Ειναι αυτο εξαπατηση ;

Reaction score
2
Για μενα ειναι βεβαια αλλα δεν ξερω αν μπορει ο παθων να βρει το δικιο του.
Λοιπον η ιστορια εχει ως εξης:Ενας φιλος πολυ καψουρης με την philips πριν καμποσο καιρο αγορασε την cineos 37PF9731D/10 γιατι εκτος οτι του ερεσει πολυ η εικονα αυτης της εταιριας ηθλε μια αναβαθμιση ρε παιδι μου στα 1080p . Τι δεν ειναι progressive 1080 αυτη η τηλεοραση; Μα τι λετε και αυτο που γραφει τι ειναι; -Ανάλυση οθόνης : 1920x1080p- και αυτο;

Οθόνη LCD Full HD, 1920x1080p
Oθόνη με ανάλυση Full HD. Με κορυφαία τεχνολογία οθόνης LCD, παρέχει πλήρη ανάλυση HD ευρείας οθόνης 1080 προοδευτικών γραμμών, 1920 pixel η καθεμία. Αποδίδει βέλτιστη ποιότητα εικόνας για σήματα εισόδου HD με έως και 1080 γραμμές. Παρέχει εξαιρετικές εικόνες προοδευτικής σάρωσης, χωρίς τρεμόπαιγμα, με βέλτιστη φωτεινότητα και υπέροχα χρώματα. Η ζωντανή και ευκρινής εικόνα . διασφαλίζει βελτιωμένη οπτική εμπειρία.

Ειναι λοιπον; Τωρα προσφατα το φιλαρακι αγορασε και ενα ps3 γιατι το xbox360 που ηδη ειχε δεν του εδινε το 1080p αλλα μονο το 1080i .
Λεει :αφου εχω τηλεοραση με τα 1080π ας παρω και το ps3 να ευχαριστηθω εικονα; Το πηρε το συνδεσε ενοικιασε και ενα bluray και καθεται στον καναπε του να απολαυσει το μεγαλειο του 1080π........

Reaction score
0
φίλε δυστυχώς αυτό είναι γνωστο εδώ και καιρό!!Πολύ μεγάλη εξαπάτηση!!!

Reaction score
2
Απάντηση: Ειναι αυτο εξαπατηση ;

.....δυστυχως για να δουμε το 1080π θελει λιγο ταλαιπωρια ακομα , πρεπει να το επιλεξω απο τα settings του ps3 .Βρισκεται ηδη στο μενου του ps3 επιλεγει το σωστο φορμα περιμενει ......και :shock: τιποτα , το μηχανακι αρνειται να σεταρει τα 1080π.Απο εκεινη την στιγμη αρχιζουν να του μπαινουν ψειρακια στα αυτια του....-Φταιει το ps3;σκεφτεται -Μαλλον ξαναμανασκεφτεται - Θα του κανω αναβαθμιση να δω . Κανει την αναβαθμηση παει ολο χαρα σπιτι , ξαναδοκιμαζει αλλα.....wall_1 Το παιρνει αποφαση και παιρνει το τεχνικο τμημα της philips να μαθει τι στο καλο γινεται.
-Παρακαλω;
-Να ξερεται εχω αυτο και αυτο το προβλημα...
-Κιοταξτε να δειτε , αυτο ειναι ενα προβλημα που το ψαχνουμε και εμεις και εχουμε καταληξει οτι η τηλεοραση δεν μπορει να δεχτει απο την εισοδο της 1080π , αλλα μην ανησυχειτε η τηλεοραση παιρνει το σημα και το κανει μονη της 1080π ....-Πως ;:shock:

Και ρωταω εγω τωρα , τι μπορει να κανει το παληκαρι για να βρει το δικιο του;Ναι ειναι αφελης , ειναι οτι θελετε , αλλα και παλι πως μπορει να προστατευθει τωρα;Να πω επισης οτι εξαιτιας ενος τεχνικου χαρακτηριστικου και τις αγαπης του προς τις philips εκανε αυτην την αγορα.
Εσεις τι λετε;:sad:

Reaction score
0
Οπως ειπε και ο φιλος geo ειναι πραγματικα κριμα μια μεγαλη εταιρια οπως η philips να καταφευγει σε τετοια μεσα.Τουλαχιστον η τηλεοραση πως ειναι σαν ποιοτητα?

Reaction score
2

Κλασικη της philips , καλη εικονα αρκετα καλη θα ελεγα αλλα δεν ειναι αυτος ο λογος που την πηρε γιατι ειχε ηδη philips και αυτην την πηρε για αναβαθμιση στο fullHD . Τωρα πειτε μου τι να κανει που πληρωσε μια τιβι 3500Ε για να φωτιζει το σαλονι του με τα καταπληκτικο(ο θεος να το κανει) ambilight και να βλεπει τα χρωματα που βγαζει λες και ειναι στην barbarella;

Reaction score
1
Αμα είναι ευχαρηστημένος , που είναι η εξαπάτηση; έτσι και αλλιώς τα 1080p δείχνουν τα δόντια τους πάνω από 100 ίντσες ...

Reaction score
1
Αυτό θα έλεγα και εγώ.....

Τι τα έδωσε τα 3500ε για 37ίντσες για 1080; αφού από τα 3μέτρα δεν πρόκειται να δει διαφορά σε σύγκριση με μια αντίστοιχη 720p.

Πόσο μάλλον μεταξύ 1080i και 1080p.

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Ειναι αυτο εξαπατηση ;

-Κιοταξτε να δειτε , αυτο ειναι ενα προβλημα που το ψαχνουμε και εμεις και εχουμε καταληξει οτι η τηλεοραση δεν μπορει να δεχτει απο την εισοδο της 1080π , αλλα μην ανησυχειτε η τηλεοραση παιρνει το σημα και το κανει μονη της 1080π ....-Πως ;:shock:
ΚΕ.Π.ΚΑ = Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών... Ας τους κάνει μια καταγγελία εκει... εγω αυτό θα έκανα αν δεν μου φέρνανε τα χρηματα μου πίσω:pc:

Reaction score
0
Αυτό θα έλεγα και εγώ.....

Τι τα έδωσε τα 3500ε για 37ίντσες για 1080; αφού από τα 3μέτρα δεν πρόκειται να δει διαφορά σε σύγκριση με μια αντίστοιχη 720p.

Πόσο μάλλον μεταξύ 1080i και 1080p.
Ακριβώς. Εξαπατημένος είναι γιατί νομίζει ότι θα δει διαφορά στις 37'', όχι επειδή η τηλεόραση δεν δέχεται full HD.
Αν τον παρηγορεί πάντως, από HD-DVD/BD player με σήμα 1080i/60 η εικόνα λογικά θα πρέπει να είναι ίδια και απαράλλαχτη σε σχέση με μια τηλεόραση που δέχεται 1080p, ακόμα και από το μισό μέτρο.

Κιοταξτε να δειτε , αυτο ειναι ενα προβλημα που το ψαχνουμε και εμεις και εχουμε καταληξει οτι η τηλεοραση δεν μπορει να δεχτει απο την εισοδο της 1080π , αλλα μην ανησυχειτε η τηλεοραση παιρνει το σημα και το κανει μονη της 1080π ....-Πως ;
Αυτό ισχύει. Διαφορά θα υπήρχε σε υλικό 1080p/60 αλλά που να το βρεις;

Εντάξει, αυτό που κάνει η Philips είναι ελαφρώς παραπλανητικό (p= pixels και όχι progressive) αλλά επί της ουσίας δεν αλλάζει κάτι παρά μόνο για τους κυνηγούς specs. Πώς επέλεξε την τηλεόραση; Άπαξ και την είδε (δίπλα σε άλλες "αυθεντικές" 1080p) και την προτίμησε γιατί τρελαίνεται τώρα;

Reaction score
164
Το θέμα δεν είναι αν βλέπει ή δεν βλέπει διαφορά. Είναι το ότι παραπλανήθηκε και πλήρωσε έναν σκασμό λεφτά για κάτι που δεν του παρέχεται τελικά, και ας είναι όσο άχρηστο θέλει.

