Ειναι αυτο εξαπατηση ;

Reaction score
0
Απάντηση: Ειναι αυτο εξαπατηση ;

χαχα

φιλαράκι έσκασε 5500€ για τηλεραση Philips πέρυσι και δεν μπορεί να παίξει 1080p...

ο πωλητής φυσικά τον διαβεβαίωνε ότι μπορεί
Στο ποσό που μιλάμε, δλδ 5500 για TV, θεωρώ μεγάλη κουταμάρα του φίλου σου που στηρίχτηκε απλά σε μια γνώμη ενός πωλητή

Reaction score
2
Απάντηση: Re: Ειναι αυτο εξαπατηση ;

Τα έχουμε πει για την Philips εδώ και 2 χρόνια...
Θυμαμαι τοτε Χρηστο ειχες και συ μια παρομοια περιπτωση με την δικια σου 37αρα , ετσι δεν ειναι; Μαλιστα ειχε γινει και μαζικη αντικατασταση και επιστροφης χρηματων αν θυμαμαι καλα.
Τωρα , λες να μπορει να γινει κατι τετοιο;

Reaction score
4
Re: Απάντηση: Re: Ειναι αυτο εξαπατηση ;

Θυμαμαι τοτε Χρηστο ειχες και συ μια παρομοια περιπτωση με την δικια σου 37αρα , ετσι δεν ειναι; Μαλιστα ειχε γινει και μαζικη αντικατασταση και επιστροφης χρηματων αν θυμαμαι καλα.
Τωρα , λες να μπορει να γινει κατι τετοιο;
Η γνωμη μου ειναι οτι ο φιλος οσο το κυνηγησει τοσο μπορει να ελπιζει οτι μπορει να γινει η αντικατασταση.
Προυποθετει μεγαλη ορεξη και γερο στομαχι.
Οπως ξαναειπα , θεωρω οτι υπαρχει 100% απατη στην συγκεκριμενη περιπτωση.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: Ειναι αυτο εξαπατηση ;

Στο ποσό που μιλάμε, δλδ 5500 για TV, θεωρώ μεγάλη κουταμάρα του φίλου σου που στηρίχτηκε απλά σε μια γνώμη ενός πωλητή
Του τα έλεγα αλλά τώρα είναι αργά, δεν πιστεύω πάντως να ξαναγοράσει ούτε μιξεράκι για τον φραπέ που γράφει Philips μετά από το πάθημά του ...

Reaction score
384
Για τηλεχειριστηρια Pronto καλη ειναι η Philips.
Σε αλλα προιοντα τωρα, το θεμα σηκωνει πολυ κουβεντα!

Reaction score
0
Δυστυχως...την πατησε και δικος μου φιλος!

"Ααα,εμενα οι γονεις μου παντα φιλιπς αγοραζαν...Αυτο ξερουν αυτο εμπιστευονται..." ηταν τα λογια του.

Τελικα, εδω και δυο μερες δεν μου μιλαει!!! Μετα την εντονη διαφωνια μας. Βριστηκαμε λιγο περι "σταθερων αξιων" στα ηλεκτρονικα...

Εγω παντως....ουτε χαρτι υγειας δεν θα αγοραζα φιλιπς!

Reaction score
1
Οχι δεν είναι εξαπάτηση , άγνοια ίσως ... Εαν όμως ο πελάτης είναι ευχαριστημένος , ποιος είσαι εσύ ( που δεν θέλεις philips ) που θα του πει ότι είναι άθλιο ( ή ότι άλλο του λες ; )

Ο δείκτης ευχαρίστησης στις philips είναι πιο ψηλά από ότι σε άλλες μάρκες , εκτός από ορισμένα προβληματικά μοντέλα , που όμως δεν φτάνουν για να χαλάσουν την καλή εικόνα ...

ΥΓ δεν πάει σε κάποιο συγκεκριμένα , γενικά το λέω

Reaction score
0
Φίλε μου δεν νομίζω να βρει άκρη.

Οποιαδήποτε εταιρία παρουσιάζει κάποιο προϊόν είτε στο Internet είτε σε κάποιο κατάλογο συμπεριλαμβάνει τον όρο "οι προδιαγραφές μπορεί να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή"!
Θεωρητικά είναι καλυμένοι...

Τώρα πρακτικά αν το κυνηγήσει κάποιος θα καταλήξει στην εξής ερώτηση:
"Και εγώ ως καταναλωτής από που θα μπορέσω να μάθω τα πλήρη χαρακτηριστικά του προϊόντος που θα αγοράσω?" ...εδώ νομίζω ότι ίσως υπάρχει κάποια βάση για νομική επίλυση, και ίσως πάνω σε αυτό να μπορεί να βασιστεί και να ζητήσει επιστροφή χρημάτων η οτιδήποτε.
Η λύση για αυτά τα θέματα δεν είναι ούτε ο πωλητής ούτε το Επίσημο site στο Internet... ειδικά για τις Philips έχουν παρουσιαστεί διαφορετικά specs σε περιπτώσεις για το ίδιο μοντέλο εφόσον είναι νέας κυκλοφορίας.
Ψάχνουμε στα εξειδικευμένα forum, συνδυάζουμε πληροφορίες γενικα από το Internet και από αναγνωρισμένα tests του ειδικού τύπου και κατόπιν αποφασίζουμε.
Ειδικά σε τηλεοράσεις υψηλής τεχνολογίας που βρίσκονται σε μία τεχνολογική άνοδο.

Reaction score
0
Πριν ενα μηνα αγορασα και εγω αυτη την ρημαδα την 37PF9731D για τον ιδιο ακριβως λογο.Βασικα ειχα φαει κολλημα με το design της (υποκειμενικο) και για το ambilight και σκεφτομουν να παρω την αντιστοιχη σε 32'' αλλα λεω καλυτερα να δωσω το κατι τις παραπανω και να παρω περισσοτερες ιντσες και φυσικα ενα πανελ 1080p γιατι σκεφτομαι να αγορασω προσεχως το PS3.Προχτες ομως αγορασα παλι σε philips το soundbar (HTS 8100) που κανει upscaling τα dvd σε 1080p.Οντως κανει αυτα που υποσχεται (πολυκαναλο ηχο απο ενα ηχειο και upscaling dvd σε 1080p), αλλα μολις εβαλα ενα dvd και περιμενα να την απολαυσω σε 1080p η τηλεοραση αρνουταν να μου δειξει εικονα σε αυτη την αναλυση.Την εψαξα απο εδω και απο κει αλλα τιποτα.Επειτα διαβαζοντας καλα το μανουαλ για να δω μηπως κανω κατι λαθος στη συνδεση (hdmi) ανακαλυψα πως υποστηριζει μεχρι 1080i.Και 'γω νιωθω εξαπατημενος εσκασα 2500 για την αγορασω και να εχω full hd αλλα την πατησα.Τι αλλα πω και να κανω δεν ξερω, αλλα βεβαια το κολλημα μου για αυτην την τηλεοραση δεν εχει ξεπεραστει γιατι μου αρεσει σαν τηλεοραση αλλα απο προχτες ξενερωσα λιγακι με αυτην την διαπιστωση.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.872
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef