Αλλαγή πλεύσης...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Επειδή επανειλημμένα έχουν γίνει συστάσεις σε κάποιους και αυτοί δεν άλλαξαν συμπεριφορά, επειδή παρατηρούνται συνεχείς αντιπαραθέσεις με πρωταγωνιστές τα ίδια και τα ίδια άτομα, επειδή η κατηγορία είναι πολύ χρήσιμη και επειδή οι συντονιστές της έχουν κι άλλη δουλειά να κάνουν από το να τρέχουν να μαζέψουν τα ασυμάζευτα του καθενός, για αρκετό χρονικό διάστημα θα παρακολουθούμε πολύ στενά την εξέλιξη του κάθε thread που ανοίγεται.

Σε αυτό το διάστημα θα εξαντληθεί κάθε όριο αυστηρότητας, προκειμένου να μην ξαναδούμε χαρακτηρισμούς, προσωπικές αντιπαραθέσεις και άλλα ευτράπελα, σε αυτήν την κατηγορία. Posts με άσχετα θέματα θα διαγράφονται. Posts με χαρακτηρισμούς, θα διαγράφονται. Οι δε συντάκτες αυτών, κατά περίπτωση θα τιμωρούνται με περιορισμούς πρόσβασης, η διάρκεια των οποίων θα αποφασίζεται επί τόπου και με συνοπτικές διαδικασίες.

Λυπάμαι που πρέπει να ληφθούν αυτά τα μέτρα, αλλά ορισμένοι δεν καταλαβαίνετε αλλιώς και έχετε καταχραστεί τόσο την ελευθερία που σας δίνει ο χώρος, όσο και την ανεκτικότητα των συντονιστών της κατηγορίας, των οποίων θεωρείτε υποχρέωση να ασχολούνται μαζί σας και όχι με την θεματολογία αυτής.

Η Γενική διαχείριση στηρίζει απόλυτα τους συντονιστές της κατηγορίας, οι οποίοι θα βοηθήσουν στην "αλλαγή πλεύσης" λειτουργώντας με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Καλή συνέχεια σε όλους.

Νίκος Τσαρουχάς
Αν. Γενικός Διαχειριστής

Reaction score
1
Απάντηση: Αλλαγή πλεύσης...

Επιτελους! Καλιο αργα παρα ποτε.

Ομως καλο θα ηταν να προσεξουμε λιγο να μην περασουμε στην εντελως αντιπερα οχθη. Καταλαβαινετε τι εννοω. Και αυτο δεν θα ηταν καλο για κανεναν.

Reaction score
164
Δηλαδή στις άλλες κατηγορίες μπορούμε να βρίζουμε όσο θέλουμε;

Reaction score
164
Ε, τότε ρε συ πού επιτρέπεται το βρίσιμο; Στη Hi-End είναι πολύ πιο βαρύ από τα κλασικά "βούλωστο" και "καραγκιόζη", στα του-του δεν μας αφήνετε...
Με τα άλλα είμαστε οκ;

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Αλλαγή πλεύσης...

Ε, τότε ρε συ πού επιτρέπεται το βρίσιμο; Στη Hi-End είναι πολύ πιο βαρύ από τα κλασικά "βούλωστο" και "καραγκιόζη", στα του-του δεν μας αφήνετε...
Με τα άλλα είμαστε οκ;
Στη ΔΟΘ επιτρέπονται όλα..............και μετά ας τρέχει ο Ντρημόγιαννος. :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_8:

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Re: Αλλαγή πλεύσης...

Στη ΔΟΘ επιτρέπονται όλα..............και μετά ας τρέχει ο Ντρημόγιαννος. :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_8:
Και ο andrew και το Μαράκι... να είμαστε δίκαιοι πάντα...

Πολύ σωστή κίνηση Νικο!

Reaction score
164
Τελικά θα μου πει κάποιος πού επιτρέπεται να πω "βούλωστο" και να μην μου την πει κανένας;

Reaction score
164
Ε τοτε "βούλωστο"
Χα! Εδώ επιτρέπεται! Αν είσαι μάγκας, πάμε στα games να μου το πεις! :happy_8:

Η όλη κατάσταση μου θυμίζει κάτι αμερικάνικου νόμους του στυλ "απαγορεύεται να σκοτώνεις γρια με όπλο .357 μετά τη δύση του ηλίου, παραμονή της πρωτοχρονιάς"...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Αλλαγή πλεύσης...

Χα! Εδώ επιτρέπεται! Αν είσαι μάγκας, πάμε στα games να μου το πεις! :happy_8:
Γιατί ρε Βασίλη αυτό το thread στα games δεν είναι? :happy_9: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1:

Reaction score
164
Re: Απάντηση: Re: Αλλαγή πλεύσης...

Γιατί ρε Βασίλη αυτό το thread στα games δεν είναι? :happy_9: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1:
Α, εδώ είμαστε; :happy_9:
Για διώχτε τον τον αλητάμπουρα! :happy_5:

Reaction score
5
Δέχομαι τις αλλαγές και τις ασπάζομαι...

Αλλά δεν θέλω να ξαναδω την λέξη xbot σε quote συγκεκριμένου μέλους (καθώς τα μηνύματά του αδυνατώ να τα διαβάσω). Ειναι ειρωνικό να μιλάει για xbot την στιγμή που υπάρχει ο ίδιος ως PSbot...

οπως κι εγώ ως mmobot (γιατι να το κρύψω άλλωστε; τα mmorpgs EINAI το καλύτερο ειδος παιχνιδιών.ολα τ'αλλα ειναι κατώτερα του tetris μπαχαχα).

Καλή επιτυχία στους διαχειρηστές και καλό κουράγιο!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.235
Members
38.541