Reaction score
4
Το θέμα δεν είναι αν βλέπει ή δεν βλέπει διαφορά. Είναι το ότι παραπλανήθηκε και πλήρωσε έναν σκασμό λεφτά για κάτι που δεν του παρέχεται τελικά, και ας είναι όσο άχρηστο θέλει.
+1 :cool_4:

Reaction score
0
Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα, μια και αμφιταλαντευόμουν μεταξύ της συγκεκριμένης tv και της sharp 37xd1e, ευτυχώς κατέληξα στην τελευταία, απο την οποία μεχρι στιγμής ειμαι ικανοποιημένος (λίγο πιο γρηγορο tuner να είχε μόνο...).
''Ελαφρά παραπλάνηση''? Υπάρχει και διαβάθμιση στη παραπλάνηση?

Reaction score
2

Το θεμα δεν ειναι αν βλεπει διαφορα στο p ή στο i , πληρωσε μια τηλεοραση για να εχει αυτα τα χαρακτηριστηκα που αναφερει οτι εχει . Τωρα το αν τον ευχαριστει η εικονα , αν βλεπει διαφορα στις 37 ή στις 100 δεν εχει καμια μα καμια σημασια . Ειδε τα χαρακτηριστικα της , πιστεψε οτι αυτα εχει και την πηρε. Τι επρεπε δηλαδη να ανοιξει την δομη για να μαθει περισσοτερα ;
Το θεμα ειναι πως φερονται οι εταιριες για να χωνουν το χερι τους στους ανυποψιαστους πελατες τους.Η μονη λυση ισως , ειναι μια καταγγελια στο ΚΕ.Π.ΚΑ και οτι καταφερει το παλικαρι .

Reaction score
84

Το θεμα δεν ειναι αν βλεπει διαφορα στο p ή στο i , πληρωσε μια τηλεοραση για να εχει αυτα τα χαρακτηριστηκα που αναφερει οτι εχει . Τωρα το αν τον ευχαριστει η εικονα , αν βλεπει διαφορα στις 37 ή στις 100 δεν εχει καμια μα καμια σημασια . Ειδε τα χαρακτηριστικα της , πιστεψε οτι αυτα εχει και την πηρε. Τι επρεπε δηλαδη να ανοιξει την δομη για να μαθει περισσοτερα ;
Το θεμα ειναι πως φερονται οι εταιριες για να χωνουν το χερι τους στους ανυποψιαστους πελατες τους.Η μονη λυση ισως , ειναι μια καταγγελια στο ΚΕ.Π.ΚΑ και οτι καταφερει το παλικαρι .
Από ανέκαθεν η philips ήταν απάτη σχετικά με τα λεφτά που έδινες και αυτά που έπερνες.!!!!!!!!!!!

Reaction score
1

Μια στιγμή ρε παιδιά, πουθενά στα specs της τηλεόρασης για τα υποστηριζόμενα δεν λέει ότι υποστηρίζει 1080p στις εισόδους. Τα specs είναι ξεκάθαρα.

Ο χαρακτηρισμός του πανελ σαν 1920χ1080p είναι ορθός. Έτσι είναι εξ ορισμού.

Αυτά βρήκα σε ένα απλό search.

Υποστηριζόμενη ανάλυση οθόνης
Φορμά Η/Υ : 640 x 480, 60Hz, 800 x 600, 60Hz, 1024 x 768, 60Hz
Φορμά βίντεο : 640 x 480i - 1Fh, 640 x 480p - 2Fh, 720 x 576i - 1Fh, 720 x 576p - 2Fh, 1280 x 720 p - 3Fh, 1920 x 1080i - 2Fh

Μήπως ο φίλος μας έπρεπε να διαβάσει καλά τα specs πριν σκάσει τα λεφτά του; Αν δεν καταλάβαινε αυτά που έβλεπε ας ρώταγε (όχι τον πωλητή φυσικά).

ΥΓ. Ο παντζανάκης μου έσκασε 1400ε για μια 32αρα Philips πριν ένα μήνα και νόμισε ότι πήρε ότι καλύτερο σε value for money.:crazy_1:

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

χαχα

φιλαράκι έσκασε 5500€ για τηλεραση Philips πέρυσι και δεν μπορεί να παίξει 1080p...

ο πωλητής φυσικά τον διαβεβαίωνε ότι μπορεί

Reaction score
2
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ειναι αυτο εξαπατηση ;

Μια στιγμή ρε παιδιά, πουθενά στα specs της τηλεόρασης για τα υποστηριζόμενα δεν λέει ότι υποστηρίζει 1080p στις εισόδους. Τα specs είναι ξεκάθαρα.

Ο χαρακτηρισμός του πανελ σαν 1920χ1080p είναι ορθός. Έτσι είναι εξ ορισμού.

Αυτά βρήκα σε ένα απλό search.

Υποστηριζόμενη ανάλυση οθόνης
Φορμά Η/Υ : 640 x 480, 60Hz, 800 x 600, 60Hz, 1024 x 768, 60Hz
Φορμά βίντεο : 640 x 480i - 1Fh, 640 x 480p - 2Fh, 720 x 576i - 1Fh, 720 x 576p - 2Fh, 1280 x 720 p - 3Fh, 1920 x 1080i - 2Fh

Μήπως ο φίλος μας έπρεπε να διαβάσει καλά τα specs πριν σκάσει τα λεφτά του; Αν δεν καταλάβαινε αυτά που έβλεπε ας ρώταγε (όχι τον πωλητή φυσικά).

ΥΓ. Ο παντζανάκης μου έσκασε 1400ε για μια 32αρα Philips πριν ένα μήνα και νόμισε ότι πήρε ότι καλύτερο σε value for money.:crazy_1:
Οχι δεν το διαβασε γιατι πριν 10 μηνες περιπου που την πηρε το μονο που υπηρχε ηταν αυτο που γραφει στο 1ο μου ποστ http://www.consumer.philips.com/con...?proxybuster=BI0G02CGNQGNJJ0RMRCSHP3HKFSESI5P
και η σελιδα που εγραφε για true hd εχει διαγραφει απο την εταιρεια και εχει αντικατασταθει απο αυτη που διαβαζετε τωρα στο επισημο site της εταιριας.
Η παλαιοτερη που υπηρχε ηταν αυτη http://www.consumer.philips.com/con...&proxybuster=VOOY2XUMLDRFDJ0RMRCSHQFHKFSESI5P

και ειχε μπει απο τον unforgiven τοτε στο ποστ για τις τηλεορασεις 1080π.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Τα έχουμε πει για την Philips εδώ και 2 χρόνια...

Όσον αφορά στο αν βλέπει την διαφορά i και p από τις 37 ίντζες μπορούμε εύκολα να τον κάνουμε να την δει...

Η διαφορά δεν είναι στην οξύτητα ή στην λεπτομέρεια...

Η διαφορά του i με το p είναι στο βάθος πεδίου, στην τρισδιάστατη εικόνα και ειδικά όταν γίνεται upscaling από απλό dvd. Η διαφορά είναι στη ποιότητα του scaler της τηλεόρασης σε σχέση με τον scaler ενός καλού dvd-player...

Πάρτε ένα καλό hd clip βάλτε το στο Kiss και δώστε στην τηλεόραση 1080p έξοδο και μετά 1080i... θα την νιώσετε την διαφορά! (αρκεί να το παίξει το Kiss...)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.873
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef