Sony Announces 80GB PlayStation 3 Bundle, Confirms Price Cut

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Sony Announces 80GB PlayStation 3 Bundle, Confirms Price Cut

τελικά τόχει το φόρουμ νομίζω....τον λίγο καιρό που τριγυρίζω εδώ...βλέπω πάρα πολλά θέματα να βγαίνουν off...:crazy_1::crazy_1::respect:
Σε λίγο δεν θα γίνεται αυτό φίλε Plink.........τουλάχιστον όχι σ' αυτή την κατηγορία........:happy_6:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Sony Announces 80GB PlayStation 3 Bundle, Confirms Price Cut

Σε λίγο δεν θα γίνεται αυτό φίλε Plink.........τουλάχιστον όχι σ' αυτή την κατηγορία........:happy_6:
Καλά δεν το είπα για κακό πάντως ;) Μπορεί πολλές φορές να βγαίνουν εκτός τοπικ τα θέματα..αλλά σε λίγα είδα να γίνεται μπάχαλο. Εμένα τα μπάχαλα με ενοχλούν, τα off topic έχουν και την πλάκα τους όμως :smoking:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Sony Announces 80GB PlayStation 3 Bundle, Confirms Price

Καλά δεν το είπα για κακό πάντως ;) Μπορεί πολλές φορές να βγαίνουν εκτός τοπικ τα θέματα..αλλά σε λίγα είδα να γίνεται μπάχαλο. Εμένα τα μπάχαλα με ενοχλούν, τα off topic έχουν και την πλάκα τους όμως :smoking:
Βρε δεν εννούσα ότι δεν θα κάνουμε πλάκα.....κάθε άλλο μάλιστα....:happy_9:.....απλά θα ανοίγουμε threads μόνο για πλάκα.....όπως αυτό του Bantas.......σε όλα τα άλλα αν η συζήτηση είναι άσχετη από το θέμα για πάνω από 10 συνεχόμενα posts......όλα τα άσχετα posts θα διαγράφονται.........φυσικά αν υπάρχουν και δικά μου άσχετα posts στην συζήτηση θα διαγράφονται κι αυτά.......για να είμαστε δίκαιοι......:respect: ........κάποια στιγμή θα κάνω επίσημη ανακοίνωση για να μην σας έρθει ξαφνικό..........:cool_3:

Reaction score
0
Καθόλου άσχημο το σκεπτικό σου :cool_4:
Αν και γενικά δεν συμφωνώ με τη διαγραφή κανενός ποστ, τίποτα από όσα γράφονται δεν πρέπει να ξεγράφονται...
Ίσως να ήταν χρήσιμο να μεταφέρονται σε ένα thread "σκουπίδια" ή κάτι τέτοιο..βέβαια δεν έχω ιδέα πόσο εφικτό ή πόσο κουραστικό μπορεί να είναι κάτι τέτοιο ....απλώς μια γνώμη λέω :crazy_1:

(Εντωμεταξύ...συνεχίζουμε το off topic αχαχαχαχαχαχα)

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Sony Announces 80GB PlayStation 3 Bundle, Confirms Price Cut

Καθόλου άσχημο το σκεπτικό σου :cool_4:
Αν και γενικά δεν συμφωνώ με τη διαγραφή κανενός ποστ, τίποτα από όσα γράφονται δεν πρέπει να ξεγράφονται...
Ίσως να ήταν χρήσιμο να μεταφέρονται σε ένα thread "σκουπίδια" ή κάτι τέτοιο..βέβαια δεν έχω ιδέα πόσο εφικτό ή πόσο κουραστικό μπορεί να είναι κάτι τέτοιο ....απλώς μια γνώμη λέω :crazy_1:

(Εντωμεταξύ...συνεχίζουμε το off topic αχαχαχαχαχαχα)
Βρέ όλα γίνονται....αλλά σιγά μην κάτσω να μεταφέρω τα άχρηστα post σε άλλο thread......εκτός αυτού η ιστορία έχει δείξει ότι κάτι τέτοιο είναι ανούσιο και εδώ και στην ΔΟΘ όπου τα thread "σκουπίδια" καταλήγουν τις περισσότερες φορές σε προσωπικές διαμάχες.......:pc: :pc: :pc: :pc: :pc:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Sony Announces 80GB PlayStation 3 Bundle, Confirms Price Cut

O Johnny20 πήρε το όπλο του :violent:

Reaction score
0
Όσο και αν ο Sony CEO μας έπρηξε με τα long-term σχέδιά του, αυτοί οι αναλυτές - καφετζούδες του οικονομικού τύπου που προσεγγίζουν εντελώς επιδερμικά μια αγορά για την οποία δεν φαίνεται να έχουν ιδέα και κάνουν μεγαλόστομες προβλέψεις για την πορεία της με εκνευρίζουν. Δεν είμαστε επενδυτές ρε φίλε (οι περισσότεροι :happy_5: ) παιχνίδια παίζουμε, αλλά εμείς τελικά θα κρίνουμε την πορεία της κάθε κονσόλας, όχι οι τηλεθεατές του CNBC.

Reaction score
0
Eδώ ένα link από κάποιον αναλυτή (έχει αναμεταδοθεί παντού) και λέει ότι είχαν καταφέρει πλέον να έχουν κέρδος από το ps3 !!!
(δεν το πιστέυω, αλλά πιθανόν να έχουν μειώσει πολύ το κόστος)
The analyst told Bloomberg that thanks to Sony's resolution of its production issues the PS3 has actually been profitable for several months, while he reckons that Microsoft loses money on every Xbox 360 it sells.
http://news.spong.com/article/13113
Και φυσικά το ps3 έχει ανέβει στις πρώτες θέσεις πωλήσεων από τότε που έπεσε η τιμή, να δούμε πόσο θα κρατήσει.
http://amazon.com/gp/bestsellers/vi...Z&pf_rd_t=2101&pf_rd_p=221591101&pf_rd_i=home

ΥΓ
Και καλά, είναι για πολλά γέλια οι τύποι στο cnbc ... έχει ενδιαφέρον όμως γιατί έτσι επιρεάζονται τα άσχετα Αμερικανάκια.

Reaction score
0
ΥΓ
Και καλά, είναι για πολλά γέλια οι τύποι στο cnbc ... έχει ενδιαφέρον όμως γιατί έτσι επιρεάζονται τα άσχετα Αμερικανάκια.
Ναι ρε παιδί μου... Αυτός ο Bill Griffeth του cnbc είναι μεγάλο x-bot!!!! (Τι άλλο θα ακούσω ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!:crazy_1::crazy_1: )

wall_1wall_1wall_1

Reaction score
0
Ναι ρε παιδί μου... Αυτός ο Bill Griffeth του cnbc είναι μεγάλο x-bot!!!! (Τι άλλο θα ακούσω ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!:crazy_1::crazy_1: )

wall_1wall_1wall_1
To CNBC είναι αδελφό κανάλι του MSNBC.
Το MSNBC ανήκει κατά 50% στη Microsoft του Bill Gates.
O Bill Gates εμφανίστηκε στο G8 με τον Bono.
O Bono συνεργάζεται στα θέματα φτώχιας με την πρέσβειρα του ΟΗΕ Angelina Jolie.
H Jolie έπαιξε με τον Brad Pitt στο Mr. & Mrs. Smith.
O Brad Pitt έπαιξε στο Sleepers με τον Kevin Bacon!!!

Κάπου έχασα τον ειρμό μου..., all is connected "happy_1"

Reaction score
5
εχουνε φάει όλοι μια νιντεντάδικη τσαπ-ρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ και ακομα τρέχουν!

μ'αρέσει μ'αρέσει...

Reaction score
0
To CNBC είναι αδελφό κανάλι του MSNBC.
Το MSNBC ανήκει κατά 50% στη Microsoft του Bill Gates.
O Bill Gates εμφανίστηκε στο G8 με τον Bono.
O Bono συνεργάζεται στα θέματα φτώχιας με την πρέσβειρα του ΟΗΕ Angelina Jolie.
H Jolie έπαιξε με τον Brad Pitt στο Mr. & Mrs. Smith.
O Brad Pitt έπαιξε στο Sleepers με τον Kevin Bacon!!!

Κάπου έχασα τον ειρμό μου..., all is connected "happy_1"
Ο Blizard σήμερα το πρωί έφαγε Μπέικον
Μετά κατά το μεσημεράκι πήγε και το έχεσε.
Σκατά.

Συμπέρασμα: CNBC = Σκατά.

Έχετε δίκιο. πώς δεν το είχα δεί...:crazy_1::crazy_1::crazy_1:

Reaction score
62
Ο Blizard σήμερα το πρωί έφαγε Μπέικον
Μετά κατά το μεσημεράκι πήγε και το έχεσε.
Σκατά.

Συμπέρασμα: CNBC = Σκατά.

Έχετε δίκιο. πώς δεν το είχα δεί...:crazy_1::crazy_1::crazy_1:
Λίγο πιό κόσμια παρακαλώ...

Reaction score
0
Τι ωραια παρεα που ειμαστε!! Αχ πως θα γινω και εγω μελος της ομαδας των πανσοφων και φωτισμενων? ΜΜΜΜΜΜ για να σκεφτω! Αν βαλω στο ματι ενα μελος του forum που μερικες φορες ειναι υπερβολικος (ποιος ειναι αραγε?) και τον στολιζω με κοσμητικα επιθετα (κεφτε,βλημα και αλλα ομορφα) λες να με αποδεχτουν? Λες να μου μεταδωσουν τη σοφια τους γυρω απο κονσολες , φυσικη , χρηματιστηριο και το μαζεμα της σταφιδας? ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ! Θα ειμαι ευτυχισμενος , θα ειρωνευομαι και θα κοιμαμαι ηρεμος ξερωντας οτι η ανωτερη και απολυτη γνωση μου περι καθε επιστητου θα εμπνευσει και αλλους!!!!

Reaction score
4
Τι ωραια παρεα που ειμαστε!! Αχ πως θα γινω και εγω μελος της ομαδας των πανσοφων και φωτισμενων? ΜΜΜΜΜΜ για να σκεφτω! Αν βαλω στο ματι ενα μελος του forum που μερικες φορες ειναι υπερβολικος (ποιος ειναι αραγε?) και τον στολιζω με κοσμητικα επιθετα (κεφτε,βλημα και αλλα ομορφα) λες να με αποδεχτουν? Λες να μου μεταδωσουν τη σοφια τους γυρω απο κονσολες , φυσικη , χρηματιστηριο και το μαζεμα της σταφιδας? ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ! Θα ειμαι ευτυχισμενος , θα ειρωνευομαι και θα κοιμαμαι ηρεμος ξερωντας οτι η ανωτερη και απολυτη γνωση μου περι καθε επιστητου θα εμπνευσει και αλλους!!!!
ή απλα σταματας να γραφεις στην κατηγορια και απλα την διαβαζεις που και που, μπας και πετυχεις κανα θεμα ....που δεν γινεται το απο πανω που γραφεις.
Σπανιο βεβαια γιατι η κατηγορια δεν σηκωνει το ps3.
Εγω προσωπικα για μενα το βρηκα την καλυτερη λυση.
Απο μακρυα χαλαρα και αγαπημενα.:cool_4:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.032
Members
38.523
Νεότερο μέλος
seos