αποψη για τα consumer προιοντα της Σονυ πολυ πριν βγει το PS1...
Επειδη εσυ τοτε δεν ειχες αγοραστικη αποψη να δεις πως κινειτε η σονυ γενικα και την απεκτησες με την εποχη του PS2 δε σου φταιμε εμεις!

VG

Reaction score
0
Το σιγουρο ειναι οτι αυτη η ιστορια με τις τεραστιες τηλεορασεις δεν μπορει να εχει πολυ μεγαλο κοινο (δεν εχουμε ολοι σαλονι για 50'' και βαλε,ενω καποιοι εχουν και παιδια που θεωρουν την τηλεοραση γκολποστ) ,ενω παραλληλα κοβει μεριδιο αγορας απο τους προβολεις...
Οσο για την ποιοτητα, ουτε στον χειροτερο εφιαλτη μου δεν θα ηθελα να δω στην Ελλαδα τηλεοπτικο σημα σε τετοια TV...

Reaction score
0
Απλά μου έκανε εντύπωση η ευαισθησία σου για την “μηδενική προσφορά” της sony, την στιγμή που είναι γνωστό ότι έχει ρισκάρει πάμπολες φορές στο παρελθόν για να βγάλει νέα ενδιαφέροντα προϊόντα , άσχετα αν δεν πέτυχε πολλές φορές.
(αφήνουμε έξω κονσόλες - BR)

Οπότε υποθέτω την "κατηγορείς" που δεν πρωτοπορεί στις τηλεοράσεις τελευταία!
(δίκιο έχεις , απλά δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα από κανένα.)

ΥΓ
Τεσπα, θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δω να «ξεσπάς» και σε άλλους, όπως την microsoft - xbox - hd-dvd κλπ...

Reaction score
0
Απλά μου έκανε εντύπωση η ευαισθησία σου για την “μηδενική προσφορά” της sony, την στιγμή που είναι γνωστό ότι έχει ρισκάρει πάμπολες φορές στο παρελθόν για να βγάλει νέα ενδιαφέροντα προϊόντα , άσχετα αν δεν πέτυχε πολλές φορές.
(αφήνουμε έξω κονσόλες - BR)

Οπότε υποθέτω την "κατηγορείς" που δεν πρωτοπορεί στις τηλεοράσεις τελευταία!
(δίκιο έχεις , απλά δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα από κανένα.)

ΥΓ
Τεσπα, θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δω να «ξεσπάς» και σε άλλους, όπως την microsoft - xbox - hd-dvd κλπ...
Και εδώ επιτίθενται στην Sony οι εγκάθετοι; Ρε bliz δεν έθιξε το PS3 ο άνθρωπος! Άστον ήσυχο!:happy_9:

Reaction score
0
Ναι το ξεκαθαρίσαμε... ήταν αγανακτισμένος χρήστης που η sony δεν είναι πρωτοπόρος τελευταία στις τηλεοράσεις και κοιτάει μόνο το κέρδος της.

Reaction score
5
ποια αγανακτηση με τη σονυ "βρε" φιλε???
το εχεις καψει τελειως απο τον τελευταιο καυσωνα??? :p

το minidisc μου ειναι σονυ (που αντικατεστησε ενα παλαιοτερο σονυ περσι)... και με εξυπηρετει μια χαρα για τις ηχογραφησεις μου και δε θα το αλλαζα με τιποτα και με κανενα microsoft recorder! :p

Η CRT που εχω σπιτι ειναι μια (πολυ καλη τοτε) σονυ και δε την αλλαζω μεχρι να αλλαξω σπιτι (σεπτεμβρη) που θα παρω μια philips 9632 που ακουγεται οτι θα σκιζει...

Το ολα-σε-ενα προσωρινο ηχοσυστημα 5.1 που εχω ειναι σονυ (που ηταν τελειο για τα λεφτα του) και θα το αντικαταστησει και αυτο (το σεπτεμβρη) ενα σοβαρο ηχοσυστημα...

Το 2ο DVD player μου (που ειναι πλεον στο δωματιο) ειναι σονυ που αντικατασταθηκε απο ενα toshiba λογω ΗDMI οταν τα'παιξε το κιςς...

ποια αγανακτηση με τη σονυ???... εγω αγανακτησα με την ηλιθια ατακα του προεδρου για τις LCD και ειπα... "οσα δε φτανει η αλεπου (εξηγησα στο προηγουμενο ποστ) τα κανει κρεμασταρια"...

Το οτι το PS3 - (γιατι απο εκει πηγαζει η αντιδραση σου σε ολους τους χρηστες εδω μεσα) - ειναι αυτη τη στιγμη ενα πανακριβο, ψιλοαχρηστο, και ασχημο στολιδι για το σαλονι μου... ειναι δικαιολογημενο απο τη μερια μου πολλες φορες και ουδεμια σχεση εχει να κανει με την σονυ!

Το οτι δε μπορεις να δεις εσυ καποια πραγματα αντικειμενικα δε σημαινει οτι ολοι αυτο κανουν... (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΒΟΣ Ο ΓΙΑΛΟΣ...!)

Το PS3 ειναι μαπα και δε φταιει ουτε η σταμπα sony ουτε η σταμπα microsoft ουτε καμια εμπαθεια ή συμπαθεια προς τις δυο... φταινε η ατελειες και η τιμη του!

Για την MS ξεσπαω με το να μην αγοραζω windows... και με το κραξιμο που εριχνα για το xbox1...
το 360 ομως μας αποστομωσε... μια εποχη που καποιοι αλλοι απλα σχεδιαζαν και π@π@ρολογουσαν για το τι θα κανει κατι που ισως τελικα ποτε δε θα δουμε...!

PS. το τραγουδι με τον πουτσινι και τον βαγκνερ το ξερεις??? E, σε λιγο θα λεμε... "που'ναι τα physiiiics, που'ντα παιχνιδιαααα, ολα τα demoooo πουλουσαν φιδιααααα"

Reaction score
0
Οκ λάθος , sorry ... από την αρχή εξάλλου είχα πει ότι μπορεί να είναι ιδέα μου.
(απλά μου φάνηκες υπερβολικά επιθετικός για κάτι πολύ συνηθησμένο , και λογικά θα πρέπει να το κάνεις για πάρα πολλά προϊόντα και εταιρίες)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.588
Members
38.577
Νεότερο μέλος
anquan